New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Mindeközben Gronk rovat 😀
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27597244_1794112347318807_5764553049964019712_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=B-M9Q2g3MgQQ7kNvgEYgndR&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AAoLCtOLaFuSQcE8FOoKCIR&oh=00_AYBd_0G-eZsOik-UonS1XixTA8uwhYhMeZDBM8LLLrfBgw&oe=6744BD25
5.687 Aufrufe · 468 Reaktionen | Shaq hátán Gronk | Umm, izé, a Shaq nyakában lovagoló Gronkra nem tudunk mit mondani 😀 | By 120 yard | Facebook
Umm, izé, a Shaq nyakában lovagoló Gronkra nem tudunk mit mondani 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
 twitter.com/Patsnation87/status/977910141680054273/photo/1

😊
Bazzani
OFF: lányaimnak nagy kedvence, mármint a mesében.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csini lányzónak tűnik amúgy

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
 twitter.com/Patsnation87/status/977910141680054273/photo/1

😊

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Costa Ricában nem lehet füvet kapni, így USA-ból kell becsempészni. Sivatag-homok.
Kókusz8
Csak visszavitte öda ahonnan származik. Tulajdonképpen becsületes megtaláló.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Costa Ricában nem lehet füvet kapni, így USA-ból kell becsempészni. Sivatag-homok.

Szerkesztette: Kókusz8
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 007
Zero azt nem bánom ha az első kört elcseréljük második harmadik körösökre. Annak nem örülnék ha 4+ kör pickeket szerválnánk, mert már így is alig-alig tudjuk mi elképzelni ki maradna ki. 4-5 újonc még csak-csak betuszkolható, + nyilván lesz idén is UDFA aki befut a végén, és akkor még a keretszűkítéskor esedékes kukázásról/cseréről nem is beszéltünk.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Én csak azt nem tudnám örömmel fogadni, ha lecserélnénk és idei pickeket kapnánk ezért.
topin
miért is? oké, szar lenne megint tök felesleges fennmaradni/felkelni

ahogy összeszedtük legalább van 8 poszt ahova simán lehetne húzni a top100ban, de erre csak 4 pickünk van és ebből egy valószínű QB lesz ami 2-3 évre nyúló projekt, jobb esetben nem lát sok kezdő meccset

szóval ha nem fontos annyira/nem akarnak reachelni egy OT-ért vagy elmegy a kiszemelt CB (lehet ezt is csak én tartom fontosnak)/DE akkor simán benne van, hogy szerzünk egy második és harmadik köröset (csapattól függően még esetleg egy kis maradékot), úgy sem kell 15-20-25 picket várni a következőre
nem is lenne rossz a tavalyi összesen 4 darab választás után, amiből ügye a két első választás egy percet nem játszva IR-es volt

(most arról az egyszerű matekról ne is beszéljünk, hogy a több választás növeli az esélyedet, hogy sztárt/nfl kezdő szintet találsz)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Fleming Cowboys.
Érik Waddle kezdő helye.

több mint 6 éve
Ha nyakba kapja Shaqet, lehet, hogy nem is kell gondolkodni azon jövőre a visszavonuláson 😀

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Egy kis Gronk

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/28758636_10156046407246006_7566504873898803200_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=NGIoc3jYrx0Q7kNvgG5RiJ6&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AH7XL7Sy-E9fZBctR4-3tAd&oh=00_AYBFtRHBCmnowsRfRV9fy9EnMElKErSx0AzYDYaya8Csdg&oe=6744B47B
1,6 Mio. Aufrufe · 10.000 Reaktionen | Shaq VS. Gronk | Shaq vs. Rob Gronkowski -Gronk in a dance battle is wild 😂(via Shaquille O' Neal) | By Bleacher Report | Facebook
Shaq vs. Rob Gronkowski -Gronk in a dance battle is wild 😂(via Shaquille O' Neal)

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Ha BPA az LB, akkor sima 😊

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 007
De ha erről nincs szó, akkor csak azért, hogy a 4-5-6. helyen jobbak legyünk, ne húzzunk elöl LB-t. Remélem, így már érthető.
Wyatt
Amit ez előtt írsz azt én is így gondolom, ebben egyetértés van teljes mértékben. Csak én nem látom, hogy máshol jobban szorítana a cipő. Mert kb minden poszton ugyanúgy vagyunk mint linebackereknél. Tehát akit húzunk, az nem lesz elöl a depth charton. Kivéve ha húznánk valami igásló futót, de ugye arra meg nem nagyon van szükségünk és eleve a többség nem szeretne 4 kör előtt futó picket látni.

Írtam, hogy elképzelhetőnek tartok akár magas TE picket is. Mivel nincs olyan poszt, ahova feltétlenül húzni kell valaki, így felfelé is mozoghatunk, mert nem kell tömegével hozni újoncokat, hiszen ránézésre megvan az 53 már most. Én csak azt nem tudnám örömmel fogadni, ha lecserélnénk és idei pickeket kapnánk ezért.

Ha meg marad minden pick, akkor tudunk húzni BPA!
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Gondolom a rendőrségi része nem lesz komoly a dolognak.
A jó Roger örül, hogy újra a Pats-et büntetheti.
BB meg elcseréli valahova egy 2057-es 8. körért.

Legalább draft elott, mert igy lehet ra készülni.
Vaccaro is szabad meg.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Mason is az, csak egy OG-nél ez kevésbé felkapott. Normális pénzért (mondjuk évi 8 milla) jó lenne visszahozni őt
Wyatt
inkább csak futásban az, ahhoz hogy itt kiemelkedő fizut kapjon (10M/év) passzblokkolásban is előre kéne lépjen

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mason is az, csak egy OG-nél ez kevésbé felkapott. Normális pénzért (mondjuk évi 8 milla) jó lenne visszahozni őt
Wyatt
Amikor eltradeltük Mankinst, éveken át nem volt olyan guardunk, aki futásblokkolásban jó lett volna. Mason kinőtte magát ebben (is), jó lenne megtartani. Az a baj, hogy Mason szerepét a többi csapat is látja, majd jön egy Solder-kaliberű ajánlat. 😕
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Harmont elkapták 58 gramm fűvel egy costa ricai repülőtéren.
 news.co.cr/new-england-patriots-player-duron-harmon-attempts-to-enter-costa-rica-with-marijuana/71750/
kisdef
Remek. Akkor kell még egy safety is. (L. Chandler Jones esete.) Ha le nem csukják addig. 😕

De ahogy elolvastam a felszerelést, amivel elkapták, legalább nincs vita, hogy másnak hozta-e vagy ő szívja. Három pipát is vitt magával sok más apróság mellett 😊

Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve

több mint 6 éve
azért ha BB-ék felfogását követjük, azaz egy évvel előre gondolkodunk akkor ezt a felsorolást ki lehetne egészíteni két poszttal:

-WR poszton két kezdőnknek van szerződése 2019-re, Edelman és Mitchell
-CB poszton Rowe és JMC-nek is lejár a szerződése jövőre, mind2 mutatott biztató jeleket de max Jason-nél lehet elképzelni, hogy egy kiemelkedő év után is meg lehetne tartani normális áron

szóval ez már 8 poszt 4 pickre, rengeteg irányban elindulhatunk, ezért lehet ezerrel BPA-zni

első négy választással én DE/OLB,TE,OT,CB/SS posztokra húznék, de ebből nyilván egy elmegy majd QB-ra (én még 1-2 évig hanyagolnám elől húzni, de BB-ék inkább a biztosabbra szeretnek menni), a TE poszt meg nem túl mély, van 3 prospect kérdés melyik jön be nekünk és a második-harmadik választásunknál bent lesz-e (vagy bízunk abban, hogy harmadik kör végére bent lesz valamelyik, amire kb nulla százalék esély van), szóval lehet ezzel nem is kell foglalkozni
ZERO_L
Ezt meg kiegészíteném azzal, hogy jövőre lejár Flowers, Cooks, Mason es a ket emberevő DT szerződése is.
Szoval van lehetőség.

... es BB ismet addig keverte a kártyákat, hogy igazán nagy need nélkül mehet játszani a draftra!

LA
M.Flowers (aki szerintem jövőre nagyot fog robbantani)
Eredményes nap a mai. 😊
Sinisa
két DT-nek vélhetően lehívjuk az ötödik éves opciójukat, szóval oda most még felesleges utánpótlást húzni
Mason-Trey-Cooks hármast kell majd megfizetni, amire vélhetően lesz pénzünk de ha mellé tesszük a CB esetleg K-P posztokat is, akkor komoly FA bevásárlásra jövőre sem számíthatunk

két-három posztnak a jövőjét be kéne biztosítani ezen a drafton
ZERO_L
Nem néztem a pontos számokat, de en szinte kizártnak tartom, hogy a Trey-Cooks-Mason trióból kettőnél több maradna.
De ezt majd 1 év múlva 😊
Sinisa
pénz lesz rá(40M felett, kivágások, strukturálások nélkül), nyilván ha elit fizut akarnak akkor esélytelen

amúgy csak Cooks az aki tényleg kiemelkedő posztján, és mintha ő már rebesgette volna, hogy kész aláírni kevesebbért is, aztán simán lehet ez csak szokásos PR szöveg

több mint 6 éve
Nem veszem, de már a draftolása után a Wise-picknél nagyon harsogták, hogy Ninkóhoz hasonlóan őt többször rakjuk majd LB-ként pályára, persze ettől még lehet DE-ként is játszatni. Clayborn szerződtetése után szerintem végre elfelejtjük Hightower gyakori DE-ként alkalmazását, inkább maradjanak meg az LB-blitzek, abban úgy is jobb, Clayborn, Flowers, Wise és alkalmanként Rivers pedig jó lesz endnek (meg remélem azzal, hogy most már van két ilyen mamut középen, Guy is hatékonyabb lesz, amikor szükség lesz rá)

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Wyatt! Ezt akartam mar kerdezni,miert veszed ennyire keszpenznek hogy Rivers LB-t fog jatszani?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Akkor ideje hogy szívjunk egyett..ja nem

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Harmont elkapták 58 gramm fűvel egy costa ricai repülőtéren.
 news.co.cr/new-england-patriots-player-duron-harmon-attempts-to-enter-costa-rica-with-marijuana/71750/
több mint 6 éve
kérdés a ráfordított tőke (draftpick/fizu) megtérül-e annyira, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Azért most egy kb 4-5. spotról megy a téma, amire egyébként szerintem Roberts még kifejezetten kiemelkedő is.
Wyatt
Most nem nagyon értelek. Akkor idén ne draftoljunk mert van Robertsünk kb mindegyik poszton 4.-5. embernek?

van 4 pick a TOP100-ban plusz egy 4.körös. Annak sok értelmét nem látom, hogy lecserélgessünk ezekről, csak mert van Roberts aki 5.-nek elég. Aki tényleg elég, de hát itt a lehetőség, hogy nem csak idénre, de hosszútávon is jobb opció legyen. Az újoncfizuval azt gondolom megéri a befektetést, ezt nem is értem miért ne érné meg és eleve félre is kell rakni a "draftpénzt", szóval ezzel nem lehet gond. A letrade azért se opció, mert felesleges több pick, ha már ezt a 4 újoncot se nagyon tudjuk beilleszteni az 53-ba.

És miért ne térülne meg egy TOP100-as pick nagyobb eséllyel mint a Roberts félék?

Vagy Te mit kezdenél ezzel az 5 draftcetlivel? Cserélnéd jövő évire?
topin
Úgy érzem, van egy pici félreértés. Amit te draftpénzként aposztrofálsz, hogy félre kell tenni az egy teljesen más dolog, mint amiről írtam. Én azt mondom, hogy mindig mindenhol lehet javítani, csak érdemes meggondolni, hogy melyik egységre mennyit áldozunk. Persze, lehet hozni egy jobb LB-t ötödiknek, csak az ár a kérdés.

A ráfordított tőke mértéke a kérdéses. Ez nem csak fizu (cap) ügyileg lehet érdekes, hanem, hogy a nem túl sok draftjog legjobb felhasználása miatt. Ha a hátsó körökben (de legyen mondjuk a 4. körtől kezdve) találunk egy olyan LB-t, aki hosszú távon megoldás lehet, akkor szuper.

Ennél több drafttőkét viszont én a magam részéről nem áldoznék csak azért, hogy a 4-5. spotra jobb játékos legyen. Amikor az esetek több mint felében csak kettő kell. Pont ezért nem tartanám logikusnak a magas LB-picket sem. Hightowernek és Riversnek is van még három éve. Mindkettőre komoly tőkét áldoztunk tavaly, előbbinek fizetésügyileg, utóbbiért pickügyileg. A három LB-s felállásokra tökéletes Van Noy, és hogy negyediknek Flowers, Roberts, Langi vagy egy újonc, nekem mindegy. Negyedik posztra szerintem bármelyik megfelelő lehet, és ha az első három kiesik a posztról, akkor igazából úgyis gáz van. Csak ezért viszont nem lehet tartani 8 LB-t, mert van még a draftpickek és a cap mellett egy fontos tényező, a rosterhelyek száma. Ott meg amúgy is lesz egy csomó csak ST-képes ember, ha még viszünk fel 3-4 olyan emberkét, akiknek megint max ST-ben lehet szerepük, akkor más posztokra kevesebben leszünk. Aztán nézhetjük, milyen fasza az 5-6. LB is a csapatban, aki nem játszik, miközben nincs a keretben már TE (tök mindegy, példa).

De a lényeg valóban az, hogy ez egy elképzelés, hogy mik a célszerű dolgok. De a draft mindent felül tud írni. Ott az elérhető legjobb játékost kell húzni, majdnem hogy posztfüggetlenül. Éppen ezért, ha éppen marad olyan LB, aki az opciók közül a legjobbnak tűnik, akkor jöjjön LB. De ha erről nincs szó, akkor csak azért, hogy a 4-5-6. helyen jobbak legyünk, ne húzzunk elöl LB-t. Remélem, így már érthető.

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Slater számai:
 mobile.twitter.com/MikeReiss/status/977168174851424257?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.patspulpit.com%2F2018%2F3%2F23%2F17144916%2F2018-nfl-free-agency-new-england-patriots-details-matthew-slater-two-year-contract-special-teams&tfw_site=patspulpit

Egy kétéves, de egyéves szerződés.
Viszont sikerült meg 2M-et elfustolni a ST-re.

Mar 10M alatt vagyunk.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.