NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Ez még kimaradt (mármint a pontos számok):
@MikeReiss: OT LaAdrian Waddle’s 1-year deal with the Patriots has a base value of $1.5 million. It includes a $200,000 signing bonus, $800,000 base salary, $50,000 workout bonus, and $450,000 in per-game roster bonuses.
Bazzani
Ez viszont szerintem remek deal. Aprópénz...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ez még kimaradt (mármint a pontos számok):
@MikeReiss: OT LaAdrian Waddle’s 1-year deal with the Patriots has a base value of $1.5 million. It includes a $200,000 signing bonus, $800,000 base salary, $50,000 workout bonus, and $450,000 in per-game roster bonuses.

több mint 6 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
Közben Tintás Johnny-t emlegetik nálunk.. Tipikus BB move lenne. 😀
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Most komolyan, a mai napról meg se emlékezünk???

twitter.com/SNFonNBC/status/978997989762052097

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Nyílván. Én csak arra szerettem volna utalni, hogy ha fordítva lenne a média ordítana és ez a topic szét lenne szedve
Spigo
Ha nálunk lett volna Ryan Grant sztori, akkor az is nagyot pukkant volna... így alig pár hozzászólás született és az is mind Ravens drukkerektől 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/27/report-nfl-used-new-catch-rule-in-super-bowl-replay-decisions/

biztos ebből is nagy felháborodás lesz... ja nem
Spigo
KUSS! MINDIG A PATS-NEK CSALJÁK EL A MECCSET!!!44!négy

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Nyílván. Én csak arra szerettem volna utalni, hogy ha fordítva lenne a média ordítana és ez a topic szét lenne szedve
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Okolhatunk mindenkit, Bradyt is, BB-t is, Cardonát is, a védelmet is, Pedersont is, csak sajna nem lesz más a vége 😊
(mindenki benne volt ebben a vereségben)

több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Az az igazság, hogy ilyen fos védelmi teljesítménnyel, - amit egész meccsen nyújtottunk - nem érdemeltünk győzelmet!
Ha egy csapat szerez 33 pontot ezen a szinten, az csak a saját védekezését okolhatja, ha elveszíti a meccset.
SZERINTEM

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Hát érdekes ja. Persze ettől még mondjuk a 4. és 1-et ki lehetett volna védekezni és lepörgetni az órát | vagy a másik x lehetőségből mutatni valamit védekezésben | 😊

több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
 profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/27/report-nfl-used-new-catch-rule-in-super-bowl-replay-decisions/

biztos ebből is nagy felháborodás lesz... ja nem
több mint 6 éve
Na mondjuk van benne valami

több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Azt írtuk már, hogy megvan a 7. körös választásunk?

draftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=131156&draftyear=2018&genpos=CB

6.28 vaze :d
Wyatt
Úgy érted 2. körös? 😀

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
csevegőben előjött, hogy Brady a legprecízebb irányító, itt vannak részletesebben a számai #goatingat40
 pbs.twimg.com/media/DZRWO-qVAAAbhf0.jpg
ZERO_L
Nekem ebből csak az jött le, hogy a jobbos screent még gyakorolnia kellene 😀
több mint 6 éve
Azt írtuk már, hogy megvan a 7. körös választásunk?

draftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=131156&draftyear=2018&genpos=CB

6.28 vaze :d

több mint 6 éve
csevegőben előjött, hogy Brady a legprecízebb irányító, itt vannak részletesebben a számai #goatingat40
 pbs.twimg.com/media/DZRWO-qVAAAbhf0.jpg

több mint 6 éve
Mondjuk egy ember semlegesítését, legyen az akár Watt is, megoldjuk. Egy egész egységgel szemben tudunk jobban szenvedni. Érdekes lesz ez a Rams. Az előző idényben ők szerezték a legtöbb pontot, a DL és a secondary elég faszántos

több mint 6 éve
Azt azert nagyon nem banom hogy Suh nem a Jets ajanlatat fogadta el es innentol nem probalja meg evente 2x kettetorni TB-t... Ellenben szegeny Wilsonnak,azzal a Hoksz o-linenal kell szembeneznie a Donald-Suh parossal. Annak mar van nemi Survivor jellege.
kolok1972
Eddig is évente kétszer játszott ellenünk, szóval..
Sztem pedig Waddle jobb, mint Fleming, Fleming akkor került pályára amikor Waddle is megsérült.
gordon
Pont ez az,hogy eddig évente 2x biztos játszott ellenunk,most pl a sorsolás miatt egyszer sem fog,mert a Rams-szel nem játszunk... Azt hittem egyértelmű volt h mire céloztam. Vagy ha arra gondoltál hogy nagyjából tudtuk semlegesíteni,akkor azért sosem volt életbiztosítás ellene játszani

Szerkesztette: kolok1972

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Azt azert nagyon nem banom hogy Suh nem a Jets ajanlatat fogadta el es innentol nem probalja meg evente 2x kettetorni TB-t... Ellenben szegeny Wilsonnak,azzal a Hoksz o-linenal kell szembeneznie a Donald-Suh parossal. Annak mar van nemi Survivor jellege.
kolok1972
Eddig is évente kétszer játszott ellenünk, szóval..
Sztem pedig Waddle jobb, mint Fleming, Fleming akkor került pályára amikor Waddle is megsérült.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Fleming hivatalosan Cowboy lett.
1 év / max. 3,5 M, gondolom kb. a fele lehet garantált belole.

Egy 3 / 8M-t mondjuk 4,5 garantálttal nem ért volna meg?
Waddle jobb volt?
Az teny, hogy García tehetségesebb lehet, ennyire bíznak a visszatereseben?

Idén eddig nagyon D# túlsúlyos az offseason tevékenység.
Sinisa
Azért van rà okuk nem? A D-n ment el a SB. Attól hogy nagyon nyomjàk a D-t még mindig van hiànyérzetem feléjük.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Tekintve, hogy a támadók megcsináltak vagy 600 yardot a Super Bowlon, és az Eagles elpicsázott minket, azért ez annyira nem meglepő. Waddle nem feltétlenül jobb, de lehet, hogy olcsóbb pl.

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Fleming hivatalosan Cowboy lett.
1 év / max. 3,5 M, gondolom kb. a fele lehet garantált belole.

Egy 3 / 8M-t mondjuk 4,5 garantálttal nem ért volna meg?
Waddle jobb volt?
Az teny, hogy García tehetségesebb lehet, ennyire bíznak a visszatereseben?

Idén eddig nagyon D# túlsúlyos az offseason tevékenység.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Mindeközben Gronk rovat 😀
 www.facebook.com/120Yard/videos/1794110593985649/
Matthew99
Még mindig jobb végkifejlet, mint amikor megpróbálta nyakba kapni O'Nealt
Wyatt
Azért az eleje itt se volt sima. Még jó, hogy ott volt Von hogy segítsen 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Mindeközben Gronk rovat 😀
 www.facebook.com/120Yard/videos/1794110593985649/
Matthew99
Még mindig jobb végkifejlet, mint amikor megpróbálta nyakba kapni O'Nealt