New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha BB igazi troll lenne, akkor mind a két első körössel lecserélne... 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
1/23 OT 1/31 LB
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wow.. (mennyi 2. és jövő évi 2. körös lesz ebből 😀)
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Ez nagyon jó ár érte.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Itt a bomba, #1 OT prospect here we go
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/981287566019309571
több mint 6 éve
Túl nagy a csend. 😊Itt egy kis összeesküvés elmélet:
youtu.be/1rWZIGS10TU
Have fun! 😉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
nfl híreknél magyar oldalak információi, mint hivatkozási alapok, hát ha ez nem LOL, akkor semmi 😊 Ők szerintetek honnan veszik ezeket, ha nem a rotoworldról és egyéb híraggregátor lapokról? Nyilván a beépített embereik jelentik, megelőzve minden más helyi/országos forrástNem azt mondtam, hogy meg fog történni vagy hogy ezt elhittem/megbízható infónak vettem, hanem azt, hogy BB korábbi tevékenységeit nézve logikailag ugyanúgy helytálló következtetés, mint több másik amelyik ezzel ellentétes.
Louisville-i kapcsolataim alapján viszont én megerősíthetem, hogy idén a Kentucky Derby-n indul egy Gronkowski nevű ló is!
r.baggio
Kismillió egyéb tényező közrejátszik ezekben a döntésekben és mivel nem látunk bele a szervez működésébe, így csak tippelgetés megy, hogy mi lesz a következő lépés. Akik meg tudják, hogy milyen irányelvek szerint hoznak döntést azok meg nem folynak bele ezekbe a találgatásokba.
több mint 6 éve
Greg A Beddard a BostonSportsJournal-on járta körbe a témát és innen hozta le mindenki, hogy Gronkot cserélné BB. Előfizetős, szóval bemásolom a lényeget a cikkből:But we’ll lead off on what we were able to pick up on the status of Rob Gronkowski, the possibility of a trade, the potential suitors (with one obvious one) and what he could bring in return.
- Tried to dig a little to see where things stand with Gronkowski and where things might go. Drew Rosenhaus, Gronkowski’s agent, said he didn’t have an update. When I told him all I’ve heard is that I hear he keeps popping into the facility to workout and that seems to be a good sign, Rosenhaus hesitated for a second and then again said he doesn’t have an update.
- I’ve dealt with Rosenhaus for a long time, especially when I covered the Dolphins when it seemed like he represented half the roster. I took his second non-answer as, “Rob still hasn’t given me any direction yet, so I can’t say if his working out is a good or negative sign.”
- Gronkowski contemplating leaving the game has been a serious option. I continue to hear it’s not a contract ploy, that the toll it’s taken on his body and the pain he endures has become a serious issue.
Asked various front office executives if they’ve heard if Gronkowski is on the trade block, including those who could be viewed as Belichick-friendly. All of them said they haven’t heard a word on that.
- A Bill Belichick-friendly source agreed with my thinking that once a player makes Belichick start to contemplate life without him, Belichick starts to warm to being without that player. “He imagines you gone,” he said. The longer Gronkowski goes without saying he’s all in, the chances of him being traded increases, the source said.
- Sources from two teams that would make sense for Gronkowski said they absolutely would be interested if Belichick called. “He’d be perfect for us,” one said.
Likely haul in return: possible late first-round pick if the team has it, but more likely a high second-rounder and a third.
- In terms of the most likely team to deal for Gronkowski, everyone agreed the 49ers would be the ideal trade partner. “Put him back with (Jimmy) Garoppolo, they have nothing at tight end, they have the cap space ($46 million) and maybe (John) Lynch will overpay to make up for the deal Belichick gave him on Jimmy,” one AFC general manager said. “And you don’t have to worry about Gronk in your conference.”
- Others said not to discount the Rams. “He’d make way more sense than (Odell) Beckham,” an NFC GM said. Texans with Bill O’Brien would also make sense but, one source said, “I doubt Belichick would send him in conference, even though he loves Billy.”
Jeff Darlington az ESPN-en tegnap írta, hogy szinte tuti, hogy Gronk visszatér (amig van Brady), de le kell ülniük tisztázni a nézeteltéréseiket BB-vel. BB-t érthetően frusztrálja, hogy nem tudja, hogy Gronk all-in vagy nem, de amint jelét adja majd, hogy 100%-ban focira koncentrál ez megoldódik.
"According to one source, the relationship between the two “should not be viewed as irreconcilable” and the situation could be rectified. But Darlington also notes that if things continue, “all possibilities remain on the table.”
több mint 6 éve
akkor most egy lóért kapunk két első körös picket?"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
nfl híreknél magyar oldalak információi, mint hivatkozási alapok, hát ha ez nem LOL, akkor semmi 😊 Ők szerintetek honnan veszik ezeket, ha nem a rotoworldról és egyéb híraggregátor lapokról? Nyilván a beépített embereik jelentik, megelőzve minden más helyi/országos forrástLouisville-i kapcsolataim alapján viszont én megerősíthetem, hogy idén a Kentucky Derby-n indul egy Gronkowski nevű ló is!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elöbb megírták, hogy venni fog egy új hajót, mint lefoglalózta volna. TessékAz FK is bedobta az infót. Szerintem hamarosan máshol is lehozzák majd, nem véletlenül, hisz logikus gondolat BB korábbi ténykedéseiből kiindulva.Csinált már BB olyan trade-et, amit a média előbb szellőztetett meg, mint ahogy megtörtént?
Aztán majd kiderül mi lesz.
Solymi
peterk2005
több mint 6 éve
Az FK is bedobta az infót. Szerintem hamarosan máshol is lehozzák majd, nem véletlenül, hisz logikus gondolat BB korábbi ténykedéseiből kiindulva.Csinált már BB olyan trade-et, amit a média előbb szellőztetett meg, mint ahogy megtörtént?
Solymi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Roton is fent van.A 120 yardot felejtsük már el. Kb. annyit ér, mintha ide beirnam, hogy megszereztuk Donaldot egy 7. körös pickert.Az FK is bedobta az infót. Szerintem hamarosan máshol is lehozzák majd, nem véletlenül, hisz logikus gondolat BB korábbi ténykedéseiből kiindulva.
Fel nem tudom fogni, hogy az ilyen kamu dolgokat, hogy tudja valaki beszopni.
fodi91
Solymi
Vele is úgy vagyunk, hogy vagy itt vagy visszavonul, mint Solder 😊
több mint 6 éve
Próbálok kigyógyulni.. 😊Ezek szerint Te is piálsz... 😊A piából nem lehet kigyógyulni, csak abbahagyni, a piás piás marad, pláne ezzel a mentalitással.egyébként én sem értem, hogy az ilyeneket miért nem lövik le inkább, csak elszívja az oxigént olyan értékes emberek elől , mint Te is vagy..
Burkus
gordon
Burkus
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
A 120 yardot felejtsük már el. Kb. annyit ér, mintha ide beirnam, hogy megszereztuk Donaldot egy 7. körös pickert.Az FK is bedobta az infót. Szerintem hamarosan máshol is lehozzák majd, nem véletlenül, hisz logikus gondolat BB korábbi ténykedéseiből kiindulva.
Fel nem tudom fogni, hogy az ilyen kamu dolgokat, hogy tudja valaki beszopni.
fodi91
több mint 6 éve
Ezek szerint Te is piálsz... 😊A piából nem lehet kigyógyulni, csak abbahagyni, a piás piás marad, pláne ezzel a mentalitással.egyébként én sem értem, hogy az ilyeneket miért nem lövik le inkább, csak elszívja az oxigént olyan értékes emberek elől , mint Te is vagy..
Burkus
gordon
több mint 6 éve
fodi91
196
A 120 yardot felejtsük már el. Kb. annyit ér, mintha ide beirnam, hogy megszereztuk Donaldot egy 7. körös pickert.Fel nem tudom fogni, hogy az ilyen kamu dolgokat, hogy tudja valaki beszopni.
több mint 6 éve
Meg a bántos f.sz a 120 yard seggébe! Írnak ezek össze vissza csak like-ot told nekik. Ha eltradelni szeretnék akkor visszavonul. Nem gondolom hogy folytatná másholJa, oké, ezt persze elfelejtették odaírni, akkor bocs. 😀Közben Tintás Johnny-t emlegetik nálunk.. Tipikus BB move lenne. 😀ott voltunk a pro day-en és beszélgettünk vele, mint kb 20 másik csapat.
Hunreeth
gordon
120yard szerint Gronkot BB megpróbálja elcserélni.. hmmm..
Hunreeth
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Ja, oké, ezt persze elfelejtették odaírni, akkor bocs. 😀Közben Tintás Johnny-t emlegetik nálunk.. Tipikus BB move lenne. 😀ott voltunk a pro day-en és beszélgettünk vele, mint kb 20 másik csapat.
Hunreeth
gordon
120yard szerint Gronkot BB megpróbálja elcserélni.. hmmm..
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
😀A piából nem lehet kigyógyulni, csak abbahagyni, a piás piás marad, pláne ezzel a mentalitással.egyébként én sem értem, hogy az ilyeneket miért nem lövik le inkább, csak elszívja az oxigént olyan értékes emberek elől , mint Te is vagy..
Burkus
gordon
több mint 6 éve
A piából nem lehet kigyógyulni, csak abbahagyni, a piás piás marad, pláne ezzel a mentalitással.egyébként én sem értem, hogy az ilyeneket miért nem lövik le inkább, csak elszívja az oxigént olyan értékes emberek elől , mint Te is vagy..
Burkus
Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
Közben Tintás Johnny-t emlegetik nálunk.. Tipikus BB move lenne. 😀ott voltunk a pro day-en és beszélgettünk vele, mint kb 20 másik csapat.
Hunreeth
több mint 6 éve
Közben Tintás Johnny-t emlegetik nálunk.. Tipikus BB move lenne. 😀A piából nem lehet kigyógyulni, csak abbahagyni, a piás piás marad, pláne ezzel a mentalitással. Én nem bíznék benne meg minek jönne? Backup QB-nek? Hoyer és a várható QB pick mögé negyediknek? Mert ha az lenne az elképzelés, hogy ő a future francishe QB, akkor itt rögtön lef...m a bokám...
Hunreeth