Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Meghalt a labda vagy életben van még?
Wyatt
A nevezett képen még életben van 😊
Jól van Wyatt érti.... nem csalódtam 😊

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meghalt a labda vagy életben van még?

több mint 7 éve
Am az én véleményemet olvashattátok tegnap meccskövetőben, mindenki másét tiszteletben tartom, tényleg felesleges lenne bizonygatni bármit már. 😊

Lényeg, hogy ezt a bírói bagázst hosszú ideig takarítsák el meccsvezetéstől, mert ennyi hibát egy meccsen nehezen lehet véteni, de nekik sikerült.
Beki
Szia,

Nem akarok vitatkozni, de az alábbi fotó elég beszédes abban a kérdésben, hogy elvesztette-e a labdát...
 a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fmedia%2Fmotion%2F2017%2F1015%2Fdm_171015_NFL_Jets_Pats_Final_Highlight%2Fdm_171015_NFL_Jets_Pats_Final_Highlight.jpg&w=640&h=360&cquality=80

A kérdés csk az, hogy mikor szerezte vissza a kontrollt...

Azt meg tudjuk, hogy a bírók más képeket és felvételek alapján elemeznek, döntenek (bár azt soha nem értettem meg, hog ezeket miért nem mutatják meg, akkor valószínűleg sok ítélet érthetőbb lenne).
FunHun
Heisenbergi határozatlansági szabályértelmezés... 😛

üdv.
Edzőbá
TGA
Mester!
Ha jól értelemezem akkor a szubatomi részecske a tojáslabda.De nálam az inkább makroszkópikus testnek számít, amelyeknél ez a határozatlanság elhanyagolható.Úgy vélem, a bírók is így gondolkodtak, és valószínűbb,hogy jól döntöttek, mint nem.
HanSolo
Pedig szerencsétlen Schrödinger komoly fejezeteket szánt arra, hogy megmagyarázza Heisenberget, de ezek szerint nem sikerült... 😀

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
Am az én véleményemet olvashattátok tegnap meccskövetőben, mindenki másét tiszteletben tartom, tényleg felesleges lenne bizonygatni bármit már. 😊

Lényeg, hogy ezt a bírói bagázst hosszú ideig takarítsák el meccsvezetéstől, mert ennyi hibát egy meccsen nehezen lehet véteni, de nekik sikerült.
Beki
Szia,

Nem akarok vitatkozni, de az alábbi fotó elég beszédes abban a kérdésben, hogy elvesztette-e a labdát...
 a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fmedia%2Fmotion%2F2017%2F1015%2Fdm_171015_NFL_Jets_Pats_Final_Highlight%2Fdm_171015_NFL_Jets_Pats_Final_Highlight.jpg&w=640&h=360&cquality=80

Azt meg tudjuk, hogy a bírók más képeket és felvételek alapján elemeznek, döntenek (bár azt soha nem értettem meg, hog ezeket miért nem mutatják meg, akkor valószínűleg sok ítélet érthetőbb lenne).
FunHun

üdv.
Edzőbá
TGA
Mester!
Ha jól értelemezem akkor a szubatomi részecske a tojáslabda.De nálam az inkább makroszkópikus testnek számít, amelyeknél ez a határozatlanság elhanyagolható.Úgy vélem, a bírók is így gondolkodtak, és valószínűbb,hogy jól döntöttek, mint nem.
több mint 7 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A meccsről picit..
A Jets ellen sosem egyszerű..Sosem szabad őket leírni, mer messze nem az a lesajnált, 1/1re törekedő brigád,mint amennyire leírták őket évad előtt.. Ráadásul nekünk mumus is picit, mint a Ravens..Nem kedvelem őket, mindig megnehezítik a dolgunkat..De ez a dolga egy divízió társnak..

D#: Vegyes érzések..Van amikor elkapják a fonalat és lehúzzák a rolót, és van amikor lefagynak..Futás ellen kifejezetten előre léptünk. 75 yardon tartottuk őket. Azonban a zóna védekezésünk megőrjített..Olyan területeket hagyunk üresen, és olyan mélyen állunk elkapókra, főleg TE-kre, hogy TV-n keresztül is rossz nézni..Nem értem, hogy mit tervez, mit lát ebbe az egészbe BB és Patricia? Hogy ez majd valamikor összeáll? 8-15 yardra elhelyezkedni egy elkapótól, hogy ne engedjünk nagy játékokat? Aztán a pálya közepe tájáról az fut keresztbe és az kapja el a labdát aki akarja? Főleg a nagy WR-ek, TE-k? De minek? Nem látják, nem érzik, ennyi meccs után sem, hogy ez a mi emberanyagunkkal nem működik? Amikor embereztünk, jameltek a cornereink, volt nyomás elöl akkor működtek a dolgok. Szép dolgokat, szép védekezést mutatott ilyenkor Butler, Jones, DMC és néha Bademosi is.. Volt DE, LB nyomás is.. Volt 2 int, 2 fumble, 4 sack..Flowers szabályosan nem tudják tartani. (Remélem ezt 1x már észreveszik a bírók is.) De jó volt tegnap Brown és Butler is a falban. De tegyük a szívünkre a kezünket..Ha megadják azt a kritikus SJ TD-t akkor nem szólhattunk volna egy szót sem, s megint TB mehetett volna GWD-ért.. Szerintem nem olyan rossz ez a D# mint amilyennek tűnik néha..Csak ezek a zónázós hülyeségeket hagynák, már abba..Mert egy gyenge-közepes képességű irányítót is Brady, AR magasságokba emelünk.
O#: Vegyes érzések itt is.. Sok a hiba, sok a fölösleges középre futás..Habár látjuk, hogy Gilszta és Lewis is jól működik, jókat átlagolnak. De miért kell ennyire konzervatív játékokat hívni JMD-nek? Futás középre, futás középre, marad 7-9 yard, azt meg lezónázzák, mert hosszú passzt erőltetünk mindig szinte..Nem mondom, hogy nem kell ezt beépíteni, de elég sokan vannak a pályán, akik 5-10-15 yardok elkapására képes..Voltak szép játékok, szép elkapások, szép futások..De komplettebb, készebb játékhívások kellenek, rövid passzos játékokkal,futással vegyítve, amit néha felturbózunk egy hosszú passzal. Látjuk, hogy működik..Cooks és Dorsett is simán megcsinálja a játékait.. Főleg az idei bírói munka, hozzáállás, DPI értelmezés miatt is kockázatos ez a játék..Legalább 4-5 tényleges DPI-t nem fújtak be, kritikus helyzetekben..Pl. Dorsett elkapás-int.. Ott sima TD-től fosztották meg a csapatot..
Úgyhogy ez a csapatrész is nyögvenyelős..Pozitív, hogy akkora nyomást nem engedett az O# fal mint az elmúlt meccseken..Annyiszor nem értek oda Bradyhez, aki különben kifejezetten idegesen, feszülten játszott..

Úgy látszik, hogy ez egy ilyen év lesz..Nyögvenyelős, nem olyan mint, ahogy megszoktuk. Tovább tart a védelemben és a támadóknál is beilleszteni az új embereket, valamint a tavalyi, stabil játékosaink nem tudják azt a minőséget hozni konzekvensen amit várnánk tőlük.. Lassabban ér össze a csapat, mint ahogy vártuk. Az edzői munka is megkérdőjelezhető idén. Mintha belekényelmesedtünk volna a dolgokba, és várnánk, hogy jöjjenek maguktól a játékok..Messze nem úgy készülnek fel a meccsekre, mint ahogy megszoktuk..
Dehát ez az év ilyen..S úgy látom, hogy nem csak a mi csapatunknál..Érjünk oda a PO-ra, aztán meglátjuk mi lesz..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve

Beki
Szia,

FunHun

üdv.
Edzőbá

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Törölt felhasználó

Beki
Szia,

FunHun
Fumble ténye sosem volt kérdés. 😊
Engem az nem hagy nyugodni, hogy mi alapján állították biztosan h nem szerezte vissza a kontrollt. 😀 Elvi szinten ott több kamerával dolgoznak, de valahogy ahogy írod is, sosem kerül elő új kép megerősítés céljából. 😀 Így sztem ez is egy erős feltételezés volt részükről, hát ha már fumble, akk tutira nem szerezte vissza a kontrollt (erre sajnos nincs perdöntő képünk).
több mint 7 éve
Törölt felhasználó

Beki
Pont akartam írni, hogy én meg az enyémet szintén leírtam már. Nem kell meggyőznünk egymást, az első 1.5 negyedben közünk nem volt a meccsben, de 0–14-nél mondom most egy TD, a félidő végén még egy, a második elején még egy, és 21–14 ide. Na, amikor ez összejött, reméltem, hogy nem lesz ennyire szoros a végjáték, de az utolsó támadásotoknál én nem izgultam, mondtam havernak, hogy rendes játékidőbeli W lesz, nem kapunk ebből TD-t. Jól toltátok, és a szezonban messze sokkal jobban, mint vártam, de hát ellenetek idegenben még tavaly sem ment, pedig akkor tényleg ergya volt már a játéka a Jetsnek. New York nem kedvenc hely, de csak sikerült kihúzni 😊
Wyatt
Igen, nagy hiba volt, hogy a 24 pontotokat megválaszolatlanul hagytuk, abban az időszakban nem tudom mi történt.
Végén is már a 4. és hosszúnál éppen készültem kikapcsolni a meccset, erre 32 yardot összehoztunk, persze az OL is összeszakadt a végére... 😀
több mint 7 éve
FunHun New England Patriots 1 493

Beki
Szia,

több mint 7 éve

Beki
Pont akartam írni, hogy én meg az enyémet szintén leírtam már. Nem kell meggyőznünk egymást, az első 1.5 negyedben közünk nem volt a meccsben, de 0–14-nél mondom most egy TD, a félidő végén még egy, a második elején még egy, és 21–14 ide. Na, amikor ez összejött, reméltem, hogy nem lesz ennyire szoros a végjáték, de az utolsó támadásotoknál én nem izgultam, mondtam havernak, hogy rendes játékidőbeli W lesz, nem kapunk ebből TD-t. Jól toltátok, és a szezonban messze sokkal jobban, mint vártam, de hát ellenetek idegenben még tavaly sem ment, pedig akkor tényleg ergya volt már a játéka a Jetsnek. New York nem kedvenc hely, de csak sikerült kihúzni 😊

több mint 7 éve
Törölt felhasználó

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
 streamable.com/dva50
Itt van a kérdéses eset am, ha vki szeretné részletesebben elemezni.
Beki
Beki fölöslegesen görcsölsz ezen..A döntést a központban hozták, nem a pályán..Ők úgy látták, hogy esés közben Butler kipiszkálta SJ kezéből a labdát, amit ő már csak akkor birtokolt újból, amikor már kint volt a pályán. Lehet ezen bosszankodni, de fölösleges. Ezzel se nyertetek volna mérkőzést. A pályán lévő bírók, mint ahogy tegnap is mondtam rendkívül szarul vezették a meccset. Nem szoktam bírózni, de tegnap nagyon csúnya dolgokat nem fújtak be. pl. Brady int se lett volna, ha Dorsettet nem tolják el a labda elől..Az több, mint valószínű, hogy egy sima hosszú TD lett volna..Meg még sok fura DPI, OPI, holding, facemask stb..Ami láttak és kevésbé láttak az egyik, vagy másik oldalon..
kyobalu
Tényleg csak azért másoltam be, ha valaki jobban meg akarja nézni. 😊
Mivel tegnap nem volt megfelelő minőségű videó még róla és az h sima TB az marhára nem magyarázat ugye. 😀
több mint 7 éve
És akkor tényleg emeljük ki, hogy bár nem játszott most sem túl jól éppen, azért két rendkívül fontos labdaszerzés fűződik Butler nevéhez.

Egyébként én néztem, mit szövegelnek Butlerék az esetnél, aztán az első ismétlésnél felordítottam, hogy ez touchback, bazdmeg. Kicsit féltem, hogy New Yorkban nézik vissza, New York-i csapatnak hazai pályáján, ott Bostont sem lávolják épp, és a pályán rossz ítélet született elsőre, emiatt kicsit tartottam tőle, hogy nem merik bemondani, hogy touchback, de szerencsére nem így lett 😊

több mint 7 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
 streamable.com/dva50
Beki
Beki fölöslegesen görcsölsz ezen..A döntést a központban hozták, nem a pályán..Ők úgy látták, hogy esés közben Butler kipiszkálta SJ kezéből a labdát, amit ő már csak akkor birtokolt újból, amikor már kint volt a pályán. Lehet ezen bosszankodni, de fölösleges. Ezzel se nyertetek volna mérkőzést. A pályán lévő bírók, mint ahogy tegnap is mondtam rendkívül szarul vezették a meccset. Nem szoktam bírózni, de tegnap nagyon csúnya dolgokat nem fújtak be. pl. Brady int se lett volna, ha Dorsettet nem tolják el a labda elől..Az több, mint valószínű, hogy egy sima hosszú TD lett volna..Meg még sok fura DPI, OPI, holding, facemask stb..Ami láttak és kevésbé láttak az egyik, vagy másik oldalon..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Egyértelmű touchback volt, felesleges elemezni

több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
 streamable.com/dva50
Beki
Lehetett volna ide is oda is....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
 streamable.com/dva50
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Falcons is gödörben van. Nehogymár a Bills Delfingók elverik őket nekünk ne menne Brady-vel? Voltunk vkon ezen a meccsen eleget de voltak nem is kevés momentumai a D-nek. Az a kép hogy megint 300 yard felett kaptunk pont leszarom mert megvan a W és abból már bizony van 4 😀 Tessék emészteni

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Sima TB volt, vita nelkul. Rengetegbutasag volt a meccsen, Bradytol is, de itt tavaly is majdnem elnyaltunk, pedig eleg ergya volt az a Jets. Ma gyozni kellett, jovo heten, a szulinapomon javulni kell, hogy meglegyen az 5-2 😊

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
bizakodó lennék a sec-el kapcsolatban, ha nem a liga bottom 3 QB+WR corps-a ellen engedtünk volna több mint 350 yardot, és nyilván pontra játsszák a meccset így a 17 pont nem néz ki rosszul, de ezeket a brainfartokat, mikor kergetjük a QB-t ő meg előre dobja az üres embernek akitől 20 yardra nem áll senki azt nagyon nehéz megemészteni

és akkor ott van a visszafújt TD, amiről nem vagyok meggyőződve , hogy szabályos volt
szerintem mielőtt elérte volna az oldalvonalat újra birtokolta a labdát, vissza kéne párszor nézni, de megdönthetetlen képi bizonyítékot az ellenkezőjére nem láttam, leginkább ezért érzem visszásnak (lsd Newton visszafújt TD-je a TNF-n)

O# playhívásokban is megvoltak az agyzsibbasztó dolgok, mikor triple/dobule coverbe dobjuk be, meg kétszer bedobjuk az endzoneba 1:40-el a félidő vége előtt a 35 yardosról, amikor működik a futás
szerencsére ezt a második félidőre sikerült felismerni

tyúklépésben haladunk előre, döcögő játékkal még mindig tudunk nyerni, ez fontos, de köv héten a Falcons ellen ez baromi kevés lesz (mind D# mind O# oldalon), a phins persze jól felhúzta őket, komoly teszt lesz az a meccs

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Miért kell az embert felidegesíteni?😊 0-14-ig kb közünk nem volt a meccshez...
Ami tetszett:
- a futás tetszett. Jók voltunk a futásokban és jól is védekeztünk ellene
- a csapatnak sikerült felállnia az borzasztó első negyed után
Ami nem tetszett:
- totális betli még mindig a D. Nem megy ez a zónázás,.. Hány olyat eset volt, mikor az elkapó közelében senki nem volt😕
- nincs nyomás az ellen irányítóján
- rohadt sok idegesítő telibekúrt mistackle!
több mint 7 éve
David779 New England Patriots 5
Valaki olvasta Gronk könyvét? Milyen?

Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mire vagy képes. Ezt ugyanis csak te tudhatod. Amíg hiszel magadban, és keményen dolgozol, hogy elérd a céljaidat, előbb vagy utóbb sikerrel jársz.
- Tom Brady
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Az elso masfel negyed utan ez nem volt annyira hanyadek mar. New Yorkban ritkan nyerunk siman.
Wyatt
Így-így a W a lényeg New Yorkban. A D egyszer bravúros aztán jön vmi idióta betli. Ha ezt kiküszöböljük és az O picit vagányabb akkor minden ok lesz

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Az elso masfel negyed utan ez nem volt annyira hanyadek mar. New Yorkban ritkan nyerunk siman.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Ígyhogy Langinak nagy eséllyel annyi a szezonra illetve, hogy Harris csak mentornak tűnik jónak, Bowman nagyon kellene, hogy legalább valami depth legyen LB poszton. Bár nem tudom, hogy mennyire taksálja magát, mert egy nagy fizetésért felejtős.
fodi91
Ha már felvettem ma a negatív sapit akkor folytatom.
Remélem nem igazoljuk le Bowman-t, ugyanaz , mint Harris pepitában, 2 down LB, coverben még egy fullback is megveri..
Azért az FO-nak jár a taps azért ahogy idén elmanagelték(de szép szó) az LB sort.
a snapek nagy részében dime ban állunk fel és nincs két 3down LB a csapatban..
Van Noy futás ellen súlytalan, Roberts coverben katasztrófa, HT az aki top szinten képes teljesíteni de nem tudod végig a pályán tartani mert a PO ra elfogy.
Nem mondom, hogy nem próbálkoztunk betömni a Collins trade (vesszőparipám, hogy ez mekkora hiba volt..) után keletkezett lyukat, van/volt itt pár örök ígéret, Mingo, Mekkelek, Flowers, Langi, Harris dehát mi példát akartunk statuálni.
Legtöbben még a ST ben sem szagoltak puskaport..
Egyébként amióta elment Pepper Johnson azóta nem tudunk LB-t nevelni..