NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Kókusz8
89
www.youtube.com/watch?v=PJpHBwIx0_YSztem 0:20-tól tisztán látszik, hogy a teljes kontrol a pályán kívül valósult meg. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a kamera nem volt a közvetítésben.
több mint 7 éve
Brady nekem amúgy nagyon nyugodtnak tűnt, és amíg ő ilyen, addig nagy gond nincs."Arról, hogy miért volt annyira indulatos az első félidőben:
„Mindig egy kicsit feszült vagyoka pályán ilyen vagy olyan okokból. Ez egy érzelem dús játék. Nem tudom, mi volt ma, gondolom attól volt, ahogy a dolgok alakultak, ahogy a játékokat végrehajtottuk.”"
Ellentmondást érzek😊 Az első félidőben magához mérten nem játszott jól TB, főleg az első negyedben volt totál homály.
több mint 7 éve
Khaspoo
1
Úgy érzem szeretünk kétségbe esni, de várjuk ki a végét: apránként fejlődik a csapat. Érzésre például sokkal kevesebbet szabálytalankodtunk, mint az ezt megelőző meccsen. Következő meccsre remélhetőleg a play hívások is rendben lesznek. Brady nekem amúgy nagyon nyugodtnak tűnt, és amíg ő ilyen, addig nagy gond nincs.Ecc-Pats, kimeJets, honapután bejöhetsz...
több mint 7 éve
Biztos, hogy az edzői stáb nem fogja szezon közben azt mondani, hogy elrontották. Az elmúlt években mindig (legalábbis gyakran) volt valami korrekció a rosteren, amitől helyre billent a dolog. Most viszont eddig ilyen nem történt. Én továbbra is azt tartom, hogy túl nagy hiány az, amit pl. Ninkovich elvesztése jelent. Nem tackle számban (bár az sem elhanyagolható), hanem a személyisége, rutinja által.Ez a védelem most nem áll össze olyan könnyen, mint a korábbiak. De az, hogy nem nincsenek a keretben variációk, nekem azt jelenti, hogy a stáb szerint még képesek jelentősen javulni. Hiszen még mindig csak október közepe van, és bár rendkívül kínlódva, de vezetjük a csoportot.
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Lúdas Solymi
8 029
pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpgNa jó, de most mit várunk, mit fog mondani? Rossz volt a scouting így nem jól mértük fel, hogy akit igazolunk alkalmas-e arra amire mi szeretnénk?
Avagy összefoglalva BB gondolatait: majd térjünk vissza rá november-decemberben
Spigo
Egyébként tényleg azt csinálja a csapat amit BB mond. Alapjátékokat gyakorolnak, ezt tolják a meccseken is, ezzel kell nyerni, nem lehet mindig trükkös játékokat bevetni illetve nem mindig működik a következő ember majd megoldja szisztéma.
Lehet, hogy gödörben van a csapat, de lassan csak összeáll az amit szeretnének.
Ebből a szempontból meg mindegy, hogy mennyi a kapott yard, ha a pontokban ez nem mutatkozik meg és jön a W. Rossz nézni ez tény, de ha más nem, a 2006-os Giants csak bizonyítja, hogy oda lehet érni a végére, ugyebár.
Persze nem segít a csapaton a sok sérült és az játékosok elküldése, dehát ez van, benne van a pakliban. Fel kell készülni, hogy ez egy ilyen szezon lesz. Ha bízunk az edzőkben, akkor ennél már csak jobb lehet.
Ettől függetlenül a Falcons ellen nem remélem túl sok jót, kb. mint az SB ellen, csak nem ezzel a végkimenetellel. 😕 De cáfoltak már rá az előjelzésekre elégszer, úgyhogy másrészt bizakodó is vagyok 😊
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ez eddig is egyértelmű volt 😀pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpgÍgy már minden világos...A 2007-es évet akkor a 16-0-ás alapszakasszal kúrtuk el 😊
Spigo
kolok1972
De én spec nem bánom, van öt bajnoki címünk, meg egy olyan alapszakaszrekordunk, amit a következő nagy bővítésig senki sem tud megdönteni (btw, beállítani sem mostanában fogják szerintem). Úgyhogy persze, kár a döntőért, de a 16–0-t egy percig nem bánom, főleg úgy, hogy nyertünk azóta még két Super Bowlt 😊
több mint 7 éve
pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpgÍgy már minden világos...A 2007-es évet akkor a 16-0-ás alapszakasszal kúrtuk el 😊
Spigo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
de hát erről volt szó itt hetekig, nem ilyen egyszerű a történet, hogy ha Gilmore csak emberezésben jó akkor csak emberezzünk egész meccsen vagy csak akkor legyen fent a pályán...Mint ahogy leírtam, ha több jó meccse lesz mint rossz, akkor megkövetem magam. Egyelőre ott tartunk, hogy egy elég pontatlan Winston ellen volt 1 azaz egy jó meccse.Komolyra fordítva, akinek ennyit fizetünk, gyakorlatilag nálunk secondary rekord, attól sokkal jobb játékot várok. Nem közepes CB játékot, hanem meghatározót. Ennek egyelőre a közelében sincs, sőt.Ennek leginkább a rendszer volt az oka, amiben használták. Evans ellen már emberezett, nem is hallottad nagyon a liga egyik legjobb elkapójának a nevét. Gilmore-t ekézni olyanért amiről nem tehet az felettébb érdekes.
zinedine5
topin
Egyébként ha csak ez a zóna/emberezés a hiba/különbség, akkor BB elég kutyaütő, hogy ezt nem látja. (Ezt kicsit hitetlenkedve fogadnám, de akkor legyen ez.)
zinedine5
mind a csapatnak mind a játékosnak alkalmazkodnia kell a másikhoz és igen ebbe beletartozik, hogy pl Gilmorenak fejlődnie kell zónázásban, ehhez meg idő kell, rengeteg idő (sajnos OTA, pre-season, week1-4, edzések nem voltak elegek)
arról ne is beszéljünk hogy a tegnapi Jets meccs pontosan megmutatta az egész rendszerrel problémák vannak, szóval nem csak magának a játékosnak, a többieknek és a szisztémának is javulnia kell (talán-talán erre már vannak apró pozitív utalások)
ha Gilmore megítélését átvetítenénk az egész csapatra, akkor az eddigi Saints meccset kivéve minden héten leírhatnánk mennyire ócska ez a csapat(tavalyihoz képest) és csoda lenne ha AFC döntőt játszanánk, nemhogy SB-t, már pedig ennek október közepén pont semmi értelme nincs
ezért felesleges ez a Gilmore rant minden héten, most jön Jones co., BYE után meg egy Sanders(ha egészséges lesz)-Thomas kettős majd egy Crabtree-Cooper duó, ezeken a meccseken bőven le lehet majd szűrni mind a védelem mind Gilmore fejlődésének mértékét, de attól nem kell tartani, hogy az NFL történelmének egyik (ha nem a) legnagyobb elméje ne tudná a problémákra a kiutat, csak ehhez a játékos is kell
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Mint ahogy leírtam, ha több jó meccse lesz mint rossz, akkor megkövetem magam. Egyelőre ott tartunk, hogy egy elég pontatlan Winston ellen volt 1 azaz egy jó meccse.Komolyra fordítva, akinek ennyit fizetünk, gyakorlatilag nálunk secondary rekord, attól sokkal jobb játékot várok. Nem közepes CB játékot, hanem meghatározót. Ennek egyelőre a közelében sincs, sőt.Ennek leginkább a rendszer volt az oka, amiben használták. Evans ellen már emberezett, nem is hallottad nagyon a liga egyik legjobb elkapójának a nevét. Gilmore-t ekézni olyanért amiről nem tehet az felettébb érdekes.
zinedine5
topin
Egyébként ha csak ez a zóna/emberezés a hiba/különbség, akkor BB elég kutyaütő, hogy ezt nem látja. (Ezt kicsit hitetlenkedve fogadnám, de akkor legyen ez.)
több mint 7 éve
topin
2 009
Komolyra fordítva, akinek ennyit fizetünk, gyakorlatilag nálunk secondary rekord, attól sokkal jobb játékot várok. Nem közepes CB játékot, hanem meghatározót. Ennek egyelőre a közelében sincs, sőt.Ennek leginkább a rendszer volt az oka, amiben használták. Evans ellen már emberezett, nem is hallottad nagyon a liga egyik legjobb elkapójának a nevét. Gilmore-t ekézni olyanért amiről nem tehet az felettébb érdekes.
zinedine5
több mint 7 éve
350yard felett passzolt McCown... Josh FUCKING McCown és ebből is kihozod hogy Gilmore mennyire trágya... meghúzta az exed vagy mitől ez a nagy szerelem?Csak ezt akartam belőled kihúzni.
ZERO_L
Komolyra fordítva, akinek ennyit fizetünk, gyakorlatilag nálunk secondary rekord, attól sokkal jobb játékot várok. Nem közepes CB játékot, hanem meghatározót. Ennek egyelőre a közelében sincs, sőt.
több mint 7 éve
350yard felett passzolt McCown... Josh FUCKING McCown és ebből is kihozod hogy Gilmore mennyire trágya... meghúzta az exed vagy mitől ez a nagy szerelem?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
És ehhez még mindenképpen megemlíteném azt a szignifikáns különbséget, amennyivel rosszabbul nézett ki a D Gilmore (40m garantált) nélkül, mint vele. Főleg az utolsó 45 percben.Hogy zinedine fórumtárs kedvenc témáját is érintsük,nagyszerű tradelt TE-ünk ismét nem túl sokat tett,hogy megszolgálja a fizetését. Jól gondolom,hogy még egy elkapása sincs 6 meccs alatt?Jól...
kolok1972
Jelenleg (overthecap.com alapján) a csapat 8. legjobban fizetett embere.
Nem mellesleg a 9. Branch...
Ketten együtt éves kb. 9,5 m $-ba fájnak jelenleg.
FunHun
Szerkesztette: zinedine5
több mint 7 éve
A másik nagy kérdés bennem, hogy mi a bánatos ló...szért nem mennek oda jammenlni az elkapókat a CB-ink??? Butler ebben volt kifejezetten erős tavaly is. Erre most rendszeresen 8-10-15 yardra áll fel vagy zónában forgolódik zavartan, mint Ádám Anyák napján...Van emberezés is, csak nem tisztán, váltogatják zónával. Egy alapvetően emberező rendszerben a zónázást megtévesztésként, váratlanul vetik be időnként. Ha a megszokottnál többször zónáznak, az annak a jele, hogy a stáb nem bízik a játékosokban. (Emberezve könnyeb nagy playeket benyelni.)
FunHun
Tegnap két csere játszott, érthető, hogy nem volt akkora a bizalom.
Én a meccsen kétszer befújt D Holdingot nem tudom értelmezni, amikor futó játék volt. Egyszerűen nem tudom magam elé képzelni a szituációt sem :/EgonMár hogyne lenne def holding futásnál? Az NFL rulebook a defensive holding definíciójában tartalmazza a futót, elég fura lenne, ha pont futásnál nem lenne érvényes. 😊 :
"It is a foul for defensive holding if: a) a defensive player tackles or holds any opponent other than a runner, except as permitted in Article 5."
Nincs jelentősége, hogy milyen játékról van szó. Lehet passz, futás vagy spec team játék (kickoff, punt), a szabály ugyanaz: csak a futón (a labdát birtokló támadón) lehet oldalról, hátulról, ráncigálva, stb. védekezni, az összes többi támadó védett, rajtuk nem lehet. A "futó" értelemszerűen vagy szó szerint a futó, ha futásról van szó. Vagy pedig a labdát már elkapó - és ezzel futóvá váló - receiver. Rajtuk lehet elölről, hátulról, oldalról, ráncigálva, stb. is védekezni. (Kivéve a horse collar, roughing és egyéb más nevesítve tiltott módokat.)
Mindenki máson csak úgy lehet védekezni, ahogy a falemberek és futók is védekeznek a passrushereken: csak szemből, testfelületet blokkolva, illetve szemből eléfeküdve, elütve. Oldalról, hátulról, ráncigálva, stb. nem.). Gondolj a kickoffokra, puntokra, azoknál rengeteg holdingot fújnak. Na, ami ott holding, az a futásnál is az.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
De konkrétan ezt ordítottam akkor, hogy mi a toszom játékszituációban vagyunk mi fizikailag képesek védő holdingot tolni futásnál? Hogy lehet egyáltalán ilyen szabálytalanság? És idén már nem előszörTegnap 4 durva ítélkezési hibát láttam, ebből három ezen a meccsen volt. 😕 peterk2005Én a meccsen kétszer befújt D Holdingot nem tudom értelmezni, amikor futó játék volt.
Egyszerűen nem tudom magam elé képzelni a szituációt sem :/
Egon
több mint 7 éve
Tegnap 4 durva ítélkezési hibát láttam, ebből három ezen a meccsen volt. 😕 peterk2005Én a meccsen kétszer befújt D Holdingot nem tudom értelmezni, amikor futó játék volt.
Egyszerűen nem tudom magam elé képzelni a szituációt sem :/
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
A középső zónát támadó slot WR játékunk lényege pont az volt, hogy Julian-Dola és Gronk egyszerre támadták ugyanazon területet és kereszt routokkal, slant játékokkal megkeverték az ellen LB és corner sorát..Ennek a játéknak az alapja, és királya JE11 volt. Dola nélküle egyedül ezt nem tudja,mert nincs hozzá életképes, gyors irányváltásokra képes, és nagy ütközéseket is bevállaló, biztos kezű elkapó. Lehet, hogy Cooks is fel tudná venni ezt a fajta melót, ritmust, de igazából itt a lényeg az ütempasszok gyorsaságából jön. Nagyon nagy koncentrációt és összeszokottságot kíván. Bármennyire is kedveljék egymást Brady-vel, ez a "kémia" még kialakulóban van közöttük. Julian&Dola ikerpár a legösszeszokottabb, legjobb slot WR duó volt a ligában. Ezért is működött annyira jól a sztori. Gronk viszonylag hozza a számait a belső zónában, de ezeket inkább erőből oldja meg idén, nem sebességből. Nagyon sokat vesztett idén az első lépésekből kirobbanó dinamikus mozgásában. Ezt még mi is látjuk a fotelból, hát akkor az ellen D# koordinátorai. De ő megkerülhetetlen fegyver, még ha arra a teljesítményre nem is képes, mint pár éve.nem tudom alátámasztani számokkal, szóval ha valakivel szembejön hasonló stat akkor erősítsen meg vagy cáfoljon rám, de az az érzésem, hogy azért játsszuk a megszokott gyors passzos játékot mert egyszerűen nem képesek az elkapóink rövid időn belül elszakadniIgen. Pont ugyanez a gondom nekem is.
de nem akarom elhinni hogy Jules hiánya ennyire visszavetné a támadóegységet
ZERO_L
Bár a kedvencem JE11, de nehezen hiszem hogy a hiánya ennyire egysíkuvá tenné a játékunkat.
Azt értem, hogy Dola törékenyebb és nem akarjuk idő előtt kivonni az idei szerzonból ezért limitáltan használjuk. Azt azonban, hogy az elkapásban kifejezetten erős RB-inket miért nem használjuk többet slotban, vagy screenekben fel nem tudom fogni...
Még a kommentátorok is folyamatosan azt mondogatják, hogy Brady kedvenc matchupja az RB-LB párosítás (volt az elmúlt években...)
A másik nagy kérdés bennem, hogy mi a bánatos ló...szért nem mennek oda jammenlni az elkapókat a CB-ink??? Butler ebben volt kifejezetten erős tavaly is. Erre most rendszeresen 8-10-15 yardra áll fel vagy zónában forgolódik zavartan, mint Ádám Anyák napján...
FunHun
RB slot és screen passzok ilyen mértékű visszaesését én sem értem..Főleg az első 2 meccs után, amikor White és Burkhead is bizonyította, hogy járható ez az út.. + Hollister játékba építését nem nagyon értem..Mert nyáron edzőtáborban és elő meccseken nagyon nagyot ment. Hernandez féle játékokat lehetne rá építeni..Allan nálam bust..Nem érti a játéksémát, túl bonyolult neki..Ezért nincs is elkapása..Nem is bízik benne Brady.. Konkrétan egy 0,5 falember..Blokkolónak pedig középszerű, és így csak sok pénzt visz el a zsebből.
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
FunHun
1 493
Hogy zinedine fórumtárs kedvenc témáját is érintsük,nagyszerű tradelt TE-ünk ismét nem túl sokat tett,hogy megszolgálja a fizetését. Jól gondolom,hogy még egy elkapása sincs 6 meccs alatt?Jól...
kolok1972
Jelenleg (overthecap.com alapján) a csapat 8. legjobban fizetett embere.
Nem mellesleg a 9. Branch...
Ketten együtt éves kb. 9,5 m $-ba fájnak jelenleg.
több mint 7 éve
Hogy zinedine fórumtárs kedvenc témáját is érintsük,nagyszerű tradelt TE-ünk ismét nem túl sokat tett,hogy megszolgálja a fizetését. Jól gondolom,hogy még egy elkapása sincs 6 meccs alatt?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
FunHun
1 493
nem tudom alátámasztani számokkal, szóval ha valakivel szembejön hasonló stat akkor erősítsen meg vagy cáfoljon rám, de az az érzésem, hogy azért játsszuk a megszokott gyors passzos játékot mert egyszerűen nem képesek az elkapóink rövid időn belül elszakadniIgen. Pont ugyanez a gondom nekem is.
de nem akarom elhinni hogy Jules hiánya ennyire visszavetné a támadóegységet
ZERO_L
Bár a kedvencem JE11, de nehezen hiszem hogy a hiánya ennyire egysíkuvá tenné a játékunkat.
Azt értem, hogy Dola törékenyebb és nem akarjuk idő előtt kivonni az idei szerzonból ezért limitáltan használjuk. Azt azonban, hogy az elkapásban kifejezetten erős RB-inket miért nem használjuk többet slotban, vagy screenekben fel nem tudom fogni...
Még a kommentátorok is folyamatosan azt mondogatják, hogy Brady kedvenc matchupja az RB-LB párosítás (volt az elmúlt években...)
A másik nagy kérdés bennem, hogy mi a bánatos ló...szért nem mennek oda jammenlni az elkapókat a CB-ink??? Butler ebben volt kifejezetten erős tavaly is. Erre most rendszeresen 8-10-15 yardra áll fel vagy zónában forgolódik zavartan, mint Ádám Anyák napján...
több mint 7 éve
nem tudom alátámasztani számokkal, szóval ha valakivel szembejön hasonló stat akkor erősítsen meg vagy cáfoljon rám, de az az érzésem, hogy azért játsszuk a megszokott gyors passzos játékot mert egyszerűen nem képesek az elkapóink rövid időn belül elszakadnide nem akarom elhinni hogy Jules hiánya ennyire visszavetné a támadóegységet
több mint 7 éve
Small ball-al az a baj, hogy csak egy ember van aki igazán képes is ezt játszani..Ő Dola. Kritikus helyzetekben őt keresi és meg is találja általában Brady. De messze nem annyira elnyűhetetlen mint Julius császár. Így csak limitáltan használjuk. Julian szerepét nem tudja átvenni Cooks, s nem is azért hoztuk. Hogan meg nem slot WR, így ő ebben a kereszt route-os játékokban nem opció.. Az első meccsen próbáltuk a Kansas ellen, majdnem össze is törték..Idegen ez a játék neki. JE11 szerepét meg tudnánk osztani White, Lewis, Burkhead féle slot,slant, screen játékokkal..Burkhead erre alkalmas is JMD és BB szerint. Első meccsen volt egy slot TD, amit rá hívtunk. Egy az egyben olyan volt a mozgása, mint Welkeré annó. De Burkead meg bordát tört, maródi, nem gyógyul gyorsan. 😕Fumble ténye sosem volt kérdés. 😊 Engem az nem hagy nyugodni, hogy mi alapján állították biztosan h nem szerezte vissza a kontrollt. 😀 Elvi szinten ott több kamerával dolgoznak, de valahogy ahogy írod is, sosem kerül elő új kép megerősítés céljából. 😀 Így sztem ez is egy erős feltételezés volt részükről, hát ha már fumble, akk tutira nem szerezte vissza a kontrollt (erre sajnos nincs perdöntő képünk).A bemondottak alapján nem is erről ítélkeztek, hanem a fumble-ről. Ezt durván elcseszték New Yorkban. Benézték, hogy mit is kéne nézniük.
Beki
Tegnap 4 durva ítélkezési hibát láttam, ebből három ezen a meccsen volt. 😕 Minden meccsen van jópár nem befújt OPI, DPI, még több holding, satöbbi. Ezzel együtt kell élni, nem mindent vesznek észre, minden meccs tele van ilyesmivel. Néha TD-t, fumble-t, turnovert ítélnek meg rosszul. A videózás arról szólna, hogy ha egyértelmű hibát találnak, azt korrigálják. Az skandallum, ha ők veszítik el a fonalat, mert nekik van rá emberük, idejük, hogy ne hibázzanak, arról ítélkezzenek amiről a szabályok szerint megtehetik. Ugyanez a zebráknál. Ha egy helmet to helmet-et nem vesznek észre, vagy befújnak egy roughing the passert a semmire, az bosszantó de előfordul. De, hogy észreveszik, bedobják, a szabálytalanság egyértelmű, és erre a zebrák "korrigálva magukat" visszavonják a helyes ítéletet, az szintén botrányos.
Egyébként meg nincs miért idegeskedni. A W megvan, a liga évek óta nem volt ennyire kiszámíthatatlan, úgyhogy a Lineker-igazság amerikaifocis verziójában nyugodtan bízhattok. ("A foci az a játék, amit sok csapat játszik, és végül mindig a németek nyernek.") 😊
Azért támadásban kezd hiányozni a small ball passzjáték, az az igazi Brady/Pats offense. Cook nagyon jó, de neki extrának kellene lennie a habon, nem alapjátékosnak. Ezt a mostani vertikálisabb passzjátékot előbb-utóbb meg fogják állítani a jobb védelmek. A small ball-t az igazán nehéz.
peterk2005
Szerintünk is jobban tenné JMD, ha a TE-ket és a RB-ket is bevonná a rövid passzos játékokba. Bőven elég lenne nekünk 5-15 yardokat haladni lendületesen, amit néha megbolondít egy hosszúra nyúlt passz Hogannek, Cooksnak, vagy Dorsettnek + a szélső futások Gilisztával és Lewis-al. Gronk mellett Hollister gyereket is mellőzi JMD..Pedig nem ügyetlen. A probléma az O#-ben idén, főleg az elmúlt három meccsen, a hülye, konzervatív play hívások tömkelege..Futás-futás középre, aztán hosszú passz, dupla, tripla coverage-be..Hülyeség, és kockázatos is néha, attól függetlenül, hogy megvan hozzá az elkapó gárdánk..Ezzel az elkapó és RB gárdával lényegesen látványosabb és hengerlőbb játékot kellene tolnia, s főleg kitalálnia JMD-nek..Ebben ő az agy..De úgy tűnik, hogy idén ő is a szobában, öltözőben maradt BB-vel és Patriciával egyetemben.. 😕
Idén ilyen nyögvenyelős, csúnya meccseket tolunk úgy tűnik..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Mester! Ha jól értelemezem akkor a szubatomi részecske a tojáslabda.De nálam az inkább makroszkópikus testnek számít, amelyeknél ez a határozatlanság elhanyagolható.HanSoloA társaság egy macskát keresgél kíváncsian, hogy vajon élt a még. Jelentem, 7 órakor még valószínűleg élt, de a denveri magaslati levegőt nem bírta, minimum tetszhalott állapotba került. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Fumble ténye sosem volt kérdés. 😊 Engem az nem hagy nyugodni, hogy mi alapján állították biztosan h nem szerezte vissza a kontrollt. 😀 Elvi szinten ott több kamerával dolgoznak, de valahogy ahogy írod is, sosem kerül elő új kép megerősítés céljából. 😀 Így sztem ez is egy erős feltételezés volt részükről, hát ha már fumble, akk tutira nem szerezte vissza a kontrollt (erre sajnos nincs perdöntő képünk).A bemondottak alapján nem is erről ítélkeztek, hanem a fumble-ről. Ezt durván elcseszték New Yorkban. Benézték, hogy mit is kéne nézniük.
Beki
Tegnap 4 durva ítélkezési hibát láttam, ebből három ezen a meccsen volt. 😕 Minden meccsen van jópár nem befújt OPI, DPI, még több holding, satöbbi. Ezzel együtt kell élni, nem mindent vesznek észre, minden meccs tele van ilyesmivel. Néha TD-t, fumble-t, turnovert ítélnek meg rosszul. A videózás arról szólna, hogy ha egyértelmű hibát találnak, azt korrigálják. Az skandallum, ha ők veszítik el a fonalat, mert nekik van rá emberük, idejük, hogy ne hibázzanak, arról ítélkezzenek amiről a szabályok szerint megtehetik. Ugyanez a zebráknál. Ha egy helmet to helmet-et nem vesznek észre, vagy befújnak egy roughing the passert a semmire, az bosszantó de előfordul. De, hogy észreveszik, bedobják, a szabálytalanság egyértelmű, és erre a zebrák "korrigálva magukat" visszavonják a helyes ítéletet, az szintén botrányos.
Egyébként meg nincs miért idegeskedni. A W megvan, a liga évek óta nem volt ennyire kiszámíthatatlan, úgyhogy a Lineker-igazság amerikaifocis verziójában nyugodtan bízhattok. ("A foci az a játék, amit sok csapat játszik, és végül mindig a németek nyernek.") 😊
Azért támadásban kezd hiányozni a small ball passzjáték, az az igazi Brady/Pats offense. Cook nagyon jó, de neki extrának kellene lennie a habon, nem alapjátékosnak. Ezt a mostani vertikálisabb passzjátékot előbb-utóbb meg fogják állítani a jobb védelmek. A small ball-t az igazán nehéz.