NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
HT top játékos de az idei szezonját nem tenné ki az ablakba.Darabra megvagyunk Harris , Roberts majd felnő a feladathoz.
Eddig is tudtuk, hogy kell valaki a front7be, én egy szituációs pass rushert hoznék. Van pár csapat ahol rebuild van és szorít a sapi.
Nem lepődnék meg ha Cassillast visszahoznánk a giantstől
több mint 7 éve
triangle
1 283
Schefter most azt írta még csinálnak további vizsgálatokat, nem 100% az IR (azért elég valószínű). de állítólag már amikor a jetsnél vizitelt FA időszak alatt, akkor megállapították hogy részleges mellizomszakadása van. nem kicsi a csávó fájdalomtűrő képessége, minden évben széjjelment ezzel-azzal játszik..
több mint 7 éve
Leginkább OL-eknél career threatening a mellizomszakadás, a többi poszton annyira nem baj, rehab után szinte mindenki vissza tud térni normálisan.Persze ezt tudom, de a gond a térd sérüléssel volt, ezért ment tönkre a karrierje. A mellizom szakadás szerintem nem veszélyezteti hoszabbtávon a karrierjét. (Legalábbis engem meglepne.)Mayonak valami nagyon súlyos térd sérülése volt, nem mell izom szakadasa.2013 október 16.-án került IR-re mellizomszakadással és 1 évvel később ment szét a térde.
fodi91
kolok1972
fodi91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
fodi91
196
Persze ezt tudom, de a gond a térd sérüléssel volt, ezért ment tönkre a karrierje. A mellizom szakadás szerintem nem veszélyezteti hoszabbtávon a karrierjét. (Legalábbis engem meglepne.)Mayonak valami nagyon súlyos térd sérülése volt, nem mell izom szakadasa.2013 október 16.-án került IR-re mellizomszakadással és 1 évvel később ment szét a térde.
fodi91
kolok1972
több mint 7 éve
Mayonak valami nagyon súlyos térd sérülése volt, nem mell izom szakadasa.2013 október 16.-án került IR-re mellizomszakadással és 1 évvel később ment szét a térde.
fodi91
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
fodi91
196
Mayonak valami nagyon súlyos térd sérülése volt, nem mell izom szakadasa.
több mint 7 éve
Mégiscsak jó lett volna Bowman... Nade majd meglátjuk hogy megoldja-e BB ezt a krízist is
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
HT kérdése nagyon érdekes lesz hosszú távon. Ugye most kapott új szerződést,nem is kérdés ,hogy ha egészséges akkor nagyon fontos eleme a csapatnak,de ha képtelen egészséges maradni,akkor nem tud hasznára lenni a csapatnak.Furcsa fintora az életnek,hogy ha jól emlékszem,akkor a "stafétabotot átadó" Mayonak is ugyanez a sérülés tett pontot gyakorlatilag a karrierjére.Szerk :2013-ban volt Mayonak uez,nem a végén.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
April Wine
256
HT válla nagyon maródi..Annyira nagyon, hogy erre a szezonra be is fejezte a hírek szerint.
ParadSEC
több mint 7 éve
HT egész szezonra off...az egyetlen poszt, ami mögött nem volt értelmes backup, innen a SB részvétel is csoda kategória lenne, kíváncsi vagyok BB-ék tradelnek-e egy komolyat (offseason-ben így is úgyis hozni kell valakit) vagy megpróbálják a köv 2 hónapban felkészíteni a csapatot HT nélkül minél jobban muzsikáljon
hol van már az offseasonben ajnározott csodakeret... 😕
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
előtte pár játékkal, amikor Brady dobta az interceptiont, amit visszafújtak és ő kapta el, na ott Gronk szépen kitette a pályáról. Sztem még emlékezett az érzésre 😊streamable.com/ycx4zSzerintem meg egyszerűen beszart..Halálfélelme volt hirtelen.. 😉
Atlantai gyerek mit akart?😊
NB2
kyobalu
több mint 7 éve
HT válla nagyon maródi..Akkor zöld pötty Van Noy vagy bedobjuk Harrist?
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
HT válla nagyon maródi..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Sterling Moore-t meg sem említitek???www.youtube.com/watch?v=sFfLk99uQEE
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Karthágót pedig le kell rombolni... 😀Maxwell megérhetne 1 misét nem?Minek?
ParadSEC
Tele vagyunk jó cb-kkel. Butler, Bademosi, Jones, Rowe.
zinedine5
több mint 7 éve
Gil mellet elférne 😀Maxwell megérhetne 1 misét nem?Minek?
ParadSEC
zinedine5
több mint 7 éve
Maxwell megérhetne 1 misét nem?Minek?
ParadSEC
több mint 7 éve
Maxwell megérhetne 1 misét nem?
több mint 7 éve
Szerintem meg látta a felkészülés alatt a Pats-Colts meccset 2014-ből. Úgy vélte, hogy nem akar ő Sergio Brown sorsára jutni, kib@szott kemények az NBC kameraállványai.Nem rossz gondolat ez semstreamable.com/ycx4zŐ megfogadta a tanácsot, hogy "ne állj a sínre ha jön a vonat!" 😀
NB2
Proxi
De valószínűbb, hogy volt annyi gondolat benne, hogy Gronkon keresztül nem fogja megállítani Cooksot (még valszeg Gronkot sem), így pedig több értelme van, ha Gronkot megkerülve próbálja meg levinni őt. Csak erre meg számított Gronk, aki pont annyira terelte ki őt, hogy ne legyen erre esélye.
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
streamable.com/ycx4zSzerintem meg egyszerűen beszart..Halálfélelme volt hirtelen.. 😉
NB2
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Nem rossz gondolat ez semstreamable.com/ycx4zŐ megfogadta a tanácsot, hogy "ne állj a sínre ha jön a vonat!" 😀
NB2
Proxi
De valószínűbb, hogy volt annyi gondolat benne, hogy Gronkon keresztül nem fogja megállítani Cooksot (még valszeg Gronkot sem), így pedig több értelme van, ha Gronkot megkerülve próbálja meg levinni őt. Csak erre meg számított Gronk, aki pont annyira terelte ki őt, hogy ne legyen erre esélye.
több mint 7 éve
streamable.com/ycx4zŐ megfogadta a tanácsot, hogy "ne állj a sínre ha jön a vonat!" 😀
NB2
több mint 7 éve
thief-gate!?A Ringer is kiszúrta. A "The Winners and Losers From NFL Week 7" rovatukban ezt írták:
twitter.com/SBNation/status/922521328308994048
ZERO_L
"Loser: The Kansas City Chiefs, and Everybody
Look at what you’ve done, Kansas City. You thought you were smart. You knew the Patriots were an asteroid with the potential to wipe out all human life, so you designed this devious plan to use a nuclear bomb to blow them up. It worked in Armageddon, but all you’ve done is taken a regular asteroid headed towards earth and turned it into a radioactive asteroid. Not everything you see in the movies works in real life — unless you’re the Patriots, in which case you can take any play you see an opponent run in film study and then run it with Tom Brady."
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
thief-gate!?twitter.com/SBNation/status/922521328308994048