NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Tudom javasolni a pats.hu-t, ahol zajlik egy tippelős játék, a győztes kaphatja ezt a könyvet is. Remélem Danna vagy valaki olvassa.
több mint 7 éve
Bostoni teadelutan New England Patriots Vanderbilt Commodores 1
Erről tud valaki valamit, hogy mennyire minőségi a fordítás?
Ha jól gondolom, akkor ez a FourFourTwo-s főszerkesztő Bodnár Zalán, róla meg nem nagyon vannak jó véleménnyel. Kérdés, fordításban mennyire jó.

ajanlat.twister.hu/konyv/belichick-es-brady/
Solymi
Az ajánlóból:
"Ma az edző New Yorkban él, az író-újságíró pedig a New York Times bestsellerírója."
lemaradtam valamiről?
Spigo
Elvileg Boston környékén él..De több lakása, ingatlana van a keleti parton. A nyarakat Massachusettsben, Nantucketben tölti, hiszen itt van a híres hajója is ami most már a VII. Rings nevet viseli. 😀
Holley ezer szállal kötődik Bostonhoz. Majdnem 10 évig a Boston Globe újságírója volt, majd lett a weei egyik fő munkatársa, sport szakértője.. Szereti a csapatot, főleg BB-t. Ez már a 3. könyve BB-ről..Sőt írt könyvet Bruschi-ról is. 😀 Írt könyvet a Red Sox-ról, és a Celtics bírósági hercehurcáit, történeteit is ő taglalta hetenként a ComcastSportnetnél..
Nem hiszem, hogy elvakult New Yorki újságíró lenne a másik oldalról. 😀
Mindenképpen várós, megvásárlós könyv egy Pats rajongónak. 😉
kyobalu
Sziasztok! Köszönjük az észrevételt, valami technikai hiba miatt kerülhetett bele ez a New York-os szöveg az ajánlóba, a könyvborítón nem szerepel ez a szövegrész, már az oldalon is javítottuk az eredeti szövegre. Mindenkit megnyugtathatok, hogy Bodnár Zalán remek munkát végzett a fordítással 😊 Szívesen felajánlok nektek egy példányt a könyvből, hogy kisorsoljátok valamilyen játék keretében. Üdv. Twister Média Kiadó
több mint 7 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azért azt gondolta volna bárki is 5 játékhét után, hogy a mélyen lesajnált D-line-unkból két személy is a legjobb 11 játékos között legyen, játék statisztikák (solo+comb. tackles, sack, forced fumbles mutatók) alapján??? Mack, Bosa , Lawrence, Campbell nevei után nem üdítő látni Flowers és Brown neveit a New Englandből? Sőt az egyik legerősebb újonc DE-nek Wise-t tartják a ligában.. Azért lehet fény az alagút végén.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
meccs közben nagyon nem figyeltem erre, de állítólag semmit sem változtattunk a D#-en

twitter.com/jeffphowe/status/916163030592966657
ZERO_L
Ha ez így van, akkor ezt direkt így csinálja BB, MP. Itt valami kísérletezés folyik.
zinedine5
Pontos snap számokat meg nem láttam
De mintha Chung többet lett volna a pályán, es Butler (DT) is.
HT pedig többet volt MLB mint DE.

A fal közepe sajnos továbbra is nagyon lyukas.
Nekem leginkabb onnan hiányzik a tehetség (korai draft-ok). Tudom Brown az...

Solder es Cannon...
Remelem "csak" sérülés miatt ilyen gyengék.
Romo is többször kiemelte, hogy ugyanaz az 5 ember mint tavaly, es megis sajnos nagy a különbség.

Tegnap Brady is lassabb volt fejben.

UPDATE:
Közben látom, hogy Chung olyannyira tobbet volt fenn, hogy 100%-ban...
Valszeg ez is kellett a DB sor javulásához, mindenki ujra a helyen.
Sinisa
innen:  nesn.com/2017/10/why-patriots-offensive-line-is-struggling-to-protect-tom-brady-this-season/

That’s where Cooks and Edelman factor in. Brady is taking longer to throw the ball this season because, a. he has better, faster deep targets in Cooks, Chris Hogan and Phillip Dorsett, and b. he doesn’t have Edelman to get open quickly.
Brady is taking 2.56 yards to attempt a pass this season, according to PFF. He’s taking 2.67 seconds to throw, which includes sacks and scrambles. He’s averaging 3.35 seconds to be sacked. Last season, Brady took 2.39 seconds to attempt, 2.49 seconds to throw and he averaged 3.11 seconds to be sacked.
So, while it seems the Patriots’ offensive line is struggling this season because they’re giving up more sacks, hits and hurries, they’re also having to hold blocks longer. And those split seconds matter when players like Justin Houston, Gerald McCoy, Cameron Jordan, Whitney Mercilus, Jadeveon Clowney and J.J. Watt are bearing down

McCourty & Hightower a Bucs ellen meg Buday Zolitól:
McCourty in the box..
..first 4 weeks: 45.6%
..yesterday: 21.9%
Hightower at LB..
..first 4 weeks: 4.2%
..yesterday: 33.9%
Spigo
Olvastam én is reggel ezt a cikket és picit fenntartásokkal is kezelem..Főleg a PFF miatt.
A múlt héten a Tampa elleni meccs előtt a PFF-nél az O# -line rankingben 26. helyen végzett a csapat a játékos mutatók alapján. Ezt követően a meccsen egy jóindulattal közepes (inkább a liga utolsó harmadába tartozó) D-line ellen szenvedett a falunk, főleg a 2. félidőben passzkísérleteknél. 3x sackelték Bradyt és azt hiszem 6x, vagy 8x ütötték meg. Szinte nem volt értelmes drive-unk, mert nem volt Bradynek ideje passzolni az elkapóknak. Mondjuk a futásblokk vállalható volt, hiszen Lewis és Giliszta is jó teljesítményt, és jó yard átlagot produkált.. Azonban pass protectben az O-line kritikán alul szerepelt. Főleg Cannon és Solder. Aztán eltelik két nap, és a PFF-nél 15-öt előre lép a Patriots O-line, mivel észreveszik, hogy más fajta munkát kell végezniük mint tavaly, mert a passzjátékunk vertikálisan is megnyúlt az új elkapók érkezésével, új játéktervvel..
Bocsi..De ezt minden hülye tudja..Nem mindegy, hogy Juliannak, Dolának, Gronknak, White-nak dobál slot,screen passzokat Brady, hanem Cooks-nak, Hogan-nek, Dorsett-nek hosszúkat.. Másképp kell védekezni, blokkolni 2,5 másodpercig, mint közel 4-ig..
Néha ezek miatt is válik hiteltelenné nekem a PFF..Nemhiába nem is szeretik az NFL játékosok és edzők.
Pedig néha vannak jó cikkeik, meglátásaik..De ezek az összehasonlítások, meg rangsorok hülyeségek..
kyobalu
Ajaj,ez a téma ( PFF) másfél napra taccsra tette a teljes Steelers topikot,szóval darázsfészekbe nyúltál...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
meccs közben nagyon nem figyeltem erre, de állítólag semmit sem változtattunk a D#-en

ZERO_L
Ha ez így van, akkor ezt direkt így csinálja BB, MP. Itt valami kísérletezés folyik.
zinedine5

Solder es Cannon...
Romo is többször kiemelte, hogy ugyanaz az 5 ember mint tavaly, es megis sajnos nagy a különbség.

UPDATE:
Sinisa
innen:  nesn.com/2017/10/why-patriots-offensive-line-is-struggling-to-protect-tom-brady-this-season/

That’s where Cooks and Edelman factor in. Brady is taking longer to throw the ball this season because, a. he has better, faster deep targets in Cooks, Chris Hogan and Phillip Dorsett, and b. he doesn’t have Edelman to get open quickly.
Brady is taking 2.56 yards to attempt a pass this season, according to PFF. He’s taking 2.67 seconds to throw, which includes sacks and scrambles. He’s averaging 3.35 seconds to be sacked. Last season, Brady took 2.39 seconds to attempt, 2.49 seconds to throw and he averaged 3.11 seconds to be sacked.
So, while it seems the Patriots’ offensive line is struggling this season because they’re giving up more sacks, hits and hurries, they’re also having to hold blocks longer. And those split seconds matter when players like Justin Houston, Gerald McCoy, Cameron Jordan, Whitney Mercilus, Jadeveon Clowney and J.J. Watt are bearing down

McCourty in the box..
Hightower at LB..
Spigo
Olvastam én is reggel ezt a cikket és picit fenntartásokkal is kezelem..Főleg a PFF miatt.
A múlt héten a Tampa elleni meccs előtt a PFF-nél az O# -line rankingben 26. helyen végzett a csapat a játékos mutatók alapján. Ezt követően a meccsen egy jóindulattal közepes (inkább a liga utolsó harmadába tartozó) D-line ellen szenvedett a falunk, főleg a 2. félidőben passzkísérleteknél. 3x sackelték Bradyt és azt hiszem 6x, vagy 8x ütötték meg. Szinte nem volt értelmes drive-unk, mert nem volt Bradynek ideje passzolni az elkapóknak. Mondjuk a futásblokk vállalható volt, hiszen Lewis és Giliszta is jó teljesítményt, és jó yard átlagot produkált.. Azonban pass protectben az O-line kritikán alul szerepelt. Főleg Cannon és Solder. Aztán eltelik két nap, és a PFF-nél 15-öt előre lép a Patriots O-line, mivel észreveszik, hogy más fajta munkát kell végezniük mint tavaly, mert a passzjátékunk vertikálisan is megnyúlt az új elkapók érkezésével, új játéktervvel..
Bocsi..De ezt minden hülye tudja..Nem mindegy, hogy Juliannak, Dolának, Gronknak, White-nak dobál slot,screen passzokat Brady, hanem Cooks-nak, Hogan-nek, Dorsett-nek hosszúkat.. Másképp kell védekezni, blokkolni 2,5 másodpercig, mint közel 4-ig..
Néha ezek miatt is válik hiteltelenné nekem a PFF..Nemhiába nem is szeretik az NFL játékosok és edzők.
Pedig néha vannak jó cikkeik, meglátásaik..De ezek az összehasonlítások, meg rangsorok hülyeségek..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM

ZERO_L
zinedine5

Solder es Cannon...

UPDATE:
Sinisa

McCourty in the box..
Hightower at LB..
több mint 7 éve
triangle 1 283
AC joint állítólag, olyasmi mint gerappa tavalyi baja, csak ugye bradynél a bal váll. meg valószínűleg nem annyira súlyos, korábban is játszott már ezzel brady.
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Brady MRI-n volt a nem dobó vállával. Az eredmény negatív, de ha így védik nem sokáig lesz az....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Chad Johnsonról is készült egy kis film

www.youtube.com/watch?v=KQ0V1i4NwH0

(32 perctől kezdődik a pats-es rész, semmi extra, de ettől függetlenül érdemes azért megnézni az egészet)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Vészharangot akkor kongassunk ha a Jetstől is kapunk 300 yard felett! 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni
Nem tudok leakadni a témáról:

Gronk nélkül az 1 end zonebeli Hollister passzkisérleten kívúl nem volt TE felé passz.

Leírnám, mert elég hihetetlen: Allen cap hitje $4,937,500.
Ezzel ő a 8. legjobban kereső az 53-ból.
(Egyelőre úgy tűnik, olyan 20 milliót dobtunk ki idén az ablakon.)
zinedine5
Branch, Harris...
Kit sorolsz meg a kidobott pénzhez?

Allen jo kérdés.
AJ Derby-t ilyenkor extrán sajnálom...

Sinisa
Engem egyelőre a csodacornerünk sem győzött meg.

Plusz soknak érzem, hogy van kb. 5-6 olyan játékos a keretben, aki majdnem csak az ST-ben jatszik. A rugókon, LS-n kívül.
zinedine5
Pont akartam írni,hogy lassan azért az alapból csak ST emberek (Flowers,Bolden,Ebner,King,Bademosi,Slater) azért baromi sokan vannak. Tudjuk hogy BB-nek fétise a jó ST,de ez azért lehet hogy már nem egészséges.
kolok1972
Kell két jó rugó, lehet mindent touchbackre rúgni, még egy "returner" aki mindenre fair catchet mutat. A fennmaradó bérből lehet valódi D játékosokat venni.😀
több mint 7 éve
fodi91 196
Az ítéletet nem mi fogjuk kimondani Welker felett, hanem majd a csapat, amikor megkapja majd a vörös kabátot.
Illetve én személy szerint úgy gondolom, hogy előbb-utóbb Cantonban is lesz szobra.
Kollega
Teljesen esélytelen, hogy beválasszák Cantonba. Ha ránézek a listára, hogy még milyen WR-ek nem HOF-ek és a következő években még kik lesznek választhatóak akkor nem is igazán gondolom, hogy ott lenne a helye.

Nincs már külön visszatérős IR, akit oda raksz onnan 2 ember visszajöhet, nem kell megjelölni.
több mint 7 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Plusz soknak érzem, hogy van kb. 5-6 olyan játékos a keretben, aki majdnem csak az ST-ben jatszik. A rugókon, LS-n kívül.
zinedine5
Pont akartam írni,hogy lassan azért az alapból csak ST emberek (Flowers,Bolden,Ebner,King,Bademosi,Slater) azért baromi sokan vannak. Tudjuk hogy BB-nek fétise a jó ST,de ez azért lehet hogy már nem egészséges.
kolok1972
Slater es Ebner sérülése miatt jott Flowers es Bademosi, nem?
En azert meg lennék lepodve, ha mind maradna most a 10 napos szünet után.

Bolden + 1 cut?
Csak kit hoznának a helyére?
Ha Branch nem szedi össze magát jol jönne egy run stopper bigbody DT.
Valentine visszatérős IR?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
azt is a szurkolók szavazzák meg, nem?ZERO_L
De. (Gondolom a pats HOF-ra értetted, nem Cantonra)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Az ítéletet nem mi fogjuk kimondani Welker felett, hanem majd a csapat, amikor megkapja majd a vörös kabátot.
Illetve én személy szerint úgy gondolom, hogy előbb-utóbb Cantonban is lesz szobra.

A másik oldalon minden Pats szurkolónak magában kell eldöntenie, hogy hősként, vagy árulóként gondol rá. De azt senki se vonhatja kétségbe, hogy bármilyen mez is volt rajta, mindig megtett mindent a győzelemért, amire csak képes volt. Szerintem.
Kollega
azt is a szurkolók szavazzák meg, nem?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
DeX New England Patriots 294 — WR

A másik oldalon minden Pats szurkolónak magában kell eldöntenie, hogy hősként, vagy árulóként gondol rá. De azt senki se vonhatja kétségbe, hogy bármilyen mez is volt rajta, mindig megtett mindent a győzelemért, amire csak képes volt. Szerintem.
Kollega
Ő volt az első kifejezetten kedvenc játékosom, akiért rajongtam...később Julian is az lett, de Welker miatt kezdtem énis a 83as mezt hordani edzéseken, miatta szerettem meg a slot WR posztot...nagoyn szar volt mikor az a bizonyos drop megtörtént, de mindíg úgy fogok rá emlékezni, mint egy gépre, egy robotra, aki ment és ment és a legdurvább tackle-ök után is felkelt, és ment előre...mint most JE. Ők ketten nekem a múlt és jelen kor igazi Patriótái (Független hogy Wes hogy ment el, és miért) WW mindenképpen vörös zakós kell hogy legyen 😊

több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan

Gronk nélkül az 1 end zonebeli Hollister passzkisérleten kívúl nem volt TE felé passz.

zinedine5
Branch, Harris...

Allen jo kérdés.

Sinisa

zinedine5

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Bár sokan nem tudják neki megbocsájtani azt a droppot, de azért sokunknak kedvenc marad 😊
ervinator
Annyira nem bírom mikor egyetlen játékos nyakába akarják varrni a vereséget.
Úgy beszélnek erről mintha Welker csak ott lézengett volna vagy nem tett volna meg mindent azért, hogy sikeresen legyen az elkapás. Persze, voltak vele gondok korábban és iszonyat mennyiségű és minőségű dropjai, de azt gondolni, hogy az SB-n ne koncentrált volna.

Amúgy ahogy BoB mondta akkor, nem azon ment el a meccs.
Solymi
nyilván ezt mondja, senki nem fogja a nagy nyilvánosság előtt bevallani és ráhúzni a vizes lepedőt (ráadásul együtt dolgoznak...)

úgy helyes a megállapítás, hogy ezen IS elment a meccs, nem kell ezt szépíteni az egy ajtó-ablak ziccer volt...
ettől még Welker kiemelkedő alakja nem csak a klub történelmének, de az NFL-nek is, az a pats fan, aki az utóbbi két SB győzelem után képes még mindig keserűséggel visszagondolni erre a drop-ra és magára a játékosra, annak komoly lelki bajai lehetnek

és akkor arról már ne is beszéljünk, ha nincs Wes, lehet Julesból se lett volna az a játékos aki most annyira hiányzik a csapatból

több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Bár sokan nem tudják neki megbocsájtani azt a droppot, de azért sokunknak kedvenc marad 😊
ervinator
Annyira nem bírom mikor egyetlen játékos nyakába akarják varrni a vereséget.
Úgy beszélnek erről mintha Welker csak ott lézengett volna vagy nem tett volna meg mindent azért, hogy sikeresen legyen az elkapás. Persze, voltak vele gondok korábban és iszonyat mennyiségű és minőségű dropjai, de azt gondolni, hogy az SB-n ne koncentrált volna.

Amúgy ahogy BoB mondta akkor, nem azon ment el a meccs.
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni

zinedine5
Branch, Harris...

Allen jo kérdés.

Sinisa

több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Illetve egy kicsit jobb emlék.

www.youtube.com/watch?v=n8gtOAyPWwE

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703

www.youtube.com/watch?v=pY1WX33GLa0

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Solder es Cannon...
Romo is többször kiemelte, hogy ugyanaz az 5 ember mint tavaly, es megis sajnos nagy a különbség.Sinisa
Super Bowl hangover?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

zinedine5
Branch, Harris...

Allen jo kérdés.

Sinisa
Ealy
mascherano
Penz nulla , nyolc hely trade lokuki. Ennyit barrmikor megert a gambling