NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem, de ha nem baj, azért nem esek hasra attól, hogy a - ahogy tanult kollégám az imént említette - 40 millió garantáltan kapó CB, 5 meccsből egyet lehoz úgy, ahogy kellene.én sem, hisz all-pro cb állomány várja a bevetéstGilmore out.... lassan a szertáros áll be CB-nekNagy visszaesést ez miatt nem várok.
ThundersNFL
zinedine5
(gondolom a TB elleni meccset pont kihagytad)
ZERO_L
Majd, ha több jó meccse lesz, mint rossz, akkor majd megkövetem magam. De ez még legalább egy hónap.
több mint 7 éve
fodi91
196
Ígyhogy Langinak nagy eséllyel annyi a szezonra illetve, hogy Harris csak mentornak tűnik jónak, Bowman nagyon kellene, hogy legalább valami depth legyen LB poszton. Bár nem tudom, hogy mennyire taksálja magát, mert egy nagy fizetésért felejtős.
több mint 7 éve
FunHun
1 493
Kíváncsi leszek, hogy Gilmore nélkül mennyit fogunk zónázni (az vele nem nagyon ment)srácok azért ne rugaszkodjunk már el a földtől, ezt nem is értem, hogy BB kibaszta volna , mint Ealyt...ennek fuss neki mégegyszer...40milla garantáltat kapott, ember tudod mit jelent ez? 23 milla dead maradna utána..akkor se tennéd ki ha 158 as rating-el dobálna rá Glennon...senki nem rinyál, vedd már észre...Sima rinya punktum. Nem a Jets lesz a mérvadó hanem a Falcons meccs. Jets ellen Nem gondolom hogy szanaszét lesz tesztelve a Sec. Azért mert Gil nem hoz az 5 meccs alatt al pro szezont abban vastagon benne vannak mások is ha jól gondolom! Ha akkora szar lenne az ember szerintem Bill bá pénz ide vagy oda kiba..ta volna mint Ealyt szarni. Oka van amiért itt van és nem a pénz.
Gilmore-t azután ekézni, mikor végre státuszához és fizetéséhez mérten hoz le egy meccset, az szerinted normális?
persze, várjuk meg a meccset, de elég naiv felfogásra utal, hogy majd Rowe-t és Gilmore-t "simán" pótolja két udfa, mert ügye "ennél rosszabbul nem tud játszani a sec"
abba bele sem merek gondolni mi lesz, ha 200 passzolt yard alatt tartjuk a Jets-t, egyesek majd Gilmore trade-ben látják a megoldást?
ZERO_L
ParadSEC
no offense de néha olyan irreális dolgokat írogatnak itt páran, hogy elképesztő..
A meccsen szerintem DMC sokat fog emberezni és Richard sokat lesz a pályán, kíváncsi leszek, hogy Jones, hogy birkózik meg az adódó lehetőséggel, voltak elég szép megmozdulásai már idén.
gordon
több mint 7 éve
FunHun
1 493
Rohadtul nögvenyelős meccs lesz szerintem, mint a Jets meccsek többsége...Ma a támadósornak kell nagyot nyomia (remélem Gronk teljes értékű meccset tud hozni)
több mint 7 éve
srácok azért ne rugaszkodjunk már el a földtől, ezt nem is értem, hogy BB kibaszta volna , mint Ealyt...ennek fuss neki mégegyszer...40milla garantáltat kapott, ember tudod mit jelent ez? 23 milla dead maradna utána..akkor se tennéd ki ha 158 as rating-el dobálna rá Glennon...senki nem rinyál, vedd már észre...Sima rinya punktum. Nem a Jets lesz a mérvadó hanem a Falcons meccs. Jets ellen Nem gondolom hogy szanaszét lesz tesztelve a Sec. Azért mert Gil nem hoz az 5 meccs alatt al pro szezont abban vastagon benne vannak mások is ha jól gondolom! Ha akkora szar lenne az ember szerintem Bill bá pénz ide vagy oda kiba..ta volna mint Ealyt szarni. Oka van amiért itt van és nem a pénz.
Gilmore-t azután ekézni, mikor végre státuszához és fizetéséhez mérten hoz le egy meccset, az szerinted normális?
persze, várjuk meg a meccset, de elég naiv felfogásra utal, hogy majd Rowe-t és Gilmore-t "simán" pótolja két udfa, mert ügye "ennél rosszabbul nem tud játszani a sec"
abba bele sem merek gondolni mi lesz, ha 200 passzolt yard alatt tartjuk a Jets-t, egyesek majd Gilmore trade-ben látják a megoldást?
ZERO_L
ParadSEC
no offense de néha olyan irreális dolgokat írogatnak itt páran, hogy elképesztő..
A meccsen szerintem DMC sokat fog emberezni és Richard sokat lesz a pályán, kíváncsi leszek, hogy Jones, hogy birkózik meg az adódó lehetőséggel, voltak elég szép megmozdulásai már idén.
több mint 7 éve
senki nem rinyál, vedd már észre...Sima rinya punktum. Nem a Jets lesz a mérvadó hanem a Falcons meccs. Jets ellen Nem gondolom hogy szanaszét lesz tesztelve a Sec. Azért mert Gil nem hoz az 5 meccs alatt al pro szezont abban vastagon benne vannak mások is ha jól gondolom! Ha akkora szar lenne az ember szerintem Bill bá pénz ide vagy oda kiba..ta volna mint Ealyt szarni. Oka van amiért itt van és nem a pénz.
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Branch van, Harris nincspbs.twimg.com/media/DMMGztsV4AAMu1V.jpg
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
senki nem rinyál, vedd már észre... Gilmore-t azután ekézni, mikor végre státuszához és fizetéséhez mérten hoz le egy meccset, az szerinted normális?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Még el sem kezdődött a meccs és megy a rinya. Szép este elé nézünk megint így! Várjuk már meg a meccs végét és ígérem én is beszállok a sírásba ha kell. 😉
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
én sem, hisz all-pro cb állomány várja a bevetéstGilmore out.... lassan a szertáros áll be CB-nekNagy visszaesést ez miatt nem várok.
ThundersNFL
zinedine5
(gondolom a TB elleni meccset pont kihagytad)
több mint 7 éve
csak nehogy visszasírjuk 😊Gilmore out.... lassan a szertáros áll be CB-nekNagy visszaesést ez miatt nem várok.
ThundersNFL
zinedine5
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
En is erre gondoltam, de ez mocsok modon viszi a netet, aztan lehet, az nem korlatlan 😊Igen, ezért keresek rádiót, meg vezetés közben nem ártana az utat néznem 😉
Wyatt
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
En is erre gondoltam, de ez mocsok modon viszi a netet, aztan lehet, az nem korlatlan 😊
több mint 7 éve
Hátha valaki tud segíteni! Sajnos ma a meccs elejéről lemaradok, mert úton leszek 😕 Android rendszerű telefonon milyen alkalmazással, vagy melyik weblapról tudnám legalább a rádióközvetítést hallgatni, amíg hazaérek?reddit.com/r/nflstreams/
Egon
itt is találni jókat, nekem stabilabban szoktak lenni az itteniek. minden stream mellé oda van írva, hogy kompatibilis-e mobilra. de elsőnek én is a youtubeost próbálnám ki.
több mint 7 éve
fodi91
196
Az oldalon linkelt YouTube streamek teljesen jól mennek az androidos YouTube appon is.
több mint 7 éve
Hátha valaki tud segíteni! Sajnos ma a meccs elejéről lemaradok, mert úton leszek 😕 Android rendszerű telefonon milyen alkalmazással, vagy melyik weblapról tudnám legalább a rádióközvetítést hallgatni, amíg hazaérek?
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Gilmore out.... lassan a szertáros áll be CB-nekNagy visszaesést ez miatt nem várok.
ThundersNFL
több mint 7 éve
Gilmore out.... lassan a szertáros áll be CB-nek
Draft
több mint 7 éve
Langi tegnap este autóbalesetet szenvedett feleségével Foxboroughban..Az eset állítólag súlyos, de nem életveszélyes..😏 Reméljük minél hamarabb rendbe jönnek. Így mindenképpen adnék egy esélyt Bowmann bácsinak..Állítólag a Raiders és a Pats voltak a befutók a játékosnál.
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Szóval ő is repülni fog nem sokkal az után, hogy idehozzátok? 😊Majd adunk nekik Red Bullt ☺Nincs még lelassul veterán ilb a csapatban aki nem játszik...ja de.ESPN's Adam Schefter reports the 49ers are shopping ILB Navorro Bowman.Egy misét megérne
Hmmm....
Castleai01
ThundersNFL
gordon
ThundersNFL
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Majd adunk nekik Red Bullt ☺Nincs még lelassul veterán ilb a csapatban aki nem játszik...ja de.ESPN's Adam Schefter reports the 49ers are shopping ILB Navorro Bowman.Egy misét megérne
Hmmm....
Castleai01
ThundersNFL
gordon
Draft
több mint 7 éve
Nincs még lelassul veterán ilb a csapatban aki nem játszik...ja de.ESPN's Adam Schefter reports the 49ers are shopping ILB Navorro Bowman.Egy misét megérne
Hmmm....
Castleai01
ThundersNFL
több mint 7 éve
ESPN's Adam Schefter reports the 49ers are shopping ILB Navorro Bowman.Egy misét megérne
Hmmm....
Castleai01
Draft
több mint 7 éve
ESPN's Adam Schefter reports the 49ers are shopping ILB Navorro Bowman.Hmmm....
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 7 éve
Én meg azt hallottam, hogy a könyv "tele van hibával", kíváncsi vagyok majd a többi olvasó véleményére...