New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 8 éve
fodi91 196
 twitter.com/MikeReiss/status/841751643288928256

Boldenhez képest előrelépés
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Butler tegnap még úgy nyilatkozott, hogy hosszútávú szerződést szeretne a Patriotsal, mert innen szeretne visszavonulni. Saints belemehet tárgyalásokba, de Gilmore féle fizut nem tudnak neki adni. Maximum 10 misit.Annyit meg mi is tudunk. BB bolond lenne, ha nem az 1/11-et kérné érte, ha mégis megegyeznének a Saintsel. Ezt meg a Saints nem engedheti meg. Első kör eleje, meg szinte az összes pénzük? Nem valószínű..Én egy HT féle országjárást vizionálok. Butler és ügynöke lenyugszik, picit reálisabban látják majd a játékos értékét. 10 misit nálunk is kapna hosszú távon. Nem véletlen, hogy a Texans is csak 2. kört dobott be a kalapba. De az látszik, hogy a játékos, s főleg az ügynöke a nagy zsére hajt. Szerintem picit elszámolták magukat. De majd meglátjuk..Butler-Gilmore CB duó pofásnak tűnne. 😎👊💪

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 566 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Texans szerint miért adnánk oda egy statisztika szerint top5 cornerbacket egy második körös pickért, miközben évi 4 milláért kénytelen nálunk játszani...
Boston
Trollkodnak. Butler idegeit feszítik.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Texans szerint miért adnánk oda egy statisztika szerint top5 cornerbacket egy második körös pickért, miközben évi 4 milláért kénytelen nálunk játszani...
Boston
Miért, ő rabszolga, vagy mi?
Olyan nincs, hogy kénytelen. Két évig bizonyított, ha ő most fogja, odaáll BB elé, elküldi a halál faszára és kibaszatja magát, akkor is lesz csapat, amelyik röhögve odakúr neki évi 10-13 milliót.
Butler egyáltalán nem kénytelen játszani, bőven dönthet úgy is, végigüli a szezont, a Pats nem hagyná ezt sokáig, legkésőbb szezon közben elcserélné.

De akkor sincs olyan, hogy kénytelen. Az pedig, ha Butler holdoutol, a csapatának is szar, nem az van, hogy ő kibaszik magával, a New England meg röhög rajta.
Stez
Egyrészt dögöljön meg a szomszéd tehene alapon Butleré jobban megdöglene. Ha holdoutol, akkor 2018 tavaszán ugyanitt tartana. A Pats valahogy csak eldöcögne nélküle.

Kibaszatni magát? Gyerekes ötleteid vannak néha. Elküldhetné a kurva anyjába az egész Kraft családot, akkor sem lenne kivágva. De egy év alatt kreatív módon lehet összetörni egy karriert.
tomi-tomi
Jajj, ne viccelj már, pont BB az, aki ha azt érzi, beleszarnak a levesébe, extrém megoldásokhoz nyúl. Ha valaki ezt nagyon akarja, ki tudja használni. Az más kérdés, hogy Butler totál nem ez a jellem, de meghúzhatná, ha lenne hozzá pofája. Itt nem azon van a hangsúly, hogy odaáll BB elé és kiosztja, van más mód, hogy elérje, hogy elküldjék, kirakják, vagy egyszerűen a Pats ne akarjon az utolsó pillanatig kivárni, ha épp senki sem jön első körrel és offer sheettel.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Stez! Ha Luck elküldi Paganot a kurva anyjába, odaszarik Ballard irodája elé, akkor cut és oda igazol ahova akar? :o

Do your job
több mint 8 éve
Boston
Olyan nincs, hogy kénytelen. Két évig bizonyított, ha ő most fogja, odaáll BB elé, elküldi a halál faszára és kibaszatja magát, akkor is lesz csapat, amelyik röhögve odakúr neki évi 10-13 milliót.
Butler egyáltalán nem kénytelen játszani, bőven dönthet úgy is, végigüli a szezont, a Pats nem hagyná ezt sokáig, legkésőbb szezon közben elcserélné.

De akkor sincs olyan, hogy kénytelen. Az pedig, ha Butler holdoutol, a csapatának is szar, nem az van, hogy ő kibaszik magával, a New England meg röhög rajta.
Stez
Ha holdoutol jövőre is RFA lesz. Szerintem magával baszik ki.

Do your job
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Boston
Trollkodnak. Butler idegeit feszítik.
Boston

Stez
Egyrészt dögöljön meg a szomszéd tehene alapon Butleré jobban megdöglene. Ha holdoutol, akkor 2018 tavaszán ugyanitt tartana. A Pats valahogy csak eldöcögne nélküle.

Kibaszatni magát? Gyerekes ötleteid vannak néha. Elküldhetné a kurva anyjába az egész Kraft családot, akkor sem lenne kivágva. De egy év alatt kreatív módon lehet összetörni egy karriert.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 566 — Whoops, looks like something went wrong.
Boston

több mint 8 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Próba gereblye... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve

Do your job
több mint 8 éve
Nem offer sheet-es megoldás lesz, ebben ne reménykedj a Saints esetében...
(Payton és BB haverok valamilyen szinten, ha ők megegyeznek Butler-rel mi nem fogunk belekavarni már szerintem...)

Nem véletlen hogy a Texans is "csak" egy második körössel "mutat érdeklődést" Butler irányába...
Tehát ők is csak egy "sima" trade-ben gondolkoznak...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Örülnék, ha a Saints egy 9-10 misis szerződésnél lőné be Butler árát. Ő is lenyugodna, meg a csapatnak is megérné ilyen áron megtartani. Mi szurkerek járnánk a legjobban. Saints nagyon nem ugrálhat. 13, 8 misijük van összesen.. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége..😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Pedig de megnéztem volna mit hoz össze a tavalyi secondary idén egy Gilmore-ral kiegészülve Ryan helyén... 😕
(Én szerettem a játékát és nem bántam volna ha marad, igaz nem 10 milla/évért...)

Szerkesztette: Castleai01

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 940
Kicsit elmélkedve, hogy mennyit érhet nekünk Butler.

Ha aláírja a tendert és maradna nálunk akkor 3.910.000 fizetünk neki erre az évre, ami a piaci árának kb az 1/3. Ez elég nagy ziccer lehet BB-nek,

Ha marad és nem kötünk vele hosszútávút, akkor még mindig tagelhetjük, ami 14.500.000 fájna. Ha nem tageljük és elmegy, akkor 2019-ben kapnánk érte valószínűleg egy 3. körös kompenzációs picket. Ha taggel együtt cseréljük, akkor is egy 3. kör lehetne kb az értéke, amit megkapunk 2018-ban.

Houston bedobott egy 2. kört érte, ami szerintem nagyon kevés lesz. Ebben az évben az értékéhez képest elég olcsón játszik, ráadásul ha nem cseréljük el most, akkor is kapunk egy 3. kört érte valamikor. Szóval az értéke valahol 1. kör környékén kellene kezdődnie, amit viszont önmagában senki sem akar (egyelőre) kifizetni.

Ha a Saints visszaadja a 1/32-t ( ami reális lehet), akkor szerintem mi visszaadjuk nekik a 4. körösüket (ne azt vegyék el) és kapunk tőlük egy 3. kört még (ami lehet a sajátunk szintén, vagy az övék)

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy 6. körösért is kaptunk volna egy év után szerintem annyit 😀 de mondjuk három szezonja után lehet, hogy még egy picit többet is 😉

több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Az a nagyon vicc szitu, hogy egy undrafted játékosért 2 év után kaphattok egy 1st roundot.
több mint 8 éve
Itt nem tender lesz, szerintem már a BC-csere úgy ment le, hogy az asztal alatt le lett zsírozva ez a csere is.
Ahogy Butler mond egy árat, aláír nálatok és rögtön jön délre.
A kérdés hogy mi mit adunk érte nektek.
atapapa
1/32+3/103 = Butler + 4/118 //Egyszerűsítés után
Cooks 1+1 évre = Butler 4-5 évre
tomi-tomi
Ebből kihagytad hogy melyik mennyi idős és melyik mennyibe kerül. Ezért ér nálam többet Cooks és nem csinálnám a cserét szőrt szőrért.
atapapa
Elfogadom, amit írsz. Azt is, hogy sima csere lesz (ha lesz), nem offer utáni játszadozás.
De ezek spekulációk. A tény az, hogy a Pats fogadta a Saints 4. körét, aminek sok értelme nem volt - viszi a Liga egyből.
Szóval, osztom azt is, hogy ez az egész előre le volt játszva a BC csere idején, szőrt-szőrért alapon.
(Az betyáristen, hogy a 4/118 megy vissza. 😊 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Viszont a Cooks-csere után az 1/11-et odaadni Butlerért, elég wtf move lenne 😊
Wyatt
félreértesz, nem adnám érte, csak azt taglalaom hogy egy nem meccselt offerrel ennyibe fájt volna nekünk és maradt volna Cooks is. Vagyis nem sok értelme lenne adni érte most még egy első kört, még ha az nem a 11. hanem a 32.
atapapa
Hát pedig a kettő között mocsok nagy a difi 😊 És ha Butlerért nem kapunk legalább egy 1/32-t, akkor nagyon bús panda leszek | (sőt azt jelenti, hogy még egy Cooks-értéket sem kapunk érte, az meg nyeh 😊) |

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 376 — #neverpunt
Wyatt
félreértesz, nem adnám érte, csak azt taglalaom hogy egy nem meccselt offerrel ennyibe fájt volna nekünk és maradt volna Cooks is. Vagyis nem sok értelme lenne adni érte most még egy első kört, még ha az nem a 11. hanem a 32.

több mint 8 éve
1/11 for Butler és Cooks maradása? Na ne már 😀
Wyatt
Ha teszünk érte egy ajánlatot amit nem meccseltek, akkor ez történt volna.
Az meg, hogy melyik mennyibe kerül, mindkettőnek rohadt sokat kell fizetni 2018-tól kezdve, ez nem tényező
Wyatt
Butler már idén többet fog keresni, mint amennyit a következő két évben Cooks összesen.
atapapa
Na mondjuk Butler itt nem keresne túl sokat idén, valóban

több mint 8 éve
Wyatt
Ha teszünk érte egy ajánlatot amit nem meccseltek, akkor ez történt volna.
Az meg, hogy melyik mennyibe kerül, mindkettőnek rohadt sokat kell fizetni 2018-tól kezdve, ez nem tényező
Wyatt
Butler már idén többet fog keresni, mint amennyit a következő két évben Cooks összesen.

Szerkesztette: atapapa

több mint 8 éve
Itt nem tender lesz, szerintem már a BC-csere úgy ment le, hogy az asztal alatt le lett zsírozva ez a csere is.
atapapa
tomi-tomi
Ebből kihagytad hogy melyik mennyi idős és melyik mennyibe kerül. Ezért ér nálam többet Cooks és nem csinálnám a cserét szőrt szőrért.
Akkor már tehettünk volna egy olyan offert Butlernek, mint ti Gilomre-nak, és akkor csak az első kör megy el (igaz a korábbi) és nem úszik el Cooks.
Vagy akár rögtön mehettünk volna Gilmore-ra (ezt csak a vicc kedvéért).

Nem véletlenül nem repkednek a franchise tagelt játékosokhoz az offerek idegen csapaktól, első (és harmadik) kör+gigapénz egy veteránért sok.
atapapa
Egy az egyben meg nyilván mi sem cserélnénk, mert Butler értékesebb játékos, viszont idősebb is. Az meg, hogy melyik mennyibe kerül, mindkettőnek rohadt sokat kell fizetni 2018-tól kezdve, ez nem tényező 😊

több mint 8 éve
atapapa
tomi-tomi
Akkor már tehettünk volna egy olyan offert Butlernek, mint ti Gilomre-nak, és akkor csak az első kör megy el (igaz a korábbi) és nem úszik el Cooks.
Vagy akár rögtön mehettünk volna Gilmore-ra (ezt csak a vicc kedvéért).

Nem véletlenül nem repkednek a franchise tagelt játékosokhoz az offerek idegen csapaktól, első (és harmadik) kör+gigapénz egy veteránért sok.

több mint 8 éve
atapapa

több mint 8 éve
A kérdés hogy mi mit adunk érte nektek és majd neki.

több mint 8 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
Ugyebár szó volt róla, hogy Butler-Cooks cseréről beszélgetett a két fél (Patriots-Saints). Azonban mivel Butler nem írta alá a tendert ez nem jöhetett össze.
Simán lehet, hogy megbeszélték, hogy most megcsináljuk ezt a Cooks - 1/32 cserét, aztán találkoztok Butlerrel és ha toltok alá olyan szerződést ami tetszik neki, visszacseréljük.