New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
És akkor többet is adtunk, mint a tender értéke. Na itt max valami 1/32+3. kör körüli lehetne szerintem, de egy 1/11 Butlerért és egy 1/1 Gerappáért már egészen sok opciót adna 😀Gondolom nem feltétlenül "tender"-es cseréről lesz szó, simán elcserélhetjük bármiért amint aláírja...Így van, ha aláírja, akkor cserélhető bármiért. Wes esetében is ez lett megjátszva, csak akkor a Pats állt a vevői oldalon.
(Javítson ki valaki ha tévedek...)
A Pats alapesetben semmit nem szeretne jobban mint offer sheet-et kapni Butlerért és eldönteni hogy annyiért kell-e vagy sem...
(Gondolom úgy kalkulálnak hogy másnak sem ér meg No.1 pénzt...)
De a Saints esetében nem tartom valószínűnek hogy erről lenne szó... Sima cserét annál inkább...
Castleai01
tomi-tomi

több mint 8 éve
Gondolom nem feltétlenül "tender"-es cseréről lesz szó, simán elcserélhetjük bármiért amint aláírja...Így van, ha aláírja, akkor cserélhető bármiért. Wes esetében is ez lett megjátszva, csak akkor a Pats állt a vevői oldalon.
(Javítson ki valaki ha tévedek...)
A Pats alapesetben semmit nem szeretne jobban mint offer sheet-et kapni Butlerért és eldönteni hogy annyiért kell-e vagy sem...
De a Saints esetében nem tartom valószínűnek hogy erről lenne szó... Sima cserét annál inkább...
Castleai01
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Gondolom nem feltétlenül "tender"-es cseréről lesz szó, simán elcserélhetjük bármiért amint aláírja...(Javítson ki valaki ha tévedek...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
triangle
1 283
legvalószínűbb: butler megegyezik saints-cel mi lesz a hosszútávú, aláírja a tendert és a pats trade-eli pl. 1/32-ért. nekünk miért jó? ha nem akar maradni még így járunk legkevésbé rosszul..(1/11 tuti nem lesz)
több mint 8 éve
Komolyan nem értem , hogy a 11.es pickkel miért vinnék el Butlert.
több mint 8 éve
Csak ne az 1/32-t küldjék vissza 😀Bár azt hiszem, hogy a saját drafthely vagy annál jobbat kell adni, ha több 1. kör is van (persze cserélni lehet ez alatt is, na de az nekünk miért érné meg 😀)

több mint 8 éve
Albert BreerHitelesített felhasználó @AlbertBreer
Saints coach Sean Payton tells AP's @brettmartel that Patriots RFA Malcolm Butler will visit New Orleans on Thursday.
Akkor ez eldőlni is látszik...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Butler és HT esete ennek okán csak abból érdekel, amiért Collinsé is: velük erősebb a csapat az én véleményem szerint, gyakorlatilag kész a váza a D-nek a következő szezonra.Ha így önmagában nézed, akkor érthetetlen hogy bármelyiket is elengedjük/elengedtük a háromból. De ugye BB nem a következő szezonra tervez csak, hanem arra hogy 2-3-5 év múlva is menedzselhető legyen a cap és lehetőleg ne legyen veszélyben a playoff szereplés, bármelyik csapatrészt is kell újjáépíteni noname nevekből. legyen az a WR corps (Thompkins,Boyce,Dobson trióval megspékelve) vagy a DB sor UDFA játékosokkal megpakolva. De napestig lehetne sorolni a neveket bármelyik szekcióból. Minden változást contenderként sikerült átélni, ami kb egyedülálló az elmúlt 15 évben. És ehhez az is kell, hogy ne csak egy hónappal előre lásson, és ne csak azt nézze, hogy a szezonnyitón mennyire leszünk erősek, miközben a szezonzárás után meg előbb-utóbb letolt nacival várunk a csodára, hogy újból contender legyen a csapat. Mert ugye mi ezt alapból elvárjuk, majd amikor megkapjuk, akkor kritizáljuk a módszert, mert néhol nem tetszik😊 De pont emiatt tartunk itt!
Burkus
több mint 8 éve
Figyeld meg, Ballard őt is elviszi BB orra elöl! Csak azért, hogy AllWhiteBoys csapattal, fehér csúcsos sisakban parádézzanak Tennessee-ben!Burkhead még FA 😀Besz*rás, hogy mennyit tudjátok egymást b*sztatni ezen a Butler ügyön. 😊Egy szájbavágott fehér faszit se tudunk igazolni, mert a Colts mindet elviszi. Marad a Butler csont. 😊
peterk2005
tomi-tomi
cspeti98
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Amúgy nekem topin összefoglalása perfekt, ha úgy tetszik, megfelelő zárszó a vitában. Valamikor nekem is nagyon nehezemre esett, hogy a klubhűség szinte ismeretlen fogalom az amerikai fociban - lassan a fociban is az lesz, tisztelet néhány kivételnek - és lázongtam magamban a "zsoldosmentalitáson", ami Pats szurkolóként inkább a "hűtlen" játékosok, mintsem a csapatvezetés kárhoztatását jelentette. Mára megszoktam, hogy itt csak az érdekek döntenek, lehet valaki Welker,Wilfork vagy Joe Montana, ha mindkét fél nem tudja megtalálni a számítását, máris különválnak útjaik és az illető játékos a következő napon teljes átéléssel fogja elmondani a következő sajtótájékoztatón, hogy hogy örül az új kihívásnak és hogy sosem volt még ilyen nagyszerű franchise/futballprogram részese és biztos a sikeres együttműködésben. Úgyhogy felhúztam magamban én is az érzelmi "páncélt", annak elkerülésére, hogy egy-egy kedvelt játékos távozása miatt ne keseredjek el. (Na jó, ha Bradyt holnap eltrédelnék, azt nem tudnám fapofával fogadni 😊 De hogy Gronk nem lesz örökké Pats játékos, abban szinte biztos vagyok.)Butler és HT esete ennek okán csak abból érdekel, amiért Collinsé is: velük erősebb a csapat az én véleményem szerint, gyakorlatilag kész a váza a D-nek a következő szezonra. Butlert már tavaly is a #2 CB szerepére tartottam ideálisnak (és reménykedtem egy Gilmore-hoz hasonló igazolásban), szerintem most nagyon a helyén lenne, Hightower pedig a védelem vezére, akit nehéz pótolni. De Bruschi-t is pótolta Mayo, Mayo-t is pótolta HT, úgyhogy nyilván akkor is van élet, ha egyik sem marad.
több mint 8 éve
Burkhead még FA 😀Besz*rás, hogy mennyit tudjátok egymást b*sztatni ezen a Butler ügyön. 😊Egy szájbavágott fehér faszit se tudunk igazolni, mert a Colts mindet elviszi. Marad a Butler csont. 😊
peterk2005
tomi-tomi
több mint 8 éve
Besz*rás, hogy mennyit tudjátok egymást b*sztatni ezen a Butler ügyön. 😊Unatkozunk. 😊 Belichick úgyis felépíti az optimális csapatot és aztán látunk egy újabb sikeres szezont. Akkor meg hova izguljunk?
peterk2005
több mint 8 éve
Besz*rás, hogy mennyit tudjátok egymást b*sztatni ezen a Butler ügyön. 😊Egy szájbavágott fehér faszit se tudunk igazolni, mert a Colts mindet elviszi. Marad a Butler csont. 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Besz*rás, hogy mennyit tudjátok egymást b*sztatni ezen a Butler ügyön. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Van egy szerződés, amit aláírt Butler. Ekkor tudta, hogy mikor tenderezheti a csapat. Ennek ellenére, örült mint majom a farkának és aláírta, boldog volt azzal a kontraktussal. Akkor most szépen írja alá a tendert csendben, hiszen ennek a lehetőségét ő (is) alkudozta ki anno. Nem sírt azért, hogy jaj nekem most itt lehetőséget adnak, hogy ne hambit áruljak szotyiért. Benne volt hogy esetleg jól teljesít? Benne! Tudta, hogy akkor tendert kaphat? Tudta! Akkor nem értem a rinyálást? Jaaa, hogy ő sem bízott ebben és kurva jó pénznek tűnt akkor a tender is? Akkor most írjon alá szépen és vágjon jópofát hozzá!Ez egy szerződés basszus, amihez tartania kellene magát minden játékosnak. A játékost a garantált rész védi valamennyire, hiszen előre megkapja a több éves várható teljesítménye utáni pénzt, így ha kivágják, akkor is bőven pénzénél van. A csapatot meg az védi, hogy van opciója tenderre, vagy kivághatja ha a zsíros kontrakt ellenére gyengén muzsikál. Igaz a csapat ez esetben is megszívja, mert a sapit így is terheli a bér egy része a továbbiakban is.
Olvasom hogy mi vagyunk szemetek az aranyos Butlerrel, de nem igazán értem. Hiszen az ember visszadobott egy 6-7milliós szerződést. Tehát már kereshetett volna. Most is kereshetne, a tenderrel ugye ott lenne mint egy első kör végi választott lett volna, mikor UDFA-ként esélyt kapott tőlünk. Ő teremtette meg magának azt, hogy most itt tartson, azzal a teljesítménnyel amit lerakott az asztalra. De azt is ő teremtette meg amit aláírt akkor. És szerintem, ha bárki 3 éve azt mondja neki a draft után, hogy kis csávó ne aggódj, elröppen 3 év és ugyanott leszel, ha aláírod a tendert, mintha első kör végén húznak ki, akkor egyből MOHÓN aláírta volna ezt az ígéretet. Majd most akkor is hőzöngene, hogy nem jó..
Kit érdekel mit mondott neki BB? Mondhat bármit..min sértődik meg Butler? Összeteheti a két kezét, hogy kapott lehetőséget és itt tarthat, hogy aláírhat 2 egymást követő évben, annál a csapatnál ahol bíztak benne, esélyt kapott és állítólag élete végéig szeretne lenni. BB nem hülye, pontosan kimatekozták ezt, amikor 6-7millás szerződést elé tették. Butler meg hülye, mert akkor láthatta volna, hogy igen ebben itt ennyi van a következő 3 évben, hiszen ilyen szerződést kötöttem 2 éve. Mit gondolt? Hogy majd vele kivételt tesz BB? Miért tenné?
Butler elkapta Wilson labdáját, megnyertük a super bowlt, de nem ő nyerte meg nekünk. Az egész csapat, egész éves teljesítménye kellett hozzá. Ahogy az is hogy HT és Ayers megfogja Lynchet az előtte lévő játékban, vagy hogy Vereen és Brady olyan teljesítményt nyújtson, vagy hogy Browner kitolja az emberét, vagy hogy az edző megmutassa nekik, ez a játék jöhet a Seahawkstól Goal Line helyzetben. És miből gondolja bárki, hogy Butler nélkül nem nyertünk volna? Mindenféle noname emberrel nyertük a gyűrűket, akik aztán máshova elténferegve, többnyire eltűntek örökre. Butler helyére is beraktunk volna, másik "alkatrészt", aztán akkor lehet Kerase csoda elkapása sincs, mert 5 centivel magasabb corner elütötte volna azt a labdát. Mivel Butler meg "törpe", így nem lesz CB1 nálunk sosem, olyan értelemben hogy az ellenfél WR1-ét fogja mérettől függetlenül. Ezért kap annyit amennyit, és azért mert anno olyan szerződést írt alá, ami lehetőséget ad BB-nek ennyiért itt tartani még 3 évig. Hülye lenne, többet adni..Ki az aki lemegy a tündéri sarki közérteshez és egy kiló kenyérért másfélszer-kétszer többet ad, csak mert a közértes rendes volt hozzánk és kedveljük? Hagyjuk már ezt a hülyeséget..
Gilmore-t meg nagyon akarta az öreg, biztosan jobban tudja mit lehet vele kezdeni, mint mi. Azt nem is értem, hogy gondolhatja bárki komolyan, hogy azért gáz neki többet adni, mert nem tett le még semmit az asztalra nálunk..LOL..azért kapott ennyit, mert BB úgy gondolta, hogy nekünk ez a legjobb opció és ennyiért. Nem szokott nagy pénzeket adni, így ez is azt mutatja, nagyon akarta ezt a srácot. Nem értem a fanyalgókat, hiszen láttuk Butler korlátait, de azt is láttuk BB bárkiből kihozza a maxot, vagy még többet is a mi rendszerünkben. Ha Ő úgy gondolja, hogy ezzel a srácccal nagyot lendül a sec. akkor miért ne bíznánk benne és miért Butler kapná a big moneyt, akit lehetőségünk van olcsóbban itt tartani? Ha az érzelmekre hallgatna ez a FO, akkor nem lennénk ötszörös bajnokok az tuti..és 5 év múlva is itt lenne Amendola horror pénzért, mert mennyi fontos elkapást köszönhetünk neki..vagy Ninko mert milyen csapatember..csakhogy nálunk a múltból nem él meg senki, mert csak a következő szezonok számítanak. És BB nem egy évet gondolkozik előre a rosterrel kapcsolatban. Szerencsére..
Megjegyzem én nem lepődnék meg, ha a 2 említett játékos sem lenne tagja az 53nak majd..Ez ugyanis azt jelentené, hogy még erősebbek vagyunk nélkülük, mint lennénk velük. De Ninko borzalmasan lassul, Amendola meg bármekkora kedvenc is, egyszerűen luxus kategória felett van ennyi pénzért. És ő okos is, pontosan tudja hogy a piacon se kapna annál többet amennyiért nálunk módosíthatja a szerződését. Így ott szerintem inkább az a kérdés, hogy a csapat akarja-e egyáltalán őt jövőre..Cooksot látva, lehet hogy nem akarjuk. Edelman, Cooks, Hogan, Mitchell, Amedola, Slater hatosból ő az akit kirakunk, ha másik WR-ben gondolkozik BB. A második esélyes az Hogan lenne, tavalyi playoff ide vagy oda. Ez esetben nincs az a paycut ami Dolát itt tarthatná, ha még egy jelenleg rosteren kivüli WR kapcsán felcsillanna BB szeme.
Szóval értetlenül olvasgatom itt a Butlerrel szemetek vagyunk, Butler megérdemli eposzokat..Járni járna neki, de nem jut..ennyi😊
Szerkesztette: topin
több mint 8 éve
Nos, a konklúzió megvalósulása lenne optimális."A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Morálisan baromira nem a hosszabbítás, nem hosszabbítás, első körös tenderen van a hangsúly... ezt kritizálni totális naivitás, már év közben lehetett látni, hogy ekkora ziccert egy BB kaliberű vezető nem fog veszni hagyniMiért kezeled ezt a kijelentést kész tényként?
probléma morálisan az állítólagos "nem fizetünk 10M-nál többet egy cornernek" kijelentéssel és ennek 1 évvel későbbi félrúgásával van
ellenkező esetben biztos baromira pipa lennénk, ha HT mondjuk az előre megbeszélt "elmész körbenézni, ajánlatokért kalapozni, majd visszajössz és ezek függvényében megbeszéljük a részleteket" megállapodásból kihagyta volna a "visszajön" részt és szépen aláír máshova, mi meg itt állunk letolt gatyával
(nyilván BB ezt is megoldaná vhogy, de mint szurkoló baromi pipa lennék a játékosra)
ZERO_L
Nem értem miért kellett volna Belichicknek, vagy az FO-nak bármilyen indoklást, mentegetőzést(?) fűznie az ajánlatához... Ráadásul az Öreg szívfájdalom nélkül kibax bárkit a csapatból, egy ilyen számára előnyös tárgyalási pozícióban miért csinálna segget a szájából?
És az is beszédes, hogy a csapatok nem vetik rá magukat a liga statisztikák szerinti top5 CB-jére egy első körös pickért, miközben napokig attól volt hangos minden, hogy mekkora "rablás" volt elhozni Cooks-ot kábé ugyanennyiért. Értem én, hogy erős draft class, meg minden, de vele elvileg nem vesz senki zsákbamacskát, volt idő/lehetőség felmérni, hogy mire képes.
Do your job
több mint 8 éve
Morálisan baromira nem a hosszabbítás, nem hosszabbítás, első körös tenderen van a hangsúly... ezt kritizálni totális naivitás, már év közben lehetett látni, hogy ekkora ziccert egy BB kaliberű vezető nem fog veszni hagyniprobléma morálisan az állítólagos "nem fizetünk 10M-nál többet egy cornernek" kijelentéssel és ennek 1 évvel későbbi félrúgásával van
ellenkező esetben biztos baromira pipa lennénk, ha HT mondjuk az előre megbeszélt "elmész körbenézni, ajánlatokért kalapozni, majd visszajössz és ezek függvényében megbeszéljük a részleteket" megállapodásból kihagyta volna a "visszajön" részt és szépen aláír máshova, mi meg itt állunk letolt gatyával
(nyilván BB ezt is megoldaná vhogy, de mint szurkoló baromi pipa lennék a játékosra)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
fontos az időzítés 😀Rich Hill írta a patspulpit-on, hogy a Pats kb így gondolkodhatott tavaly szezon előtt (már ha szezon előtt ajánlotta), mikor a 6-7 millát ajánlotta:Pont ugyanezt írtam egy éve 😀
Ezeket kreseheti Butler új szerződés nélkül:
2016 - 600.000
2017 - 3.910.000 (tender)
2018 - 14.500.000 (franchise tag)
ez átlagban 6.3 milla
ha hozzátesszük a dupla franchise taget:
2019 - 17.400.000
akkor az átlag felszalad 9.1 millára, de nyílván ha új szerződést köt, akkor első két évben többet kap, így az a biztosabb pénz
Spigo
Wyatt
több mint 8 éve
Rich Hill írta a patspulpit-on, hogy a Pats kb így gondolkodhatott tavaly szezon előtt (már ha szezon előtt ajánlotta), mikor a 6-7 millát ajánlotta:Pont ugyanezt írtam egy éve 😀
Ezeket kreseheti Butler új szerződés nélkül:
2016 - 600.000
ez átlagban 6.3 milla
2019 - 17.400.000
akkor az átlag felszalad 9.1 millára, de nyílván ha új szerződést köt, akkor első két évben többet kap, így az a biztosabb pénz
Spigo

több mint 8 éve
Senki nem mondta, hogy játékosszemszögből ne számítana, de nem kis kockázat van abban, hogy nem megy esetleg bele most ebbe a pár millával kevesebb összegbe. Szenvedhet karrierölő sérülést, vagy akár 'csak' egy ACL-t komplikációkkal és máris nem pár millát hanem pár tucatot bukott. Nagy pénz vagy a biztos kisebb, e között kell döntenie. Csapatszemszögből mi persze, hogy kihasználjuk a szitut, de nem arról van szó, hogy szotyiért akarjuk dolgoztatni. Megvan a választási lehetősége, nem látom részünkről a morális problémát abban hogy neki arról kell döntenie hogy 5 év alatt 50m-et biztosan vagy 65m-et esetleg megkeressen...Az úgy megvanik, hogy Butler a jelenlegi 5-6 milliós tenderét hozzáadva fog keresni négy év alatt 12-13 millió dollárt, míg első körös újoncként olyan 17-20-at keresett volna? Meg akartad húzni matekból, szóval gyépés vagyok, de nálam többmillió dolláros differencia.Morálisan se látok semmi kivetnivalót ebben, tekintve hogy ha Butler elsőkörös pick lett volna akkor a 4 év alatt nem keresett volna összességében többet mint most a tenderrel együtt fog. Szóval mi is akkor a problem? Arról, hogy a megszokottnál 2-3 évvel később érkezett a ligába és így neki lehet, hogy csak 1 zsíros szerződéskötése lesz meg nem mi tehetünk. Mindössze azt tesszük amit bármelyik jól működő franchise tenne a szituban, ha be akarod biztosítani magad már most akkor engedj az összegből. Évi 10m nem aprópénz és volt idén néhány FA akiről minden 'szakértő' meg volt győződve, hogy miliókkal többet ér mint amit a piac adott...BB-ék elég jól be szokták lőni a piaci árat, vagyis Butler valós ára 12m körül lehet.Ez a „szeretne maradni” is egy nonsense dolog. Tízből nyolc FA azt nyilatkozza, maradni akar, aztán két hét múlva röhögve aláír máshová. Butler maradna nyilván, a csapat király, nyerhet ezer gyűrűt, kezd, jól megy neki, jó rendszerben van, érzi a játékot, etc.Kérdés, hogy a "szeretne maradni"-t hogyan interpretálod? Ha ez azt jelenti, hogy a szíve Bostonba húzza, mert már a nagyapja is Patriots fan volt, vagy mert a felesége családja bostoni származású, akkor az úgy néz ki valóban 22-es csapdája, nem fog menni a kettő egyszerre. Ha viszont azt jelenti, hogy "ki ne szeretne maradni a bajnokcsapatban, persze, hogy én is szívesen maradok ...... ha megfizetik", akkor nem történt semmi. Megpróbálta idén, nem jött össze. Jövőre megpróbálja ismét. Aztán ha akkor se, akkor megpróbálja máshol.csak Butler meg (állítólag) szeretne maradni a csapatnál, ezt meg azért már nehéz milliókra átváltaniElső kört PLUSZ piaci árat adni érte ökörség lenne. Ha akadt volna már valaki, tuti, hogy Belichick már rég elengedte volna.Elolvasva a külföldi írásokat, szegény Butlernek tényleg elég amatőr az ügynöke. 1 körös pick mellé "minimum" Gilmore fêle fizut szeretne. Melyik csapat adná ezt meg nekik? Elszámoltâk magukat. Mint ahogy Bennett és HT ügynöke is..Amatőr? Teljesen korrekt elvárás, aki pedig első kört ad Butlerért, az oda is fog vágni hozzá egy halom zsozsót, mert épp azért viszi el a játékost, mert tudja, jó és hosszú távra tervez vele.
kyobalu
Stez
Ettől még Butler ügynöke nem hülye, se Butler maga. Feltételezem, hogy mindketten elsősorban bostoni hosszabbításban gondolkodtak, de piac közeli áron. nem jött be, de ez nem jelenti azt, hogy akkor alá kéne írnia 10 körül/alatt. Neki 1 esélye lesz nagyot szakítani, ha aláírná azt a 10 körülit, azzal évi legalább 3 millát bukna átlagban, garantáltban pedig valószínűleg még többet. Akkor már inkább érdemes kivárni az egy évet. Ami idén 14, az jövőre 15 lesz. Azt a 6 millát amit idén elveszít, utána 2 év alatt megkeresheti (garantáltban meg akár azonnal).
peterk2005
ZERO_L
peterk2005
Egy tényező van, ami másfelé húzza, csak épp a mai világban az a legfontosabb: a pénz. Márpedig neki gondolnia kell magára, a családra, a szeretőjére, a szeretőjének a leszbikus élettársára, akivel hármasban szoktak monopolyzni. És azért rohadtul nem mindegy, ha a Pats mondjuk évi 6-9 millióra taksálja, míg a piacon pedig megkapna 12-13 milliót is évente. Már egy évre nagy a difi, de ha a 10-15 milliós plusz végösszeget nézzük mondjuk egy négy-ötéves szerződés esetén... Szvsz itt már nem lesz fontos tényező, hogy kinek drukkolt a fater és hasonlók.
A Pats pedig az elmúlt napok alapján elég egyértelműen jelezte, hogy a csapatnak Butler mennyit ér, ami jóval kevesebb, mint amit megkap máshol. A tender miatt Butler egyértelműen szopó helyzetben van, viszont a felek között érezhetően kezd mérgesedni a viszony, így most már úgy vélem, mindkettejüknek az lenne az ideális, ha szakítanának. Persze a Pats köti az ebet a karóhoz a tender miatt, megteheti, sőt, én is így tennék, hisz ez üzlet, de mondjuk ha morális szempontból nézem, a csapat egy geci, mert Butler nem egy szezonon át játszott igen jól és soha egy rossz szó, sirám nem hagyta el a száját. Megdolgozott a zséért, majd tulajdonképpen hoppon maradt, érthető, hogy ez neki sem tetszik. Karrierje csúcspontján van, bajnoki címhez segítette – nem is egyszer – a Patset, a pályán is meggyőző volt, 27 évesen neki a „kifizetésnek” kellene jönnie, és ezt tudja ő is, meg azt is, hogy ő most alapozhatja meg az életét (meg ugye a szeretőjének a leszbosz barátnőjének életét is!). Azért egy NFL-játékos a karrierjében sok hosszabbítást nem él meg.
Szóval morálisan megértem Butlert tökre, és a Pats egy geci, de üzleti szempontból meg totál értem Belichickéket, és nekik mindig a klub jövőjét kell szem előtt tartaniuk.
Ha valóban volt ilyen nagy megmondás, hogy BB márpedig nem fog cornernek X milliót fizetni, majd ezt megtette egy év múlva, hát ő is jó nagy geci, de tőle ezt megszoktuk már, és jól is csinálja. Mondjuk Butler helyében én akkor az asztalt ráborítottam volna, ha így palira vesznek, de ez már szubjektív.
Ha tovább mérgesedik a viszony, Butlernek valahogy el kell érnie, hogy a Pats egyszerűen ne akarja megtartani még tenderrel sem, mert necces, valaki ad-e első kört érte a Patsnek. Ha beszól BB-nek, tender ide vagy oda, lazán kiteszik a picsába, aztán még válogathat is az ajánlatok között.
De elég összetett a sztori, az érződik, naponta előkerül valami új infó.
Stez
Amely csapat másképp csinálja ezt és szentimentális alapon nem használ ki minden előnyt a tárgyalóasztalnál az sanszosan nem lesz bajnok, max szimpatikus vesztes. #empirestillgoingstrong
Maniac84
Sokak szerint zsici is vagyok, úgyhogy nálam ez a pár dollár azért valamicskét számít, legalábbis ezért má lehet szopnék, na. 8-(
Stez

több mint 8 éve
Rich Hill írta a patspulpit-on, hogy a Pats kb így gondolkodhatott tavaly szezon előtt (már ha szezon előtt ajánlotta), mikor a 6-7 millát ajánlotta:Ezeket kreseheti Butler új szerződés nélkül:
2016 - 600.000
ez átlagban 6.3 milla
2019 - 17.400.000
Szerkesztette: Spigo
több mint 8 éve
Vesszek meg, én 3-3.5 millió dollárért kapható vagyok! x-DButler is egy ribanc, helyes.
több mint 8 éve
Az úgy megvanik, hogy Butler a jelenlegi 5-6 milliós tenderét hozzáadva fog keresni négy év alatt 12-13 millió dollárt, míg első körös újoncként olyan 17-20-at keresett volna? Meg akartad húzni matekból, szóval gyépés vagyok, de nálam többmillió dolláros differencia.Ahol a Patriots választ ott kb 8-9 milla négy év alatt a kereslet, a 4 millás tenderrel Butler 4 év alatt 5 és fél körül van
Sokak szerint zsici is vagyok, úgyhogy nálam ez a pár dollár azért valamicskét számít, legalábbis ezért má lehet szopnék, na. 8-(
Stez
overthecap.com/player/malcolm-butler/3641
több mint 8 éve
Az úgy megvanik, hogy Butler a jelenlegi 5-6 milliós tenderét hozzáadva fog keresni négy év alatt 12-13 millió dollárt, míg első körös újoncként olyan 17-20-at keresett volna? Meg akartad húzni matekból, szóval gyépés vagyok, de nálam többmillió dolláros differencia.Morálisan se látok semmi kivetnivalót ebben, tekintve hogy ha Butler elsőkörös pick lett volna akkor a 4 év alatt nem keresett volna összességében többet mint most a tenderrel együtt fog. Szóval mi is akkor a problem? Arról, hogy a megszokottnál 2-3 évvel később érkezett a ligába és így neki lehet, hogy csak 1 zsíros szerződéskötése lesz meg nem mi tehetünk. Mindössze azt tesszük amit bármelyik jól működő franchise tenne a szituban, ha be akarod biztosítani magad már most akkor engedj az összegből. Évi 10m nem aprópénz és volt idén néhány FA akiről minden 'szakértő' meg volt győződve, hogy miliókkal többet ér mint amit a piac adott...BB-ék elég jól be szokták lőni a piaci árat, vagyis Butler valós ára 12m körül lehet.Ez a „szeretne maradni” is egy nonsense dolog. Tízből nyolc FA azt nyilatkozza, maradni akar, aztán két hét múlva röhögve aláír máshová. Butler maradna nyilván, a csapat király, nyerhet ezer gyűrűt, kezd, jól megy neki, jó rendszerben van, érzi a játékot, etc.Kérdés, hogy a "szeretne maradni"-t hogyan interpretálod? Ha ez azt jelenti, hogy a szíve Bostonba húzza, mert már a nagyapja is Patriots fan volt, vagy mert a felesége családja bostoni származású, akkor az úgy néz ki valóban 22-es csapdája, nem fog menni a kettő egyszerre. Ha viszont azt jelenti, hogy "ki ne szeretne maradni a bajnokcsapatban, persze, hogy én is szívesen maradok ...... ha megfizetik", akkor nem történt semmi. Megpróbálta idén, nem jött össze. Jövőre megpróbálja ismét. Aztán ha akkor se, akkor megpróbálja máshol.csak Butler meg (állítólag) szeretne maradni a csapatnál, ezt meg azért már nehéz milliókra átváltaniElső kört PLUSZ piaci árat adni érte ökörség lenne. Ha akadt volna már valaki, tuti, hogy Belichick már rég elengedte volna.Elolvasva a külföldi írásokat, szegény Butlernek tényleg elég amatőr az ügynöke. 1 körös pick mellé "minimum" Gilmore fêle fizut szeretne. Melyik csapat adná ezt meg nekik? Elszámoltâk magukat. Mint ahogy Bennett és HT ügynöke is..Amatőr? Teljesen korrekt elvárás, aki pedig első kört ad Butlerért, az oda is fog vágni hozzá egy halom zsozsót, mert épp azért viszi el a játékost, mert tudja, jó és hosszú távra tervez vele.
kyobalu
Stez
Ettől még Butler ügynöke nem hülye, se Butler maga. Feltételezem, hogy mindketten elsősorban bostoni hosszabbításban gondolkodtak, de piac közeli áron. nem jött be, de ez nem jelenti azt, hogy akkor alá kéne írnia 10 körül/alatt. Neki 1 esélye lesz nagyot szakítani, ha aláírná azt a 10 körülit, azzal évi legalább 3 millát bukna átlagban, garantáltban pedig valószínűleg még többet. Akkor már inkább érdemes kivárni az egy évet. Ami idén 14, az jövőre 15 lesz. Azt a 6 millát amit idén elveszít, utána 2 év alatt megkeresheti (garantáltban meg akár azonnal).
peterk2005
ZERO_L
peterk2005
Egy tényező van, ami másfelé húzza, csak épp a mai világban az a legfontosabb: a pénz. Márpedig neki gondolnia kell magára, a családra, a szeretőjére, a szeretőjének a leszbikus élettársára, akivel hármasban szoktak monopolyzni. És azért rohadtul nem mindegy, ha a Pats mondjuk évi 6-9 millióra taksálja, míg a piacon pedig megkapna 12-13 milliót is évente. Már egy évre nagy a difi, de ha a 10-15 milliós plusz végösszeget nézzük mondjuk egy négy-ötéves szerződés esetén... Szvsz itt már nem lesz fontos tényező, hogy kinek drukkolt a fater és hasonlók.
A Pats pedig az elmúlt napok alapján elég egyértelműen jelezte, hogy a csapatnak Butler mennyit ér, ami jóval kevesebb, mint amit megkap máshol. A tender miatt Butler egyértelműen szopó helyzetben van, viszont a felek között érezhetően kezd mérgesedni a viszony, így most már úgy vélem, mindkettejüknek az lenne az ideális, ha szakítanának. Persze a Pats köti az ebet a karóhoz a tender miatt, megteheti, sőt, én is így tennék, hisz ez üzlet, de mondjuk ha morális szempontból nézem, a csapat egy geci, mert Butler nem egy szezonon át játszott igen jól és soha egy rossz szó, sirám nem hagyta el a száját. Megdolgozott a zséért, majd tulajdonképpen hoppon maradt, érthető, hogy ez neki sem tetszik. Karrierje csúcspontján van, bajnoki címhez segítette – nem is egyszer – a Patset, a pályán is meggyőző volt, 27 évesen neki a „kifizetésnek” kellene jönnie, és ezt tudja ő is, meg azt is, hogy ő most alapozhatja meg az életét (meg ugye a szeretőjének a leszbosz barátnőjének életét is!). Azért egy NFL-játékos a karrierjében sok hosszabbítást nem él meg.
Szóval morálisan megértem Butlert tökre, és a Pats egy geci, de üzleti szempontból meg totál értem Belichickéket, és nekik mindig a klub jövőjét kell szem előtt tartaniuk.
Ha valóban volt ilyen nagy megmondás, hogy BB márpedig nem fog cornernek X milliót fizetni, majd ezt megtette egy év múlva, hát ő is jó nagy geci, de tőle ezt megszoktuk már, és jól is csinálja. Mondjuk Butler helyében én akkor az asztalt ráborítottam volna, ha így palira vesznek, de ez már szubjektív.
Ha tovább mérgesedik a viszony, Butlernek valahogy el kell érnie, hogy a Pats egyszerűen ne akarja megtartani még tenderrel sem, mert necces, valaki ad-e első kört érte a Patsnek. Ha beszól BB-nek, tender ide vagy oda, lazán kiteszik a picsába, aztán még válogathat is az ajánlatok között.
De elég összetett a sztori, az érződik, naponta előkerül valami új infó.
Stez
Amely csapat másképp csinálja ezt és szentimentális alapon nem használ ki minden előnyt a tárgyalóasztalnál az sanszosan nem lesz bajnok, max szimpatikus vesztes. #empirestillgoingstrong
Maniac84
Szerkesztette: Stez