New Orleans Saints
szerintem 3-3 es 7-10 a vege. a rams es a packers jelentosen jobb csapat, mint a saints. a bucs - washington parosbol valamelyiket elkapjuk.Eshet eső, fújhat szél ... 😀
amugy szerintem a PO-hoz kellene a 10-7 - tehat minden meccset megnyerni, ami teljesen eselytelen.
9-8 nem lesz eleg a WC-hez ebben az NFC-ben, a csoportgyozelemhez meg bukjuk a tie breakert a falconssal szemben, akik szinten minimum 9-8 lesznek, konnyu nagyon a sorsulasuk a vegen.
mate93
amugy szerintem a PO-hoz kellene a 10-7 - tehat minden meccset megnyerni, ami teljesen eselytelen.
9-8 nem lesz eleg a WC-hez ebben az NFC-ben, a csoportgyozelemhez meg bukjuk a tie breakert a falconssal szemben, akik szinten minimum 9-8 lesznek, konnyu nagyon a sorsulasuk a vegen.
Szerkesztette: mate93
Hát akkor húzzunk minél később, nem maradunk le semmi fontosról: legyen akkor 5-1 és PO, én megadtam 😀
Nagyon érdekes, hogy a fal milyen fejlődésen ment át: szezon elején a legrosszabbnak tartottuk, most meg az egyik legjobbnak tűnik...azert ez igy nem teljesen igaz. ha mindenki egeszseges, akkor ez a fal jol blokkol futasnal. passz blokkolasban meg mindig a liga 5 legrosszabb csapata kozott vagyunk.
Na ezért vagyunk mi szurkolók 😁
Most, hogy lett két újabb győzelmünk, óvatosan rápillantottam a tabellára: az a megfejtésem, hogy csak az NFC South csoportgyőztes megy tovább. Egészen brutál a North, az East se rossz ...
Viktoár
azert is nezett ki rosszabbul a fal, mert rengeteg volt a serult, es 2 meccs utan kiesett az egyetlen igazan elit jatekos, eric mccoy kozeprol.
ha mindenki egeszseges, akkor van egy kiemelkedo topjatekosunk centerben, egy jobb napjain atlag RG ruiz szemelyeben, a ket tackle meg hullamzo fiatal, akik futasban extrak, passzban penning gyengebb. a left guard poszt az teljesen megoldatlan, lucas patrick egy oke megoldas volt atmenetileg, de o is folyamatosan serult.
egy idealis vilagban jovore eleg lenne egy LG-t draftolni/szerzodtetni olcson, a masik negy pozicio papiron meglehetne, csak egeszseg kellene 😅
Na ezért vagyunk mi szurkolók 😁
Most, hogy lett két újabb győzelmünk, óvatosan rápillantottam a tabellára: az a megfejtésem, hogy csak az NFC South csoportgyőztes megy tovább. Egészen brutál a North, az East se rossz ...
Trevor Penning has become one of the 5 best run blocking right tackles in football this season. He'd also be my favorite for unofficial leader in pancakes pic.twitter.com/lpsrkE4XJx
— Brandon Thorn (@BrandonThornNFL) November 18, 2024
Development is not linear and takes time!
— Duke Manyweather (@BigDuke50) November 15, 2024
This is really good! Still work to do in pass pro, but he’s coming along! https://t.co/OY48zJGXXs
szerintem twitteren ez a 2 ember a legjobb forras, ha O-line play a temakor. szerintuk Penning futasban abszolut liga elit es a csapat erossege. passzblokkolasban viszont meg mindig atlag alattinak tartjak, de ebben is sokat fejlodott a kezdeti 0-rol. nagyon nagy win lenne, ha 1-2 even belul kijelenthetnenk, hogy o a franchise RT.
a fal masik oldalan:
Lowest pressure rates allowed by rookie offensive linemen in Week 11 (min. 10 pass block snaps, pre-MNF):
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) November 18, 2024
1. Zach Frazier, PIT: 0% (41 pass snaps, 0 pressures)
2. Taliese Fuaga, NO: 0% (30/0)
3. Joe Alt, LAC: 2.3% (43/1)
4. Roger Rosengarten, BAL: 2.8% (36/1)
4. Dominick Puni,… https://t.co/Miw5GIchNG pic.twitter.com/sBELQPAIf1
vele szemben pedig a liga egyik legnagyobb szornye, myles garrett volt.
Thought rookie tackle Taliese Fuaga looked outstanding on the tape. He got help on some reps against Myles Garrett, but he was often on an island and did not disappoint.
— Ross Jackson (@RossJacksonNOLA) November 18, 2024
mindketto nagyon hullamzo meg, vannak rosszabb meccsek es hibak is, de egy rookierol es egy serulesek miatt majdnem rookierol van szo. ha igy halad a fejlodesuk, akkor az nagy segitseg lenne a csapatepites szempontjabol. fuagaban nagyon bizok, penninggel meg ovatosabb vagyok, de legalabb pislakol valami remeny az alagut vegen.
ha vegre egyszer mindenki egeszseges tudna maradni, akkor tudna a fal egyutt fejlodni.
ja es emlitsuk meg, hogy eric mccoy egy BEAST. talan a liga legjobb centere lett mostanra, egeszen elkepeszto minoseget hozott vissza mar ebben a fel meccsben is a browns ellen. teljesen megvaltozott a play callingunk, nick underhill irt errol egy jo cikket:
Indisputable evidence of McCoy being the best center in the league in here https://t.co/XuBivPM0b9
— Nick Underhill (@nick_underhill) November 18, 2024
Carr amúgy annak ellenére, hogy sokszor balfék, ha van körülötte csapat akkor tud hozni egy jó formát, Goff-hoz tudnám hasonlítani, nem egy extra, de mivel erős körülötte mindenki, ezért ő is erősnek tűnik, pedig már többször is bukott.
Az a baj, hogy nehéz a takarítás is, mert kiket vágnak ki, játékos nélkül meg nem maradhatunk, amíg Carr-nak itt van ez a szerződése, addig teljesen felesleges rebuild-ot hirdetni, vagy elkell cserélni vagy mondjon le pénzről (hülye lenne), de amíg ő a fedélzeten van, ilyen konstrukciókkal addig totál fölösleges.
Egyébként 2 win-re van a Falcons 😂😂
Benson mama keménynek tűnik.... Brees-zel beszélgetett a pálya mellett is......Brees-t el tudnám képzelni vmilyen formális poszton, vagy vmilyen edzői poszton.
Remélem szépen megköszöni Loomis munkáját, felfelé buktatja vagy valami 😀
Carr-ral nagy baj nincs, inkább úgy fogalmaznék vele kapcsolatban, hogy neki nem ránk van szüksége.
Anyagilag nekünk ez túl drága, és nem leszünk sokkal eredményesebbek. Mondjon le a fizetéséről vagy menjen el.
Én 60 milla minuszt olvastam valahol, az még mindig sok. Ki kell takarítani!
Kájzerszóze
60-ra becsülik, mert diszkontálják minden évben a sapkát. Most - az idei sapka számaival - 70 körül jár.
Remélem szépen megköszöni Loomis munkáját, felfelé buktatja vagy valami 😀
Carr-ral nagy baj nincs, inkább úgy fogalmaznék vele kapcsolatban, hogy neki nem ránk van szüksége.
Anyagilag nekünk ez túl drága, és nem leszünk sokkal eredményesebbek. Mondjon le a fizetéséről vagy menjen el.
Én 60 milla minuszt olvastam valahol, az még mindig sok. Ki kell takarítani!
Szerintem is Rizzi aki nagyon esélyes, hogy marad, nagyon hozza azt mint Campbell, látszik hogy igazi vezér és az öltözőben is szeretik, ma is pl Grandersonnal a tánc 😂szerintem o teljesen eselytelen. vesztett a kezdeti magiajabol (reszben a sok serulesnek is koszonhetoen) - vezetokent pedig nem tunik egy kiemelkedo karakternek.Ha már időt adtak rá, lehet merengeni rajta hogy ki lehet a következő HC-nk.Klint Kubiak?
Kit érdemes figyelni?
Jöhetnek a tippek mindenkitől.
Rizzi, ha hozza ezt a félszezont, akkor esélyes.
Mondogatják Glenn-t. Engem Ő még nem győzött meg DC-ként. Itt DB edzőnek jó volt.
Johnson gondolom esélytelen ide. Válogat, mert megteheti.
Flores? Érdekes lenne.
Brady? Ha esetleg csúcsra járatja Allent?
Persze egyeseknek nem vonzó ez a cap mahináció ami itt történik, de úgyis lesz valaki.
Az meg hogy szar a cap helyzet lassan 2 évtizede megy, egyszer csak bejön az, hogy nem megy tovább. 🤣
Fattyu
KeyG
itt ha barkinek is egy szemernyi eselye van maradni a jelenlegi stabbol HC-kent az Rizzi. imadjak a jatekosok es nagyon nagy respektje van az oltozoben. aztan lattuk mar, hogy ez a raidersnel is mennyire bevalt antonio pierce eseteben (semennyire😅) ettol fuggetlenul ket eset sem ugyanaz, de en mar HC poszton megtanultam, hogy soha nem lehet elore tudni ki megfelelo a poziciora es ki nem. Dan Campbellt ki gondolta volna? mindenki gunyolodott rajta, hogy hany kaveval issza az energia italt reggel 😊 Rizzi pont ugyanez a karakter, de fogalmam sincs milyen lenne HC-kent.
amugy azzal sem ertek egyet, aki a veresegekert szorit. miert? ha lenne egy vagy ket kiemelkedo QB a 25-os classban, akkor azt mondom oke, megeri bealdozni par meccset, de ilyen jelenlegi tudasunk szerint nincs. ebbe a csapatba szinte minden hianyzik jelenleg, ha ujra egy stabil PO csapatot akarunk epiteni. szerintem teljesen mindegy, hogy a 3. vagy a 8. helyen huzunk, nem csak egy QB-ra vagyunk a csodatol. szerintem fontosabb, hogy az oltozo rendben legyen, elkezdjuk kitakaritani a szerzodeseket, szoritani a nadragszijon, es ami a legfontosabb - jol draftolni…mert az elmult evek draftjaival mindegy hanyadik helyen huzunk, sosem lesz ujra jo csapatunk
en egyertelmuen a ket falat epitenem ujra mindenek felett. mindketto a liga also harmadaban van, szet kell tolteni tehetseggel es akkor talan el lehet indulni felfele.
mate93
Kérdés itt hogy Kubiak/Woods marad-e vagy Rizzi akar-e mást hozni. Én Kubiaknak adnák még egy évet pont ezek miatt, hogy kb egyenlőre nagyon nagyon nem vagyunk tényezők, emiatt kéne megpróbálni, mert (remélem) még egy ilyen év nem lesz, ahol ennyi sérült egy huzamban. Woods egyenlőre nem sokat mutatott nekem, nyilván viszi tovább a playbookot, szerintem az ő helyére érdemes lenne valakit akasztani.
Egyébként ha nem Rizzi, akkor szerintem Vrabel lenne a favorit, Johnson lenne a legjobb, de nem is mi leszünk a legszebb célpont neki, illetve akkor a Kubiak projekt is menne a kukába és nem hiszem, hogy ilyen hamar elengednénk, Glenn még engem sem győzőtt meg, igaz amikor itt volt akkor a CB-k nagyon éltek, illetve látszott rajta is akkor ez a vezér szerep.
Vrabel talán a védekezés miatt is lenne jó, meg azért Titans-nál is jól dolgozott.
Viszont a legfontosabb még mindig Loomis nyugdíjazása lenne, hiba-hiba hátán az elmúlt években, cap-től kezdve, szinte minden draft kuka, nekem kicsit Lattimore is elpazarolt volt, mert szerintem sokkal többet ér, igaz nem tudjuk mi volt a háttérben, mint anno CGJ-nél, de ahogy olvastam Allen-t sem elsősorban ő hanem Benson vágta ki, csak a legnagyobb félelem, ha sikerül is ezt meglépni, akkor a tanítványa a másik elmebeteg Jeff Ireland kapja meg a helyét.
szerintem o teljesen eselytelen. vesztett a kezdeti magiajabol (reszben a sok serulesnek is koszonhetoen) - vezetokent pedig nem tunik egy kiemelkedo karakternek.Ha már időt adtak rá, lehet merengeni rajta hogy ki lehet a következő HC-nk.Klint Kubiak?
Kit érdemes figyelni?
Mondogatják Glenn-t. Engem Ő még nem győzött meg DC-ként. Itt DB edzőnek jó volt.
Flores? Érdekes lenne.
Persze egyeseknek nem vonzó ez a cap mahináció ami itt történik, de úgyis lesz valaki.
Az meg hogy szar a cap helyzet lassan 2 évtizede megy, egyszer csak bejön az, hogy nem megy tovább. 🤣
Fattyu
KeyG
itt ha barkinek is egy szemernyi eselye van maradni a jelenlegi stabbol HC-kent az Rizzi. imadjak a jatekosok es nagyon nagy respektje van az oltozoben. aztan lattuk mar, hogy ez a raidersnel is mennyire bevalt antonio pierce eseteben (semennyire😅) ettol fuggetlenul ket eset sem ugyanaz, de en mar HC poszton megtanultam, hogy soha nem lehet elore tudni ki megfelelo a poziciora es ki nem. Dan Campbellt ki gondolta volna? mindenki gunyolodott rajta, hogy hany kaveval issza az energia italt reggel 😊 Rizzi pont ugyanez a karakter, de fogalmam sincs milyen lenne HC-kent.
amugy azzal sem ertek egyet, aki a veresegekert szorit. miert? ha lenne egy vagy ket kiemelkedo QB a 25-os classban, akkor azt mondom oke, megeri bealdozni par meccset, de ilyen jelenlegi tudasunk szerint nincs. ebbe a csapatba szinte minden hianyzik jelenleg, ha ujra egy stabil PO csapatot akarunk epiteni. szerintem teljesen mindegy, hogy a 3. vagy a 8. helyen huzunk, nem csak egy QB-ra vagyunk a csodatol. szerintem fontosabb, hogy az oltozo rendben legyen, elkezdjuk kitakaritani a szerzodeseket, szoritani a nadragszijon, es ami a legfontosabb - jol draftolni…mert az elmult evek draftjaival mindegy hanyadik helyen huzunk, sosem lesz ujra jo csapatunk
en egyertelmuen a ket falat epitenem ujra mindenek felett. mindketto a liga also harmadaban van, szet kell tolteni tehetseggel es akkor talan el lehet indulni felfele.
Ha már időt adtak rá, lehet merengeni rajta hogy ki lehet a következő HC-nk.Klint Kubiak?
Kit érdemes figyelni?
Flores? Érdekes lenne.
Fattyu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Kit érdemes figyelni?
Flores? Érdekes lenne.
Ha nem is tanultunk meg focizni az edzőváltástól, de van végre tűz!
Ez egy csonka szezon úgy is. Komoly változások lesznek tavasszal. Játszanak azok, akikkel elképzeljük a jövőt: Breese, Granderson, Turner, Werner, Gay, Taylor, Howden, Valdes, minél komplettebb O-line ( Fuaga, Saldiveri, McCoy, Ruiz, Penning). Döntsük ell, hogy Rattler vagy Heaner, azt hajrá!
El kell felejtsük az öregeket (sajnos Davis, Jordan, Ramczyk, nem sajnos Carr).
Felkészúl Hill, Mathieu majd Kamara is...
Öregek vagyunk, mint az országút.
Hát nem is tudom... jó nyerni az ATL ellen, mint szoktuk mondani, ez a két win már elég a szezonban.Figy, én nagyon szeretlek, de húzz innen a negatív energiáiddal 😀
Sajnos nem segít a győzelem a csapaton, a drafton sem.
Rizzi-nek sok sikert!
Kájzerszóze
De, ez a győzelem sokat segít RAJTAM. A csapat meg azért kapja a pénzét, hogy ENGEM szórakoztasson. Szóval, én jól szórakoztam (jobban szórakoztam volna, ha Alvin nem ejti el, de ez mellékes, Istenem de kurva jó play calling volt), tehát már megérte.
Nagyon örülök, hogy nyertünk ezen a roncsderbin, majd tankolhatunk a hátralévő 7 meccsen.
Sajnos nem segít a győzelem a csapaton, a drafton sem.
Rizzi-nek sok sikert!
Kirk just being Kirk. Ma nagyjából bemutatta, hogy mi az oka, hogy ő mindig majd a következő évben lesz kiemelkedő.Nem egészen értem, hogy nyertünk - de nyertünk 😊igen kicsit nagy volt az arc, meg is érdemeltük a zakót. grat
Nekem végig olyan érzésem volt, hogy az Atlanta O szarik a meccsbe kicsit, merthogy nem a védelmünktől ijedtek meg, az is ziher.
Mindegy, végre egy W majd két hónap után 😊
MC12
peach
Ettől még a csoportot könnyedén nyeritek meg.
Itt sajnos van mit összeszedni a csapaton. Én csak azt szeretném , hogy legyenek jó meccsek.
Nem egészen értem, hogy nyertünk - de nyertünk 😊igen kicsit nagy volt az arc, meg is érdemeltük a zakót. grat
Nekem végig olyan érzésem volt, hogy az Atlanta O szarik a meccsbe kicsit, merthogy nem a védelmünktől ijedtek meg, az is ziher.
MC12
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
na akkor zsebben az 50%-os szezonLassú voltam, én is ezt akartam írni 😛
atapapa