NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
Édes faxom, Thomasnak van valami új bokasérülése, és nem tudni mikor térhet vissza. Gondolom akkor idén már nem látjuk....Miben sérült meg, Playstationözött?
Akkor ezért akartunk annyira wr ért tradelni még tegnap...
kapitnono
több mint 3 éve
Valahogy sejtettem hogy idén már nem látjuk....Meddig mehetünk? 1 első kör és két második meg az apró.
Erre azért kíváncsi leszek meddig mehetünk, remélem újabb komoly sérülés már nem nagyon jön, de sajnos erre nem sok esély van.
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Valahogy sejtettem hogy idén már nem látjuk....Erre azért kíváncsi leszek meddig mehetünk, remélem újabb komoly sérülés már nem nagyon jön, de sajnos erre nem sok esély van.
több mint 3 éve
Proxyi
88
Smith, Callaway... volt már rosszabbAz utóbbi cirka 15 évben nem igazán. Sőt, legalább akkor az irányító nagyon b@szo volt.
lol
több mint 3 éve
Smith, Callaway... volt már rosszabb
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Semmi gond Ingram azert jott vissza, higy ne kelljen passzolni. Ingram+Kamara fog futni, meg Hill neha. Elkapni meg van TE.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Michael Thomas szezonjának vége.
több mint 3 éve
Édes jó isten. Hihetetlen. Pedig rohadtul kellene már egy stabil WR1. Főleg ha Hill lesz a kezdő.
több mint 3 éve
Édes faxom, Thomasnak van valami új bokasérülése, és nem tudni mikor térhet vissza. Gondolom akkor idén már nem látjuk....Akkor ezért akartunk annyira wr ért tradelni még tegnap...
több mint 3 éve
Na igen, érdekes volt hogy szezon után nem műtette meg magátA seggét kéne rojtosra rugdosni. Neki is inkább a fejével van baj. Kíváncsi leszek, hogy ha valaha felépül kiderül-e hogy Brees tette olyan naggyá vagy ha küzdeni kell az is megy neki.Amúgy Thomassal mi van?Elvileg még nem épült fel a bokaműtétjéből
Azon kívül h úszik a pénzben!
steelwolf
kapitnono
Matthew99
több mint 3 éve
A seggét kéne rojtosra rugdosni. Neki is inkább a fejével van baj. Kíváncsi leszek, hogy ha valaha felépül kiderül-e hogy Brees tette olyan naggyá vagy ha küzdeni kell az is megy neki.Amúgy Thomassal mi van?Elvileg még nem épült fel a bokaműtétjéből
steelwolf
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Amúgy Thomassal mi van?Elvileg még nem épült fel a bokaműtétjéből
steelwolf
több mint 3 éve
Amúgy Thomassal mi van?Azon kívül h úszik a pénzben!
több mint 3 éve
MC12
6 374
Elvileg nagyon próbáltunk tradelni Beckhamért a brownssal, de végül nem jött össze.Két primadonna egy csapatban remek lett volna 😀😀😀
Valamint Rivers azt mondta ha megkeresnénk lehet visszajönne
kapitnono
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Elvileg nagyon próbáltunk tradelni Beckhamért a brownssal, de végül nem jött össze.Valamint Rivers azt mondta ha megkeresnénk lehet visszajönne
több mint 3 éve
kergettük OBJ-t, sajnos (?) nem sikeresen
több mint 3 éve
Azért az kemény, hogy PJ-t konkrétan a pályán sem látom, de van 3 int-je 😀
több mint 3 éve
mate93
351
trenchwarfare.substack.com/p/week-8-film-room-bucs-and-saintsa hetvegi meccsen az O line es D line elemzese a zsenialis Brandon Thorntol, ajanlom mindenkinek, akit erdekel az ilyesmi
McCoy nagyon kiraly, Armstead meg gyakorlatilag fel kezzel jatszik es meg igy is kiemelkedo
több mint 3 éve
Akkor sorry, nekem valahogy ez rémlett, de lehet neked van igazad, kíváncsian várom egyáltalán felpül e Hill a hétvégéreez pont forditva volt - ha megserul Jameis, akkor Trevor all be, hiszen Taysomnak annyira sok feladata van az offense-ben minden heten, hogy nem megoldhato, hogy o ugorjon be. de azt mondta, a kovetkezo heten mar Hill kezdene. szerintem Taysom Hill innentol a QB1E mellé a védelem mellé egy game manager QB kell, és nem tudom megítélni, hogy ki hozna többet mint Siemian vagy Hill.Még év elején azt mondta Sean, hogy ha megsérülne Winston, akkor meccs közben Hillt hozná be/Most nyilván nem volt/ és ha lenne 1 hete akkor Siemianre igazítaná a playbookot, nem kezdetné Hillt. Kíváncsi vagyok változott e ez azóta, vagy esetleg keresünk valakit.
Ha tippelnem kell akkor marad minden így, aztán vagy nyerünk 17 ponttal vagy kikapunk. Tiszta 60-as évek...
Gyurma Pappa
kapitnono
mate93
több mint 3 éve
mate93
351
ez pont forditva volt - ha megserul Jameis, akkor Trevor all be, hiszen Taysomnak annyira sok feladata van az offense-ben minden heten, hogy nem megoldhato, hogy o ugorjon be. de azt mondta, a kovetkezo heten mar Hill kezdene. szerintem Taysom Hill innentol a QB1E mellé a védelem mellé egy game manager QB kell, és nem tudom megítélni, hogy ki hozna többet mint Siemian vagy Hill.Még év elején azt mondta Sean, hogy ha megsérülne Winston, akkor meccs közben Hillt hozná be/Most nyilván nem volt/ és ha lenne 1 hete akkor Siemianre igazítaná a playbookot, nem kezdetné Hillt. Kíváncsi vagyok változott e ez azóta, vagy esetleg keresünk valakit.
Ha tippelnem kell akkor marad minden így, aztán vagy nyerünk 17 ponttal vagy kikapunk. Tiszta 60-as évek...
Gyurma Pappa
kapitnono
több mint 3 éve
E mellé a védelem mellé egy game manager QB kell, és nem tudom megítélni, hogy ki hozna többet mint Siemian vagy Hill.Még év elején azt mondta Sean, hogy ha megsérülne Winston, akkor meccs közben Hillt hozná be/Most nyilván nem volt/ és ha lenne 1 hete akkor Siemianre igazítaná a playbookot, nem kezdetné Hillt. Kíváncsi vagyok változott e ez azóta, vagy esetleg keresünk valakit.
Gyurma Pappa