New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Jogos! Nálam is itt vannak a gyenge láncszemek, deRB, WR, LB biztos. PJ Williamst is kiszoríthatná már valaki a keretről 😀Melyik az a pozi ahonnan nyugodt szívvel tudnál váltani?Erős ez a roster de rohadtul nem mély... és az UDFA nem kezdő szeretne lenni hanem backupként rosteren maradnihacsak nem cserélünk a következő év kárára, összesen van 3 újoncunk.Pro és kontra sok az érv...
(nem kis) túlzással azt hozzuk el majd az UDFA-hadjáratban, akit akarunk
atapapa
+
Kevés csapatnál válik be több UDFA
Rövid az újonc class
-
A liga egyik legerősebb rosterén kellebe negmaradni
Szvsz csak a legtökösebbek fogják bevállalni.
clbass
atapapa
clbass
atapapa
3.RB-szabad
6.LB-szabad
PJ helyén pedig GJC is adu lehet.
Ellenben én is a sec-be húznék még, ha lenne (lesz).
több mint 4 éve
Azért nem túl megnyugtató hogy ha esetleg Lattimore vagy Jenkins megsérül, akkor Patrob és PJ van csak ott cserének.RB, WR, LB biztos. PJ Williamst is kiszoríthatná már valaki a keretről 😀Melyik az a pozi ahonnan nyugodt szívvel tudnál váltani?Erős ez a roster de rohadtul nem mély... és az UDFA nem kezdő szeretne lenni hanem backupként rosteren maradnihacsak nem cserélünk a következő év kárára, összesen van 3 újoncunk.Pro és kontra sok az érv...
atapapa
+
Rövid az újonc class
-
clbass
atapapa
clbass
atapapa
több mint 4 éve
RB, WR, LB biztos. PJ Williamst is kiszoríthatná már valaki a keretről 😀Melyik az a pozi ahonnan nyugodt szívvel tudnál váltani?Erős ez a roster de rohadtul nem mély... és az UDFA nem kezdő szeretne lenni hanem backupként rosteren maradnihacsak nem cserélünk a következő év kárára, összesen van 3 újoncunk.Pro és kontra sok az érv...
atapapa
+
Rövid az újonc class
-
clbass
atapapa
clbass
több mint 4 éve
Melyik az a pozi ahonnan nyugodt szívvel tudnál váltani?Erős ez a roster de rohadtul nem mély... és az UDFA nem kezdő szeretne lenni hanem backupként rosteren maradnihacsak nem cserélünk a következő év kárára, összesen van 3 újoncunk.Pro és kontra sok az érv...
atapapa
+
Rövid az újonc class
-
clbass
atapapa
több mint 4 éve
Jah. De ma még van 4 kör, nem? Amit hátradőlve nézünk...😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Marc-Antoine Dequoy, S, pl megérne egy próbát.Kanada legtehetségesebb egyetemi játékosa, elképesztő sebességgel!
Mi szeretjük a kanadai prospecteket 😉
több mint 4 éve
Erős ez a roster de rohadtul nem mély... és az UDFA nem kezdő szeretne lenni hanem backupként rosteren maradnihacsak nem cserélünk a következő év kárára, összesen van 3 újoncunk.Pro és kontra sok az érv...
atapapa
+
Rövid az újonc class
-
clbass
több mint 4 éve
hacsak nem cserélünk a következő év kárára, összesen van 3 újoncunk.Pro és kontra sok az érv...
atapapa
+
Rövid az újonc class
-
több mint 4 éve
Baun valoszinuleg LB-t fog jatszani, passrushernek sztem nem eleg "nagy"Asszem tegnap nyilatkozta SP, hogy a zinteligencia idén kiemelt faktor volt! Szűk offseason, kevés személyes kontakt min nyár közepéig. Csak olyan jöhet aki képes önállóan feldolgozni a playbook-ot.
Trautmanban szerintem hatalmas potencial van, 4 evig kosarazott is, videok alapjan eleg biztos a keze van, jol valt iranyt es nem ugy tunik hogy fel a contact-tol, plussz blokkolni is tud
Dob magara egy kis izmot es remelejuk bevaltja a hozzafuzott remenyeket.
SP nyilatkozta hogy nagyon sok telefonalas utan tudtak a tradeket megcsinalni es amint lattak hogy ezek a jatekosok elerheto kozelsegben vannak, nem akartak elszalasztani a lehetoseget..az sem volt utolso szempont hogy mindharman inteligens sracok,igy az idei kicsit mas offseasonban talan nemlesz gond a playbook betanulassal.
Cseko
Szvsz ezért nem húztunk korán wr-t...
Híresen nehéz a rendszer legtöbbjüknek.
De keep calm...húzunk még idén 😉
Fogadni mernék rá h jön még egy multi prospect. Semmi extra, de minden db poszton bevethető cb, akinek megvan a sebessége az SThez is.
több mint 4 éve
A mai nfl-ben úgy tud 3down lb lenni, hogy kb minden downban más szerepet lehet rá írni! A védelem Hill-je lesz 😉Baun valoszinuleg LB-t fog jatszani, passrushernek sztem nem eleg "nagy"Szerintem is 4-3 OLB-t fog játszani, nem hinném, hogy ILB-t akarunk belőle faragni úgy, hogy sosem játszott ott.
Cseko
kapitnono
Nem rossz futás ellen, le tud követni egy TE-t, és 3-ra extra nyomás jackből...
Csak egészség legyen, meg térerő!
több mint 4 éve
Baun valoszinuleg LB-t fog jatszani, passrushernek sztem nem eleg "nagy"Szerintem is 4-3 OLB-t fog játszani, nem hinném, hogy ILB-t akarunk belőle faragni úgy, hogy sosem játszott ott.
Cseko
több mint 4 éve
Kamara már megint unatkozott otthon 😀twitter.com/thecheckdown/status/1253908756116541440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1253908756116541440&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
több mint 4 éve
Cseko
14
Baun valoszinuleg LB-t fog jatszani, passrushernek sztem nem eleg "nagy"Trautmanban szerintem hatalmas potencial van, 4 evig kosarazott is, videok alapjan eleg biztos a keze van, jol valt iranyt es nem ugy tunik hogy fel a contact-tol, plussz blokkolni is tud
Dob magara egy kis izmot es remelejuk bevaltja a hozzafuzott remenyeket.
SP nyilatkozta hogy nagyon sok telefonalas utan tudtak a tradeket megcsinalni es amint lattak hogy ezek a jatekosok elerheto kozelsegben vannak, nem akartak elszalasztani a lehetoseget..az sem volt utolso szempont hogy mindharman inteligens sracok,igy az idei kicsit mas offseasonban talan nemlesz gond a playbook betanulassal.
Szerkesztette: Cseko
több mint 4 éve
Mit akarunk: háromból húztunk egy C, G, egy LB, QB, egy TE, QB, WR..hülyeeee😊
Ez 7! Úgy hogy 5 pickünk volt! 😀😀😀😀
zemanla
Férfiasan bevallom kb 2011 óta, amióta arról beszélünk hogy Brees-nek csak 2-3 éve van hátra, minden draftot úgy várok hogy áldozzunk mindent a két-három legjobbnak vélt emberre, gondozzon a tököm tehetséget Brees utolsó éveiben.
Csak egy évtizedet kellett várnom 😀
Baunra kíváncsi leszek, milyen posztra gondoltuk őt pontosan, szerintem szimpla pass rusherként neki sok lesz az NFL, Trautman viszont az év újonca lesz 😀
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Amúgy nincs igazán bajom az idei draftokkal, ez a Trautmann pick tetszik, ha már nem WR, legalább jó elkapó TE, aztán jöhetne egy fasza 2 TE felállás. Mindhárom húzásunk kezdő kaliber, reméljük így is lesz, főleg a mai napot tekintve, akkor meg simán óriási win az idei draft class.
CB azért még elférne, meg a szokásos OL, RB kukázások UDFA-ról, neadjisten még egy használható elkapót is találunk.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 4 éve
Mit akarunk: háromból húztunk egy C, G, egy LB, QB, egy TE, QB, WR..Ez 7! Úgy hogy 5 pickünk volt! 😀😀😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Jó volt ez az idei mély WR class. 😂
több mint 4 éve
Tegnap is trollkodott egyet amikor a választás előtt finoman bemutatta a középső ujját, hogy az nfl annyi embert küldött a házába 😀Úgyhogy nekünk az idei draft vége. SP szerzett magának plusz egy "szabad napot". Mehet a twitterre! 😄Trautmannért 2020-as vagy 2021-es pickeket adtatok fel végül?Idei
Fast Willie
Gyurma Pappa
zemanla
több mint 4 éve
Úgyhogy nekünk az idei draft vége. SP szerzett magának plusz egy "szabad napot". Mehet a twitterre! 😄Trautmannért 2020-as vagy 2021-es pickeket adtatok fel végül?Idei
Fast Willie
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Trautmannért 2020-as vagy 2021-es pickeket adtatok fel végül?Idei
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Trautmannért 2020-as vagy 2021-es pickeket adtatok fel végül?
több mint 4 éve
Nekem ezzel semmi gondom nincs! Bízzunk a stáb szemében 😉Maga a pick nekem is tetszik, sok szaki szerint a legjobb idei TE volt. Cook szerződése is lejár jövőre, reménykedjünk, hogy addig felveszi a fonalat.
Saját szintjén egy monster volt a srác, reméljük részben erre a szintre is marad még belőle valami.
Egy speedy Wr-nek örültem még volna, de olyan erős a roster, hogy semmi értelme nem volt más csapatoknak húzni!
SP úgyis képtelen megülni a seggén...visszajövünk még az 6.v7. körbe 😊
clbass
Így utánaolvasgatva meg nézegetve a meccseit, szerintem elég jó a srác, és lehet mondani, hogy small school, de azért a Senior Bowl-on is oktatta a népet