New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.a Főnök marad még egy évet 😀
ugy tunik az a terve, hogy megversenyezteti Winstont es Taysomot a training camp alatt. nekem az jott le abbol amit mondott, hogy inkabb Jameis van a fejeben QB1-kent, de ki tudja mit hoz a jovo.
mate93

több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.ugy tunik az a terve, hogy megversenyezteti Winstont es Taysomot a training camp alatt. nekem az jott le abbol amit mondott, hogy inkabb Jameis van a fejeben QB1-kent, de ki tudja mit hoz a jovo.
több mint 5 éve
Mondjuk ez sem egy rossz ötlet, rá is kíváncsi lennék mit tud itt, és talán nem is lenne annyira drágaMinshew? Stafford? esélytelen?Pont most akartam Minshew-t írni. Őt én nagyon bírnám itt.
Kájzerszóze
Matthew99

több mint 5 éve
Minshew? Stafford? esélytelen?Pont most akartam Minshew-t írni. Őt én nagyon bírnám itt.
Kájzerszóze

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Még szerencse hogy nem O Brien a GM mert akkor a jövő évi első kör is menne érte 😁Valakitől azt hallottam, Darnold 2. körért eladó 😀Feldobok egy témát, ami nyilván mindenkit foglalkoztat:Én lehet kipróbálnék egy évet Winstonnal, kíváncsi lennék mit tud Sean keze alatt. Ha beválik akkor maradhat, ha nem akkor a draftról hoznék valakit.
Mi lesz a QB megoldásunk?
1. Az idei magas pick miatt marad Taysom a kezdő jövőre, hátsőkörös QB draft és esetleg FA olcsón?
2. Veterán FA (Stafford pl? ) vagy az elsőkörösért egy nem FA QB?
3. Felcserével esetleg elsőkörös QB?
Szerintem biztos, hogy a 9-es befejezi, elég volt ez már neki. Szép, hogy segíteni akar a csapatnak, de ez már fáj neki, nem élvezi...
Mock draftokat néztem már, safety, LB húzásokat láttam az első körre.
Kájzerszóze
kapitnono
Lucifer
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
Valakitől azt hallottam, Darnold 2. körért eladó 😀Feldobok egy témát, ami nyilván mindenkit foglalkoztat:Én lehet kipróbálnék egy évet Winstonnal, kíváncsi lennék mit tud Sean keze alatt. Ha beválik akkor maradhat, ha nem akkor a draftról hoznék valakit.
1. Az idei magas pick miatt marad Taysom a kezdő jövőre, hátsőkörös QB draft és esetleg FA olcsón?
Szerintem biztos, hogy a 9-es befejezi, elég volt ez már neki. Szép, hogy segíteni akar a csapatnak, de ez már fáj neki, nem élvezi...
Kájzerszóze
kapitnono
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Feldobok egy témát, ami nyilván mindenkit foglalkoztat:Én lehet kipróbálnék egy évet Winstonnal, kíváncsi lennék mit tud Sean keze alatt. Ha beválik akkor maradhat, ha nem akkor a draftról hoznék valakit.
Kájzerszóze

több mint 5 éve
Feldobok egy témát, ami nyilván mindenkit foglalkoztat:Mi lesz a QB megoldásunk?

több mint 5 éve
Akkor vasárnap a Chicago ellen kezdünk otthon. Kötelező győzelem.Ha minden a tervek szerint megy akkor elvileg nincs ilyen./Kiévéve Kwont akiről persze tudjuk hogy nem lesz ott/
Ki az aki addigra biztosan nem térhet vissza a kezdők közül?
Kájzerszóze
Harris,Smith, Thomas is lejöhet az IR-ről ha már rendben vannak
Az RB tandem is játszhat ha nincs pozítív teszt
És Marcus Williams is ha már jobban lesz a bokája.
De a héten ki derül kit aktiválunk vissza IR-ről, és ki lesz ott edzésen, szóval a hét közepén okosabbak leszünk szerintem

több mint 5 éve
Akkor vasárnap a Chicago ellen kezdünk otthon. Kötelező győzelem.Ki az aki addigra biztosan nem térhet vissza a kezdők közül?

több mint 5 éve
2005 óta először a szezonban egy irányító sem passzolt 300 yardot ellenünk

több mint 5 éve
Kell a negatív teszt, de a kontakt 5 nap után visszatérhet ha negatív a tesztnem úgy van hogy negatív teszttel térhet vissza? k lusta vagyok megnézni...Félek, hogy szombati meccs lesz ebből... És azért Montogmery a Bears védelem ellen nem fog ennyit futni... Murray reméljük negatívat tesztelLehet rosszul tudom, de Murray csak kontakt volt, és ő elvileg teszt nélkül is visszatérhet 5 nap múlva
Gyurma Pappa
kapitnono
Gyurma Pappa
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
nem úgy van hogy negatív teszttel térhet vissza? k lusta vagyok megnézni...Félek, hogy szombati meccs lesz ebből... És azért Montogmery a Bears védelem ellen nem fog ennyit futni... Murray reméljük negatívat tesztelLehet rosszul tudom, de Murray csak kontakt volt, és ő elvileg teszt nélkül is visszatérhet 5 nap múlva
Gyurma Pappa
kapitnono

több mint 5 éve
Félek, hogy szombati meccs lesz ebből... És azért Montogmery a Bears védelem ellen nem fog ennyit futni... Murray reméljük negatívat tesztelLehet rosszul tudom, de Murray csak kontakt volt, és ő elvileg teszt nélkül is visszatérhet 5 nap múlva
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Most ugye vicceltek? Vegyétek úgy hogy a sajtok mellett ti is kaptatok még egy bye weeket... Ez a fostalicska Bears brigád PO közelében se kéne hogy legyen. A védelmünk közel sem olyan félelmetes idén. Sőt mondhatni vissza süllyedt a liga alsó felébe...Trubisky az még mindig Trubisky Nagy és Pagano meg jó nagy madarak. Ha a 49-Ers meg a Rams nem kaparja ki nekünk a gesztenyét sehol nem lennénk. A lehető legrosszabb ami történhetett a Bearssel hogy PO- ba került ezzel a fos játékkal. Pace és Nagy hátra dőlhet és mehet tovább ez a posvány, ráadásul a draft pozíció még tovább romlott így esély se lesz kihúzni Trubisky utódját, sőt amilyen beteg a vezetés még vissza is hozzák...Félek, hogy szombati meccs lesz ebből... És azért Montogmery a Bears védelem ellen nem fog ennyit futni... Murray reméljük negatívat tesztelGyanús igen 😕 Thomas lesz már elvileg plusz ha Murray is lesz akkor azért mèg mindig mi leszünk az esélyesek.
Gyurma Pappa
MC12
több mint 5 éve
Akkor lehet Breesel nyomtok még egy Ray Lewisos Po runt.
több mint 5 éve
C alakut kakkantott epp most a kutyam a konyhaba... Ez nagyon jo jel. A masodik legkesobbi meccset kaptuk?

több mint 5 éve
Ha lyol latom vasarnap 1tol jatszunk. Ez joooooA vasárnap stimmel, de 4:40-től helyi idő szerint.
Kájzerszóze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor már csak a 7. győzelem kell még, TrottyBrédi ellen, és akkor ők hároszor is megvannak....Jó kis divisional round meccs nálunk.... Szép lenne!

több mint 5 éve
Soha egyetlen csapat sem csinált egy szezonban 6-0-ás söprést az NFC South-on belül.Egészen a mai napig... 😉
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Azért Kamaranak a giga múlt heti rekord miatt van reklámértéke szerintem... Úgyhogy a nézettség miatt, én arra tippelek, hogy a vasárnapi első meccs leszünk.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???