New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Elvileg hétfő négy óráig nem lesz hivatalos, hogy a tampa ne kapjon komp picket utána 😀twitter.com/MikeTriplett/status/1254399311376515074?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254399311376515074&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Ja, és így végülis a draft napjaiban még egy 1/1-et is szereztünk... 😄😄😄
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Tökéletes választás. Ha a Kapitánynak vmi baja esik, pár meccsen keresztül Rákláb is elmenedzseli úgy az O-t, mint tavaly Teddy...És lefogadom, bulizni is legalább annyira jól tud...! #choppastyle 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Nekem is ugyanez a véleményem. Van annyira erős öltözőnk hogy kicsit megneveljék.Former Bucs’ Jameis Winston and the Saints have been discussing a deal that @CharlesRobinson reports is being finalized. Winston and the Saints now looks close to being a reality.Hetek óta voltak erről pletykák, volt időm emészteni. Nekem nincs azzal gondom ha egy tavaly 5000 yardot hajigáló QB lesz Brees cseréje. A karaktere nem éppen csapat kompatibilis, de nem akkora fasz hogy ne bírná el őt az öltöző.
zemanla
atapapa
több mint 4 éve
Former Bucs’ Jameis Winston and the Saints have been discussing a deal that @CharlesRobinson reports is being finalized. Winston and the Saints now looks close to being a reality.Hetek óta voltak erről pletykák, volt időm emészteni. Nekem nincs azzal gondom ha egy tavaly 5000 yardot hajigáló QB lesz Brees cseréje. A karaktere nem éppen csapat kompatibilis, de nem akkora fasz hogy ne bírná el őt az öltöző.
zemanla
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Kíváncsiságból nézegettem hogy állunk a jövő évi cap space-el. Hát eléggé sehogy. Tudom, hogy eléggé messze van még, de ha kb 215 milliós cappel számolunk, akkor 9 millióval vagyunk a cap FELETT. És azért nem ártana visszaigazolni legalább Davist, Marcus Williamst, meg ott lesz még Kamara is. Lesz gond bőven....Eltoljátok a gondot mindig 1 évet.
kapitnono
több mint 4 éve
Kíváncsiságból nézegettem hogy állunk a jövő évi cap space-el. Hát eléggé sehogy. Tudom, hogy eléggé messze van még, de ha kb 215 milliós cappel számolunk, akkor 9 millióval vagyunk a cap FELETT. És azért nem ártana visszaigazolni legalább Davist, Marcus Williamst, meg ott lesz még Kamara is. Lesz gond bőven....
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Nem rossz vétel szerintem, 2. QB-nak mindenképp tökéletes, aztán kitudja még hátha összerakunk valamit belőle, az biztos hogy nem véletlenül volt 1/1.
Szerkesztette: nemethbence55
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Tökéletes döntés, Winston a cserekaliberű irányítók legjobbjai közé tartozik.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Schefter is kirakta twitter-re.Megműtötték a szemét , lehet nyom egy Tannehillt 😂😂😂😂
Kezdjunk megbaratkozni vele.
Cseko
több mint 4 éve
Former Bucs’ Jameis Winston and the Saints have been discussing a deal that @CharlesRobinson reports is being finalized. Winston and the Saints now looks close to being a reality.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Shockeyt se nagyon szerettem meg...Hát ő... Nem, továbbra is utálom...Mindenkit meg lehet szeretni.
Gyurma Pappa
Amadeus
több mint 4 éve
Zlatant is csak azok a szurkolok szeretik amelyik csapatban jatszik max... Nfl jatekos is van is ilyen tehetseges goreny...
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Hát ő... Nem, továbbra is utálom...Mindenkit meg lehet szeretni.
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
nemethbence55
426
NBC szintén csak tárgyalásról ír.PFT meg tárgyalásról ír...Mondjuk arrafelé meg egészen hajnal van...
zemanla
Miért ilyenkor jönne egy ilyen hír?
zemanla
több mint 4 éve
Nagyon vesztenivalónk nincs vele, legalább lesz egy épkézláb backup QB, mondjuk azt megnézném hogy Lattimore mit szól hozzá a múltkori balhéjuk után 😀😂 the lattimore winston training camp fights >>>
nemethbence55
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
PFT meg tárgyalásról ír...Mondjuk arrafelé meg egészen hajnal van...
zemanla
Miért ilyenkor jönne egy ilyen hír?
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Nagyon vesztenivalónk nincs vele, legalább lesz egy épkézláb backup QB, mondjuk azt megnézném hogy Lattimore mit szól hozzá a múltkori balhéjuk után 😀
több mint 4 éve
Szerintem nem idevaló.
több mint 4 éve
PFT meg tárgyalásról ír...
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Egyre több kisebb oldal írja ki, de még én sem láttam egyik megbízható oldaltól sem. Érdekes lenne az biztos.Ez a Winston-os hír kamu vagy tényleg alairt hozzánk?twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1254324480975003648?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254324480975003648&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
Sehol nemtalalom a hírt, ESPN, NFL, Rapaport, Schefter se hozta le
Cseko
twitter.com/CharlesRobinson/status/1254324221628559361
kapitnono