New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Winston akkor hivatalosan is érkezett 1 évre, pontos számok még nincsenek
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Taysom Hill 2 év 21 millióért, 16 millió garantálttal hosszabbított.hogy mennyi?
twitter.com/AdamSchefter/status/1254442610174898178?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254442610174898178&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
kapitnono
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Easton/Walford cut/csere.Mondjuk ja kettejük kivágásával 12 millió hely szabadítható fel.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Easton/Walford cut/csere.Na igen, csak draft előtt volt kb 5 millió helyünk a cap alatt, és akkor még jött a Hill hosszabbítás ahol pontos számok még nincsenek évekre lebontva, meg Winston is jön akkor elvileg. Mibű? 😁Elgurult valakinek a gyógyszere vagy mifasz? Ezt a Taysom Hill hosszabbítást magyarázza meg valaki.Terhes az asszony, segítettek kicsit. Ez a Loomis féle CSOK.
gabokocka
CAP helyzet: szerintem még nem fejeztük be az offseasont.
Gyurma Pappa
Úgy hogy elvileg már minden bónuszt eltoltunk amit csak lehet
kapitnono
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Diàkhitelből. 😁Na igen, csak draft előtt volt kb 5 millió helyünk a cap alatt, és akkor még jött a Hill hosszabbítás ahol pontos számok még nincsenek évekre lebontva, meg Winston is jön akkor elvileg. Mibű? 😁Elgurult valakinek a gyógyszere vagy mifasz? Ezt a Taysom Hill hosszabbítást magyarázza meg valaki.Terhes az asszony, segítettek kicsit. Ez a Loomis féle CSOK.
gabokocka
Gyurma Pappa
kapitnono
Easton cut vlsz.
Csere Seattlebe vagy NE- be.
több mint 4 éve
Na igen, csak draft előtt volt kb 5 millió helyünk a cap alatt, és akkor még jött a Hill hosszabbítás ahol pontos számok még nincsenek évekre lebontva, meg Winston is jön akkor elvileg. Mibű? 😁Elgurult valakinek a gyógyszere vagy mifasz? Ezt a Taysom Hill hosszabbítást magyarázza meg valaki.Terhes az asszony, segítettek kicsit. Ez a Loomis féle CSOK.
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Elgurult valakinek a gyógyszere vagy mifasz? Ezt a Taysom Hill hosszabbítást magyarázza meg valaki.Terhes az asszony, segítettek kicsit. Ez a Loomis féle CSOK.
gabokocka
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Rengeteg pénzetek van tudtok nagyvonalúak lenni. Throckmorton amúgy szerintem rohadt jó mindenes lehet.Keith Washington nem tűnik rossznak szerintem.Gyanítom, hogy UDFA tele lesz DB-kelÖssz- vissz 2 fő.
Gyurma Pappa
Nézegettem Őket, de nekem kicsinek tűnnek. Ettől még lehetnek jók.
A videók alapjàn meg főleg 😀😀.
Mintha ilyen típusú játékost keresnénk. De Én ehhez nem értek. 😁
Fattyu
Mondjuk egész komoly összeget adtunk 1-2 UdfA nak, pl Calvin Throckmortonnak majd 150.000 et adunk, eddig azért a 90-100.000 is soknak számított ilyen esetben, vagy ennyire tudunk valamit? 😁
kapitnono
több mint 4 éve
Keith Washington nem tűnik rossznak szerintem.Gyanítom, hogy UDFA tele lesz DB-kelÖssz- vissz 2 fő.
Gyurma Pappa
Fattyu
Mondjuk egész komoly összeget adtunk 1-2 UdfA nak, pl Calvin Throckmortonnak majd 150.000 et adunk, eddig azért a 90-100.000 is soknak számított ilyen esetben, vagy ennyire tudunk valamit? 😁
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Gyanítom, hogy UDFA tele lesz DB-kelÖssz- vissz 2 fő.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
atapapaÚgy néz ki, hogy lesz játékos UDFA-ként az LSU-ról.
Adrian Mageeről szólnak a hírek.
több mint 4 éve
😂😂😂 fogadd el tenykent.Ha választani lehetett volna a 3 masik csoportrivalis qb kozul, Newton, MattyIce, Jameis akkor meg mindig utobbit latnam itt. A masik kettot sokkal jobban utalom😂Nemtudom ryant miért lehet utálni, hacsak nem az az indok, hogy milyen mezben játszik. Elmondod?
Ti nem???
Kájzerszóze
peach
több mint 4 éve
Michael B. Jordan is a fedélzeten! 😀több mint 4 éve
Ha választani lehetett volna a 3 masik csoportrivalis qb kozul, Newton, MattyIce, Jameis akkor meg mindig utobbit latnam itt. A masik kettot sokkal jobban utalom😂Nem. A másik kettő sokkal nehezebb utálni, illetve van benne mit tisztelni. Winston egy gusztustalan, erőszaktevő, aki Uber sofőröket inzultál.
Ti nem???
Kájzerszóze
Játékosként is inkább választanám másik kettőt, nem véletlen hogy Jordan is Newton mellett kampányolt, pedig évekig savazta Twitteren.
több mint 4 éve
Ha választani lehetett volna a 3 masik csoportrivalis qb kozul, Newton, MattyIce, Jameis akkor meg mindig utobbit latnam itt. A masik kettot sokkal jobban utalom😂Nemtudom ryant miért lehet utálni, hacsak nem az az indok, hogy milyen mezben játszik. Elmondod?
Ti nem???
Kájzerszóze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Cseko
14
Sztem ez a hosszabbítás is csak azt támasztja alá hogy Brees utolsó szezonját futja és így tuti lesz egy qb a rosteren az utána következő évre ahol Hill bizonyíthat.
több mint 4 éve
Évi 200 "alibi" s 50 "valós" snapre nekem is jó lenne 😛
több mint 4 éve
Elgurult valakinek a gyógyszere vagy mifasz? Ezt a Taysom Hill hosszabbítást magyarázza meg valaki.Paytonon kívül sztem nem tudja
gabokocka
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Elgurult valakinek a gyógyszere vagy mifasz? Ezt a Taysom Hill hosszabbítást magyarázza meg valaki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ha választani lehetett volna a 3 masik csoportrivalis qb kozul, Newton, MattyIce, Jameis akkor meg mindig utobbit latnam itt. A masik kettot sokkal jobban utalom😂Brady? 😉
Ti nem???
Kájzerszóze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Taysom Hill 2 év 21 millióért, 16 millió garantálttal hosszabbított.twitter.com/AdamSchefter/status/1254442610174898178?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254442610174898178&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Ha választani lehetett volna a 3 masik csoportrivalis qb kozul, Newton, MattyIce, Jameis akkor meg mindig utobbit latnam itt. A masik kettot sokkal jobban utalom😂Ti nem???
több mint 4 éve
A karrierje szempontjából az egyik legjobb helyre került. Ha itt nem lesz belőle ember, akkor marad rákleves 😊
több mint 4 éve
Elvileg hétfő négy óráig nem lesz hivatalos, hogy a tampa ne kapjon komp picket utána 😀csalódtam is volna ha nem így csináljuk 😀
twitter.com/MikeTriplett/status/1254399311376515074?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254399311376515074&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
kapitnono