New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Warford nem véletlenül nem talált csapatot. Peat elit rum blocker, csak sajnos szar passz blocker, így jön ki az 50 körüli PFF. Ruiz ugyanez. A 2009-es SB győztes csapat belül volt erős, és a két T volt gyengébb. Most fordítva működünk, bár McCoy >>>>> Goodwin (én nagyon nem szerettem őt, messze a leggyengébb tagja volt annak a falnak, pedig Bushrod volt a LT), két elit T mellett van két közepes G. De alapvetően Drewnak ez nem annyira kényelmes, őt középső nyomással könnyebb megzavarni, de ugye ő már "elvileg" 2-3 éve visszavonult...

több mint 5 éve
Easton valszeg visszavonul, de amúgy is cut lett volna. Ruiz remélhetőleg felveszi a fonalat. Peat az csak Peat. Számomra a mai napig érthetetlen, hogy miért írtunk vele alá egy ilyen szerződést és miért nem hagytuk lelépni, Warford meg maradhatott volna.
több mint 5 éve
Az RB és FB tandem is visszajött Covid IR ről Kamara kivételével, aki ugye szombaton jöhet le leghamarabb.

több mint 5 éve
Jó OL-edzőket választ mindig Payton, ezt kár tagadni,azert ne sirankozzunk, a liga egyik legjobb O fala dolgozik Brees elott 😊 de az teny, hogy Ruiznak meg kell mutatnia miert ert elso kort a drafton, ha komoly eredmenyt szeretnenk elerni idenAmióta itt van Payton nem nagyon emlékszek annyira gáz O-linera, mindig a liga felső felébe tartoztunk ebben szerintem. (lusta vagyok visszakeresni 😀 )
mate93
EasyGhost
Marrone esetében jó döntés volt h az OL-edzőség mellé megkapta az OC posztot is, így kapás tudott minőséget hozni, pedig a Katrina után annyira nem volt vonzó 2006-ban New Orleansba költözni.
Marrone után jött Kromer, akinek Marrone-énál is komolyabb pedigréje volt az ideérkezése előtt (ő volt pl. az utolsó Super Bowlban járt Raiders OL-edzője).
Ingalls volt egyedül szvsz kockázatos korábbi karrierje alapján, de mind Evans-szel mind Armsteaddel kiváló munkát végzett.
Utána jött ugye a jelenlegi edző Roushar, aki 3 évig tagja volt az edzői stábnak már előtte is, így figyelhette Ingalls munkáját, a tudástranszfer pedig zökkenőmentes volt.
Tegnap jött ki btw pl. a PFF OL rankingje a 2020-as alapszakasztól, abban a 8. helyre tették a Saintst, indoklás annyi volt h ugyan a Saintsé a liga legjobb OT-párosa, a guardok passzblokkban viszont nem az igaziak, túl sok nyomás érkezik belülről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
azert ne sirankozzunk, a liga egyik legjobb O fala dolgozik Brees elott 😊 de az teny, hogy Ruiznak meg kell mutatnia miert ert elso kort a drafton, ha komoly eredmenyt szeretnenk elerni idenAmióta itt van Payton nem nagyon emlékszek annyira gáz O-linera, mindig a liga felső felébe tartoztunk ebben szerintem. (lusta vagyok visszakeresni 😀 )
mate93
több mint 5 éve
Armstead es Ramczyk talan a liga legjobb Tackle parosa, Armstead meg sose jatszott ilyen szinten a szezon vegen (valoszinuleg egeszsegesebb most, mint az elozo evekben)McCoy az elmult hetekben emelt a jateka szintjen, a liga jobb centerei kozott van.
Peat futasblokkolasban kifejezetten elit mostanaban, passznal se veszes.
a nagy kerdojel az RG poszt es Cesar Ruiz teljesitmenye (szerintem ez az egesz csapat legnagyobb kerdojele a rajatszas elott, na meg a Lutz rejtely...)
azert ne sirankozzunk, a liga egyik legjobb O fala dolgozik Brees elott 😊 de az teny, hogy Ruiznak meg kell mutatnia miert ert elso kort a drafton, ha komoly eredmenyt szeretnenk elerni iden
több mint 5 éve
Ot mar nem latjuk jatszani. Ennyi volt. Peat is gaz.
O line nelkul senki ellen nincs eselyunk.
Sajnalom.

több mint 5 éve
Nick a görög.... 3 agyrázkódás a szezonban. CFT gyanú nyilván. Ha élni akar és nem úgy mint egy növény, te mit tennél Gyurma??
Kájzerszóze
Csak azért mondtam, mert ez eddig nem hangzott el. Amúgy is cut lett volna, egyébként.

több mint 5 éve
Nick a görög.... 3 agyrázkódás a szezonban. CFT gyanú nyilván. Ha élni akar és nem úgy mint egy növény, te mit tennél Gyurma?

több mint 5 éve
Az O falba kell mindenki vissza egeszsegben, jo formaban es rajuk nagy szukseg van. 4 meccset ki kell tartani!!!

több mint 5 éve
Easton az egyetlen, aki nem edzett, concussion. mivel ez rovid idon belul a harmadik neki, valoszinuleg neki vege az idenynek. nagyon fontos, hogy Cesar Ruiz folytassa az elmult hetek javulo jatekat RG-ben.mindenki mas edzett, es ugy nez ki talan jatszhat is vasarnap. talan Taysom tunik az egyetlen kerdesesnek a beat writerek szerint, remeljuk o is felepul a meccsig.
Saints' injury report:
DID NOT PRACTICE
- Nick Easton (concussion)
LIMITED
- Marcus Williams (ankle) — first day back
- Trey Hendrickson (neck)
- Taysom Hill (concussion)
- Josh Hill (hand) — first day back
- J.T. Gray (shoulder)
több mint 5 éve
MT valószínűleg játszani fog, ma már limitáltan edzhet is. Ez egy remek hír szerintem, remélhetőleg a héten megtalálják Brees-el a hangot.
több mint 5 éve
Pedig jó ötlet lett volna 😁Sean Payton said he suggested the idea of quarantining 50,000 Saints fans to create a scientifically-safe home-field advantage in the Superdome. ... Doesn't sound like he'll get his wish, but those wheels are always turning.
— Mike Triplett (@MikeTriplett) January 6, 2021

több mint 5 éve
Egy kis hangulatkeltés... ⚜️ 🙂Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Maradhat LB ha fejlodik szepen...SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.Zack Baun 😁😁
mate93
Fattyu

több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.Ezt már 2018,2019 ben is nyilatkozta, szóval csak Hill lehet a nyertes 😁
ugy tunik az a terve, hogy megversenyezteti Winstont es Taysomot a training camp alatt. nekem az jott le abbol amit mondott, hogy inkabb Jameis van a fejeben QB1-kent, de ki tudja mit hoz a jovo.
mate93

több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.Zack Baun 😁😁
mate93
több mint 5 éve
Szerintem Winston-t fogjuk megpróbálni. Igazából ha belegondolunk akkor egy nyerő Offense-t fog kapni bárki is lesz a QB, mert Cook kivételével senkinek sem jár le a szerződése (érte nem is kár annyira).Nyilván ezt befolyásolni fogja, hogy beférjünk a cap alá, de Armstead, Thomas, Sanders, Ramczyk stb. nem lesz cut áldozata.
Azt tudom elképzelni, hogy idén valahogy adunk Winston-nak egy 2 éves hosszabbítást, ami úgy lesz összerakva, hogy ha nem vállik be, akkor dead money nélkül lehessen cutolni és akkor két év múlva tankolunk, ha meg bevállik akkor adunk neki egy hosszútávú szerződést.
Én személy szerint nagyon bízok ráklábban, nem véletlenül jött össze az 5k yard + az 1/1. Sean keze alatt kivirágzik szerintem.
több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.Én se verném fel senki árát feleslegesen.
mate93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.a Főnök marad még egy évet 😀
ugy tunik az a terve, hogy megversenyezteti Winstont es Taysomot a training camp alatt. nekem az jott le abbol amit mondott, hogy inkabb Jameis van a fejeben QB1-kent, de ki tudja mit hoz a jovo.
mate93

több mint 5 éve
SP azt nyilatkozta mult heten Weichek podcastjeben, hogy ugy gondolja, a kovetkezo QB mar az oltozoben van.ugy tunik az a terve, hogy megversenyezteti Winstont es Taysomot a training camp alatt. nekem az jott le abbol amit mondott, hogy inkabb Jameis van a fejeben QB1-kent, de ki tudja mit hoz a jovo.
több mint 5 éve
Mondjuk ez sem egy rossz ötlet, rá is kíváncsi lennék mit tud itt, és talán nem is lenne annyira drágaMinshew? Stafford? esélytelen?Pont most akartam Minshew-t írni. Őt én nagyon bírnám itt.
Kájzerszóze
Matthew99

több mint 5 éve
Minshew? Stafford? esélytelen?Pont most akartam Minshew-t írni. Őt én nagyon bírnám itt.
Kájzerszóze

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.