New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Benson mami biztos lelkesen rá fog bólintani az ajánlatra... 😄😄😄A Stripchatnél meg is lepődnének, ha így lenne 😊
dailysnark.com/adult-website-announces-bid-for-naming-rights-to-new-orleans-saints-superdome/
Rutin
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Benson mami biztos lelkesen rá fog bólintani az ajánlatra... 😄😄😄dailysnark.com/adult-website-announces-bid-for-naming-rights-to-new-orleans-saints-superdome/
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
A PFF kihozott egy 2010es évek best of 101 player listát, Saintses vonatkozásban semmi meglepő:3. Drew Brees
65. Cameron Jordan
82. Terron Armstead
több mint 4 éve
Ty Montgomery RB érkezettNagyon orulok... De minek? Sok ertelmet nem latom most. Egy olyan playa aki jo mindenben de sehol sem asz...
dande
több mint 4 éve
Ty Montgomery RB érkezett
több mint 4 éve
Griffent azért megnézném nálunk, jó kis játékos.
több mint 4 éve
Wake es Griffen nem egesz szezonra alkalmas, marad Clowney szerintem. De tul draga lenne....Nem hinném hogy Patrobnak helye lesz. Lattimore Jenkins alap szerintem a két szélen, Cgj slotban szerintem elég jól nyomta, nagy hiba lenne kihagyni. Williams, Jenkins a két S megint nem kérdés. Max 5 DB felállásnál lehet fent Patrob szerintem.
A secondaryben mig PatkanyRobnak helye van, nalam buko, de erősebb front nagy help lenne.
Egyetertunk, egy JO es strapabiro DE kellene meg.
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Wake es Griffen nem egesz szezonra alkalmas, marad Clowney szerintem. De tul draga lenne....A secondaryben mig PatkanyRobnak helye van, nalam buko, de erősebb front nagy help lenne.
Egyetertunk, egy JO es strapabiro DE kellene meg.
több mint 4 éve
Ha nem sérül meg senki elkapó fronton annyira nem állunk rosszul szerintem. Thomas, Sanders, Smith, Kamara, Cook meg ki tudja az Udfa közül idén robbant e valaki.C. Wake ???Utobbi ketto talan elkelt. De egy jo DE leeshetne meg.
E. Griffen ???
J. Clowney ???
P. Amukamara ???
L. Ryan ???
whodatdish.com/2020/05/11/stars-saints-sign-warford-savings/
Rutin
Vagy Warford vissza olcsoert???
Hogy latjatok, WR corpsban megvagyunk?
Kájzerszóze
Egy DE még talán elférne sérülés esetén vagy rotációba, bár ha minden oké akkor a kezdő DL szerintem megvan.
több mint 4 éve
C. Wake ???Utobbi ketto talan elkelt. De egy jo DE leeshetne meg.
E. Griffen ???
J. Clowney ???
P. Amukamara ???
L. Ryan ???
Rutin
Vagy Warford vissza olcsoert???
Hogy latjatok, WR corpsban megvagyunk?
több mint 4 éve
Rutin
2 021
C. Wake ??? E. Griffen ???
J. Clowney ???
P. Amukamara ???
L. Ryan ???
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Sziasztok,Én a jövő szezont nagyon megjósolhatatlannak tartom. Meg van a keretünk arra, h kb mindenkit megverjünk, meg bőven lehet váratlan vereségek becsúszása.
2008 óta vagy Saints fan, és szerintem 6-8 éve (lehet az 10is fene tudja) read only vagyok a fórumon. De a többi fórum topicban nagyon tetszett ez a tippelősdi - pár éve volt ebben a topicban is minden idény elején ha jól emlékszem? - így én is csináltam egyet, ha másért nem jól ki lehet röhögni fél év múlva 😊
Másrészt úgy fölbosszantottam magam néhány hete, amikor sorba jött ki, hogy az előző év eredményei alapján milyen könnyű a sorsolásunk (top 10 volt ha jól emlékszem) és nekem ez kvára sehogy nem jött ki 😀 és mire kidühöngtem volna itt magam, kijött, hogy ja bocs, a 10. legnehezebb, ezt már azért reálisnak érzem.
Szóval a tippjeim (jah, én 10-ed annyira se vagyok szakértő mint a fórumba írok többsége éppen ezért a tippjeim inkább megérzés alapúak sem mint több 100 órányi PFF statisztika átnézésén alapulnak)
1. Tampba Bay - W
2. Las Vegas - W
3. Green Bay - W
4. Lions - W
5. Chargers - W
6. Panthers - W
7. Bears - W
8. Tampa Bay - L
9. 49ers - L
10. Falcons - W
11. Broncos - W
12. Falcons - L
13. Eagles - W
14. Chiefs - L
15. Vikings - W
16. Panthers - W
Ez így 12 - 4 ugyan, de nálam benne van egy 10 - 6 is (1. Panthers és mondjuk a Green Bay/Vikings párosból valaki). Az meglepne, ha 10-6nál rosszabbul zárnánk az alapszakaszt.
A saját csoportunkat sokkal kiegyenlítettebbnek érzem, mint az elmúlt években, talán csak a Panthers verhető oda-vissza de azt se mondanám biztosra, legyenek bármennyire is borulátók odaát 😊
MC12
Szokásosan brutális a sorsolásunk, az a W8-17 sorozat maga a pokol, ott fog elválni minden. Erős csapatok, a scheduling maga, spotok... Bye weekig illene (és fontos lenne) hibátlan maradni pont ezért.
több mint 4 éve
Nem sokSemmi hír Warfordról azóta sem?Sziasztok!Hát azt szerintem csak ő tudatja merre ír alá. Nyilván aki több pénzt ajánl. Így első körben szerintem egy minimum átlag évi 8-10 milliót biztos akar, ha ránézek elvileg van annyitok ki lehet gazdálkodni.
Mit gondoltok hol köt végül ki Warford?
Láttok reális esélyt arra, hogy Viking legyen? Nagyon kellene egy ilyen kaliberű játékos a falba...
PatrickSKOL
kapitnono
Én nem látok...
PatrickSKOL
saintswire.usatoday.com/2020/05/11/saints-cut-larry-warford-contract-nfl-free-agency-reports/
Ennyit találtam, hogy 7 millió körül akar kapni évente, eddig a Bearssel meg Texansal hozták szóba
több mint 4 éve
PatrickSKOL
398
Semmi hír Warfordról azóta sem?Sziasztok!Hát azt szerintem csak ő tudatja merre ír alá. Nyilván aki több pénzt ajánl. Így első körben szerintem egy minimum átlag évi 8-10 milliót biztos akar, ha ránézek elvileg van annyitok ki lehet gazdálkodni.
Láttok reális esélyt arra, hogy Viking legyen? Nagyon kellene egy ilyen kaliberű játékos a falba...
PatrickSKOL
kapitnono
Én nem látok...
több mint 4 éve
Sziasztok,Azért Falcons L-t nem illik tippelni!
2008 óta vagy Saints fan, és szerintem 6-8 éve (lehet az 10is fene tudja) read only vagyok a fórumon. De a többi fórum topicban nagyon tetszett ez a tippelősdi - pár éve volt ebben a topicban is minden idény elején ha jól emlékszem? - így én is csináltam egyet, ha másért nem jól ki lehet röhögni fél év múlva 😊
Másrészt úgy fölbosszantottam magam néhány hete, amikor sorba jött ki, hogy az előző év eredményei alapján milyen könnyű a sorsolásunk (top 10 volt ha jól emlékszem) és nekem ez kvára sehogy nem jött ki 😀 és mire kidühöngtem volna itt magam, kijött, hogy ja bocs, a 10. legnehezebb, ezt már azért reálisnak érzem.
Szóval a tippjeim (jah, én 10-ed annyira se vagyok szakértő mint a fórumba írok többsége éppen ezért a tippjeim inkább megérzés alapúak sem mint több 100 órányi PFF statisztika átnézésén alapulnak)
1. Tampba Bay - W
2. Las Vegas - W
3. Green Bay - W
4. Lions - W
5. Chargers - W
6. Panthers - W
7. Bears - W
8. Tampa Bay - L
9. 49ers - L
10. Falcons - W
11. Broncos - W
12. Falcons - L
13. Eagles - W
14. Chiefs - L
15. Vikings - W
16. Panthers - W
Ez így 12 - 4 ugyan, de nálam benne van egy 10 - 6 is (1. Panthers és mondjuk a Green Bay/Vikings párosból valaki). Az meglepne, ha 10-6nál rosszabbul zárnánk az alapszakaszt.
A saját csoportunkat sokkal kiegyenlítettebbnek érzem, mint az elmúlt években, talán csak a Panthers verhető oda-vissza de azt se mondanám biztosra, legyenek bármennyire is borulátók odaát 😊
MC12
Akkor sikeres a szezon, ha megvannak oda-vissza! 😉
A többi nem számít!😄😄😄😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Sziasztok,Isten hozott!
1. Tampba Bay - W
2. Las Vegas - W
3. Green Bay - W
4. Lions - W
5. Chargers - W
6. Panthers - W
7. Bears - W
8. Tampa Bay - L
9. 49ers - L
10. Falcons - W
11. Broncos - W
12. Falcons - L
13. Eagles - W
14. Chiefs - L
15. Vikings - W
16. Panthers - W
MC12
több mint 4 éve
MC12
6 379
Sziasztok, 2008 óta vagy Saints fan, és szerintem 6-8 éve (lehet az 10is fene tudja) read only vagyok a fórumon. De a többi fórum topicban nagyon tetszett ez a tippelősdi - pár éve volt ebben a topicban is minden idény elején ha jól emlékszem? - így én is csináltam egyet, ha másért nem jól ki lehet röhögni fél év múlva 😊
1. Tampba Bay - W
2. Las Vegas - W
3. Green Bay - W
4. Lions - W
5. Chargers - W
6. Panthers - W
7. Bears - W
8. Tampa Bay - L
9. 49ers - L
10. Falcons - W
11. Broncos - W
12. Falcons - L
13. Eagles - W
14. Chiefs - L
15. Vikings - W
16. Panthers - W
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Sziasztok!Hát azt szerintem csak ő tudatja merre ír alá. Nyilván aki több pénzt ajánl. Így első körben szerintem egy minimum átlag évi 8-10 milliót biztos akar, ha ránézek elvileg van annyitok ki lehet gazdálkodni.
PatrickSKOL
több mint 4 éve
Meglepett hogy ezt a Peat ügyet így benéztétek.Nem értek egyet ezzel az egésszel, de ha nagyon szeretném bele tudom élni magam a FO helyzetébe:
Mintha nem lett volna elég baj hogy pénzt adtok neki, először húztok az első körben “ugyanoda” majd a jobbik Guardot kirúgjátok miatta.
TSzabi
1) Peatben van még lehetőség felfelé, két évvel fiatalabb, mint Warford, 100%-ban "házi" nevelés, ha egészséges tud maradni, akkor tudja azt a szintet, amit Warford tudna. Legalábbis a tendencia lefelé mutató volt Warfordnál is
2) Rövidtávon jobb a cap hit, és jövőre szinte 100%, hogy amúgy sem igazoltuk volna vissza Warfordot.
3) Passz blokkolásban Peat sem volt annyira rossz (mondjuk a Vikings ellen ott is borzasztó volt), az igazán nagy különbség az a futásblokkolásban volt - tavaly.
Hát én magam sem értek egyet 100%-ban a fentiekkel (nyilván a 2. pont egyértelmű), de ez járhatott a fejükben. Igazából abban bízok, hogy Ruiz upgrade Warfordhoz képest, és akkor a tavalyi fal javulhat. De persze ez csak spekuláció.
több mint 4 éve
PatrickSKOL
398
Sziasztok!Mit gondoltok hol köt végül ki Warford?
több mint 4 éve
De a Peat-pénz után ennek az egésznek mi értelme volt? Az volt az első hülyeség.Az.
Tocy
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Tocy
1 140
De a Peat-pénz után ennek az egésznek mi értelme volt? Az volt az első hülyeség.
több mint 4 éve
Ja hát ez gyökérség, ennyit a mély falrólRuiz draft után várható volt hogy ez lesz. Reméltem hogy legalább trade lesz, de gondolom senki nem adott érte sokat. Azért ha első körben OL t húzol, azt nem feltétlenül cserének húzod.
Tocy