NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
beceee
10
Sziasztok nemzet a nemzetben!Kb 10 éve vagyok Saints szurkoló még a Superbowl győzelem előttről!😊Ma végre megtaláltam ezt a fórumot!Ami azért nem olyan nehéz,de jobb későn mint soha...
Hétvégén örülünk,mert szétverjük a Vikings-et.De semmi harag.😊Kb olyan meccs lesz mint a Panthers ellen!
A Packers ellen szerintem a Defense-en fog múlni.A Baltimore ellen már más a helyzet.Meglepődnék ha a Ravenst idén megverik a döntőbe,de bármi lehetséges...
GO SAINTS!
Szerkesztette: beceee
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
A nap jó híre: Úgy tűnik, hogy jövő vasárnap délután Green Bayben csak 0 fok körüli hideg lesz. Mondjuk mint másfél hete Nashville-ben...Igen, de az odsokkal nem nyerünk, és nem a fogadó irodák játsszák le a meccset.
Persze, tudom én, hogy először a Vikes ellen kell győzni, de az nehogymár ne legyen meg... A fogadóirodáknál nagyobb favoritok vagyunk jelenleg, mint a Pats a Titans ellen.
Rutin
Én továbbra sem vagyok hajlandó mással foglalkozni mint a Viks meccs. Előbb azt kell abszolválni. És nem hiszem, hogy veszíteni szeretnének. Jó csapat,
több mint 4 éve
A jelenlegi csapat a 2011-esre emlékeztet, az O nem annyira penge mint az abban a szezonban rekordokat halmozó egység, viszont eladott labdákban konkrétan most állítottunk fel NFL-rekordot, mindössze 8 labdavesztéssel,Ha elhozzátok "a három pontot" GB-ből, akkor meg is érdemlitek a döntőt, ott meg bármi lehet.... 😊
A plusz 15-ös turnover differential jobb mint a 2009-es bajnokcsapaté volt.
Egy nagyon jó formában lévő Brees-szel megyünk a rájátszásnak, sorban 4 meccsen dobott legalább három TD-t int nélkül, amire korábban összesen 3 irányító volt képes (abból kettő az adott évben MVP lett), az ST közel hibátlan. a D is tud meccseket nyerni, ám képes a nagy leolvadásokra is.
Hosszú az út pihi nélkül az SB-ig, de ha valamelyik Saints a Payton-korszakból képes lehet 3 kört akár idegenben is nyerni, az ez.
atapapa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
A 10. Hét óta 36.5 pontot szerzett az O, eléggé jó formában vannak 😁Remélem a sérültek is felépülnek majd a sec. Ben, és a Teddy alatt lévő védelmet látjuk majd a PO ban.
több mint 4 éve
Rutin
2 021
A nap jó híre: Úgy tűnik, hogy jövő vasárnap délután Green Bayben csak 0 fok körüli hideg lesz. Mondjuk mint másfél hete Nashville-ben...Persze, tudom én, hogy először a Vikes ellen kell győzni, de az nehogymár ne legyen meg... A fogadóirodáknál nagyobb favoritok vagyunk jelenleg, mint a Pats a Titans ellen.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
AB Saint se lesz.Mondom hogy egy idióta...
Amadeus
A sztori csak hogy mindenkinek világos legyen annyi, hogy a Saints megkérte AB-t hogy ne hozza a sleppjét. Nyilván hozta. Payton annyit válaszolt amikor kérdezték, hogy "most nem". Nyílván újságírói értelmezésre bízva hogy AB nem vagy a válasz most nem 😊
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A jelenlegi csapat a 2011-esre emlékeztet, az O nem annyira penge mint az abban a szezonban rekordokat halmozó egység, viszont eladott labdákban konkrétan most állítottunk fel NFL-rekordot, mindössze 8 labdavesztéssel, A plusz 15-ös turnover differential jobb mint a 2009-es bajnokcsapaté volt.
Egy nagyon jó formában lévő Brees-szel megyünk a rájátszásnak, sorban 4 meccsen dobott legalább három TD-t int nélkül, amire korábban összesen 3 irányító volt képes (abból kettő az adott évben MVP lett), az ST közel hibátlan. a D is tud meccseket nyerni, ám képes a nagy leolvadásokra is.
Hosszú az út pihi nélkül az SB-ig, de ha valamelyik Saints a Payton-korszakból képes lehet 3 kört akár idegenben is nyerni, az ez.
Szerkesztette: atapapa
több mint 4 éve
Ja, én is úgy vagyok vele, hogy most sokkal erősebbnek érzem magunkat a PO előtt, mint korábban a legtöbb alkalommal. Igen, kell plusz meccset játszani, ami plusz esély sérülésre, bármire, igen, ha az megvan, akkor Green Bayben kell nyerni, de ez a csapat képes lehet rá. Hát ha meg nem lesz az, akkor nem lesz, csalódott leszek, de egyébként ebben a szezonban jó volt Saints-drukkernek lenni, nagyon jó csapatunk volt, Brees sérülése és az az alatt mutatott játék abszolút pluszt tett hozzá nekem.Szerintem ha valakinek egy lába van akkor már játszani fog 😀
Az meg, hogy a PO-ban mi lesz... egy elrontott szerelés, vagy egy kicentizett akármi eldöntheti bármelyik irányban. A lényeg az, hogy most jól néz ki mindegyik csapatrészünk, nyilván az nem ártana azért, ha a secondary felépülne, de ahogy írtam is korábban, nem kell tartanunk senkitől, semmitől, sehol, ha a saját magunk 100%-át hozzuk, vagy erősen megközelítjük, akkor bárkit bárhol meg tudunk verni.
Tocy
több mint 4 éve
Tocy
1 140
Ja, én is úgy vagyok vele, hogy most sokkal erősebbnek érzem magunkat a PO előtt, mint korábban a legtöbb alkalommal. Igen, kell plusz meccset játszani, ami plusz esély sérülésre, bármire, igen, ha az megvan, akkor Green Bayben kell nyerni, de ez a csapat képes lehet rá. Hát ha meg nem lesz az, akkor nem lesz, csalódott leszek, de egyébként ebben a szezonban jó volt Saints-drukkernek lenni, nagyon jó csapatunk volt, Brees sérülése és az az alatt mutatott játék abszolút pluszt tett hozzá nekem. Az meg, hogy a PO-ban mi lesz... egy elrontott szerelés, vagy egy kicentizett akármi eldöntheti bármelyik irányban. A lényeg az, hogy most jól néz ki mindegyik csapatrészünk, nyilván az nem ártana azért, ha a secondary felépülne, de ahogy írtam is korábban, nem kell tartanunk senkitől, semmitől, sehol, ha a saját magunk 100%-át hozzuk, vagy erősen megközelítjük, akkor bárkit bárhol meg tudunk verni.
több mint 4 éve
Én azt gondolom, hogy 2009 óta először érzem úgy, hogy erősebben megyünk a PO-ba, mint ahogy az év elején játszottunk. Sőt szerintem a kiemeléstől függetlenül jelenleg talán legjobb formában vagyunk az NFC-ben.
több mint 4 éve
nemethbence55
426
A Vikings meccs jövő héten nyerhető, de egyáltalán nem lehet őket lebecsülni, de ha tovább megyünk akkor, hogy a Lambo-n mi lesz azt nem tudom. A tegnapi Green Bay eléggé vérszegény volt szóval verhető csapat csak nekik tényleg nagyon kedvezni fog a hazai pálya. De reméljük a legjobbakat. Az konferencia döntő akár már lehet otthon is, mert ha papírforma szerint a Seahawks játszik a 49ers-el, ott meg igazából mivel divízió ellenfelek ezért bármi lehet.
több mint 4 éve
pbs.twimg.com/media/EMRUmtuXkAEcPeY.jpgHa a Green Bay nem lenne ennyire kedvezo helyen mindketto grafikonon, meg azt is elhinnem, hogy veletlen 😛
pbs.twimg.com/media/EMRSGiKXUAAEQf_.jpg
EasyGhost
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Na, mehetünk a tundrára 2 hét múlva... Remélhetőleg.
több mint 4 éve
Hát akkor egy hazai meccs jut csak. Jöhet a Vikings.Nem feltétlen bár vszínű. Ha a Seahawks-szal vagy az Eagles-szel játszátok az NFC-döntőt, az hazai pályán lenne.
EasyGhost
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát akkor egy hazai meccs jut csak. Jöhet a Vikings.
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Az a tervem, hogy ma éjjel nyer a SEA, így GB, NO, SEA, PHI/DAL, SF, MIN lesz az NFC sorrendje....Aztán a SEA és a SF nyeri a WC-meccseket...
...és utána a GB is kikap otthon a SF-tól 😀, míg mi megverjük a SEA-t.
...És máris jöhet az NFC-döntő a Superdome-ban. 😀
több mint 4 éve
13-3, grat a csapatnak, ezt a mérleget szezon előtt is aláírtam volna az előzetes ellenfelek tudtában, hát még azután, hogy Brees megsérült.Most annyival bizakodóbb vagyok, hogy az utóbbi években, az alapszakasz utolsó heteiben leengedett az O, most pedig azért elég jól pörgünk. Reméljük a legjobbakat!WHO DAT, GEAUX Saints!!
több mint 4 éve
Elvileg Brown meggyőzött minket, le is akarjuk igazolni ha idén engedi a liga játszani a PO ban
több mint 4 éve
Mivel nem voltál itt kénytelenek voltunk csontokkal beérni🤮
több mint 4 éve
Ennyi hozzászólást. Pedig azt hittem történt is valami fontos és lemaradtam. 😀
több mint 4 éve
Nem akarnám a vitát fokozni de a passzpontosság az passzpontosság akár Namath akár Montana korában bármilyen futójátékra vagy passzjátekra épülő NFL korszakot nézünk.... és Breest nem kellett volna elhagyni erről a listáról. Sajnálom, de lesza..m, ha februárban adunk egy csattanós választ!😊