New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 5 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Mennyire megtévesztő az NFL highlight. Én abból azt szűrtem le, hogy Kamara végig állat volt, Brees se volt rossz és végig szoros volt a meccs annak ellenére, hogy a Vegas vezetett.
Matthew99
Kamara végig állat volt, én még mindig azon vagyok, hogy közel azonos arányban kellett volna futás kísérlet, mint passz, ha nem több. De hát ez az NFL ugye.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 178 — Invisible man
Mennyire megtévesztő az NFL highlight. Én abból azt szűrtem le, hogy Kamara végig állat volt, Brees se volt rossz és végig szoros volt a meccs annak ellenére, hogy a Vegas vezetett.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 110 — WHO DAT!!!!
Hát ez meg mi volt?
Első két drive után eltűnt a D, és a hosszú Raiders driveok után az O is csak kereste a fonalat. Nagy baj lesz ha egy Carr szétszedi a védelmet.
kapitnono
Jól kezdtünk, ahogyan kellett...
Az O hozta a pontokat, a dropok ellenére.
A D 3 sacket csinált.
Szerintem elhittük, hogy minden okés és a fejekben már a GB elleni meccs járt...
Ez lett belőle.
Fattyu
Ezért nem értem mi lett belőle, az első negyedben esélyünk volt a 17-0 ért támadni, az nem jött össze, és onnan kalap kabát mindkét csapatrésznek. Csak a garbage time ban jöttek a pontok.

több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Hát ez meg mi volt?
Első két drive után eltűnt a D, és a hosszú Raiders driveok után az O is csak kereste a fonalat. Nagy baj lesz ha egy Carr szétszedi a védelmet.
kapitnono
Jól kezdtünk, ahogyan kellett...
Az O hozta a pontokat, a dropok ellenére.
A D 3 sacket csinált.
Szerintem elhittük, hogy minden okés és a fejekben már a GB elleni meccs járt...
Ez lett belőle.

több mint 5 éve
Hát ez meg mi volt?

több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Sajnos az O sokkal jobban megérzi Thomas hiányát, mint tavaly Brees-ét...
...ami valahol sajnos érthető is, mert MT13 egy kiemelkedő tudású (Top 1-2) játékos, a Kapitány pedig már sajnos nem az. Tavaly sem volt az.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Az a legnagyobb probléma, hogy ezt a kalap kaki teljesítményt most nem feltétlen egy józanító pofonnak élem meg ahonnan vissza fogunk pattani 😕
A D még összeállhat, de az O nagyon halovány...Brees 2 meccs óta vakon van. Az elkapóink nem tudnak szeparálódni. Sanders 2 meccs alatt csalódás. (El nem hiszem, hogy évek óta nem találunk egy használható 2. WR-t) Slot WR mint olyan, nem létezik. Alvin hiába egy zseni, nem egy lead back.
Én személy szerint kamálom Peat játékát, de képtelen egészséges maradni. Kiváló value szerződés-t kellett volna elétolni, de szarráfizettük. Alvin remek, de a teherbírása nem egy McC szint, a pénze már igen. Az első körösünk a padon csücsül. Lattimore a rookie szezonja óta leszállóág. M. Williams okos játékos, de nem game changer. PJ kijátszotta CJ-t a kezdőből. Rankins eltűnik lassan a süllyesztőben. Anzalone szürke, de legalább már csak két meccs van benne 😕
Jól nézett ki papíron a roster, de most kimondottan el vagyok keseredve...
Kicsit a jövőt is felraktuk Brees utolsó évére, de jelenleg egy gamemanager szintet is csak 50-50-ben sikerült lehoznia 😮
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
Már az előző meccsen is kerestem a szót, ami jellemzi a támadókat de ma meccs nézés közben eszembe jutott, és ez az esetlegesség. Én már a Tampa ellen is csak nyomokban láttam rendszert a támadások felépítésében de ma szinte semmit. Elképzelhető, hogy a Raiders sec annyira jól fogta az embereket, hogy ezért nem ment a játék de azért na. Hogy Breesnek a meccs végén van csak 20 yardnál hosszabb passza az baj. Volt esély megnyerni ezt a meccset mert ez a Raiders nem egy világverő alakulat de ilyen esetleges focival ez nem megy. Persze a védelem nem volt a helyzet magaslatán (3. és 10-re engedett 20 yardos futott TD --WTF??) és a bírók is kapják be (azért az is tendencia, hogy ami adHATÓ bünti azt ellenünk befújják - ami kapHATÓ az meg nagyon max 50-50-el kapjuk meg) de ezt a meccset elbasztuk.
Ami baj, mert ezzel a sorsolással ez nem fér bele. Én a szezon előtt egy 11-5-öt mondtam magunknak és a by előtt 4-1-et ,de nagyon nem látom, hogy hogyan is fogjuk a héten a k.va jó formában lévő Green Bayt megfogni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Thomas és Davenport out, Ruiz viszont játszani fog a Raiders ellen

több mint 5 éve
Lol, Thomas már játszana hétfőn. Gondoltam hogy hasonló lesz, lehet nem kellene annyira erőltetni, nehogy season ending legyen a vége. Inkább pihenjen most akár 2-3 hetet

Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
Morstead lett az NFC ST játékosa a hétnek (szép, magyarosan fogalmazva). Nagyon kevés szó esik a ST-ről, de ezt a meccset jó részt nekik is köszönhetjük. Évek óta stabil ez az egység (a tavalyi onside-okat a Falcons ellen fogjuk a megnyert meccs miatti leengedésre 😀 ), a punt mellett van visszahordás, Lutz is elit, Hardee pedig a legjobb coverage játékos.

Én is féltem az O-t, most hogy Thomas ennyire szerencsétlenül megsérült (ugye Murray esett rá a lábára), még jobban. Ha Cook jó lesz, és elfelejti a meccsenkénti dropokat, Sandersnek még össze kell rázódnia a csapattal, Smith blokkolt egy jót, Kamara meg reméljük többet fog futni 16 yardnál meccsenként.

több mint 5 éve
Payton blamed his own play-calling for much of the Saints’ inconsistency offensively, saying he failed to adapt to Tampa’s defensive schemes.

vs.

“He [Tom Brady] knew he didn’t play very well," Arians told reporters Monday. "It’s not what he expects from himself nor do we expect. I would expect him to have a little more grit, a little more determination this week.”

El lehet dönteni.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 178 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Thomas hetekre kidőlt, fasza

bleacherreport.com/articles/2909130-report-saints-michael-thomas-expected-to-miss-multiple-weeks-with-ankle-injury

több mint 5 éve
Az O a tavalyi idényvégi formával fojtatta sajnos, amikor Brees Kamarát 5 yarddal arrébb nem találja el üresen, azt nem tudom az előszezon hiányára fogni.
Aggódom Brees-ért nagyon.
Szerencsére van annyira érett a csapat, hogy az ellenfél hibáit szinte kivétel nélkül kihasználtuk, ebben mindenképpen jobbak voltunk vasárnap a vendégeknél.

Korai még nagyokat következtetni, de első blikkre nagyon úgy tűnik, hogy 2009 óta ez lehet a legjobb védelmünk.
Gardner-Johnsont nagyon csípem ebben a kicsit Harperes safety szerepben, nagyon jó ötlet a LOS-hoz közel használni a srácot.
atapapa
Legtöbb szerelést is mutatta be az összes db közül az első fordulóban

több mint 5 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Az O a tavalyi idényvégi formával fojtatta sajnos, amikor Brees Kamarát 5 yarddal arrébb nem találja el üresen, azt nem tudom az előszezon hiányára fogni.
Aggódom Brees-ért nagyon.
Szerencsére van annyira érett a csapat, hogy az ellenfél hibáit szinte kivétel nélkül kihasználtuk, ebben mindenképpen jobbak voltunk vasárnap a vendégeknél.

Korai még nagyokat következtetni, de első blikkre nagyon úgy tűnik, hogy 2009 óta ez lehet a legjobb védelmünk.
Gardner-Johnsont nagyon csípem ebben a kicsit Harperes safety szerepben, nagyon jó ötlet a LOS-hoz közel használni a srácot.

több mint 5 éve
Thomas bokája megsérült a meccsen, úgy is tolta végig utána, elvileg kérdéses a raiders ellen

bleacherreport.com/articles/2680859-report-saints-michael-thomas-has-high-ankle-injury-believes-he-can-play

több mint 5 éve
 www.instagram.com/p/CFIATaEFgjG/?igshid=1v1t2p3jqtgoq

😀
Gyurma Pappa
Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
empty taxi
Ez volt a képen

bleacherreport.com/articles/2909006-saints-cameron-jordan-takes-shot-at-bucs-after-playing-without-fans-in-week-1

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!

😀
Gyurma Pappa
Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

😀

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 685 — playoffs???
Epp kezdodik az ismetles az Arena4 sporton. Van online adasuk is neten. Aki lemardt tegnap...

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Új kedvenc topikom.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem igen, mindegy, nem ezen múlott. Ez a Saints egyelőre ennyivel mindenképpen jobb, ez kalkulálható volt (nekem az 1.95-ös csoportgyőzelem ajándéknak tűnt, meg is tettem gyorsan még bőven a holt szezonban), de hosszú még az idény, van lehetőség javulni^^

több mint 5 éve
Davis a legjobb, ez nem kérdés. Ő lesz Brees után a csapat "szellemi vezére", hacsak már nem lassan az is. Emellett top 5 LB a ligában a teljesítménye alapján, szóval évi 9 misiért több mint ajándék.

több mint 5 éve
Jó volt végre a D t is látni jól játszani, hosszú évek után végre van két kezdő szintű cb a csapatban, remélem kitart a jó forma egész évben. Davis hosszabbításnak örülök nagyon 3 év 27 millió, ennyiért ajándék. Az ő érkezésével kezdett fejlődni a D, hiba lett volna elengedni

Szerkesztette: kapitnono