New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Itt is van pozitív játékos.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Patkany lesz a kezdo CB.... Jenkins es Lattimore is out.Sajnos szinte mindig azt szokott, annyira nem megy mostanában a Lions ellen. Múltkor is csak pontháború után sikerült nyerni.
Azt hiszem Stafford karrier napot fog tartani ellenunk...
Kájzerszóze
De ez így érdekes lesz, mert ezt mindenképpen be kellene húzni ha akarunk valamit kezdeni a szezonnal.

több mint 5 éve
Patkany lesz a kezdo CB.... Jenkins es Lattimore is out.Azt hiszem Stafford karrier napot fog tartani ellenunk...
Szerkesztette: Kájzerszóze

több mint 5 éve
Ezekben azóta nem hiszek mióta De'Vondre Campbellnek volt egy ugyanilyen szemműtétje, mint Winstonnak és belőle sem lett jobb játékos 😊Offseason-ben volt semésznél!...True story 😉Nagy dobás -> Pick 6De nem lennék olyan biztos benne. Simán benne lehet egy nagy dobás Winstonnal.ideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
steelwolf
aranytöküJimmy
empty taxi
clbass

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Offseason-ben volt semésznél!...True story 😉Nagy dobás -> Pick 6De nem lennék olyan biztos benne. Simán benne lehet egy nagy dobás Winstonnal.ideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
steelwolf
aranytöküJimmy
empty taxi
több mint 5 éve
Nagy dobás -> Pick 6De nem lennék olyan biztos benne. Simán benne lehet egy nagy dobás Winstonnal.ideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
steelwolf
aranytöküJimmy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nagy játékokat lehet vele csinálni amit Breesel nem. Ott a futójáték. Lassan jön vissza Thomas. Szerintem célszerűbb lenne de nem fogják meghúzni ezt. Vagy Brees nyer vagy bukik mindenki.Az is egy megoldás a jövőre nézveideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
steelwolf
aranytöküJimmy
több mint 5 éve
De nem lennék olyan biztos benne. Simán benne lehet egy nagy dobás Winstonnal.ideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
steelwolf
több mint 5 éve
Az is egy megoldás a jövőre nézveideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
steelwolf
több mint 5 éve
ideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatotAbból inkább komolyabb draftpozíció lenne!
aranytöküJimmy
több mint 5 éve
Mar 2?Jogos 😀 volt írd és mond 2 idén 😊A játék kedvéért megnéztem a 2. helyzett Arizona adatait, hogy az összes büntetésük közül hány volt PI/Holding --- 50%.ha szemét akarnék lenni azt mondanám, hogy úgy nehéz OPI-s yardokat fújni a javunkra. ha Brees 3 yardnál mélyebbre nem is néz 😀
3. helyzett Jets - 55%
4. helyzett Colts - 45%
és így továb.
A miénk 67% (nem 75%, elnézést ,azt első ránézésre mondtam).
MC12
atapapa
MC12
Nick Mullens volt udfa jobban nezett ki a hetvegen a nulla szemelyzet mellett...

több mint 5 éve
ideje lenne Winstont betenni ha komolyabb eredményeket akarnak idén, mielőtt jövőre a cap szétszedi a csapatot
több mint 5 éve
Jogos 😀 volt írd és mond 2 idén 😊A játék kedvéért megnéztem a 2. helyzett Arizona adatait, hogy az összes büntetésük közül hány volt PI/Holding --- 50%.ha szemét akarnék lenni azt mondanám, hogy úgy nehéz OPI-s yardokat fújni a javunkra. ha Brees 3 yardnál mélyebbre nem is néz 😀
3. helyzett Jets - 55%
4. helyzett Colts - 45%
és így továb.
MC12
atapapa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
A játék kedvéért megnéztem a 2. helyzett Arizona adatait, hogy az összes büntetésük közül hány volt PI/Holding --- 50%.ha szemét akarnék lenni azt mondanám, hogy úgy nehéz OPI-s yardokat fújni a javunkra. ha Brees 3 yardnál mélyebbre nem is néz 😀
3. helyzett Jets - 55%
4. helyzett Colts - 45%
és így továb.
MC12
több mint 5 éve
Érdekes volt ez a meccs, mert szerintem úgy kaptun ki, hogy a labda mindkét oldalán vállalhatók voltunk. Támadó oldalon futás egész jól ment, Breesnek volt pár szép dobása Sanders felé, hátha sikerülne őt is bevonni végre a támadásba.Hàt hogy véleményes szitukban a sajtok felé húznak a bírok az nem újdonság...
Kamara keményen nyomta, az a TD elég brutálra sikeredett, de ott McCoy sprintje tetszett igazán 😀
És védő oldalon sem azt vettem észre, hogy szénné vagyunk égetve a 37 bekapott pont ellenére. Volt néhány hosszú játék amit tényleg csúnán benéztünk, PJ ki más 😀
De ami nagyon bosszantott, hogy egy csomó kulcsszituban, 3rd downoknál főleg eléggé véleményesen jöttek a zászlók nem éppen a mi javunkra:
-Jenkins horse collar tackle
-Williams DPI, amit az elkapó akkor sem ért volna el ha 4 méter magas
-Lewis TD-nél szerintem bőven dobható OPI lett volna de ez minimum 50-50
-Rodgersnek legalább 2 grounding volt amire nem repült zászló, és sehol nem volt elkapó a közelben, és böven a boxban volt
De a kulcs az a Hill fumbli volt, mert ott tényleg jó pozícióban voltunk, vezetésért támadhattunk, kár érte.
Remélem sikerül megnyugodni a srácoknak, mert a kövi meccsek nyerhetőnek tűnnek a bye-ig, jó lenne behúzni őket, és nem beleszaladni egy pofonba.
kapitnono
több mint 5 éve
Ken Crawley érkezett a PS-ba. Már csak Corey White-ot kukázzuk elő valahonnan és minden rendben lesz a secben 😀 /Álmomban se jöjjenek elő ezek a nevek, nem tudom mit akarunk Crawley-val is/

több mint 5 éve
Érdekes volt ez a meccs, mert szerintem úgy kaptun ki, hogy a labda mindkét oldalán vállalhatók voltunk. Támadó oldalon futás egész jól ment, Breesnek volt pár szép dobása Sanders felé, hátha sikerülne őt is bevonni végre a támadásba. Kamara keményen nyomta, az a TD elég brutálra sikeredett, de ott McCoy sprintje tetszett igazán 😀
És védő oldalon sem azt vettem észre, hogy szénné vagyunk égetve a 37 bekapott pont ellenére. Volt néhány hosszú játék amit tényleg csúnán benéztünk, PJ ki más 😀
De ami nagyon bosszantott, hogy egy csomó kulcsszituban, 3rd downoknál főleg eléggé véleményesen jöttek a zászlók nem éppen a mi javunkra:
-Jenkins horse collar tackle
-Williams DPI, amit az elkapó akkor sem ért volna el ha 4 méter magas
-Lewis TD-nél szerintem bőven dobható OPI lett volna de ez minimum 50-50
-Rodgersnek legalább 2 grounding volt amire nem repült zászló, és sehol nem volt elkapó a közelben, és böven a boxban volt
De a kulcs az a Hill fumbli volt, mert ott tényleg jó pozícióban voltunk, vezetésért támadhattunk, kár érte.
Remélem sikerül megnyugodni a srácoknak, mert a kövi meccsek nyerhetőnek tűnnek a bye-ig, jó lenne behúzni őket, és nem beleszaladni egy pofonba.

több mint 5 éve
"Nem gondolom, hogy ez liga szintű összeesküvés (nem hiszek az ilyen dolgokban, túl sok embernek kéne tudnia róla, és előbb-utóbb valakinek úgyis jönne a lelkiismerete), sokkal inkább azt gondolom, hogy annyira nyomasztja a védőinket ez a DPI kérdés, hogy évek óta, konzekvensen beleragadtak." - Természetesen abban én sem hiszek, hogy lenne egy szabály a bírók között, hogy a Sainstre márpedig meccsenként 3 DPI-t meg 2 Holdingot-t kell dobni, ez butaság. De ne becsüljük le egy adott közösség belső dinamikáját, kommunikációját, a Rams-meccs után hány fenyegetést kapott NO-ból vagy Luisianaból a bíró? És úgy an bloc a bírói működés volt hetekig a legélesebb , gúnyos, haragos stb. kritikák tárgya. Ez nyilvánvaló módon összezárta a bírókat (csoportkohézió). Hánynak a fejében lehet ,akár tudat alatt, hogy e miat a csapat miatt élt egy évet az a nyomorult szabály, hogy a PI visszanézhető, ezek miatt szidtak bennünket hónapokig stb. Ne becsüljük le ennek az esetnek a pszichológiai hatását hiszen a bíró is csak ember nem gép. Ezt próbáltam alá támasztani azzal, hogy a büntetések túlnyomó többsége nem egyértelmű büntetésekből, hanem olyanokból áll össze ami a bírók egyéni megítéléséból fakad.
Amennyire igaz, hogy mi is hibásak vagyunk, mert valóban hozunk össze ilyen szabálytalanságokat, annyira szerintem be lehet látni, hogy a bírók is lehetnek némileg hibásak - tendenciózusan.
A játék kedvéért megnéztem a 2. helyzett Arizona adatait, hogy az összes büntetésük közül hány volt PI/Holding --- 50%.
3. helyzett Jets - 55%
4. helyzett Colts - 45%
és így továb.
több mint 5 éve
Nekem az a bajom, hogy az ilyen rangadókat potenciális 1st seed ellen nüanszokon ugyan, de bukjuk.Amennyire domináltuk a Bucs-t az első héten, annyira képtelenek voltunk az elmúlt két hétben jól játszani (védelemről beszélek). És meg is látszik. Mintha Jenkins és Lattimore elfogytak volna Brady ellen. Ehhez szerintem lehet köze ennek a végtelen DPI tömegnek, amit megkapnak. Az össze-nem-állt Bucs ellen ez elég volt, a Raiders ellen jól kezdett a csapat, de aztán ott meg egy közösségi brainfart áldozata lett mindenki. Most meg, amint lendületet vett a D, jött egy büntetés.
Nem gondolom, hogy ez liga szintű összeesküvés (nem hiszek az ilyen dolgokban, túl sok embernek kéne tudnia róla, és előbb-utóbb valakinek úgyis jönne a lelkiismerete), sokkal inkább azt gondolom, hogy annyira nyomasztja a védőinket ez a DPI kérdés, hogy évek óta, konzekvensen beleragadtak.
Ettől függetlenül ez a meccs Taysom egyéni hibáján ment el, ott ha -3 helyett csak +3 van, már más a leányzó fekvése, és akkor Brees az utolsó két percben a győzelemért támad. De nem ez történt.
Hogy mondjunk jót: Ruiz a következő 10 évre megoldja a G pozíciót, efelől kevés kétségem van, az OL egészében jól néz ki. Malcolm az Eagles-es fénykorát idézve játszott többé-kevésbbé. És hát a Kapitány sem tűnt teljesen reménytelennek, szépen eltalálja Kamara-t. Akire meg, most mit lehet mondani?
Elvileg most 3 könnyebb meccs és egy bye week van előttünk, nem kéne még egy Raiders fajta pofonba belenézni. Fog veszíteni ez a Packers is meccseket, erősebb ellenfelek ellen a Bucs is, meg kell nyugodni kicsit.

több mint 5 éve
Én igen, 2.45 a Packersre nem tűnt rossznak az eddigiek alapján 😊Az oddsok szerint nem... A valosag??? Nem mertem fogadni a meccsre.Nem latom a csodat erkezni....Szerintem nem akkora csoda lenne ha esetleg nyernénk
Kájzerszóze
kapitnono
Kájzerszóze
(megjegyzem a Chiefs 2.65 még kecsegtetőbb volt)

több mint 5 éve
köszi este megnézemDe én, mint matematikus tudnék mit mondani.Lécci küldj linket az idősoros adatokhoz.www.nflpenalties.com/team/new-orleans-saints?year=2020 rákattinttasz a meccs dátumára is ki is hozza az adott meccsen a büntiket időrendben😊
köszi szépen 😊
Helmut Zimmermajd biztos lesz olyan szoros meccs, jó csapat ellen, ahol nekünk fognak kedvezni az ítéletek... és akkor majd arra mutogat mindenki egy évig, hogy bezzeg ¯\_(ツ)_/¯Van az nflpenalties.com, ott szoktam nézegetni a statokat és hát mit mondjak? Csak azt amit legutóbb:
Gyurma Pappa
- Ami ránk dobHATÓ azt ránk is dobják 90-100%-ban
- Ami nekünk adHATÓ az 50%-50% maximum
És pontosan ez okozza azt, hogy a ligaátlag a büntetésekben 153 yard - NO: 331 yard
Azt is megnéztem, hogy milyen büntetésekből jön ez össze, ugye lehetne az hogy durva a csapat, sok horse collar, face mask vagy ügyetlen, tehát sok false start, delay of game stb. De nem. A büntetések kb. 75%-a defensive/offensive holding vagy defensive PI. Ami ugye bírói egyéni megítélés 😊
Aki ezek után is azt mondja, hogy nincs itt semmi látnivaló és ez normális annak nem tudok mit mondani. (Egyébként az Arizona a 2. 247 yard büntivel, és a Jets a 3. 217-el - már a 3. is több mint 110 yarddal kevesebbet kapot 😊 és azért ligaelitnek nem mondható az a Jets védelem).
MC12
MC12
több mint 5 éve
De én, mint matematikus tudnék mit mondani.Lécci küldj linket az idősoros adatokhoz.www.nflpenalties.com/team/new-orleans-saints?year=2020 rákattinttasz a meccs dátumára is ki is hozza az adott meccsen a büntiket időrendben😊
köszi szépen 😊
Helmut Zimmermajd biztos lesz olyan szoros meccs, jó csapat ellen, ahol nekünk fognak kedvezni az ítéletek... és akkor majd arra mutogat mindenki egy évig, hogy bezzeg ¯\_(ツ)_/¯Van az nflpenalties.com, ott szoktam nézegetni a statokat és hát mit mondjak? Csak azt amit legutóbb:
Gyurma Pappa
És pontosan ez okozza azt, hogy a ligaátlag a büntetésekben 153 yard - NO: 331 yard
Azt is megnéztem, hogy milyen büntetésekből jön ez össze, ugye lehetne az hogy durva a csapat, sok horse collar, face mask vagy ügyetlen, tehát sok false start, delay of game stb. De nem. A büntetések kb. 75%-a defensive/offensive holding vagy defensive PI. Ami ugye bírói egyéni megítélés 😊
Aki ezek után is azt mondja, hogy nincs itt semmi látnivaló és ez normális annak nem tudok mit mondani. (Egyébként az Arizona a 2. 247 yard büntivel, és a Jets a 3. 217-el - már a 3. is több mint 110 yarddal kevesebbet kapot 😊 és azért ligaelitnek nem mondható az a Jets védelem).
MC12
több mint 5 éve
De én, mint matematikus tudnék mit mondani.Lécci küldj linket az idősoros adatokhoz.köszi szépen 😊
majd biztos lesz olyan szoros meccs, jó csapat ellen, ahol nekünk fognak kedvezni az ítéletek... és akkor majd arra mutogat mindenki egy évig, hogy bezzeg ¯\_(ツ)_/¯Van az nflpenalties.com, ott szoktam nézegetni a statokat és hát mit mondjak? Csak azt amit legutóbb:
Gyurma Pappa
MC12