New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Siralmas volt nezni. Meg hallgatni, percenkent,hogy Brees karja elmult. Mit lattok, hogyan kellene tovabbmenni?

több mint 5 éve
majd biztos lesz olyan szoros meccs, jó csapat ellen, ahol nekünk fognak kedvezni az ítéletek... és akkor majd arra mutogat mindenki egy évig, hogy bezzeg ¯\_(ツ)_/¯Van az nflpenalties.com, ott szoktam nézegetni a statokat és hát mit mondjak? Csak azt amit legutóbb:
Gyurma Pappa
- Ami ránk dobHATÓ azt ránk is dobják 90-100%-ban
- Ami nekünk adHATÓ az 50%-50% maximum
És pontosan ez okozza azt, hogy a ligaátlag a büntetésekben 153 yard - NO: 331 yard
Azt is megnéztem, hogy milyen büntetésekből jön ez össze, ugye lehetne az hogy durva a csapat, sok horse collar, face mask vagy ügyetlen, tehát sok false start, delay of game stb. De nem. A büntetések kb. 75%-a defensive/offensive holding vagy defensive PI. Ami ugye bírói egyéni megítélés 😊
Aki ezek után is azt mondja, hogy nincs itt semmi látnivaló és ez normális annak nem tudok mit mondani. (Egyébként az Arizona a 2. 247 yard büntivel, és a Jets a 3. 217-el - már a 3. is több mint 110 yarddal kevesebbet kapot 😊 és azért ligaelitnek nem mondható az a Jets védelem).
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Nagy valószínűséggel ebből már NFC 1. kiemelés nem lesz, akkor sem, ha MT13 visszatér, és mondjuk onnantól elkezd működni az O...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
New Orleans Pass Interference Saints
több mint 5 éve
majd biztos lesz olyan szoros meccs, jó csapat ellen, ahol nekünk fognak kedvezni az ítéletek... és akkor majd arra mutogat mindenki egy évig, hogy bezzeg ¯\_(ツ)_/¯

több mint 5 éve
Ty Montgomery IR-re került, nem mintha sok vizet zavart volna eddig

több mint 5 éve
Az oddsok szerint nem... A valosag??? Nem mertem fogadni a meccsre.Nem latom a csodat erkezni....Szerintem nem akkora csoda lenne ha esetleg nyernénk
Kájzerszóze
kapitnono

több mint 5 éve
Nem latom a csodat erkezni....Szerintem nem akkora csoda lenne ha esetleg nyernénk
Kájzerszóze

több mint 5 éve
Thomas nem játszik.Davenport kérdéses.
Onyemata és Hedrickson szintén kérdőjelek.
több mint 5 éve
Winston készen àll! 😆
több mint 5 éve
Nyílván, csak vicces és egyben szomorú volt olvasni 😊Nem én tehetek DQ-ról 😕És szerintem az NFC élmezőnye idén is sűrű lesz, és ilyen esetekben a X faktor szerintem az edző lehet.Olyan gyönyörű lett ez a befejezés, hogy könnybe lábadt a szemem... 😀
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nem én tehetek DQ-ról 😕És szerintem az NFC élmezőnye idén is sűrű lesz, és ilyen esetekben a X faktor szerintem az edző lehet.Olyan gyönyörű lett ez a befejezés, hogy könnybe lábadt a szemem... 😀
Gyurma Pappa
peach

több mint 5 éve
Nekem erről a Saintsről, ez a Saints jut eszembe. Pont olyan erősek, mint amilyen erősek.Olyan gyönyörű lett ez a befejezés, hogy könnybe lábadt a szemem... 😀
In Sean Payton I trust. Egy ilyen vereség pont arra jó, hogy megfordítsa a trendet. Ez a meccs nem nüanszokon múlott, hanem simán szar volt. Ki fog derülni, hogy Payton még mindig elit NFL HC vagy ő is elfáradt. MInden évben van egy-két ilyen meccs, szerencsére idén végre AFC csapat ellen, és így ha odajutunk, akkor nem lesz akkora hátrány a tiebreakerben.
Én is látom, hogy Brees nem játszik jól, de igazán senki nem játszik jól az O-ban (kv. RB-k, szóval nem lehet az ő nyakába varrni mindent. Az OL-en látszik, hogy meg lett bolygatva, én nem erőltetném Eastont, persze lehet hogy Ruiz szar, de meg lennék lepve, Peat meg nem 100%-os, ez biztos, és hiába van három elit játékos, két közepest nem annyira bír a rendszer, szóval Eastonnak hamarosan pad kell, hogy legyen, és reméljük, hogy a Ruiz jobb lesz. Sanders csalódás, Smithnek volt 1,5 Q, amikor MT-re itta magát, aztán eltűnt. Cook meg drop, drop után. De legalább Trautman első elkapás meg volt, yay.
Összességében azt akarom mondani, hogy ez az O nem teljesít úgy, ahogy azt előzetesen vártuk, de nem lett mindenki hirtelen béna, hanem valahogy nem találja a ritmust a csapat, és ideértem Paytont leginkább. Azért gondolom ezt a O-t erősebbnek, mint a Tampa, mert hiába vannak ott jobb játékosok skill pozíciókban, nagy átlagban, Arians <<<<<<<<<< Payton. És szerintem az NFC élmezőnye idén is sűrű lesz, és ilyen esetekben a X faktor szerintem az edző lehet.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Nekem erről a Saintsről, ez a Saints jut eszembe. Pont olyan erősek, mint amilyen erősek.In Sean Payton I trust. Egy ilyen vereség pont arra jó, hogy megfordítsa a trendet. Ez a meccs nem nüanszokon múlott, hanem simán szar volt. Ki fog derülni, hogy Payton még mindig elit NFL HC vagy ő is elfáradt. MInden évben van egy-két ilyen meccs, szerencsére idén végre AFC csapat ellen, és így ha odajutunk, akkor nem lesz akkora hátrány a tiebreakerben.
Én is látom, hogy Brees nem játszik jól, de igazán senki nem játszik jól az O-ban (kv. RB-k, szóval nem lehet az ő nyakába varrni mindent. Az OL-en látszik, hogy meg lett bolygatva, én nem erőltetném Eastont, persze lehet hogy Ruiz szar, de meg lennék lepve, Peat meg nem 100%-os, ez biztos, és hiába van három elit játékos, két közepest nem annyira bír a rendszer, szóval Eastonnak hamarosan pad kell, hogy legyen, és reméljük, hogy a Ruiz jobb lesz. Sanders csalódás, Smithnek volt 1,5 Q, amikor MT-re itta magát, aztán eltűnt. Cook meg drop, drop után. De legalább Trautman első elkapás meg volt, yay.
Összességében azt akarom mondani, hogy ez az O nem teljesít úgy, ahogy azt előzetesen vártuk, de nem lett mindenki hirtelen béna, hanem valahogy nem találja a ritmust a csapat, és ideértem Paytont leginkább. Azért gondolom ezt a O-t erősebbnek, mint a Tampa, mert hiába vannak ott jobb játékosok skill pozíciókban, nagy átlagban, Arians <<<<<<<<<< Payton. És szerintem az NFC élmezőnye idén is sűrű lesz, és ilyen esetekben a X faktor szerintem az edző lehet.

több mint 5 éve
Nincs sok értelme az ilyesminek, szigorúan csak a játék kedvéért:Érdekes amit írsz, szerintem WR poszton is erősebb a mostani Saints mint az a Broncos, az O-line meg minimum egál (abban az évben 25 sacet kapott Manning 13 meccs alatt, Brees-t utoljára 2017-ben szerelték 20-nál többször, több meccsen) TE poszton viszont erősebb volt a Broncos ez biztos. Ami még igaz lehet, hogy nem egy szinttel volt jobb az a Broncos védelem hanem 2-3, ezt abszolút el tudom fogadni.Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla?Hát max rb poszton erősebb a jelenlegi saints o a 15ös broncos o-nál.
Nekem az a véleményem, hogy lehet benne valami (a statisztikai adatok két forduló alatt közel azonos a 2015-ös Manning (431yd - 3 td - 2 int ) és a mostani Brees (472 - 3-1) esetében plusz a látványos karerő romlás, és sok chek-down passz, de annak a Broncosnak jobb volt a védelme egy szinttel, viszont a mi támadó egységünk jobb mint annak a csapatnak. Érdekes téma egyébként - nekem oké ha egy gyenge Brees-el nyerünk SB-t 😀
MC12
peach
Érdekes lesz figyelni Breest a követező hetekben, hogy vajon mennyire fognak a számai korrelálni Manningével - de ez valószínűleg csak a számbuziknak lesz szórakoztató 😊
MC12
M. Thomas ligaelit játékos, top3 a posztján, ehhez kétség sem fér. Az a poén, hogy csak 5 éve volt ugyan, de a druszája, demarius azokban az időkben ugyanígy a liga legszűkebb elitjébe tartozott. Szóval ez legyen egál. A denverben egy bizonyos épp a legjobb éveit futó emmanuel sanders volt a wr2. Ismerős a neve az idei saintsből, ki is itt 34 évesen elvileg a wr2? Vajon a 2015ös vagy a 2020as sanders a jobb játékos? 😊 az, hogy andre caldwell vagy traquan smith a jobb 3. számú reciver e szerintem hagyjuk... 😊
több mint 5 éve
Érdekes amit írsz, szerintem WR poszton is erősebb a mostani Saints mint az a Broncos, az O-line meg minimum egál (abban az évben 25 sacet kapott Manning 13 meccs alatt, Brees-t utoljára 2017-ben szerelték 20-nál többször, több meccsen) TE poszton viszont erősebb volt a Broncos ez biztos. Ami még igaz lehet, hogy nem egy szinttel volt jobb az a Broncos védelem hanem 2-3, ezt abszolút el tudom fogadni.Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla?Hát max rb poszton erősebb a jelenlegi saints o a 15ös broncos o-nál.
Nekem az a véleményem, hogy lehet benne valami (a statisztikai adatok két forduló alatt közel azonos a 2015-ös Manning (431yd - 3 td - 2 int ) és a mostani Brees (472 - 3-1) esetében plusz a látványos karerő romlás, és sok chek-down passz, de annak a Broncosnak jobb volt a védelme egy szinttel, viszont a mi támadó egységünk jobb mint annak a csapatnak. Érdekes téma egyébként - nekem oké ha egy gyenge Brees-el nyerünk SB-t 😀
MC12
peach
Érdekes lesz figyelni Breest a követező hetekben, hogy vajon mennyire fognak a számai korrelálni Manningével - de ez valószínűleg csak a számbuziknak lesz szórakoztató 😊
több mint 5 éve
Siralmas volt... 10-0nal azt gondoltam vegre... Aztan meg Csipkerozsika lett mindenki. A GB ellen ilyen alvo uzemmodban eselyunk sincs... Sot... Mas ellen sem.

több mint 5 éve
Azért nem kell mindjárt elhamarkodottan ítélni, még csak 2 meccsnél tartunk. Én azért bízok benne hogy javulni fogunk Brees is és a védelem is.

több mint 5 éve
Az irányítón kívűl ment a diskurzus. Amúgy sztem az Oline nagyjából egálpeyton rosszabb volt, sőt már manager qb-nak is necces. brees romlása látványos, de még egy jó manager qb, ennyi. a védelmetekSzerintem O lineban is, nem is kicsit.Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla?Hát max rb poszton erősebb a jelenlegi saints o a 15ös broncos o-nál.
MC12
peach
kapitnono
meg körökkel rosszabb, ezt a meccset, az a denveri védelem hozta volna.
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 461
peyton rosszabb volt, sőt már manager qb-nak is necces. brees romlása látványos, de még egy jó manager qb, ennyi. a védelmetekSzerintem O lineban is, nem is kicsit.Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla?Hát max rb poszton erősebb a jelenlegi saints o a 15ös broncos o-nál.
MC12
peach
kapitnono
meg körökkel rosszabb, ezt a meccset, az a denveri védelem hozta volna.
több mint 5 éve
Szerintem O lineban is, nem is kicsit.Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla?Hát max rb poszton erősebb a jelenlegi saints o a 15ös broncos o-nál.
MC12
peach

több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla?Hát max rb poszton erősebb a jelenlegi saints o a 15ös broncos o-nál.
MC12
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, több helyen olvastam, hogy sokan hasonlítják Payton Manning utolsó Broncos-os évéhez a mostani Brees szezont, mit gondoltok róla? Nekem az a véleményem, hogy lehet benne valami (a statisztikai adatok két forduló alatt közel azonos a 2015-ös Manning (431yd - 3 td - 2 int ) és a mostani Brees (472 - 3-1) esetében plusz a látványos karerő romlás, és sok chek-down passz, de annak a Broncosnak jobb volt a védelme egy szinttel, viszont a mi támadó egységünk jobb mint annak a csapatnak. Érdekes téma egyébként - nekem oké ha egy gyenge Brees-el nyerünk SB-t 😀