New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív
Mi értelme volt annak, hogy nem térdelt kettőt Brees az utolsó FG előtt, hogy ne 1:40 legyen az órán???
Rutin
Semmi. Ekkora a bizalom Lutzban.

Bármennyire imádom Morsteadet, lassan kell új punter. Az utolsó Bears drive előtti punt az valami tragédia volt, és idén nem az első ilyen szar puntja. És hát a hold sem volt az igazi...

Thomas nélkül ez egy nagyon hosszú szezon lesz. Legalább Sanders térne vissza, Smith és a nemistudomkik elég keveset tesznek hozzá (Smith elfogadható 3. WR, de semmiképp nem jó 1-nek...)

több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Elég durva thriller volt ez a meccs... MT13-at vissza kell hozni gyorsan, mert ez az offense így nem működik...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Mi értelme volt annak, hogy nem térdelt kettőt Brees az utolsó FG előtt, hogy ne 1:40 legyen az órán???

több mint 5 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Érdekes dolgokat talál az ember az NFL oldalán.

3ik a csapat védelemben?!

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 202 — WHO DAT!!!!
Számomra a csoda kategóriája lenne, ha a rendelkezésre álló WR-brigáddal nyerni tudnánk Chicagóban...
Rutin
Azért egy Kamara, Cook, Smith, Harris még csak akad. Hátha az is elég lehet. Nagyon kellene a W.

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Számomra a csoda kategóriája lenne, ha a rendelkezésre álló WR-brigáddal nyerni tudnánk Chicagóban...
Rutin
Ameddig a Bears offense így játszik, addig teljesen mindegy mennyi WR hiányzik tőletek.
több mint 5 éve
Kész szerencse, hogy a liga egyik legjobb futója nálunk játszik, az egyik legjobb OL mögött...

Ha a védelem úgy játszik, ahogy kéne, akkor nem lehet akadály.

Thomas trade: nem lesz.

Rövid híreinket hallották. Mentem tovább filmet nézni. GEAUX SAINTS!

több mint 5 éve
Vasárnap délután lesz vagy 2-3 Celsius Chicagóban...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
Thomas meg Callaway is limitáltak voltak ma, azonban mindketten out minősítést kaptak a Bears ellen. Sanders sem lesz nyilván, megint mély lesz a wr depth...
kapitnono
TreQuan Smithen a világ szeme 😊
A Bears védelem azért erős...ha be tudjuk húzni a Thomas - Sanders páros nélkül ezt a meccset is, akkor azért azt kell mondjam van tartás a csapatban és ez fontos.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Thomas meg Callaway is limitáltak voltak ma, azonban mindketten out minősítést kaptak a Bears ellen. Sanders sem lesz nyilván, megint mély lesz a wr depth...
kapitnono
A Tampa ellen gyűjtjük az erőt...🤔
| Vagy egy Thomas trade-re |
Csak így könnyen benne van egy L a macik ellen.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Stanley megkapta a nagy pénzt Baltimore-ban, gondolom Ramczyk most örül, mert ő is minimum ennyit fog kapni. Remélem mi fizetjük meg, mert elég nehéz ilyen OL játékost találni
kapitnono
RT-ként Ramczyk szvsz vmivel kevesebbet fog kapni, persze ha kikerül a piacra és vki mint vakoldali tackle szerződtetné, akkor lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Stanley megkapta a nagy pénzt Baltimore-ban, gondolom Ramczyk most örül, mert ő is minimum ennyit fog kapni. Remélem mi fizetjük meg, mert elég nehéz ilyen OL játékost találni

több mint 5 éve
Csak szerintem volt hiba elküldeni Teddyt? Nagyon jól indult a karrierje a sérülésig. Bőven látok benne még annyit hogy 1-2 év alatt feltornázzák Carolinaban egy franchise QB-nak, főleg Rhule rendszerében. Ezt lehetett volna nálatok is szerintem. Mit gondoltok erről?
aranytöküJimmy
- Ha lett volna hely a sapka alatt
- Ha nem kellene évek óta SB runt tartani

akkor sem tartottam volna meg személy szerint ennyiért (én mondjuk 20 milliós szerződést se adtam volna Tysom Hillnek de ő inkább talizmán mint játékos 😀) . Nagyon szimpatikus karakter Teddy de én egy Derek Carr-i karriernél többet nem látok bele. (közepes QB jobb-rosszabb szezonokkal, ha kap egy elit védelmet meg jó offense-t akkor kisülhet a PO vagy akármi, de önmagában nem lesz faktor márpedig 2020-ban egy QB-nak annak kell lennie ha nagy célokat akarsz)

Ha már jövő akkor vessetek rám követ de a Jamies Winston dologba látok fantáziát, szerintem passzol a stílusa Payton támadó szelleméhez és ha még meg is tanítják neki, hogyan nem kell 30 intet dobni egy szezonban, akkor benne látom a potenciált. Inkább mint Teddyben, mert Winston nem lesz - ha egyáltalán lesz kezdő Saints qb - közpes, vagy rohadt szar lesz vagy kurva jó 😀 de valószínűleg nem fog évekig hitegetni minket a játéka, hogy lesz majd ez jobb.

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 273 — Keep pounding
Csak szerintem volt hiba elküldeni Teddyt? Nagyon jól indult a karrierje a sérülésig. Bőven látok benne még annyit hogy 1-2 év alatt feltornázzák Carolinaban egy franchise QB-nak, főleg Rhule rendszerében. Ezt lehetett volna nálatok is szerintem. Mit gondoltok erről?
aranytöküJimmy
Nézd meg Teddyt egy jó védelem ellen - a Bears és a Bucs ellen hozta is az L-t.
A Saints-nek idén kell nyerni, nem férhetett bele nekik egy csere QB-nak 20 misit odaadni, így is caphell jön jövőre hát még ha Teddy-t is megtartották volna.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
aranytöküJimmy San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 108
több mint 5 éve
Egy hónapja a Pacers elleni meccs után (3. meccsünk) írtam egy ilyet a büntetések kapcsán:

"A játék kedvéért megnéztem a 2. helyzett Arizona adatait, hogy az összes büntetésük közül hány volt PI/Holding --- 50%.
3. helyzett Jets - 55%
4. helyzett Colts - 45%
és így továb.

A miénk 67% (nem 75%, elnézést ,azt első ránézésre mondtam)."

Azóta eltelt újabb három meccs, ezeken vajon hány %-a volt a büntetéseinknek OPI/DPI - OH/DH?

- 67% 😊

Jóval kevesebb büntetésből (24/15) arányaiban ugyanannyi ilyen típusú büntit kapunk.

A meccsről:

- Jó volt a Panthers, benne volt, hogy szoros meccsen nyernek
- Nem bontanám ketté védelemre és támadókra, az egész csapat inkonzisztens továbbra is. A védelem gyengébb mint tavaly, ami baj, mert az idei támadójáték nem biztos, hogy ezt tudja ellensúlyozni.

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Ritkán csinál negyedik negyedes TD-t az Atlanta.... De pont akkor kurvára nem kéne.
atapapa
Gurleyt hanyszor mutattak a Ramsben amikor direkt megallt az endzone elott. Tegnap keson kapcsolt a vedok meg rohogtek..😂😂😂

több mint 5 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 409 — #neverpunt
Ritkán csinál negyedik negyedes TD-t az Atlanta.... De pont akkor kurvára nem kéne.

több mint 5 éve
Nyertunk es kikapott a Panthers.
Ja es a Failcons is😂😂😂😂😂 nezzetek meg az utolso 65 masodpercet, megeri.
... Az uj choker mar biztosan megvan

több mint 5 éve
Úristen, az Atlanta megint... Biztos, hogy nem direkt csinálják...???

több mint 5 éve
Én nem értem a védelmet, 8.-ak a ligában, de hogy minden meccsen megölnek egy falatot belőlem, az biztos... ez egyre jobb inkább a 2011-es Saints nem a 2009-es... akkor is az utolsó meccsen a TB szopatott meg minket 4 sérüléssel...

több mint 5 éve
Eleg atlatszo ez a Thomas serules nekem is... Elkapok nelkul egy ujabb konnyu meccs var rank. Sok pont nem lesz...

több mint 5 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan

empty taxi
  Felkapott fórum témák