NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Legtöbb passzolt TD 2-5 hely: a listánLegtöbb passzolt yard 2-5 hely: a listán
Az első kit érdekel...
Mikor kijött a lista hogy kikből válogatják ki a Top 10-t és Brees pont akkor döntötte meg Manning legtöbb TD-s rekordját, valaki írta a PFT--n, "nem baj, Brees akkor se kerül be a top 10-be, mert Belichick látott fekete fehér videón a harmincas évekből valakit, aki dobott egy 30 yardos passzt."
Akkor még röhögtem.
Szánalmas.
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Direkt azt írtam, hogy "Minden MUTATÓBAN jobb a #4-esnél..."Favre többször volt mvp mint Brees plusz extrat hozzot még utolsó éveiben is. (Saintsnek nehezebb volt at NFC döntő mint az SB. )Favre még érthető, na de Manning helyét megkerdőjelezni ?!Konkrétan felháborító, hogy mondjuk Farve benne van, Brees meg nincs. Minden mutatóban jobb a #4-esnél, és mindketten 1-1 SB-t nyertek.Sikerült megoldani.De legalabb dontos - Brees, Rodgers, Brady, P.Manning a hazbanSzerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?Nálunk szurkolóknál biztosan. 😀
Matthew99
Annál az x embernél akik választják, NEM.
Ironikus Indoklás:
- mert alacsony...
- pontosabb mint egy íjász...
- egy gyűrű nem gyűrű....
- elit elkapók...
- SP zsenije...
- Még játszik, majd a köv 100-ban lesz.
Komoly:
Ebből az évezredből ritkábban választanak. Így pl TB nem kérdés, de még pl ott van P Manning, vagy Favre. Így kevés az esély.
Fattyu
diceman
Matthew99
És Peyton Manning is csak annyival sikeresebb, mint a kapitány, hogy a Broncos nyert neki egy 2. gyűrűt.
Brady oké, hogy Top10, a többi bejutót meg nem láttam játszani...
Szóval konkrétan fel vagyok háborodva.
Rutin
Hát....
gordon
Persze több intet dobált de más volt a játéka, gondolom igy nézték meg azt hogy 2000-2010 évekből 3 több qb ne legyen és az favreal , manninggel és bradyvel meg is van.
Hightower94
Azért az MVP-címet ne nevezzük már mutatónak, könyörgöm. Az kb. egy ugyanolyan szavazás, mint ez.
Én objektív, mérhető teljesítményről beszéltem... Nem kérdés, hogy a #9-es a jobb.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Hightower94
232
Favre többször volt mvp mint Brees plusz extrat hozzot még utolsó éveiben is. (Saintsnek nehezebb volt at NFC döntő mint az SB. )Favre még érthető, na de Manning helyét megkerdőjelezni ?!Konkrétan felháborító, hogy mondjuk Farve benne van, Brees meg nincs. Minden mutatóban jobb a #4-esnél, és mindketten 1-1 SB-t nyertek.Sikerült megoldani.De legalabb dontos - Brees, Rodgers, Brady, P.Manning a hazbanSzerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?Nálunk szurkolóknál biztosan. 😀
Matthew99
Ironikus Indoklás:
- mert alacsony...
- elit elkapók...
- SP zsenije...
Komoly:
Ebből az évezredből ritkábban választanak. Így pl TB nem kérdés, de még pl ott van P Manning, vagy Favre. Így kevés az esély.
Fattyu
diceman
Matthew99
És Peyton Manning is csak annyival sikeresebb, mint a kapitány, hogy a Broncos nyert neki egy 2. gyűrűt.
Rutin
Hát....
gordon
Persze több intet dobált de más volt a játéka, gondolom igy nézték meg azt hogy 2000-2010 évekből 3 több qb ne legyen és az favreal , manninggel és bradyvel meg is van.
több mint 4 éve
Favre még érthető, na de Manning helyét megkerdőjelezni ?!Konkrétan felháborító, hogy mondjuk Farve benne van, Brees meg nincs. Minden mutatóban jobb a #4-esnél, és mindketten 1-1 SB-t nyertek.Sikerült megoldani.De legalabb dontos - Brees, Rodgers, Brady, P.Manning a hazbanSzerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?Nálunk szurkolóknál biztosan. 😀
Matthew99
Ironikus Indoklás:
- mert alacsony...
- elit elkapók...
- SP zsenije...
Komoly:
Fattyu
diceman
Matthew99
Rutin
Hát....
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Hát a kezdő Sec kb felé kényszerpihenőn lesz a hétvégén:Így is hozni kell a meccset, főleg hogy a túl oldalon se DJ Moore se Shaq Thompson.
M. Williams, Apple, Bell.
Csatlakozhat hozzájuk Line aki a kérdéses státuszt kapta a neve mellé. Kell Ő is a PO-ra, pihenjen.
Fattyu
több mint 4 éve
gbol
382
Aha szóval Brees nem top 10 qb?Emberek, hát nem tök mindegy? Ha jól láttam, 3 olyan játékos volt a listán, aki még aktív. Brady a gyűrűk miatt megkerülhetetlen, Larry Fitzgerald és Vinatieri. Majd a következő 100-ban. Ha meg nem, az sem von le semmit a teljesítményéből.
Ilyen Sammy Baugh, Roger Staubach mit keres ott? Brees mindkettőt veri minimum
kapitnono
Szerkesztette: gbol
több mint 4 éve
Steve Young szintén zenész 😊
több mint 4 éve
Aha szóval Brees nem top 10 qb?Ilyen Sammy Baugh, Roger Staubach mit keres ott? Brees mindkettőt veri minimum
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Konkrétan felháborító, hogy mondjuk Farve benne van, Brees meg nincs. Minden mutatóban jobb a #4-esnél, és mindketten 1-1 SB-t nyertek.Sikerült megoldani.De legalabb dontos - Brees, Rodgers, Brady, P.Manning a hazbanSzerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?Nálunk szurkolóknál biztosan. 😀
Matthew99
Ironikus Indoklás:
- mert alacsony...
- elit elkapók...
- SP zsenije...
Komoly:
Fattyu
diceman
Matthew99
több mint 4 éve
Sikerült megoldani.De legalabb dontos - Brees, Rodgers, Brady, P.Manning a hazbanSzerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?Nálunk szurkolóknál biztosan. 😀
Matthew99
Ironikus Indoklás:
- mert alacsony...
- elit elkapók...
- SP zsenije...
Komoly:
Fattyu
diceman
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Peterson is azok után simán visszajöhetett vagy Pl. Vick is. Sztem Brownnal nem a balhéja a fő ok, hanem amit csinált előtte és utána, mindenkinek beszólt megfenyegetett mindenkit, meg amit csinált a sisakkal és amit lemüvelt Oaklandbe.Akkor rakja fel... vicces ez a liga, Mixon, Hill, Hunt stb simán szaladgál a pályán AB meg azt sem tudja, hogy jatszhat-e még valamikor...Annyira nem jó. Pats 3 hónapja keress épkézláb WRt de Sanun kivül aki kb egy közepes szintet hozz senkit nem találtak. Nem véletlen nézitek meg ABt. De sztem nem lesz az egészből semmi mert amint leigazoljátok Goodel felrakja a listára sztemLehet hogy jobb, nekünk biztosan 😀!!Amúgy is Thomas sztem jobb WR mint AB 😀Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
Wyatt
Hightower94
De nem MT13 helyett kell egy jó WR, hanem mellé tehermentesíteni, stb. A kereten jelenleg nem tolonganak a jó formába lévő WR-k.
Szerintem nem biztos, hogy Ő a jó megoldás, de az FO biztosan jobban látja ezt nálam. Azt is, hogy jelenleg milyen WR futkorásznak a piacon, és így gondolkodtak és kalkuláltam ezzel a lehetőséggel. De még nincs keretben.
Tényleg milyen a igazolható WR felhozatal?
Fattyu
Hightower94
gordon
Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Akkor rakja fel... vicces ez a liga, Mixon, Hill, Hunt stb simán szaladgál a pályán AB meg azt sem tudja, hogy jatszhat-e még valamikor...Annyira nem jó. Pats 3 hónapja keress épkézláb WRt de Sanun kivül aki kb egy közepes szintet hozz senkit nem találtak. Nem véletlen nézitek meg ABt. De sztem nem lesz az egészből semmi mert amint leigazoljátok Goodel felrakja a listára sztemLehet hogy jobb, nekünk biztosan 😀!!Amúgy is Thomas sztem jobb WR mint AB 😀Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
Wyatt
Hightower94
De nem MT13 helyett kell egy jó WR, hanem mellé tehermentesíteni, stb. A kereten jelenleg nem tolonganak a jó formába lévő WR-k.
Szerintem nem biztos, hogy Ő a jó megoldás, de az FO biztosan jobban látja ezt nálam. Azt is, hogy jelenleg milyen WR futkorásznak a piacon, és így gondolkodtak és kalkuláltam ezzel a lehetőséggel. De még nincs keretben.
Fattyu
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Annyira nem jó. Pats 3 hónapja keress épkézláb WRt de Sanun kivül aki kb egy közepes szintet hozz senkit nem találtak. Nem véletlen nézitek meg ABt. De sztem nem lesz az egészből semmi mert amint leigazoljátok Goodel felrakja a listára sztemLehet hogy jobb, nekünk biztosan 😀!!Amúgy is Thomas sztem jobb WR mint AB 😀Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
Wyatt
Hightower94
Fattyu
Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Lehet hogy jobb, nekünk biztosan 😀!!Amúgy is Thomas sztem jobb WR mint AB 😀Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
Wyatt
Hightower94
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Hát a kezdő Sec kb felé kényszerpihenőn lesz a hétvégén:M. Williams, Apple, Bell.
Csatlakozhat hozzájuk Line aki a kérdéses státuszt kapta a neve mellé. Kell Ő is a PO-ra, pihenjen.
több mint 4 éve
Kraft abba a lebújba is biztos a gyűrűket osztogatta!Kraft annak ad gyürüt akinek akar. A 100 kicker aki játszott a Patsbe se kap sztem .Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
Wyatt
De AB nagyon gyürüt akar nem hiába ment a pats után a saintshez . Mert sztem a Browns Jags meg hasonlo csapatok is beprobálták akik korábban igazoltak balhés játékosokat . Remélem nem engedik játszani és ez nem a Saints ellen szól csak amit lemüvelt az utóbbi egy évbe az hányinger. Amúgy is Thomas sztem jobb WR mint AB 😀
Hightower94
Amúgy is Thomas sztem nem jobb WR mint AB 😁
több mint 4 éve
Hightower94
232
Kraft annak ad gyürüt akinek akar. A 100 kicker aki játszott a Patsbe se kap sztem .Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
Wyatt
De AB nagyon gyürüt akar nem hiába ment a pats után a saintshez . Mert sztem a Browns Jags meg hasonlo csapatok is beprobálták akik korábban igazoltak balhés játékosokat . Remélem nem engedik játszani és ez nem a Saints ellen szól csak amit lemüvelt az utóbbi egy évbe az hányinger. Amúgy is Thomas sztem jobb WR mint AB 😀
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Azért nem gyűrűt írtam, mert azt passz, hogy kap-e, de most ha játszott egy csapatban az idényben, és az bajnok lett, akkor akár mondhatja magáról, hogy bajnok volt ő is, legalábbis szerintem 😀Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
undisputedly
több mint 4 éve
Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Más miatt ugyan, de egy Riders-Cowboys döntő is vicces lenne....😊
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀Nem feltetlenul kapna gyurut amugy, csak ha a csapat rateszi a listara. Vagy az csak az ekszer, es mindenki kap bajnoki cimet a neve melle, ha jatszott eles meccsen?
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Milyen vicces lenne egy Patriots–Saints döntő, mert akkor Brownnak mindenképpen összejönne valamilyen formában a bajnoki cím 😀
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Mindenesetre érdekes lenne AB nálunk.Ezzel a mi csapatunkban lenne nem csak a szezon legjobb, de a leghülyébb WR-e is. 😀 😀 😀
több mint 4 éve
Valóban az. Azért etikai téren ezügyben sem okozol csalódást, ennek külön örülök.? Ezt most nem értem.
Amadeus
(Ha a Brown ügy miatt szóltál be, akkor jelzem hogy nem vagyok boldog ha idejön, alapból ki nem állhatom a csávót, meg egyébként szerintem pszichopata is. Ha azért mert neked beszóltam, akkor meg hehh??)
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Valóban az. Azért etikai téren ezügyben sem okozol csalódást, ennek külön örülök.Idén nem fog játszani.Magyar jogászként, az NFL-nél állást betölteni, nagyon szép dolog. Máshonnan hogy tudnád, ugye.
Amadeus
profootballtalk.nbcsports.com/2019/12/03/antonio-brown-still-waits-for-the-nfls-decision/
"Whatever the case may be, Brown wants to play football again, but no one will touch him until the NFL resolves its investigation. Nine days ago, Jay Glazer of FOX Sports reported that a decision remains a few weeks away, because the information that Brown provided to the league sparked follow-up investigative steps."
Szóval akár még játszhat is idén, nyilván a PO-ban.
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?