NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?"PI" !!!! 😊
Matthew99
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Szerintetek Brees bekerül az NFL top 100-ba? És mivel indokolják majd hogy nem?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ha nyerünk a Panthers ellen és a GB VAGY a 49ers kikap, akkor meg van az első körös bye. Ha mindkét csapat kikap, akkor #1, ha csak az egyik akkor #2.
több mint 4 éve
A Seattle veresége mit változtat a playoff képen pontosan?Mi szempontunkból szerintem semmit. De erős kétségeim vannak, hogy meg tudják verni a 49ers jövőhéten. Szóval szurkoljunk a Vikingsnak, hogy megverjék a Packerst, és akkor jövőhéten ha nyerünk a 2nd seed biztos.
Thomas80
több mint 4 éve
Thomas80
261
A Seattle veresége mit változtat a playoff képen pontosan?
több mint 4 éve
Rutin
2 021
A Five THirty Eight szerint:65% esélye van a MIN-nek holnap a GB ellen,
55%-a van a SEA-nak jövő héten a SF ellen,
és 83% nekünk, hogy megverjük majd a CAR-t.
Tehát mindhárom meccsen "elég", ha az esélyes csapat nyer.
Mármint elég nekünk az NFC #1 helyhez.
(Ha a SF nem kap ki, de a GB igen, akkor #2 kiemeltek leszünk.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Jó meccs volt, de egyértelmű, hogy a Saints jobb csapat. Gratula a győzelemhez és a rekordhoz!
Music City Miracle
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nagyon küzdött a Titans, meg is lepték a csapatot, de azért tényleg jobbik csapat nyert. Le a kalappal az edzői stáb előtt, összeszedték mindkét csapatrészt.Thomasra nincsenek szavak.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Titans’ RB Derrick Henry, downgraded to questionable on Saturday due to a hamstring injury, is not expected to play today vs. Saints, per source.Henry elvileg nem lesz, ez előnyt jelenthet. Mindenképpen jó volna nyerni Tennesseben, de persze a Titansnek is nagyon kellene a győzelem. Jó meccs lesz, remélem behúzzuk valahogy
több mint 4 éve
Sproles visszavonul, köszönjük, hogy hozzánk engedtétek 😊 😉
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Ma csak Bell és Warford nem edzettek. CGJ már limitált volt legalábbBell és Warford nem játszik, és Kiko sem.
kapitnono
+ hárman kérdőjelesek, Peat, CGJ aki ugyan ma fullba nyomta az edzést, de kérdéses, illetve PatRob.
több mint 4 éve
Ma csak Bell és Warford nem edzettek. CGJ már limitált volt legalább
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Volt egy remek öltöző, erre idehozzák ezt a két jómadarat, remélem nem lesz gáz.
több mint 4 éve
Amennyire szeretik sárgázni ezt a csapatot, egy eszetlen ütközőgép safety pont hiányzott.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
mrxxl77
66
Érkezik D. J. Swearinger!! Nem rossz, nem rossz! www.youtube.com/watch?v=3cV0vDkl6Hk
több mint 4 éve
Bell, Warford, CGJ nem edzett ma. Peat már legalább limitált volt
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Mit gondoltok Jenkins érkezéséről? Szerintem nagy upgrade lesz a poszton, remélem hogy vagy ő vagy Apple bemozog nickel posztra és nem nyomjuk tovább Pj-t. A csapat formája nekem nagyon tetszik, remélem idén végre a szezon végére pörgünk fel igazán. A Thomas és Brees duó megállíthatatlan, Cook is elkapta a fonalat, remélem AK is követi. A védelem részéről talán már elkerülnek a sérülések. A colts ellen kik sérültek meg, mert sajnos lemaradtam a meccsről és nem hallottam senkiről.Gardner - Johnson agyrázkódás, Warford térdsérülés. Gondolom a mai napon már több infó is lesz róluk.
nemethbence55
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Mit gondoltok Jenkins érkezéséről? Szerintem nagy upgrade lesz a poszton, remélem hogy vagy ő vagy Apple bemozog nickel posztra és nem nyomjuk tovább Pj-t. A csapat formája nekem nagyon tetszik, remélem idén végre a szezon végére pörgünk fel igazán. A Thomas és Brees duó megállíthatatlan, Cook is elkapta a fonalat, remélem AK is követi. A védelem részéről talán már elkerülnek a sérülések. A colts ellen kik sérültek meg, mert sajnos lemaradtam a meccsről és nem hallottam senkiről.
több mint 4 éve
Azt gondolom, hogy az idei szezon arra jó, hogy az NFL belássa, hogy tennie kell valamit. Most nyilván én elfogult vagyok, mert valahogy túl sűrűn vagyunk a szarabbik végén ennek a szabálytalanságnak (ez nyilván lehet azért, mert szarul coacholt a csapat, vagy túl agresszívek a DB-ink, nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani).Én a legnagyobb hibának az overturn dolgot érzem. Mindjárt kifejtem miért. Szóval a lényeg, hogy megdönthetetlen bizonyíték kell ahhoz, hogy a pályán hozott döntést megváltoztassák. Ez faszság. Ha már odáig jutunk, hogy videózni kell, akkor hagyjuk a pályán hozott döntést a faszba, és döntsenek a felvételek alapján. Ha mondjuk a képek szerint inkább elkapás mint nem, de a pályán a hülye vak zebra incomplete passzt ítélt, akkor legyen catch, ne pedig egy kibaszott call stands. Ha ezen sikerülne változtatni, máris könnyebb lenne a PI büntik visszanézése, nem 90%-ban call stands bullshiteket kéne puffogtatni. Igenis döntsenek a felvételek alapján.
Mindegy. Alapvetően most nem volt annyira szar a fújás (dobtak a Coltsra def holdingot, szerintem nagyon régen nem ért ekkora megtiszteltetés minket), de a junk time drive-ban egymásután két teljesen értelmetlen ítélet még a kurva jó meccs ellenére is képes volt elrontani a kedvemet.
Gyurma Pappa
Mondjuk ez már itt erősen off 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
7 Saint került be a Pro Bowl keretbe. Mondjuk azt nehezen értem Ramczyk hogy maradt ki megint, de majd lesz helyette All Pro megint 😁mobile.twitter.com/Saints/status/1207103833110958080