NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Azt gondolom, hogy az idei szezon arra jó, hogy az NFL belássa, hogy tennie kell valamit. Most nyilván én elfogult vagyok, mert valahogy túl sűrűn vagyunk a szarabbik végén ennek a szabálytalanságnak (ez nyilván lehet azért, mert szarul coacholt a csapat, vagy túl agresszívek a DB-ink, nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani). Mindegy. Alapvetően most nem volt annyira szar a fújás (dobtak a Coltsra def holdingot, szerintem nagyon régen nem ért ekkora megtiszteltetés minket), de a junk time drive-ban egymásután két teljesen értelmetlen ítélet még a kurva jó meccs ellenére is képes volt elrontani a kedvemet.
több mint 4 éve
A visszanézések is tragikusak, semmivel sem jobb a helyzet, mint az élőben történő megítélésnél.Most nézem már megint mi vót...Igazából amíg ekkora hely van a "judgement call"-nak, addig a szabály nem lesz jó, és mindig lesznek ilyen ítéletek. Hogy a Colts TD előtti szabálytalanságnál mit láttak, ezt még így másodszor megnézve sem értem...
Amúgy nem a szabály rossz, hanem akik alkalmazzák hülyék.
gabokocka
Amíg nem lesz minden PI call, hasonlóan a labdavesztésekhez, automatikusan visszanézve, addig ez szar lesz, bárki bármit mondd. És ugye visszanézve is vannak barom ítéletek TD-nél is, labdavesztésnél is, de talán egy-két baromság ki lenne szűrve.
Gyurma Pappa
Kéne egy sztenderd, hogy mi az, amekkora kontakt már szabálytalan, és mi nem. Nyilván ettől még vmennyire szubjektív maradna, de legalább lenne egy irányelv, ami mentén ki lehetne igazodni.
Mert ami most folyik az botrány.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem elég, hogy "judgement call", hanem még spot foul is. Ha már ennyire szubjektív elbírálás alá esik, akkor simán differenciálni is kellene, és csak az egyértelmű, "blatant" szabálytalanságokat így büntetni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Most nézem már megint mi vót...Igazából amíg ekkora hely van a "judgement call"-nak, addig a szabály nem lesz jó, és mindig lesznek ilyen ítéletek. Hogy a Colts TD előtti szabálytalanságnál mit láttak, ezt még így másodszor megnézve sem értem...
Amúgy nem a szabály rossz, hanem akik alkalmazzák hülyék.
gabokocka
Amíg nem lesz minden PI call, hasonlóan a labdavesztésekhez, automatikusan visszanézve, addig ez szar lesz, bárki bármit mondd. És ugye visszanézve is vannak barom ítéletek TD-nél is, labdavesztésnél is, de talán egy-két baromság ki lenne szűrve.
több mint 4 éve
Ha annyit pluszt kihoztok Jack Rabbitből, mint Almából, akkor Óriási update lesz Ő a sec.ben!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Most nézem már megint mi vót...Amúgy nem a szabály rossz, hanem akik alkalmazzák hülyék.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Tocy
1 140
Titans ellen az szerintem jó feladat lesz, egy nem rossz csapatot kell megverni idegenben. A Pantherst majd meglátjuk, ha nem nyerünk jövő héten, vagy ha minden többi meccs rosszul alakul nekünk, akkor szerintem nem kizárt, hogy azt tényleg elengedjük. De ne legyen így 😊A sérülések nagyon nem hiányoznak most már tényleg, nem tudom, hogy ki mennyire komoly, de ez nem lehet igaz...
Mondjuk Jenkinsnek én örülök, a secondaryben még elfér az erősítés, főleg hogy ki tudja, ki mennyire sérült ott is, ő pedig azért jó játékos, főleg a mi secondarynkhez mérve 😊
több mint 4 éve
Mondjuk most tényleg kellett, hogy egy-két nagy játék legyen. Thomas egykezes vagy a Cook visszalépés is csodálatos volt.Ha valaki megérdemli ezt a teljesítményt, az Drew Brees. Példakép játékosként és emberként.Jó az elkapói! ;-😛 😊
Bár lehet UFO. 😊
Az a 29/30 passz pontosság mi?!? 😊
Gratula Drew!
kishaszi
Gratula '-)
dande
Ez egy tökéletes meccs volt.
Ami nagyon bíztató, hogy Brees az előző évekkel ellentétben nem az idény elején, hanem a végén megy nagy meccseket. Lehet a kényszerű pihenés miatt, de azt gondolom ez Payton fejlődése is, tavaly nagyon rosszul mérte ki a csapatot, idén eddig jobban néz ki az idény vége.
Ilyen vagy hasonló játékkal a Titans sem lehet gond, a Grierrel felálló Pantherst is verni kellene. De kemény meccs lesz mindkettő, nem vagyok feltétlenül magabiztos.
több mint 4 éve
Ha valaki megérdemli ezt a teljesítményt, az Drew Brees. Példakép játékosként és emberként.Jó az elkapói! ;-😛 😊
Bár lehet UFO. 😊
Gratula Drew!
kishaszi
Gratula '-)
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Elképesztó este volt Breestől, elég jó, hogy a szezon ezen részén ilyen formában van, jót tett neki a kényszerpihi, felkészül a rekorddöntésekre:Michael Thomas.És akkor most lehet szurkolni annak a két csapatnak jövő héten, akikhez nagyon kedves emlékek kötnek az utóbbi két évből:Rams és Vikings...bruh...
több mint 4 éve
Ha valaki megérdemli ezt a teljesítményt, az Drew Brees. Példakép játékosként és emberként. Bár lehet UFO. 😊
Gratula Drew!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Jó hát nyilván OPI miatt fújtak vissza az 540-et, nem is lehetett volna másként, de csodálatos meccs volt. Valahogy így kell verni egy negatív mérlegű csapatot akit még a sérülések is sújtanak.Remélem a mieink rendbejonnek, Titans meccs kemény lesz, szerencsétlen Carolina meg ki tudja mit csinál.
Utolsó két meccsre Teddy?
több mint 4 éve
Grat Brees-nek a rekordhoz.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Szerintem 2 dolog van tudatalatt a bírók fejében:Az utolsón már a kommentátorok is röhögtek csak. Lattimore PI jogos volt. Talán.3 PI-t dobtak a meccsen, vajon melyik csapatra? 😊Smith TD elkapása durva is volt. Még szerencse hogy az ujja végével hozzáért a védőhöz, mert így lehet a bírói training campben mutogatni illusztrációként mint jó példa. Gyökerek.
Gyurma Pappa
Matthew99
Mindegy, nem múlott végül semmi most ezen, de nagyon remélem a NFL tényleg újragondolja az egész PI szabályt, mert ez így szörnyű.
Gyurma Pappa
- ezek miatt van ez az egész szarság szivassuk őket nehogy máskor is hangoskodjanak (ezt akartátok, nesztek egyétek)
- ők voltak akik miatt bevezették, nehogy most véletlen jogtalanul előnyt fújjunk nekik mert akkor azt hiszik hogy most meg őket akarjuk nyomni ezért a másik irányba kompenzálnak egy kicsit
Egyik se jó senkinek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Az utolsón már a kommentátorok is röhögtek csak. Lattimore PI jogos volt. Talán.3 PI-t dobtak a meccsen, vajon melyik csapatra? 😊Smith TD elkapása durva is volt. Még szerencse hogy az ujja végével hozzáért a védőhöz, mert így lehet a bírói training campben mutogatni illusztrációként mint jó példa. Gyökerek.
Gyurma Pappa
Matthew99
Mindegy, nem múlott végül semmi most ezen, de nagyon remélem a NFL tényleg újragondolja az egész PI szabályt, mert ez így szörnyű.
több mint 4 éve
3 PI-t dobtak a meccsen, vajon melyik csapatra? 😊Smith TD elkapása durva is volt. Még szerencse hogy az ujja végével hozzáért a védőhöz, mert így lehet a bírói training campben mutogatni illusztrációként mint jó példa. Gyökerek.
Gyurma Pappa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
3 PI-t dobtak a meccsen, vajon melyik csapatra? 😊
több mint 4 éve
ozibozi
17 209
Ha egy alma elfért nálatok, akkor ő félgőzzel hozza azt a szintet. 😉
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Közben Janoris "retard-part of my culture" Jenkinst leigazoltuk.Ezek szerint nem kicsi lehet a baj a secben sérüléseket tekintve...
több mint 4 éve
azert megmutatta mennyire le volt engedve a 2 D mult heten.félreértettél Kittle-lel kapcsolatban: annyit mondtam, hogy nem lehetetlen levédekezni, és csak ő nem fog megverni... és hiába volt a Nagy Play-e ellenünk, a meccs többi részében lényegesen csendesebb volt, ahogy megjósoltam... ha úgy játszik a sec, ahogy játszania kellett volna, és levédekezi Sanders és Samuelt, akkor Kittle lehet bármekkora állat, azt a meccset 46-24-re nyertük volna... de nem sikerült...
es mondom, Kittle megint, hiaba szoltok le.
Goedert-et elnezve tegnap nagyon jo lett volna anno behuzni.
diceman
a helyzet az, hogy Shanny és Payton is tökéletesen belemásztak a másik DC fejébe... visszanéztem a meccset, és tökéletesen látszik, hogy mindkét DC próbálkozott irányítani a meccset, de egyszerűen mindenre volt válasza a másiknak O-nak... meccs közben azt gondoltam, hogy egyéni hibákon ment el a meccs, de nem egészen... Jimmy azért talált mindig üres embert, mert úgy irányította a védelmünket a felállás stb., hogy mindig pont legyen nekik kedvező matchup... azt hittem, hogy Marcusnak nagyon rossz meccse volt (igen), de erről kevésbé ő tehetett, sokkal inkább az volt a baj, hogy egyszerűen rossz irányba "küldte" az edzője (ugye úgy működik a foci, hogy "szokásokat" nevelnek a játékosokba, hogy minél kevesebbet kelljen gondolkodniuk, és ha látnak A felállást, mozgást, akkor tudják, hogy B irányba kell mozogni... ajánlom a témában a "A szokás hatalma" című könyvet Charles Duhigg tollából, egy egész fejezetet szentel a Dungy féle Tampának)
az fogja nyerni majd a visszavágót, ahol az ellenfél DC-je jobban tudja majd megoldani a felé dobott meglepi csomagokat...
több mint 4 éve
azert megmutatta mennyire le volt engedve a 2 D mult heten.es mondom, Kittle megint, hiaba szoltok le.
Goedert-et elnezve tegnap nagyon jo lett volna anno behuzni.
több mint 4 éve
Nem merek örülni, amíg nincs győzelem este. Nem kisebb trap game ez nekünk, mint a 49ersnek volt a tegnapi...
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Vicces, de amelyik NFC West csapatot nem tudtuk mi magunk megverni, azokat megverte nekünk a Bucs (LAR) és a Falcons (SF)... 🙂🙂🙂
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Szokásomtól eltérően egy kicsit Falcons drukker leszek......
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Bell nem edzett a héten és nem is játszik a meccsen, Kiko, Peat, PatRob, Bademosi sem fog küzdeni ezen a hétfő esti rangadó.