New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Michael Floyd és Brandon Tate.Tate 😀 😀 😀
Ha a régi formájukat hozzák bajban lesz a Carolina secondary 😂😂
Kájzerszóze
Neki volt anno egy egész jó visszahordása, és szerintem ezzel le is írtam a komplett New England-i pályafutását. Az embernek 9 év alatt lett 1099 yardja, tőle aligha kell tartania bárkinek 😀
Floyd a részeg vezetéséig egész biztató volt, aztán hozott 566 yardot, két év alatt, tavaly ebből 78 jött össze. Szerintem már ő is bukó, a legjobb jelenete nálunk
www.youtube.com/watch?v=a6M6jgUWT8Q
Ez azért elég meleg volt
www.youtube.com/watch?v=xWxamuPhmrg
több mint 6 éve
Smith az egyik legnagyobb sztár az edzéseken, nincs vele gond. Dural esett ki pár napja az egész szezonra, ezek az igazolások erről szólnak inkább.
több mint 6 éve
Michael Floyd és Brandon Tate.Annyira nem örülök, hogy hirtelen idekerült két veterán... Mondjuk Coleman helyett bármelyiket elviselné, annál sokkal rosszabb nem lehet. Bízom benne, hogy nem Smith-szel vannak gondok...
Ha a régi formájukat hozzák bajban lesz a Carolina secondary 😂😂
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Michael Floyd és Brandon Tate.Ha a régi formájukat hozzák bajban lesz a Carolina secondary 😂😂
több mint 6 éve
Egyébként hasonló szint, a Browns emlegetik, bár semmi hivatalos.Vaccaroval mivan amugy? nem kell senkinek?Úgy hallom Brees gyorsétterme krumplisütőt keres.
lol
atapapa
több mint 6 éve
Vaccaroval mivan amugy? nem kell senkinek?Úgy hallom Brees gyorsétterme krumplisütőt keres.
lol
több mint 6 éve
Érdekes, hogy az UDFA N. Wozniak-ot falembernek hasznàljuk és próbàljuk, annak István besorolva, pedig TE volt az egyetemen.Annyira nem ritka, hogy mást ne mondjak anno Jason Peters is All-SEC 2. válogatott TE volt az Arkansas-n.
Fattyu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Vaccaroval mivan amugy? nem kell senkinek?
több mint 6 éve
Úgy látom jó a hangulat a csapatnál 😀twitter.com/twitter/statuses/1022851669455974402
Szerkesztette: kapitnono
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Ejnye, pocsékolnak a sràcok 😉Ja és a videó termék megjelenítés alig tartalmaz 😁😁
youtu.be/7D_ZbaKTWy4
több mint 6 éve
Igen azt a 13 engedett sackes szezont nem lesz könnyű megismételni, de ha kezdők egészségesek tudnak maradni akkor még az is benne van, mert nagyon jól együtt van most az O-lineReméljük idén egy egészséges Armsteaddel mégjobb lesz a fal...Egyértelmű, hogy Warford érkezése a hatalmas upgrade volt, de ne menjünk el szó nélkül a két fiatal, Peat és Ramczyk mellett. Peat igazi joker volt, tényleg mindenhol tudott hozni egy elfogadható szintet, és ha lesz egy év, amikor egyhelyen tud játszani, akár még kiemelkedő G is lehet belőle. Ramczyk meg egy állat. Megállt bennem az élet, amikor Zach lement a pályáról, de elment a király, éljen a király, ennél többet egy RT-től nem várhatunk, mint amit Ryan lerak. Ha emberileg felnő Strief mellé, akkor én boldog leszek (nehéz lesz, tegyük hozzá, Zach Strief a legnagyobb).
kapitnono
Most már csak egy egészséges Armsteadet kérek, és senki nem állíthatja meg ezt az egységet, hogy a 2009-es egység szintjére lépjen (najó, azért Evans és Nicks idényét másolni nem lesz könnyű 😛 )
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Reméljük idén egy egészséges Armsteaddel mégjobb lesz a fal...Egyértelmű, hogy Warford érkezése a hatalmas upgrade volt, de ne menjünk el szó nélkül a két fiatal, Peat és Ramczyk mellett. Peat igazi joker volt, tényleg mindenhol tudott hozni egy elfogadható szintet, és ha lesz egy év, amikor egyhelyen tud játszani, akár még kiemelkedő G is lehet belőle. Ramczyk meg egy állat. Megállt bennem az élet, amikor Zach lement a pályáról, de elment a király, éljen a király, ennél többet egy RT-től nem várhatunk, mint amit Ryan lerak. Ha emberileg felnő Strief mellé, akkor én boldog leszek (nehéz lesz, tegyük hozzá, Zach Strief a legnagyobb).
kapitnono
Most már csak egy egészséges Armsteadet kérek, és senki nem állíthatja meg ezt az egységet, hogy a 2009-es egység szintjére lépjen (najó, azért Evans és Nicks idényét másolni nem lesz könnyű 😛 )
több mint 6 éve
Reméljük idén egy egészséges Armsteaddel mégjobb lesz a fal...több mint 6 éve
Benne van mert megbukott a fizikainNew Orleans Saints reportedly sign Shane VereenLaczkó vajon nem heverte ki a tavalyi csúnya sérülését?
Lackó pedig lapát
atapapa
Vereen-nek meg gondolom 4 meccse van a bizonyítâsra.
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
New Orleans Saints reportedly sign Shane VereenLaczkó vajon nem heverte ki a tavalyi csúnya sérülését?
Lackó pedig lapát
atapapa
Vereen-nek meg gondolom 4 meccse van a bizonyítâsra.
több mint 6 éve
New Orleans Saints reportedly sign Shane Vereen Lackó pedig lapát
több mint 6 éve
Nincs mit. Ezzel én is meg vagyok elégedve.Köszi szépen, nagyon király lett!kapitnono
Matthew99
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
A mai edzés valami miatt elmaradt, nem talàltam az okàt.Vagy nagyon elfàradtak a fiúk, vagy rettenetesen jók és nem kell az edzés 😁😁