NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
65
10
2:20, ARENA4
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Pont egy ilyen számmal akarod kezdeni? 😊 😉És az első családi kép, ahol Brees a kislányával együtt láthatóatapapaitthon valahogy hozzá lehet jutni ehhez? mármint a Sports Illustrated-hez.lol
Néhány pesti nagyobb újságosnál vannak nemzetközi lapok, ilyen helyeken elő szokott fordulni.
Warrenhaverom ma bejátszotta magát az 53-ba.
több mint 11 éve
És az első családi kép, ahol Brees a kislányával együtt láthatóatapapaitthon valahogy hozzá lehet jutni ehhez? mármint a Sports Illustrated-hez.
több mint 11 éve
A tulajotok lelőtte már, amikor arra panaszkodott a tavalyi szezonnyitóra hivatkozva, hogy túl szoft a Falcons.
több mint 11 éve
Akkor most leülök és megvárom a poént! 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
És az első családi kép, ahol Brees a kislányával együtt látható
több mint 11 éve
Nem tudom hogy hallottátok az öröm hírt de a C8 is ad NFL meccset és ott legfőbb kép 7 órás meccsek lesznek 😊
több mint 11 éve
Butlerrel valami másfélmilliót spóroltunk.Ezek a kivágások vannak hatással, valamilyen szinten, a fizetési kucsmánkra?FattyucuthullámButler és Rufus jó lett vóna, ha beválik. De ha nem, hát nem...Tocy
TE Travis Beckum, LB Victor Butler, T/G Manase Foketi, DE Rufus Johnson, QB Logan Kilgore, LB Kevin Reddick, DB Rod Sweeting,DE George Uko
Reddick a nagy meglepi számomra.atapapa
több mint 11 éve
Ezek a kivágások vannak hatással, valamilyen szinten, a fizetési kucsmánkra?cuthullámButler és Rufus jó lett vóna, ha beválik. De ha nem, hát nem...Tocy
TE Travis Beckum, LB Victor Butler, T/G Manase Foketi, DE Rufus Johnson, QB Logan Kilgore, LB Kevin Reddick, DB Rod Sweeting,DE George Uko
több mint 11 éve
cuthullámButler és Rufus jó lett vóna, ha beválik. De ha nem, hát nem...
több mint 11 éve
Akkor még egy alternatív kifejezéssel:nfc champ 😀
a legjobb 2 közé....😀😀zemanla

több mint 11 éve
cuthullámTE Travis Beckum, LB Victor Butler, T/G Manase Foketi, DE Rufus Johnson, QB Logan Kilgore, LB Kevin Reddick, DB Rod Sweeting,DE George Uko
Reddick a nagy meglepi számomra.
több mint 11 éve
Mármint a Tampának van meg a vereségMivel velünk kétszer játszik a Tampa ezért már meg is van a két vereség ^ ^d.breesMit vártok idén a Tampától ? Én ebben az évben a csoportban a Tampától félek mert a védelmük valószínű, hogy jó lesz mert egy olyan edző érkezett hozzájuk,de azt se tudom h mit rakott össze fél év alatt.d.breeskét vereségethajdu
több mint 11 éve
Mivel velünk kétszer játszik a Tampa ezért már meg is van a két vereség ^ ^Mit vártok idén a Tampától ? Én ebben az évben a csoportban a Tampától félek mert a védelmük valószínű, hogy jó lesz mert egy olyan edző érkezett hozzájuk,de azt se tudom h mit rakott össze fél év alatt.d.breeskét vereségethajdu
több mint 11 éve
Mit vártok idén a Tampától ? Én ebben az évben a csoportban a Tampától félek mert a védelmük valószínű, hogy jó lesz mert egy olyan edző érkezett hozzájuk,de azt se tudom h mit rakott össze fél év alatt.d.breeskét vereséget
több mint 11 éve
Itt a negyedik Brees, de ebből nem lesz QB az NFL-ben: kislány lett.atapapaLesz még addig szabályváltoztatás bőven

több mint 11 éve
Itt a negyedik Brees, de ebből nem lesz QB az NFL-ben: kislány lett.
több mint 11 éve
Mit vártok idén a Tampától ? Én ebben az évben a csoportban a Tampától félek mert a védelmük valószínű, hogy jó lesz mert egy olyan edző érkezett hozzájuk,de azt se tudom h mit rakott össze fél év alatt.
több mint 11 éve
Akkor még egy alternatív kifejezéssel:a legjobb 2 közé....😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Szerintetek meddig fog eljutni a Saints ?d.breesdöntőt játszunk
több mint 11 éve
Szerintetek meddig fog eljutni a Saints ?d.breesSuper Bowl

több mint 11 éve
Szerintetek meddig fog eljutni a Saints ?
több mint 11 éve
Ezt felírom valahová.hajdukabbe😉
Edebali szerintetek foghat rostert?krixtoferA legsűrűbb csapatrészben játszik, szerintem inkább nem.
De ha igazam lesz, nagyon gyorsan csapatot fog találni magának.
több mint 11 éve
Stills rásérült a korábbi combsérülésére 😕
több mint 11 éve
Edebali szerintetek foghat rostert?