NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2014/07/brandin_cooks_new_orleans_sain.htmlCooks működik 😀
több mint 11 éve
Azt hiszem safetyként jött a draftra, de emlékeim szerint a draft után arról beszélt SS, hogy corner lesz. Szvsz nagyon képlékeny még a sec pozíciós rangsora, Lewis, Vaccaro és Byrd helye megkérdőjelezhetetlen a kezdőben, az utánuk következő sorrendet ma talán még RR se tudja.
több mint 11 éve
Igen én is így tudom, harmadik safety/slot cb-ként használjuk. Ő talán safetyként is lett draftolva, ha jól tévedek. Meg hát slotban ráadásul kurvajól is játszik.Az itt megjelent cikk szerint White lesz a kezdő kérdés nélkül Lewis párjaként. Csak én nem értek ezzel egyet?TocyÉn olyanokat olvastam, hogy éppen safetyben próbálkozunk vele.clbass
több mint 11 éve
Az itt megjelent cikk szerint White lesz a kezdő kérdés nélkül Lewis párjaként. Csak én nem értek ezzel egyet?TocyWhite slot CB, és az ottani helye megkérdőjelezhetetlen. Minden bizonnyal PatRob vagy SJB lesz a második, nem hiszem hogy Champre bízzuk ezt

több mint 11 éve
Az itt megjelent cikk szerint White lesz a kezdő kérdés nélkül Lewis párjaként. Csak én nem értek ezzel egyet?TocyÉn olyanokat olvastam, hogy éppen safetyben próbálkozunk vele.
több mint 11 éve
Az itt megjelent cikk szerint White lesz a kezdő kérdés nélkül Lewis párjaként. Csak én nem értek ezzel egyet?
több mint 11 éve
Íjász?Nocsak!!!!!
De jó videóóóóóó!
😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Khiry szépen bizonyít passprotban is, remélem ő lesz a kezdő back. Lewis vaddisznóskodik, Foster barátunk pedig ismét bizonyít...TocyJaj de várom már, amikor Robinson fejelgeti seggre a védőket 😊
Milyen íjász, lemaradtam? 😀😀

több mint 11 éve
Khiry szépen bizonyít passprotban is, remélem ő lesz a kezdő back. Lewis vaddisznóskodik, Foster barátunk pedig ismét bizonyít...TocyHa Fosterből az lesz, amit várok.... Jordannel és Hicks-szel az oldalán gyilkolni fog.
több mint 11 éve
:cool: szerintem abból te maradtál ki, hogy mindig feltesszük ezt az ártatlan kérdést, ha újra felmerül a téma, pont az említett miatt...de köszi már rég volt 😉megelőztél, a fenébe 😊 ezek szerint ő az új íjász a csapatban?baggioMilyen íjász? :-8 😀😀😀clbass
volt idő, mikor pár napon belül legalább harmincszor belinkelték ezt a videót különböző topicokbabaggio
több mint 11 éve
Khiry szépen bizonyít passprotban is, remélem ő lesz a kezdő back. Lewis vaddisznóskodik, Foster barátunk pedig ismét bizonyít...
több mint 11 éve
megelőztél, a fenébe 😊 ezek szerint ő az új íjász a csapatban?baggioMilyen íjász? :-8 😀😀😀clbass
volt idő, mikor pár napon belül legalább harmincszor belinkelték ezt a videót különböző topicokba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
megelőztél, a fenébe 😊 ezek szerint ő az új íjász a csapatban?baggioMilyen íjász? :-8 😀😀😀clbass

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
megelőztél, a fenébe 😊 ezek szerint ő az új íjász a csapatban?baggioMilyen íjász? :-8 😀😀😀
több mint 11 éve
megelőztél, a fenébe 😊 ezek szerint ő az új íjász a csapatban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
😀😀😀Én isaz alapszakaszra gondoltam 😉clbassKöszönöm az érdeklődést, de a pulcsi az első megállóján le is ragadt! Gyurmapapa lesz új viselője 🏈clbassSemmi gond, a serleged alját könnyen át tudom gravíroztatni 😉
Mit szólna a társaság egy közös meccsnézéshez a szezonnyitó alkalmával?clbassNagy fan vagyok, de minek közös meccsnézést szervezni edzőmeccsekre? :patapapa
(ez lett volna a poén)atapapa
(csak leesett)
több mint 11 éve
Én isaz alapszakaszra gondoltam 😉clbassKöszönöm az érdeklődést, de a pulcsi az első megállóján le is ragadt! Gyurmapapa lesz új viselője 🏈clbassSemmi gond, a serleged alját könnyen át tudom gravíroztatni 😉
Mit szólna a társaság egy közös meccsnézéshez a szezonnyitó alkalmával?clbassNagy fan vagyok, de minek közös meccsnézést szervezni edzőmeccsekre? :patapapa
(ez lett volna a poén)
több mint 11 éve
Jelen vagyok uraim!!!Kupák cuccok nálam, Ata ideadta.
Szerintem a jövő héten megjelenek velük wadkeleten.
Nősülés előtt állok természetesen 😀 😀 😀 😀 😀
Visszaköltöztem a korábbi "kertbe".
A vállam leszakadt közben. Rotátorköpeny szakadás. Műtét augusztusban reményeim szerint.

több mint 11 éve
az alapszakaszra gondoltam 😉Köszönöm az érdeklődést, de a pulcsi az első megállóján le is ragadt! Gyurmapapa lesz új viselője 🏈clbassSemmi gond, a serleged alját könnyen át tudom gravíroztatni 😉
több mint 11 éve
Brees: Pénteken azt nyilatkoztam, hogy akár 45 éves koromig is tudnék játszani. Az elmúlt két napban én lettem kiválasztva a "véletlenszerű" doppingtesztre 😀😀😀
több mint 11 éve
Köszönöm az érdeklődést, de a pulcsi az első megállóján le is ragadt! Gyurmapapa lesz új viselője 🏈clbassSemmi gond, a serleged alját könnyen át tudom gravíroztatni 😉
Mit szólna a társaság egy közös meccsnézéshez a szezonnyitó alkalmával?clbassNagy fan vagyok, de minek közös meccsnézést szervezni edzőmeccsekre? :p
több mint 11 éve
Mit szólna a társaság egy közös meccsnézéshez a szezonnyitó alkalmával?
több mint 11 éve
Köszönöm az érdeklődést, de a pulcsi az első megállóján le is ragadt! Gyurmapapa lesz új viselője 🏈
több mint 11 éve
Byrd PUP-listán...TocyEz várható volt.
Stills most nem edzett, viszont Cooks vadállat üzemmódban nyomja az edzéseket. Toon is jó, de hát ő eddig csak edzésmenő volt.
Pierre a második csapattal edzett már sorban a második napon %/
Jimmy csinált egy egykezes TD-elkapást, majd..... zsákolt egyet :p
Egyébként azért vannak a mostani edzések West Virginiában, mert SP tavaly járt itt és nagyon bejött neki a környék, a klíma alkalmasabb is a nyári felkészülésre, mint La. Na meg van itt egy dollármilliárdos faszi, aki Archie Manning óta drukkol nekünk. 30 millió dollárt költött azokra a fejlesztésekre, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a helyszínen tudjuk tartani az edzéseket. A Saints csak a kajáért és a szállásért fizet. A most cikizett szállodában korában egy rakás hivatalban lévő USA-elnök is megszállt.
Persze a fickónak visszajön majd a pénz, az egészségügyből gazdagodott meg, a terület mellett rekreációs közeg van. A milliárdos egyik haverja az a James Andrews, aki Brees vállát anno újjávarázsolta.
Az emberünk azt reméli, hogy a helyi gyerekek, akik élőben NFL-meccset nem láthatnak, a nyár után Saints-szurkolók lesznek 😊