NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 10 éve
Csak én nem értem, hogy miért írnak rengeteg mockban Ot-t hozzánk?A felületesebb elemzők csak azt látták, hogy Brees sok sacket kapott, azt már nem, hogy a Brown helyére fellépő Armsteadben mennyi a lehetőség.
Szerintem kizart, hogy Cb-n vagy Wren kívül bármi más posztra húzzunk az első körbensLyNz
De ugyanez az OLB-needre is igaz, vagy a DE-re.
több mint 10 éve
Delmas.Nagy pénzre nálunk várhat, de kis túlzással Delmas legrosszabb éve is jobb volt, mint Jenkins legjobb éve. Utóbbi a liga egyik legrosszabb kezdő safetyje, szinte akárhonnan hozunk kezdőt, csak javulni fogunk.
Én óvatosan örülnék. Igazi leader, de sérülékeny, rengeteg buta büntetést szed össze, rosszul helyezkedik ( főleg a mély passzoknál). Nem mellesleg nagy pénzt akar kapni.
Nekem tavaly ő volt az egyik legnagyobb csalódás a csapatnál.Bazzani
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Csak én nem értem, hogy miért írnak rengeteg mockban Ot-t hozzánk?BPA alapon kijöhet úgy, hogy lesz egy kihagyhatatlan OT. De egyébként még több mockban írnak hozzánk rushert, pl Dee Fordot. Na őt pl nem akarom itt látni, akkor már inkább T.
Szerintem kizart, hogy Cb-n vagy Wren kívül bármi más posztra húzzunk az első körbensLyNz
több mint 10 éve
Csak én nem értem, hogy miért írnak rengeteg mockban Ot-t hozzánk?Szerintem kizart, hogy Cb-n vagy Wren kívül bármi más posztra húzzunk az első körben
......
több mint 10 éve
Tocy
1 140
overthecap.com/calculator/?Team=SaintsEz alapján van 8 milliónk. Még kell helyet csinálni, mert ebbe bele kell férnie Jimmynek, Striefnek, Haralsonnak, Bush-nak és Collinsnak, plusz jó lenne egy FA. A 8 milliós capszámba bele kellene nyomorítani Jimmy és Strief jövő évi sapkát terhelő pénzét, és akkor tetszene a dolog. Plusz szerintem, ha húzunk WR-t a kezdőbe (márpedig fogunk), akkor Moore-nak nincs hely. A kivágásával 2,5 milliót sikerülne nyerni, ez nagyjából Strief pénze lehet. Plusz megvariáljuk Brees, Lofton és Thomas szerződését mondjuk és már nem is állunk rosszul.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Nem kell Delmas...
több mint 10 éve
Delmas.Én óvatosan örülnék. Igazi leader, de sérülékeny, rengeteg buta büntetést szed össze, rosszul helyezkedik ( főleg a mély passzoknál). Nem mellesleg nagy pénzt akar kapni.
Nekem tavaly ő volt az egyik legnagyobb csalódás a csapatnál.
több mint 10 éve
133 lesz a cap. Elmorzsoltam egy örömkönnyet, komolyan 😀
több mint 10 éve
Ezt az ország legnagyobb Jenkins-gyűlölőjétől kérdezed? 😀Delmas ma nálunk jár látogatóban....atapapaörülünk?
lol
Ha egészséges tud maradni, elég nagy hasznunkra válna.
több mint 10 éve
Delmas ma nálunk jár látogatóban....atapapaörülünk?
a sok sérülése miatt biztos tudnánk vele egy ésszerű szerződést kötni, talán a piac se túl nagy rá így.
Jenkins-nél meg jóval hasznosabb, ha egészséges.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Ugyanez 😀 Ahol még meg is magyarázzák, hogy pass-rush gondjaink vannak, azok nem vehetők komolyan. Haralsonnal lesz 4 OLB a keretben és a pass-rush nem gond, sőt...jó kis homer draft, nekem tetszik 😀Nem fogtam vissza magamat :p
lol
Én a korai OLB-s mockokat nem értem. A tavalyi keretszűkítés után még értettem volna, de azóta kiderült, hogy RR leszarja ha összesen 2 címzetes OLB áll csak csatasorban.
Bárhol is OLB-t írnak nekünk az első körben, rögtön nézem hogy kiket írtak közvetlenül utánunk, és onnan próbálok szimpi neveket szemezgetni.atapapa
Szóval Chris Smith nálam nem ér 3. kört, ott én még mindig úgy látom, hogy kezdő RT elérhető lehet.
több mint 10 éve
jó kis homer draft, nekem tetszik 😀Nem fogtam vissza magamat :p
lol
Én a korai OLB-s mockokat nem értem. A tavalyi keretszűkítés után még értettem volna, de azóta kiderült, hogy RR leszarja ha összesen 2 címzetes OLB áll csak csatasorban.
Bárhol is OLB-t írnak nekünk az első körben, rögtön nézem hogy kiket írtak közvetlenül utánunk, és onnan próbálok szimpi neveket szemezgetni.
több mint 10 éve
jó kis homer draft, nekem tetszik 😀viszont a walterfootball combine utáni mock-ja se lenne rossz
1. Jason Verrett, CB, TCU
2. Allen Robinson, WR, Penn State
3. Marcus Smith, DE/OLB, Louisville
4. Dontae Johnson, S, N.C. State
több mint 10 éve
Csináltam ma egy mock draftot, azt feltételezve, hogy CB-t szerzünk FA-ről.Pont én is ma reggel tekertem egy combine utáni mókát, BPA üzemmódban. Az első 4 kör
Tocy
Justin Gilbert, CB
Travis Swanson, C
Jarvis Landry, WR
Jeremy Hill, RB
Egy ilyen draft után be is választanám magamat Cantonba 😀
Hill érdemel csak igazán magyarázatot, állítólag Thomas tűrőképességét teszteljük egy fizucsökkentést illetően, ha ez bukik, akkor egy RB majd kell.
Hill egy vadállat, csak sajnos halmozta a karaktergondokat.
Landry elkúrta a combine-t, az egyik legnagyobb vesztese volt a rendezvénynek, de a harmadik kört megérné.
szerk: megjegyzem C-t nem draftolnék korán, csak a 2. kör végén az tűnt BPA-nak
több mint 10 éve
Tocy
1 140
mmqb.si.com/2014/02/26/greg-bedard-2014-top-free-agents-100-51/?eref=sihpTop 50-100 közötti FA. Hozzánk írják Ayerst és Munnerlynt, mint számukra legjobb opciót. Illetve Strief számára is a maradást tartják a legjobb választásnak. Ayerst és Munnerlynt más is felhozta már, előbbi szerintem ide abszolút nem illik, utóbbi érdekes lépés lenne...
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Csináltam ma egy mock draftot, azt feltételezve, hogy CB-t szerzünk FA-ről.1.) Marqise Lee WR USC
Itt bent volt még Gilbert, ha nincs FA CB, akkor jó eséllyel inkább őt húzom. Így nem volt kérdés Lee, elit elkapó lehet.
2.) Morgan Moses OT Virginia
Kicsit BPA alapon működtem most, de T valszeg kelleni is fog. Ő szerintem kezdő RT-nek azonnal bevethető, Strief 3 millióját spóroljuk itt meg.
3.) Weston Richburg C Colorado State
Szintén BPA, azért a három kvázi újonc ember a falunkban érdekes lehet, de Richburg is azonnal kezdőszint, és ha idén "nem nyomunk allint", akkor jövőre nagyon erős lehet ez az O-line.
4.) Marcus Roberson CB Florida
Kizárt, hogy idáig csússzon, első kör végén, vagy max a másodikban kimegy. De ha már itt volt, behúztam, szerintem ha első héten nem is, de később már kezdő is lehetne, addig meg bízzunk Robinsonban, illetve hogy nem elit passzoló csapatok jönnek az első hetekben.
5.) Kenny Ladler FS Vanderbilt
Itt elérhető volt Hubbard, Campanaro, Philip Gaines, Grant, de safety-poszton soványak vagyunk, Ladler pedig szerintem tökéletes fit lenne ide. Nem biztos, hogy kezdőként, de 3. safetynek ideális.
6.) DeDe Lattimore ILB South Florida
BPA itt, ILB amúgy is kell.
OLB-t nem húztam, szerintem rusherre nincs szükségünk. A falunk amúgy is megoldja, ott van Galette, és lesz (reméljük) Butler, aki szintén jó az irányító siettetésében. De én úgy vettem, hogy visszahoztuk Haralsont, aki futás ellen jó és coverage-ben is használható, de ha kell, siettetni is tud, plusz van egy Dawson, aki nem véletlenül kapott szerződést. Ez négy ember, és amúgy sem sűrűn állunk fel két OLB-vel, inkább Jordan-Bunkley(Jenkins?)-Hicks mellé fellép Galette, mögöttük Lofton-Hawthorne és 3 CB-2 S, vagy fordítva.
Így nem kell sem Strief sem BDLP, de kell egy CB, bár ha Roberson tényleg itt lenne, akkor még az sem annyira...
több mint 10 éve
4 év alatt:erre nem volt időm meló közben 😛
Jimmy: 41 TD
Colston: 30 TD
Moore: 24 TD
Sproles: 23 TD
Pierre: 15 TD
Kicsit nagyobb léptekben gondolkodtam.
Az elmúlt 3 évben az egész ligában senki se kapott el több TD-t Jimmynél
1 Jimmy Graham 36
2 Dez Bryant 34
3 Calvin Johnson 33atapapa
több mint 10 éve
4 év alatt:Jimmy: 41 TD
Kicsit nagyobb léptekben gondolkodtam.
Az elmúlt 3 évben az egész ligában senki se kapott el több TD-t Jimmynél
1 Jimmy Graham 36
2 Dez Bryant 34
3 Calvin Johnson 33
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Évi tízre azt mondom, hogy ha okosan van elosztva, menedzselve, ám legyen.Amúgy azért a 12-ért lehetne egy Decker, aki az elmúlt két évben (amikor volt irányítója), 2352 yard, 24 TD-t csinált. Jimmy 2197 yard, 25 TD. Decker fix második számú célpont volt (kevesebb rá szabott útvonal, de kevesebb figyelem), míg Jimmy idén abszolút első számú célpont volt. Jimmy gyenge meccseivel is kísérteties a hasonlóság: a Patriots ellen Decker 1 elkapás, 5 yard, (a PO-ban már nem, 5 elkapás, 73 yard))a Seahawks ellen 1 elkapás, 6 yard. Na, kíváncsi leszek, ő mennyi pénzt kap és hol. Ezt csak érdekességként...
több mint 10 éve
4 év alatt:Jimmy: 41 TD
Nem ér Jimmy 12-t, de ez nem is legyen kérdés, hogy nem is fogja megkapni. Ezt minden bizonnyal máshol sem kapná meg, Tocy által is felsorolt érvek miatt. De a fenti számok jól mutatják, hogy 10-et azért érdemes adni érte...
Keep calm, Loomis megoldja.
több mint 10 éve
12-t en se adnek erte, csak probaltam egyeb szempontot is a vitaba hozni. Jimmyt szabalyosan nehez tartani, abban van valami hogy o tobb mint egy TE.
De Brees nelkule is megelt, meg is fog.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Jimmynek a brutális meccsei mellett komoly eltűnései is voltak idén, amiket nyilván a sérüléseire is rá lehet fogni. De az elmúlt két évben kb folyamatosan sérülésekkel küzdött, nincs rá garancia, hogy ezek ne folytatódjanak, akár súlyosbodjanak. A méretei ellenére le lehet szedni a pályáról, akkor pedig nálam nem ér évi 12 milliót. Bárhogy is, tartsuk itt, mert tényleg órási fegyver, de azért ne essünk túlzásokba...
több mint 10 éve
kerdes, hogy Jimmy Brees termeke vagy Graham teszi-e meg jobba a Kilencest. Fel tudod sorolni azokat, akik az elmult 3 evben tobb TD-t kaptak el nala?cserére gondoltam én is, ennyit nem fognak fizetni neki - nem engedhetjük meg, hogy a sapka negyedét rá meg Brees-re költsük, elit ide vagy oda - max 10, nagyon max.@LarryHolder: RT @FFD: According to Mike's sources, the Saints are willing to make Graham the highest paid TE in the NFL. Graham wants roughly $12mil per yr.mert elengedjuk ingyen?
hát ha ez igaz, akkor goodbye...lol
tag lesz es birkozas. majd nagyon esetleg csere.atapapa
2 első kör, esetleg Josh Gordon + Jordan Cameron, Brees őt is Pro Bowl-ossá varázsolná.
nagyon szeretem Jimmy-t, de ez túl nagy áldozat érte.lol
Az ketsegtelen, hogy Brees fizucsokkentese nelkul nehez lesz itt tartani. Jol hangzik ket 1. kor erte, de egy ott huzott jatekos se garancia semmire.