NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 10 éve
@LarryHolder: RT @FFD: According to Mike's sources, the Saints are willing to make Graham the highest paid TE in the NFL. Graham wants roughly $12mil per yr.NEM FOGJUK ELENGEDNI (ingyen biztos nem). Hagyjátok már a sírást, kb. úgy álltok hozzá, mintha nektek kéne kifizetni. Loomis megoldja, minden bizonnyal megy a háttérben Brees ügynökével is a birkózás. Grahamből nem Brees csinált nagy játékost, ő nem Moore vagy Henderson. Egyszerűen egy olyan csoportban, ahol Vincent Jackson, vagy Julio Jones szintű skill player kapkod el a másik oldalon nem engedhetjük meg, hogy ne legyen hasonló szintű játékosunk. És draftolni/FA-n szerezni szintén hatalmas áldozatokkal járna. Maradjunk annyiban: Jimmy az elmúlt évek egyik legnagyobb stealje volt, nagyon olcsón tartottuk eddig, ahogy Breest is annak idején.
hát ha ez igaz, akkor goodbye...lol
Csendben jegyzem meg: Drew sem lesz fiatalabb, lassan (?) eljön az idő, amikor már nem fog a vizesfiúból is top WR-t csinálni, és arról ne is beszéljünk, ha nyomunk jövőre egy allint (idén nem fogunk), nyerünk egy gyűrűt, és Brees mondjuk kitalálja, hogy köszi a halakat, akkor azért nem mindegy, hogy 2-3. éves középszerű vagy minden idők egyik legjobb elkapó TE-je áll rendelkezésére Griffinnek (😀😀)
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Ha ez így van, mehet a fenébe, közel sem ér ennyit. Ebből a pénzből szerezhetünk jó WR-t és egy átlagosnál jobb TE-t, vagy egy jó cornert, aztán jó TE a drafton is van. Könyörgöm ezt ne adjuk meg neki..
több mint 10 éve
cserére gondoltam én is, ennyit nem fognak fizetni neki - nem engedhetjük meg, hogy a sapka negyedét rá meg Brees-re költsük, elit ide vagy oda - max 10, nagyon max.@LarryHolder: RT @FFD: According to Mike's sources, the Saints are willing to make Graham the highest paid TE in the NFL. Graham wants roughly $12mil per yr.mert elengedjuk ingyen?
tag lesz es birkozas. majd nagyon esetleg csere.atapapa
2 első kör, esetleg Josh Gordon + Jordan Cameron, Brees őt is Pro Bowl-ossá varázsolná.
nagyon szeretem Jimmy-t, de ez túl nagy áldozat érte.
több mint 10 éve
@LarryHolder: RT @FFD: According to Mike's sources, the Saints are willing to make Graham the highest paid TE in the NFL. Graham wants roughly $12mil per yr.mert elengedjuk ingyen?
tag lesz es birkozas. majd nagyon esetleg csere.
több mint 10 éve
@LarryHolder: RT @FFD: According to Mike's sources, the Saints are willing to make Graham the highest paid TE in the NFL. Graham wants roughly $12mil per yr.hát ha ez igaz, akkor goodbye...
több mint 10 éve
De'Anthony Thomas-ról mi a véleményetek? van arra bármi esély, hogy őt elhozzuk a drafton?nem fogunk futót húzni ott, ahol ő ki fog menni...
szerintem illene a rendszerünkbe és nekem személyes kedvencem szóval nagyon örülnék ha esetleg nálunk kötne ki😀sLyNz
én is kedvelem, de nagyon nincs elől az rb a need sorban.
több mint 10 éve
De'Anthony Thomas-ról mi a véleményetek? van arra bármi esély, hogy őt elhozzuk a drafton?szerintem illene a rendszerünkbe és nekem személyes kedvencem szóval nagyon örülnék ha esetleg nálunk kötne ki😀
......
több mint 10 éve
Tocy
1 140
BDLP-t kizárt, hogy megtartsuk. De én úgy számoltam, hogy Strief sem marad...Majd elválik Paytonék mit gondolnak. Mindenesetre Strief javára fog szólni, hogy értelmes gyerek, akinek az öltözőben is szava van.atapapaIll. az is h szvsz olcsóbb megoldás lesz mint BDLP megfizetése.empty taxi
több mint 10 éve
Majd elválik Paytonék mit gondolnak. Mindenesetre Strief javára fog szólni, hogy értelmes gyerek, akinek az öltözőben is szava van.atapapaIll. az is h szvsz olcsóbb megoldás lesz mint BDLP megfizetése.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Majd elválik Paytonék mit gondolnak. Mindenesetre Strief javára fog szólni, hogy értelmes gyerek, akinek az öltözőben is szava van.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Harmadik körben mondjuk? Ahogy nézegettem, vannak olyanok, akik lecsúsznak odáig valamiért, akár lassabb LT-k is, akik NFL-ben RT-ként jók lehetnek. Persze az is lutri. De lehet, hogy én inkább nem fizetném meg Striefet...De jó ő nekünk?TocyHa tudná még évekig azt hozni, amit idén, akkor igen. PFF szerint is az egyik legjobb RT volt idén.
Ám attól tartok, hogy a szerződése miatt most nagyon túlteljesített, messze ez volt a karrierje legjobb szezonja.
Kicsit lutri őt meg(túl)fizetni, de a draft közepén kezdő falembert remélni még inkább az.atapapa
több mint 10 éve
De jó ő nekünk?TocyHa tudná még évekig azt hozni, amit idén, akkor igen. PFF szerint is az egyik legjobb RT volt idén.
Ám attól tartok, hogy a szerződése miatt most nagyon túlteljesített, messze ez volt a karrierje legjobb szezonja.
Kicsit lutri őt meg(túl)fizetni, de a draft közepén kezdő falembert remélni még inkább az.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Ha Strief kap is hárommilliót, a szerződés eleji éves capteher ez alatt lesz szerintem.atapapaJa mondjuk ez is igaz. Hát kíváncsi leszek. De jó ő nekünk? Szerintem harmadik körben kezdő RT elérhető lesz a drafton, akkor meg inkább egy fiatal jöjjön. Vagy kell a tapasztalat, elég, ha Armstead lesz ifjonc, meg esetleg Lelito centerként? Persze a centerkérdésről semmit nem tudunk még...
több mint 10 éve
Ha Strief kap is hárommilliót, a szerződés eleji éves capteher ez alatt lesz szerintem.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Egy kicsit lehetne olcsóbb...öt milliónk van jelenleg, az ő három milliója kb meg az újoncok beférnek, de tárgyalunk Haralsonnal is, illetve ugye kell még Jimmynek hely, meg jó lenne egy FA. Amúgy nem tudom mennyire örülnék Striefnek, ha ő is meg Haralson is marad, akkor sem T, sem OLB nem kell (legalábbis pazarlás lenne) korai körökben, viszont FA CB-re nem igazán lenne hely.
több mint 10 éve
Clabo tavaly 3.5 (1,5 gari) milliót kapott Miamiban, mondjuk neki is elég jó év volt két éve, ahogy most Striefnek is. De legalább nem hálálta meg 😀Elvileg Strieffel tárgyalunk, maradni akar, mi meg tartani akarjuk. Nem döntöttem el, hogy örülök-e, mondjuk azért talán mert így marad idő kinevelni egy jó RT-t, a jövőre szerintem nagyon jóvá emelkedő Armstead mellé.Gyurma PappaMennyibe fájhat ő?Tocy
Ennyit talán Strief is ér, mondjuk én örülnék ha olcsóbban megúsznánk.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Elvileg Strieffel tárgyalunk, maradni akar, mi meg tartani akarjuk. Nem döntöttem el, hogy örülök-e, mondjuk azért talán mert így marad idő kinevelni egy jó RT-t, a jövőre szerintem nagyon jóvá emelkedő Armstead mellé.Gyurma PappaMennyibe fájhat ő?
több mint 10 éve
Elvileg Strieffel tárgyalunk, maradni akar, mi meg tartani akarjuk. Nem döntöttem el, hogy örülök-e, mondjuk azért talán mert így marad idő kinevelni egy jó RT-t, a jövőre szerintem nagyon jóvá emelkedő Armstead mellé.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Santos ma 14/15-öt rúgott.
több mint 10 éve
Valami K-t mindenképpen be kéne újítani valahonnan, bár nekem nem tűnik erősnek a draft ezen a poszton. Santosban a legérdekesebb az, hogy NOLA-ban járt egyetemere, a már többször emlegetett, korábban nálunk dolgozó Tulane HC miatt infóval bőven el lesznek látva Paytonék.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Szűkül a D-line (szerencsére van honnan), Johnson kimegy a piacra, Coleman pedig visszavonul.A hírek szerint 130 millióra, tehát kb 7 millióval nő a fizetési sapka, ez nekünk úgy kell, mint egy falat kenyér.
Federico Ferrari fejtegette, hogy a hatodik körünket egy rúgóra kellene ellőnünk, erre én is gondoltam már. Ő Cairo Santost emelte ki, akinek a neve ugye "Szentek" ( 😀 ), és a hírek szerint a Falcons és a Cardinals mellett velünk is találkozik. Santos 78%-kal rúg, kihagyott eddig 3 XP-t, 2012-ben 21/21-et rúgott, 2013-ban viszont hetet is kihagyott, ebből négyet 50+-ról. Nem hangzik túl fényesen, de az világos, hogy a bizonytalan rúgóink miatt elég sok maradt az offense-ben, egy stabil, akár 52-53 yardról is jól rúgó játékos sokat segíthetne.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
EasyGhostElég nagy hülyeség ez különben, hogy 12 embert írnak mindkét részre. Meg hát pl Jimmyt nem írták bele.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Pt79
49
De miért akarjuk tagelni? Akkor jövőre neki és Camnek is ki kell szorítani a nagy pénzt egyszerre, ami nem lesz egyszerű. Idénre biztos megéri (bár a WR-tag nem), de egyébként öt évre ide kell kötni, nem tagelni.TocyCam Jordannél azt hiszem jövőre már élhetünk az új "ötödik éves" opcióval.
több mint 10 éve
Folyamat: csinálunk helyet neki -> tag TE-ként -> fellebbez -> csinálunk még helyet -> tag WR-két VAGY addigra megegyezünkÉn így csinálnám, de a base process az lesz, ami Breesnél is volt: tag -> tárgyalás -> szerződés még a nyáron.
Idény közben azért nem tárgyaltunk vele, mert amikor top elkapó volt, akkor a csapat volt szar helyzetben, amikor le kellett bicegnie a pályáról, akkor meg ő. Lehet, hogy Loomis taktikája külső szemlélőnek idegesítő, de ha megnézed mondjuk Flacco szerződését vagy amiket pl. a Tampa kötött a nagy FA-kal, esetleg a Panthers zseniális szerződéseit, szerintem ez a taktika elég tűrhető. Persze, az is benne van, hogy közben elveszítünk játékosok (Nicks, Meachem ugye), de ekkora veszteség belefér kulcsjátékosok megtartásához.