Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 793 — Panthers fan
Érdekes elemzés arról, hogyan használta ki a Falcons O a mismatcheket (szerző szerint a legfőbb gond az volt, hogy Byrdöt és Vaccarót rosszul használta Ryan)

www.footballoutsiders.com/film-room/2014/film-room-saints-defensive-schemes

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 539 — #neverpunt
Kétségeim vannak, hogy Manzeil játszani fog ellenünk, de minden lehet.Gyurma Pappa
Csodálatos érzés lenne, ha játszana, és úgy debütálna, mint tavaly előtt RGIII. :-/Pt79
Különös tekintettel arra, hogy az amúgy nem annyira mobilis Ryan is mennyire etette a DL-t vasárnap

több mint 12 éve
clbass New Orleans Saints 3 173 — Saints fan
Miután a Bengals bejelentette, hogy a Devon Still mezének eladásaiból származó bevételeket egy az egyben átcsoportosítja egy a gyermekrák kutatásait szolgáló alapítvány számára, Payton seftiben rendelt belőle magánszemélyként száz darabot. Still kislánya sajnos súlyosan érintett a betegségben 😕 A bejelentést követően Still mezét az első 24 órában többen vásárolták meg, mint ezidáig akármelyik Bengals játékosét egy nap alatt! Sok erőt a kislánynak, és elismerést minden támogatónak!
több mint 12 éve
Pt79 New Orleans Saints 49
Kétségeim vannak, hogy Manzeil játszani fog ellenünk, de minden lehet.Gyurma Pappa
Csodálatos érzés lenne, ha játszana, és úgy debütálna, mint tavaly előtt RGIII. :-/
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 339 — zászló zászló szív
Kétségeim vannak, hogy Manzeil játszani fog ellenünk, de minden lehet.

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Cameron, Huges és Mingo nem edzett a Brownsnál, Tate out. Aztán majd játszik Gordon és Focijani... 😊
több mint 12 éve
Szóval vasárnap az ötletgazda CLB-n kívül bárkinek lenne kedve közös meccsnézéshez BP-n?atapapa
Én benne vagyok. Hol nézzük?hayden
Champs

több mint 12 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Stills,Lewis,Lofton limited
Ball és Lorig nem edzett

......
több mint 12 éve
hayden New Orleans Saints 124
Szóval vasárnap az ötletgazda CLB-n kívül bárkinek lenne kedve közös meccsnézéshez BP-n?atapapa
Én benne vagyok. Hol nézzük?
több mint 12 éve
Szóval vasárnap az ötletgazda CLB-n kívül bárkinek lenne kedve közös meccsnézéshez BP-n?

A depth chart sok figyelmet nem érdemel, pl. Payton rendszerint akkor is hátulra teszi ezen az újoncokat, ha éppen első körben hiányposztra draftolunk. Az előzőn Cooks előtt volt Mech meg Morgan is azt hiszem.

Persze amíg JJ a meccs napján inaktív, addig naná hogy az aktív játékos előtte lesz.

több mint 12 éve
Na, ez jó hír 😀😀

Szerintem Jenkins még nem 100%-os, de nem baj, a 3. évre várok robbantást tőle, átlagosan ez jellemző a DT-re.

több mint 12 éve
A nola.com minden meccsünket leszimulál előtte Maddenben, a Falcons ellen 31-10-es győzelmet jósoltak (az offense-t jól belőtték, csak hát...), most pedig 16-13-as vereséget jövendöltek, hétszer sackelik Breest, de Vaccaro és PatRob is fog INT-et. Van idejük, na...de azért szívesen lennék ilyen újságíró, akinek az a dolga, hogy Maddenezzen 😀

Különben Deaderick Jenkins elé került a depth charton (nem sok értelmét látom ennek, de mégiscsak a csapat frissítette most valamiért), nem tudom mi van a Dagival.
több mint 12 éve
Stillsről van már valami hír, hogy mikor tér vissza?sLyNz
ma lesz már injury report, várjuk meg míg felkelnek a fiúk 😊

több mint 12 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Stillsről van már valami hír, hogy mikor tér vissza?

......
több mint 12 éve
Sounds like a plan 😉

több mint 12 éve
Egyébként meg ha nem megy félre így a D, simán jók lehetünk 😀 Mert akkor elkaphatjuk a Brownst és a Cowboyst is idegenben, otthon meg mindenképp esélyesek vagyunk bárki ellen, így mehetünk 5-1-gyel bye weekre. Az alatt úgy felhúzzuk magunkat és annyira kielemezzük őket, hogy nyerhetünk Detoritban, majd lendületből (meg kiemelt meccs otthon mindig jó...) behúzzuk a Packers ellenit is. Utána rövid hét, idegenben Panthers, oké, legyen L. Aztán hosszú pihi után otthon 49ers, majd Bengals és kiemelt időben Ravens, mindhárom meglehet. Aztán elmegyünk Pittsburgh-be, ennyi W után kikapunk egyszer, majd visszavágunk otthon a Panthersnek. Utána megfázunk Chicagóban, de otthon jól elverjük a Falconst is, zárásképpen pedig jöhet a szokásos Tampa elleni mészárlás (ja, most idegenben) és így 12-4-gyel csoportot nyerünk.

😀
több mint 12 éve
Na de ilyen nem lesz a Browns ellen, sokkal inkább futócsapat, indokolt lesz Bunkley játéka, úgyhogy ott talán jobban fog kinézni a fal.
több mint 12 éve
A Jordan-Hicks-Galette dologhoz: mindössze 2, azaz kettő olyan play volt, ahol az alap védelemmel álltunk fel és más esetekben bizony sokszor ez a hármas volt a fal NT nélkül.
Tocy
Erről pofázok, nem is ment. Félrement a game plan, hasonlóan a tavalyi Jets elleni meccshez.

Egyébként a tavalyi szezonnyitón, ahol ugye fordított volt a lelkiplusz, a hazaipálya, a rebound szezon, ésatöbbi. szintén nem játszottunk túl jól, csak ott az utolsó pillanatban nekünk volt szerencsénk, most fordítva (azért a Colston nem ejti el a labdát, akkor nem valószínű hogy megtudnak fogni minket, bár még sok volt a pályából vissza), és akkor most minden Cooksról meg Colstonról, meg Grahamről szól, ez ilyen. Nincs ezzel semmi baj, jó itt a radar alatt.

több mint 12 éve
A Jordan-Hicks-Galette dologhoz: mindössze 2, azaz kettő olyan play volt, ahol az alap védelemmel álltunk fel és más esetekben bizony sokszor ez a hármas volt a fal NT nélkül. Egyébként szinte folyamatosan nickelben nyomtuk, ritkábban dime-ban - összesen húsz különböző felállás volt.

A támadóknál is nagy volt a variálás ilyen szempontból, mert 28 féle felállás volt, tavaly 20,5-öt átlagoltunk. Viszont a 11-es beosztást nyomtuk szinte végig, 2013-ban 38%-ban álltunk fel így, most vasárnap 61%-ban...emellett volt néha 22-es, minden más elenyésző volt. Sproles nélkül nem játszottunk (négy play a 70-ből...) 21-est, tavaly 22%-ban ez volt a formáció.
több mint 12 éve
Összefoglalom, amit a héten megtanulhatott a csapat:
- szerelni nem szabad elfelejteni
- a Jordan-Hicks-Galette hármas kevés, a fal akkor ment, ha volt fent disznó is (Galette egyébként egészen tűrhető lett openfielden is), hatalmas lenne ha Jenkins egészséges lenne és a Fostert többet játszanánk
- cover 2 nem megy, szerintem Vaccaronak is azért volt ennyi missed tackle-je mert nagyon sokat kellett hatalmas openfielden teljesítenie, ami nyilván nehezebb
- Ingram 4,6 o_o Robinson szintén, de ezt megszoktuk
- ST teljesen rendben van, talán az elmúlt évek legszebb coverage-t láthattuk, illetve az is látható, hogy Cooks nagyon intelligens visszahordónak is. Cadet nem láthattuk munka közben, mert minden rúgás kiment ugye

Én úgy vagyok ezzel a vereséggel, hogy megadtuk Las Vegasnak, ami jár, minden évben van ilyen meccsünk (amikor arról cikkeztek, hogy rekord kevesen fogadtak a Falcons-ra, már sejtettem hogy baj lesz... nyilván nem eladtuk a meccset vagy ilyesmi, csak ez "bevonzza" a szart), szerintem egészen más védelmet fogunk látni a Browns ellen (abban is biztos vagyok, hogy Ryan nem fogja minden héten élete meccsét játszani... inkább most, mint a 16. héten, amikor a seed múlhat rajta), és az O sem fog ennyit hibázni.

SZVSZ nincs különösebb látnivaló.

több mint 12 éve
Ami érdekes még, azok a snapszámok.

Offense-ben a 75 playből Graham 66, Colston 64 alkalommal volt fent, Cooks 52 - viszont nekem meglepő, hogy Morgan 49 snapet megélt.

A futóink helyzete is érdekes, mert Thomas 34x volt fent, Ingram 20x, Robinson és Cadet pedig 12-12x, Robinsonnál ezt borzasztó kevésnek érzem. Ha azt nézem, hogy ebből volt hat futása, 28 yardja és egy TD-je, az mondjuk nem néz ki rosszul. Ingramet sokat használtuk, mert a húszból 13x futott 60 yardért és két TD-ért +egy elkapása is volt.

A védelemben elég keveset rotáltunk, gyakorlatilag Jordan-Hicks-Galette-Lofton-Hawthorne-Lewis-White-PatRob-Byrd-Vaccaro végig fent volt, utóbbi tényleg minden snapnél játszott - mellettük a Bunkley-Deaderick-Bush triót forgattuk gyakran.

A ST alapja Hill-White-Humber-Edebali-Sunseri-Powell-Knox volt most.
több mint 12 éve
Vaccaro kétszer annyi szerelést hagyott ki vasárnap, mint tavaly.... az egész szezonban @)

több mint 12 éve
A legkomolyabb problémám a meccsel az Ryan volt. Mármint az ellenfél irányítója.
Az egyik legjobb QB-teljesítmény volt, amit valaha láttam tőle. Nagyon érezte, hogy mikor kell menekülni, jól is csinálta, egy, a korábbi évek sémáinál komplexebb támadógépezetet vezényelt kiválóan.

Remélem ebből nem csinál rendszert 😊

A hétvégi Browns elleni meccset közösen tervezzük megnézni Pesten, lehet jelentkezni itt, ha van kedvetek.

több mint 12 éve
Ha én lennék Ryan helyében levonnám a következtetéseket:
- m2m a széleken, hagyjuk a zónázgatást
- 4man rush orrba-szájba, nem mindig lesz ennyire ihletett az ellenfél, mint amennyire Ryan volt (ő sem mindig lesz ennyire jó), akinek élete egyik legjobb meccse volt, lehet a sokkal jobban játszik a D, akkor is lett volna ellenszere, egyszerűen tényleg jó volt, és igen Ryan elit (hallod peach 😉 ), bár ezt már tavaly is így gondoltam, amikor a rokikkal is bőven 4k fölé ment.
- White ki szélre, Sunseri be slotba, ha nem jön valaki waiverről
- felejtsük el a cover2-3-4-et, nem áll jólGyurma Pappa
Amikor az LB-k beszálltak a zónázásba, az garantált nagy play volt. A hazaiaknak.

Nem vagyok abban biztos, hogy White jobb megoldás lenne Robinál. Jobban szerel, de hasonlóan híg állagú széklet passz ellen.

Nem tudom mi van velem, nekem ma sikerült pozitívnak maradnom. Tavaly is volt 1-2 vak meccse a védelemnek, remélem a tegnapi is csak egy néhány részes műsor része.
És végre kimondhatjuk, hogy Armsteaddel megtaláltuk a nagybetűs LT-t a következő évtizedre, talán 2 hibája ha volt tegnap.atapapa
Úgy van, Én is pozitívabban látom már, volt egy gyenge D-nap, amin azért javítani lehet annak ellenére, hogy a problémákat eddig is láttuk, csak nem vettünk róluk tudomást. De majd most, mikor élesben is látszott. Egyébként meg egy franchise-rekordot dobó Ryannel, kulcspillanatban kétszer is 50+-ról bevert FG-lal, hosszabbításban kaptunk ki a Georgia Dome-ban...nem hangzik ez rosszul. Kalkulálható vereség volt ez, itt meg Carolinában elfér, mjuk azért mindkettő nem kellene. Emellé gázos lesz Pittsburgh-ben, Chicagóban, aztán ki tudja. Persze majd vasárnap kapunk 450 yardot Clevelandben és átértékelem...
több mint 12 éve
Ha én lennék Ryan helyében levonnám a következtetéseket:
- m2m a széleken, hagyjuk a zónázgatást
- 4man rush orrba-szájba, nem mindig lesz ennyire ihletett az ellenfél, mint amennyire Ryan volt (ő sem mindig lesz ennyire jó), akinek élete egyik legjobb meccse volt, lehet a sokkal jobban játszik a D, akkor is lett volna ellenszere, egyszerűen tényleg jó volt, és igen Ryan elit (hallod peach 😉 ), bár ezt már tavaly is így gondoltam, amikor a rokikkal is bőven 4k fölé ment.
- White ki szélre, Sunseri be slotba, ha nem jön valaki waiverről
- felejtsük el a cover2-3-4-et, nem áll jólGyurma Pappa
Amikor az LB-k beszálltak a zónázásba, az garantált nagy play volt. A hazaiaknak.

Nem vagyok abban biztos, hogy White jobb megoldás lenne Robinál. Jobban szerel, de hasonlóan híg állagú széklet passz ellen.

Nem tudom mi van velem, nekem ma sikerült pozitívnak maradnom. Tavaly is volt 1-2 vak meccse a védelemnek, remélem a tegnapi is csak egy néhány részes műsor része.
És végre kimondhatjuk, hogy Armsteaddel megtaláltuk a nagybetűs LT-t a következő évtizedre, talán 2 hibája ha volt tegnap.