NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
- nem volt mély a draft centerben, amikor éppen mi draftoltunk, akkor nem volt az ottani értéknek megfelelő C, arról nem akart beszélni most, hogy igazolunk-e C-t- most fontos pár óra jön, mert minden évben több UDFA ragad a végső rosteren, ráadásul "köztudott" hogy jó arányban maradnak meg nálunk UDFA-k, ami segíti a draftolatlanok idecsábítását
- Cooks kihagy majd némi időt a felkészülésből az iskolai kötelezettségei miatt
- Powelen nagyon érzi, hogy éhes a sikerre és nagyon fontos neki a foci
Egyébként már nincs senki a listánkon? megy még a draft, nem tiltott cserélni, SP meg riporterekkel cseveg.clbassEz mutatja hogy semmi szándékunk nincs már ezen a drafton.
Tegnap is a harmadik kör elején már sajtátot tartott Payton, onnan tudtam, hogy lehet menni aludni
több mint 11 éve
Egyébként már nincs senki a listánkon? megy még a draft, nem tiltott cserélni, SP meg riporterekkel cseveg.
több mint 11 éve
Sean emlegette eleget az ST-t a játékosok értékelésénél.Meggyűlt a bajuk? az értékelésük felét a sérüléseik felsorolása tette ki...Las Vegas...dehidratálódtak :-8 SP rendesen magyarázza a bizonyítványt...mellesleg tényleg úgy tűnik, hogy ST-be draftoltunk xD
Le se esett, de most hogy mondja: a mai 4 választottból háromnak meggyűlt a baja az ACL-lel...atapapa
több mint 11 éve
Sean emlegette eleget az ST-t a játékosok értékelésénél. Le se esett, de most hogy mondja: a mai 4 választottból háromnak meggyűlt a baja az ACL-lel...
több mint 11 éve
Tocyval egy platformon vagyok, tuti valahol a világegyetemben felsírt egy kisbárány. 😀 SJB-ből sztár lesz, amikor leszedi a pályáról az óriás WR-eket meg TE-ket 😀😀Gyurma PappaPéldául Kelvin Benjamint 😀
több mint 11 éve
Tocyval egy platformon vagyok, tuti valahol a világegyetemben felsírt egy kisbárány. 😀 SJB-ből sztár lesz, amikor leszedi a pályáról az óriás WR-eket meg TE-ket 😀😀

több mint 11 éve
Mint ahogy még mindig bíznak PatRobban, akit első körben húztunk, vagy bíznak Ingramben és még sorolhatnámŐ még rosteren lesz, mert még akkor is bíznak benne, hogy majd fejlődni fog 😕)atapapaszerintem két év múlva Cooks-on kívül egyik játékos se lesz a rosterünkön.lolJean-Baptiste-et durván alábecsülitek amúgy...Tocy
több mint 11 éve
Ő még rosteren lesz, mert még akkor is bíznak benne, hogy majd fejlődni fog 😕)szerintem két év múlva Cooks-on kívül egyik játékos se lesz a rosterünkön.lolJean-Baptiste-et durván alábecsülitek amúgy...Tocy
több mint 11 éve
szerintem két év múlva Cooks-on kívül egyik játékos se lesz a rosterünkön.lolJean-Baptiste-et durván alábecsülitek amúgy...
több mint 11 éve
szerintem két év múlva Cooks-on kívül egyik játékos se lesz a rosterünkön.
több mint 11 éve
Csak fröccs? Ennek elviseléséhez nem a legendás pálinkád kell?Egy cigi és egy fröccs készítés belefér még előtte? Úgy érzem kell...clbassKíváncsi leszek az interjúkra! Magyarázatot várok a mai után 😀 SP úgyis megvesz kilóra 😍clbassItt jön mindjárt magyarázni a bizonyítványt
www.neworleanssaints.com/media-center/coach-stream.htmlatapapa
Nem tudom mikor jön, a .com már percekkel ezelőtt hirdette hogy most jön
több mint 11 éve
Egy cigi és egy fröccs készítés belefér még előtte? Úgy érzem kell...Kíváncsi leszek az interjúkra! Magyarázatot várok a mai után 😀 SP úgyis megvesz kilóra 😍clbassItt jön mindjárt magyarázni a bizonyítványt
www.neworleanssaints.com/media-center/coach-stream.htmlatapapa
több mint 11 éve
Majd foglaljátok össze, plz, ehhez most nincs erőm 😊Gyurma PappaPont így terveztük, már egy hónapja ezeket a játékosokat akartuk, mindet az első körben, fel is cseréltünk volna értük, szóval nagyon szerencsések vagyunk amiért mindegyik játékost a keretünkben tudhatjuk.
több mint 11 éve
Majd foglaljátok össze, plz, ehhez most nincs erőm 😊

több mint 11 éve
Kíváncsi leszek az interjúkra! Magyarázatot várok a mai után 😀 SP úgyis megvesz kilóra 😍clbassItt jön mindjárt magyarázni a bizonyítványt
www.neworleanssaints.com/media-center/coach-stream.html
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek az interjúkra! Magyarázatot várok a mai után 😀 SP úgyis megvesz kilóra 😍
több mint 11 éve
979 Tavon Rooks OT 69 Kansas State Sr 6-5 299Ez a gyerek még akkor is eljött volna hozzánk UDFA-ként, ha neki kellett volna fizetnie az élményért
Az első szám a CBS rangsorában elfoglalt hely...utolsó előtti számon tartott OT már két oldallal előtte is FA-nek írnak mindenkit 😀 valamit nagyon megláttunk benne :cool:clbass
több mint 11 éve
979 Tavon Rooks OT 69 Kansas State Sr 6-5 299 Az első szám a CBS rangsorában elfoglalt hely...utolsó előtti számon tartott OT már két oldallal előtte is FA-nek írnak mindenkit 😀 valamit nagyon megláttunk benne :cool:
több mint 11 éve
Ugye?!Egy úr vagy!Gyurma PappaEgy "hazai" kicker-hez mit szólnátok így a hatodikban?clbassEgyszerre buknék két választ, úgyhogy ne 😊
komolyabban: nem ismerem a K-mezőnyt, szóval ezt a döntést kivételesen rábízom Loomisraatapapa
oké, ezt most így nem vágom, ő mit fog csinálni ST-ben?Gyurma PappaEz kérdés?
Ő lesz a visszahordó
több mint 11 éve
Na, hát azért a mai napot innen nehéz jóra értékelni.
több mint 11 éve
oké, ezt most így nem vágom, ő mit fog csinálni ST-ben?

több mint 11 éve
ööö, ok.
több mint 11 éve
Egy úr vagy!Egy "hazai" kicker-hez mit szólnátok így a hatodikban?clbassEgyszerre buknék két választ, úgyhogy ne 😊
komolyabban: nem ismerem a K-mezőnyt, szóval ezt a döntést kivételesen rábízom Loomisraatapapa

több mint 11 éve
Egy "hazai" kicker-hez mit szólnátok így a hatodikban?clbassEgyszerre buknék két választ, úgyhogy ne 😊
komolyabban: nem ismerem a K-mezőnyt, szóval ezt a döntést kivételesen rábízom Loomisra
több mint 11 éve
Egy "hazai" kicker-hez mit szólnátok így a hatodikban?clbasslegyen inkább a legjobb.