New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 10 éve
ha valaki franchise tag pozícióba kerül és lejár a szerződése , annak hosszabbítási opció lehetséges ???h.tamas87Lehet, Breesnel is igy volt.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
ha valaki franchise tag pozícióba kerül és lejár a szerződése , annak hosszabbítási opció lehetséges ???h.tamas87A franchise tag azt jelenti, hogy a posztján a ( azt hiszem ) top10 játékos fizetésének átlagát kapja meg egy évre, miután lejárt a szerződése. Utána persze lehet neki adni új szerződést, de mivel a mostani lejárt, ezt meghosszabbítani nem lehet, és Jimmy szempontjából hülyeség is lett volna, mivel ez még az újoncszerződése volt.
több mint 10 éve
ha valaki franchise tag pozícióba kerül és lejár a szerződése , annak hosszabbítási opció lehetséges ???
több mint 10 éve
Tocy
1 140
- A New Orleans Saints general managere Mickey Loomis elárulta, hogy amennyiben szükséges frnachise taget fognak adni a tight end Jimmy Graham-nek.Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem feltétlenül a hosszútávú, sok pénzről szóló megállapodás vezet...ott valószínűleg mások az álláspontok. De tegnap arról is volt szó, hogy mindenképpen TE-ként kezeljük Jimmyt, viszont a TE-tag 5 millió körül van csak.
Lesz itt megegyezés (Y) Nem a franchise - n fog múlni (Y)h.tamas87
több mint 10 éve
- A New Orleans Saints general managere Mickey Loomis elárulta, hogy amennyiben szükséges frnachise taget fognak adni a tight end Jimmy Graham-nek.Lesz itt megegyezés (Y) Nem a franchise - n fog múlni (Y)
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Fő az optimizmus 😀 Nem aggódok én sem, csak mondtam, hogy nem mindegy Graham pénze.
több mint 10 éve
Az lesz, csak a kérdés, hogy mennyiért és ez mennyi teret enged a csapatnak. Jövőre Jordan szerződését kellene megoldani, plusz lejár Sproles ( nem hiszem, hogy visszaigazoljuk ), Thomas ( őt olcsóért... ), PatRob Walker és Ingram is. 2016-ban Moore ( mehet ), Greer ( szintén, ha lesz idén egy jó cornerünk ), Galette, Hicks, addig berobbanhat Robinson aki szintén lejár...TocySproles és Thomas maradni fognak, igen olcsón, ahogy eddig sem voltak túl drágák. Greerrel meglátjuk mi lesz, az sem biztos hogy jövőre visszajön. Galette és Hicks nem lesznek drágák (egyiknek sem az "utolsó nagy esélye", fiatalok), Jordan is megoldható lesz. PatRob, Walker normális áron lesznek, Robinsot meg ha nem hoz AP-i számokat, sosem fogjuk túlfizetni, ahogy szerintem egyetlen futót sem.
Brees-zel szerintem extendelni fogunk egyébként, én legalábbis azt csinálnám, és akkor fenti problémák megoldódnak.
Bízzatok Loomisban. Nicks is olyan szerződést kapott annak idején, amit kb. minden értelmes G aláír. Ő többet akart keresni, mint Evans, megkapta, az eredményt látjuk, még akkor is, ha a húsevő baciról nem ő tehet talán.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Pontosan ezért húzza le az utolsó meccs, mert addig végig termelt. Sérült volt a lábfeje a Pats-meccs óta, legalábbis akkor derült ki, azt mondták, hogy nem műtik meg, mert úgy nem tudna játszani sokáig, talán season ending, így meg fájdalommal ugyan, de pályán lehetett. Aztán a könyöke is megsérült talán a Buffalo ellen. Viszont a kulcspillanatokban leszedték, lehet, hogy a sérülés miatt, lehet hogy egészségesen is leszedték volna, nem tudjuk meg, a tény az, hogy leszedték, és hogy egymás után két évben volt sérült.Tisztázzuk azért, hogy ez a mondat úgy helyes, hogy "sajtó értesülések szerint". Florio a pft-n már az előző offseasonben is végig nyomta ezt a mantrát, ő havonta előhozta, hogy "hohohoho nincs új szerződés".Jó estét mindenkinek !!!!Tárgyalások vannak, franchise tagről is van szó, ami bonyolítja a helyzetet, hogy Jimmy és az ügynöke WR-pénzt akar, nem TE-pénzt. Előbbi 10 millió körüli, utóbbi nagyjából ennek a fele. Gronkowski 12 millió körül keres évente, eddig ez volt a minta, de hiába, ha elkapóként akarja magát kezeltetni. Egyébként nem túl elegáns dolog, bár tényleg elkapó, mivel blokkolni abszolút nem tud.
Mi a véleményetek Jimmy Graham FA státuszáról ????? Remélem lesznek tárgyalások szerződéshosszabításról és marad nálunk . Esetleges távozásával ki tudná pótolni........h.tamas87
Tocy
Az értékét nem az utolsó meccs húzza le, hanem az hogy megint sérült volt, és minden bizonnyal újra műteni kell a lábát, ahogy az előző offseasonben a kezét kellett. Ne felejtsük el, legalább a Patriots meccs óta szenvedett, és még úgy is tudott termelni, de szerintem már azelőtti meccsen megsérült. Itt jön ki, hogy egészen más terhelésszintű sportot űzött korábban...
Nincs itt semmi látnivaló, imádja a sajtó a drámát, az ilyen FA ügyek körül meg lehet tekerni. Jimmy Saints játékos lesz jövőre is, és utána is.Gyurma Pappa
Az lesz, csak a kérdés, hogy mennyiért és ez mennyi teret enged a csapatnak. Jövőre Jordan szerződését kellene megoldani, plusz lejár Sproles ( nem hiszem, hogy visszaigazoljuk ), Thomas ( őt olcsóért... ), PatRob Walker és Ingram is. 2016-ban Moore ( mehet ), Greer ( szintén, ha lesz idén egy jó cornerünk ), Galette, Hicks, addig berobbanhat Robinson aki szintén lejár...
több mint 10 éve
Tisztázzuk azért, hogy ez a mondat úgy helyes, hogy "sajtó értesülések szerint". Florio a pft-n már az előző offseasonben is végig nyomta ezt a mantrát, ő havonta előhozta, hogy "hohohoho nincs új szerződés".Jó estét mindenkinek !!!!Tárgyalások vannak, franchise tagről is van szó, ami bonyolítja a helyzetet, hogy Jimmy és az ügynöke WR-pénzt akar, nem TE-pénzt. Előbbi 10 millió körüli, utóbbi nagyjából ennek a fele. Gronkowski 12 millió körül keres évente, eddig ez volt a minta, de hiába, ha elkapóként akarja magát kezeltetni. Egyébként nem túl elegáns dolog, bár tényleg elkapó, mivel blokkolni abszolút nem tud.
Mi a véleményetek Jimmy Graham FA státuszáról ????? Remélem lesznek tárgyalások szerződéshosszabításról és marad nálunk . Esetleges távozásával ki tudná pótolni........h.tamas87
Tocy
Az értékét nem az utolsó meccs húzza le, hanem az hogy megint sérült volt, és minden bizonnyal újra műteni kell a lábát, ahogy az előző offseasonben a kezét kellett. Ne felejtsük el, legalább a Patriots meccs óta szenvedett, és még úgy is tudott termelni, de szerintem már azelőtti meccsen megsérült. Itt jön ki, hogy egészen más terhelésszintű sportot űzött korábban...
Nincs itt semmi látnivaló, imádja a sajtó a drámát, az ilyen FA ügyek körül meg lehet tekerni. Jimmy Saints játékos lesz jövőre is, és utána is.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Jó estét mindenkinek !!!!Tárgyalások vannak, franchise tagről is van szó, ami bonyolítja a helyzetet, hogy Jimmy és az ügynöke WR-pénzt akar, nem TE-pénzt. Előbbi 10 millió körüli, utóbbi nagyjából ennek a fele. Gronkowski 12 millió körül keres évente, eddig ez volt a minta, de hiába, ha elkapóként akarja magát kezeltetni. Egyébként nem túl elegáns dolog, bár tényleg elkapó, mivel blokkolni abszolút nem tud.
Viszont szerintem az utolsó meccs lefelé rontotta az értékét, azért idén nem ez volt az első, hogy teljesen leszedte egy védelem. Ezt egy franchise TE sem engedheti meg magának, egy franchise WR meg főleg nem. Nekem Brees vergődése is unszimpatikus volt a nagy pénzért, főleg így, hogy most meg belemenne a variálásba...Grahamnek is meg kell értenie, hogy Brees szerződése óriási, ha jó csapatban akar játszani, akkor egy kicsit reálisabb pénzt kell kérnie. A 10 millió egyébként a Gronk-szerződéshez képest szerintem reális, nem olyan jó játékos, mint ő, ha 9-10 millió/év körül meg tudnánk vele egyezni egy hosszabb szerződésben, akkor elégedett lennék.
Pótolni nyilván senki nem tudná, a jelenlegi keretből abszolút nem, de ligaszinten is csak Gronkowski van az ő szintjén. Nagy érték ő, de egy jobb WR-corppal és egy fejlődő Hillel azért lehetne tartani a szintet, ha lelép. A jobb WR-corp pedig véleményem szerint egy Kelvin Benjamin, vagy más elsőkörös elkapótól függ...
több mint 10 éve
Jó estét mindenkinek !!!!Kizárt, hogy elmenjen.
több mint 10 éve
Jó estét mindenkinek !!!! Mi a véleményetek Jimmy Graham FA státuszáról ????? Remélem lesznek tárgyalások szerződéshosszabításról és marad nálunk . Esetleges távozásával ki tudná pótolni........
több mint 10 éve
Nem tudok róla semmit 😊 Fogalmam sincs, hogy milyen OC lehet belőle, a tavaly OC-vé tett Kromer azért szolgáltatott ezt illetően morzsákat, Lombardi alig.
Chase Daniel anno nagyon szerette, hangsúlyozta hogy milyen sokat foglalkozott vele, meg általában véve mindenki jó véleménnyel volt róla a csapatnál, ha szóba került.
Már tavaly volt egy OC-interjún, idén meg álítólag több csapat is vitte volna, de egy OC számára kevés vonzóbb hely lehet, mint Detroit.
Ő jól választott, remélem ti is.
több mint 10 éve
Atapapa!Rossz edzőröl faggattalak. 😊
Mesélsz nekünk Lombardiról is?
több mint 10 éve
Tocy
1 140
bleacherreport.com/articles/1928450-new-orleans-saints-2014-mock-draft-who-is-the-ideal-pick-in-every-roundBenjamin és Gaines rajta van az én listámon is, de James helyett mindenképpen egy safetyt húznék. Sam backupnak jó lehet, feltéve, hogy Butler beválik és Haralson visszajön. Richburg steal lenne, de nem hiszem, hogy ötödik körben bent lesz még...összességében jó lenne ez, a RT-kérdést kell megoldanunk, vagy Striefet visszaigazolni, vagy Brownt olcsóért RT-nek, vagy bízni Harrisben, akkor viszont DLP-t kellene kifizetni. Egyik megoldás sem tetszik igazán, de az fix, hogy három tapasztalatlan játékos nem alkothatja a falunkat, így én talán inkább Striefet tartanám meg, és ha bent lenne Richburg mondjuk negyedik körben, az tetszene. Lényeg, hogy Benjamim és Gaines jöjjön 😀
több mint 10 éve
Ő neki pont nem kellett kiba gazdagnak lennie, hogy azt csinálja, meglett volna az anélkül is azzal a "baráti társasággal", így csak jobban fel volt fújva.ezt olyan nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kiba gazdag, egy hős, és futkos a városban, hogy nőket erőszakoljon meg... vagy csak "durván" szereti, és nem mindig a jó nőket találja meg hozzá? nem tudom összerakni, na, főleg hogy "visszaeső"Gyurma PappaA kiba gazdagság és kiba népszerűség lehet éppen lakmusza is az ilyesminek. Ha nincs meg hozzá az emberi oldal, akkor könnyen el lehet jutni a "nekem mindent szabad" érzésig, és ezzel a maradék gátlások végleges elvesztéséig. Most folyik a tárgyalása egy kiba gazdag, nagyon tehetséges, nagy jövő előtt álló egykori TE-nek, immár háromszoros gyilkosság vádjával. Józan ésszel ezek a dolgok felfoghatatlanok, mégis megtörténnek.peterk2005
több mint 10 éve
ezt olyan nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kiba gazdag, egy hős, és futkos a városban, hogy nőket erőszakoljon meg... vagy csak "durván" szereti, és nem mindig a jó nőket találja meg hozzá? nem tudom összerakni, na, főleg hogy "visszaeső"Gyurma PappaA kiba gazdagság és kiba népszerűség lehet éppen lakmusza is az ilyesminek. Ha nincs meg hozzá az emberi oldal, akkor könnyen el lehet jutni a "nekem mindent szabad" érzésig, és ezzel a maradék gátlások végleges elvesztéséig. Most folyik a tárgyalása egy kiba gazdag, nagyon tehetséges, nagy jövő előtt álló egykori TE-nek, immár háromszoros gyilkosság vádjával. Józan ésszel ezek a dolgok felfoghatatlanok, mégis megtörténnek.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Suspicion of rape. I don't know Darren Sharper so I know not what he is or is not capable. Just general observations. Rapists , for the most part, do not rape because they "need sex". It is primarily about power and control - thus whether one is rich, attractive and powerful no more makes a person likely to rape than does being middle class, poor, unattractive or hornier than the typical teen age boy.Na meg pl a Kobe Bryant ügy is ott van.
Women. Sometimes totally innocent rape victims - other times purveyors of false allegations based on many factors. A person with Sharper's profile is likely to attract women eager to have sex with him and also very likely to be vengeful when they find out that they may have been "played". "Hell hath no fury like a woman scorned". Also, any man who has been around the block also knows that there is some extreme sexual stuff out there - role playing, fantasies, rough sex - that can sometimes get out of hand or sometimes produce embarrassment or shame after it is over and viewed in the cold light of reality.
It is interesting to see that his employer, NFL Network, already dove for corporate cover an suspended Sharper. If he is found to be a rapist, he should be shamed, publicly humiliated and face a harsh prison sentence. If these allegations prove to be false, THE RETRACTION SHOULD BE AS LARGE AND CONSPICUOUS AS THE ALLEGATIONS. Unfortunately, there is a strong human nature to rush to judgment without any knowledge or factual basis for their views and an equally strong tendency for portions of the public to never exonerate the accused no matter the outcome in court.
It is a lot easier to blurt out visceral, unsupported opinions than wait for those bothersome facts - and obviously not as much fun!
több mint 10 éve
Sharper nekem mindig rokonszenves volt, de az már nehezen lehet véletlen, ha valakit többször találnak meg ugyanazzal.Vasárnapi nyelvőr rovatunkat hallották. Köszönjük figyelmüket 😊
Mindenesetre nagy csalódás lenne, ha tényleg elkövette [volna].atapapa
több mint 10 éve
Sharper nekem mindig rokonszenves volt, de az már nehezen lehet véletlen, ha valakit többször találnak meg ugyanazzal. Mindenesetre nagy csalódás lenne, ha tényleg elkövette.
több mint 10 éve
amúgy?amúgy nemi erőszak vádjával tartóztatták le a minapSharper... Nem nagyon akarok belegondolni.krixtofermi van velehajdu
espn.go.com/nfl/story/_/id/10314323/darren-sharper-former-nfl-safety-arrested-felony-chargebaggio
több mint 10 éve
ezt olyan nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kiba gazdag, egy hős, és futkos a városban, hogy nőket erőszakoljon meg... vagy csak "durván" szereti, és nem mindig a jó nőket találja meg hozzá? nem tudom összerakni, na, főleg hogy "visszaeső"amúgy nemi erőszak vádjával tartóztatták le a minapSharper... Nem nagyon akarok belegondolni.krixtofermi van velehajdu
espn.go.com/nfl/story/_/id/10314323/darren-sharper-former-nfl-safety-arrested-felony-chargebaggio
több mint 10 éve
Sharper... Nem nagyon akarok belegondolni.krixtofermi van velehajdu
amúgy nemi erőszak vádjával tartóztatták le a minap
espn.go.com/nfl/story/_/id/10314323/darren-sharper-former-nfl-safety-arrested-felony-charge
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sharper... Nem nagyon akarok belegondolni.krixtofermi van vele
több mint 10 éve
A konkrét esetet nem néztem vissza azóta, de emlékeim szerint simán 15 yardot megérdemelte, a 21k-t kicsit soknak találom, de ez legyen az ő baja. A targetinggel nem vagyok 100%-ban tisztában, de ha jól veszem ki, akkor hasonlóan a védtelen elkapót védi.Gyurma PappaMivel kizárás plusz 15 yard jár érte, pontosabb az a megfogalmazás, hogy a szándékos ütés - above the shoulders - okozóját és rajta keresztül a csapatot bünteti extrán. Alapvetően jó szabály, különösen a videós kontrollal.