New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 10 éve
Sharper... Nem nagyon akarok belegondolni.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Én úgy tudom, hogy head or neck area van a szabályban, és hogy nem csak fejjel, de vállal SEM szabad megütni arrafelé. Nekem egyébként marha ködös ez az egész szabály, maga az, hogy "head or neck area" szerintem egy elképesztően szubjektív megítélés kérdése. Nálam ebben a megfogalmazásban a mellkas felső része is idetartozik, ami viszont túlzás lenne. De lehet, hogy egy másik bírónál nem.Ez az az eset, amire a bírók elsőre valószínűleg bedobnák a zászlót, a visszanézés után pedig a kitiltást visszavonnák, de a büntetést helyben hagynákDe nem kell aggódnod, hamarosan lesz targeting szabálytalanság az nfl-ben is.baggioez is az lenne ???
Pt79
A "fejre mért ütésnél" amúgy fejtájékról beszélünk, ahogy azt Brees esete után itt nem kell talán részleteznibaggio
Ha az "area" szót kivennék, máris más lenne a leányzó fekvése.
Szóval ez így hülyeség, mert szubjektivitáson nem szabadna múlnia büntetéseknek, pláne, hogy ezek akár keményen meccsbefolyásoló értékkel is bírhatnak.
több mint 10 éve
Ugyanaz a játék, csak ezt a ligát többen nézik és többen örömködnek azért, mikor egy játékost kiütnek a meccsből, hiszen ha már a hülye profinak állt, biztos felkészült erre. De nem kell aggódnod, hamarosan lesz targeting szabálytalanság az nfl-ben is.baggioA konkrét esetet nem néztem vissza azóta, de emlékeim szerint simán 15 yardot megérdemelte, a 21k-t kicsit soknak találom, de ez legyen az ő baja. A targetinggel nem vagyok 100%-ban tisztában, de ha jól veszem ki, akkor hasonlóan a védtelen elkapót védi.
Alapvetően egyetértek azzal, hogy védeni kell a játékosokat, és abban is hogy nem helyes kifejelgetni az ellenfelet. Amivel viszont bajom van, az a liga álszentsége ebben a kérdésben. Megint előveszem (sokadszorra) a Whitner hitet Thomason, ami a mai szabályok szerint is teljesen szabályos hit, és Whitner csak kemény játékos, semmi más. Ezért is gondolom, hogy liga ebben akkor lenne teljesen következetes, ha minden fejre mért ütést a futó játékosnál is vagy fej felé tartó kezet vagy horse tackle kezdeményezést (pl. Harper épphogy ki húzta a kezét Wilson vállvédője mögül, de inkább RW egyensúlyérzéke, mintsem Harper szabályos szerelése miatt nem esett el) büntessen 15 yarddal. Ja, hogy nehéz megtalálni az egyensúlyt? A gond az, hogy nehéz meghatározni is, hogy hol van az egyensúly a keménykedés és a játékosbiztonság között. Addig meg nehéz lesz eljutni oda.
több mint 10 éve
Ez az az eset, amire a bírók elsőre valószínűleg bedobnák a zászlót, a visszanézés után pedig a kitiltást visszavonnák, de a büntetést helyben hagynákDe nem kell aggódnod, hamarosan lesz targeting szabálytalanság az nfl-ben is.baggioez is az lenne ???
Pt79
A "fejre mért ütésnél" amúgy fejtájékról beszélünk, ahogy azt Brees esete után itt nem kell talán részletezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pt79
49
De nem kell aggódnod, hamarosan lesz targeting szabálytalanság az nfl-ben is.baggioez is az lenne ???
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Emiatt még tudna, hiszen vissza is jött, csak aztán kapott még egyet, ha jól emlékszem, meg egyet a földtől is, na ez utóbbi tett be neki igazából.Harvin nem is tud játszani a 49ers ellen. Amúgy én nem éreztem ezt ennyire durva szabálytalanságnak, tizedmásodpercek alatt ért oda a labda és Bush, a levegőben nem függőlegesen repülő Harvinhoz...TocyBush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉atapapa
több mint 10 éve
Ugyanaz a játék, csak ezt a ligát többen nézik és többen örömködnek azért, mikor egy játékost kiütnek a meccsből, hiszen ha már a hülye profinak állt, biztos felkészült erre. De nem kell aggódnod, hamarosan lesz targeting szabálytalanság az nfl-ben is.Egyrészt hülyeség, másrészt NFL-ről beszélünk.TocyHa az ncaa szabályok szerint játszanának, simán kiállítják egész meccsre targeting miatt, erről ennyit.baggioHarvin nem is tud játszani a 49ers ellen. Amúgy én nem éreztem ezt ennyire durva szabálytalanságnak, tizedmásodpercek alatt ért oda a labda és Bush, a levegőben nem függőlegesen repülő Harvinhoz...TocyBush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉atapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Egyrészt hülyeség, másrészt NFL-ről beszélünk.Ha az ncaa szabályok szerint játszanának, simán kiállítják egész meccsre targeting miatt, erről ennyit.baggioHarvin nem is tud játszani a 49ers ellen. Amúgy én nem éreztem ezt ennyire durva szabálytalanságnak, tizedmásodpercek alatt ért oda a labda és Bush, a levegőben nem függőlegesen repülő Harvinhoz...TocyBush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉atapapa
több mint 10 éve
Ha az ncaa szabályok szerint játszanának, simán kiállítják egész meccsre targeting miatt, erről ennyit.Harvin nem is tud játszani a 49ers ellen. Amúgy én nem éreztem ezt ennyire durva szabálytalanságnak, tizedmásodpercek alatt ért oda a labda és Bush, a levegőben nem függőlegesen repülő Harvinhoz...TocyBush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉atapapa
---
több mint 10 éve
Hát elvileg nem ott kapta az agyrázkódást hanem az Endzone-os Jenkins féle repülés után beverte a fejét ami nem volt szabálytalan. És csak utána szállt ki véglegesen. Lehet nem kellett volna erőltetni a játékát miután valószínűleg agyrázkódást kapott már a Bush utánitól is, de hát playoffmeccs.Harvin nem is tud játszani a 49ers ellen. Amúgy én nem éreztem ezt ennyire durva szabálytalanságnak, tizedmásodpercek alatt ért oda a labda és Bush, a levegőben nem függőlegesen repülő Harvinhoz...TocyBush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉atapapa
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Harvin nem is tud játszani a 49ers ellen. Amúgy én nem éreztem ezt ennyire durva szabálytalanságnak, tizedmásodpercek alatt ért oda a labda és Bush, a levegőben nem függőlegesen repülő Harvinhoz...Bush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉atapapa
több mint 10 éve
Bush $21.000-et kapott Harvin miatt.krixtoferWilliams ment, a bounty maradt 😉
több mint 10 éve
Bush $21.000-et kapott Harvin miatt.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Az eddigi sokszor hülye pickek után most több helyen is CB-WR needeket írnak első körre, Kelvin Benjamin pl rohadt jó lenne, de az ESPN-nél LT-t írtak. Az járható lenne, hogy húzunk egy fasza LT-t első körben, Armstead pedig átmegy RT-nek?
több mint 10 éve
Igen, megértettem a visszaolvasásnál a helyzetet rendesen. Valóban rizikós lenne, ennek ellenére még lehet hozni projectet is. Ugyan nem iskola példa, de nálunk Kelce gyakorlatilag a második évét töltötte, és top5. Talán futásblokkolásban még feljebb van. Első évében kijátszotta az akkori centerünket Jamaal Jacksont (aki egyébként UDFA volt még anno, bár Ő csak két évvel később lett kezdő). De mondom, ez azért több, mint mák volt, de nem lehetetlen út ez sem.Egy 6-7. körös C nem hinném, hogy kezdő lehetne, főleg mivel két másik tapasztalatlan játékos is van a falban ( egy minimum ). Márpedig most nem project kell, hanem azonnali megoldás, ha DLP lelép.TocyDLP-s résszel egyetértek, de ha nem nyomja le az árát a sok C, akkor bukjuk és nem tudunk a helyére hozni egy másik drágát. Mit tartasz/tartotok lehetségesnek, jó opciónak, ha nem ír alá?TocyDraft végefelé belenyúlni a szarba. Bár nem tudom idén milyen a C felhozatal, de hát 6-7. körben még lehet találni.
Közben visszább olvastam, volt már erről szó.Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Egy 6-7. körös C nem hinném, hogy kezdő lehetne, főleg mivel két másik tapasztalatlan játékos is van a falban ( egy minimum ). Márpedig most nem project kell, hanem azonnali megoldás, ha DLP lelép.DLP-s résszel egyetértek, de ha nem nyomja le az árát a sok C, akkor bukjuk és nem tudunk a helyére hozni egy másik drágát. Mit tartasz/tartotok lehetségesnek, jó opciónak, ha nem ír alá?TocyDraft végefelé belenyúlni a szarba. Bár nem tudom idén milyen a C felhozatal, de hát 6-7. körben még lehet találni.
Közben visszább olvastam, volt már erről szó.Eazzy
több mint 10 éve
DLP-s résszel egyetértek, de ha nem nyomja le az árát a sok C, akkor bukjuk és nem tudunk a helyére hozni egy másik drágát. Mit tartasz/tartotok lehetségesnek, jó opciónak, ha nem ír alá?TocyDraft végefelé belenyúlni a szarba. Bár nem tudom idén milyen a C felhozatal, de hát 6-7. körben még lehet találni.
Közben visszább olvastam, volt már erről szó.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Szóval te látsz abban realitást, hogy Armstead-Harris kezdő T-párossal vágjunk neki az évnek?Persze. Armstead néhány meccs alatt szemmel láthatóan fejlődött, egyre jobban vette fel a ritmust, Harris meg számomra nem tűnt sokkal gyengébbnek, mint Strief.
Tocy
De hogy mennyi különbség van kettőjük között igazán, azt úgyis Paytonék látják a legjobban és valszeg ennek megfelelő döntést hoznak majd.
Hogy DLP-t miként pótoljuk, arról fogalmam sincs. De azt se tudtam, hogy Faine-t hogyan pótoljuk, amikor elment a nagy lovéért, és azt sem, amikor az őt helyettesítő Goodwint engedtük el.
Ez alapján nagy biztonsággal kijelenthető, hogy erre a posztra nagy pénzt nem fogunk költeni, hacsak nem érzi úgy az FO, hogy csak nagy kompromisszumok vállalása árán tudnánk pótolni őt.
Más: az NFL-ben a profi csapatokkal rendelkező városok közül a Saints szerepelt a legjobban idén a helyi tévés nézettségben (52%), a második helyezett a Denver, de csak 43,5 százalékkal.
Mutatja a helyiek elkötelezettségét a csapat iránt, hogy még a tavalyi csúfos szezonban is a második legjobbak voltak 45,5 százalékkal.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Striefért én nem robbantanék bankot, bár a posztja amúgy se egy pénzigényes poszt. Ez volt a legjobb éve, pont akkor, amikor új szerződésért küzdött. Harris fasza volt, amikor helyettesíteni kellett.Szóval te látsz abban realitást, hogy Armstead-Harris kezdő T-párossal vágjunk neki az évnek? Nem tudom ez mennyire lehetséges, de imádnám.
BDLP-ről is hasonló a véleményem, nem adnék neki top 5 C pénzt, két jó G között könnyű jó C-nek lenni (tűnni). Ráadásul több jó cenya is FA lesz (lehet) idén, ami talán valamit lenyomhat az árán/igényén.
Mondjuk az ő helyére nem tudom kit tennék.atapapa
DLP-s résszel egyetértek, de ha nem nyomja le az árát a sok C, akkor bukjuk és nem tudunk a helyére hozni egy másik drágát. Mit tartasz/tartotok lehetségesnek, jó opciónak, ha nem ír alá?
több mint 10 éve
Striefért én nem robbantanék bankot, bár a posztja amúgy se egy pénzigényes poszt. Ez volt a legjobb éve, pont akkor, amikor új szerződésért küzdött. Harris fasza volt, amikor helyettesíteni kellett. BDLP-ről is hasonló a véleményem, nem adnék neki top 5 C pénzt, két jó G között könnyű jó C-nek lenni (tűnni). Ráadásul több jó cenya is FA lesz (lehet) idén, ami talán valamit lenyomhat az árán/igényén.
Mondjuk az ő helyére nem tudom kit tennék.
több mint 10 éve
Néhány érdekesség...A SEA elleni meccsen alig született normális passz az időjárás miatt, ami eléggé devalválja Harperékat.
-Saints averaged less than 2 yards per play on screen passes in their final five games.
-- Forty six of Robinson's 57 yards came after contact, while Ingram gained 17 of his yards after contact.
- Brees pressured on 10 of 44 drop backs and blitzed just three times. DE! - Great game for Terron Armstead -- perfect in pass protection with no pressures allowed.
Ez pláne érdekes:
- Safeties Roman Harper and Jenkins had the two highest coverage grades. Combined to allow two catches for five yards (both from Harper).
- Pressured Wilson on more than 50 percent of his drop backs (14 of 24).
Emellett lehúzzák Galette-et, Hawthorne-t és Jimmyt, ugyanakkor kiemelik, hogy Hill remekül blokkolt futásoknál+volt egy szép elkapása is. Őt senki nem értette szezon elején, hogy mit keres az 53-ban, gondoltuk foglalja valakinek a helyet...ahhoz képest szerintem óriási meglepetés, hogy ennyire hasznos, a legjobban blokkoló TE-ünk ( ez azért nem nehéz ), de elkapni is tud, ez a mostani pláne tetszett. Ezek eddig a Seattle-meccsre vonatkoztak, de a következők már szezonra:
Tocy
Galette rossz volt, mivel a meccs elején lesérült, és végig ezzel játszott.
Hill idei szezonjától én nem vagyok elájulva, szvsz jobb TE-t is rúgtunk ki miatta, persze a jövő az övé, fejlődhet még.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Ellenpéldának meg ott van Frederick, aki azonnali upgrade volt a Cowboysnál és egy jó falat csinált ( nyilván kellett ehhez más is ).Azért picit durva lenne, ha hirtelen 3 rookie ( jó, Harris nem az, jövőre Armstead sem, de azért mégis... ) szerepelne a két rutinos G körül...TocySzerintem elnézve az FA piacot az említett posztokon elképzelhető, hogy piac nyitás előtti vagy az azt követő pár napban sokkal okosabbak leszünk akár egy nagy igazolással, akár a meglévők újraigazolásával. Eleve érdekes kérdés, hogy Strief mondjuk piacot akar-e érni, amennyit én láttam/hallottam belőle, ő azért nem az a szédelgős típus. DLP már kétszer "kint" volt, tavaly senki nem matchelte a tendert, de idén szabadon igazolható lesz, szóval most nem mondjuk meg az árát.
Elég rizikós lenne egy Harris-Grubbs-rookie-Evan-Arsmtead fal, még úgyis ha a baloldaltól nem tartok, de a jobbszárny necces lehet. Magasan nem szeretném ha C-t draftolnánk, lássátok Konz is mennyire bejött a Falconsnak...Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Azért picit durva lenne, ha hirtelen 3 rookie ( jó, Harris nem az, jövőre Armstead sem, de azért mégis... ) szerepelne a két rutinos G körül...TocySzerintem elnézve az FA piacot az említett posztokon elképzelhető, hogy piac nyitás előtti vagy az azt követő pár napban sokkal okosabbak leszünk akár egy nagy igazolással, akár a meglévők újraigazolásával. Eleve érdekes kérdés, hogy Strief mondjuk piacot akar-e érni, amennyit én láttam/hallottam belőle, ő azért nem az a szédelgős típus. DLP már kétszer "kint" volt, tavaly senki nem matchelte a tendert, de idén szabadon igazolható lesz, szóval most nem mondjuk meg az árát.
Elég rizikós lenne egy Harris-Grubbs-rookie-Evan-Arsmtead fal, még úgyis ha a baloldaltól nem tartok, de a jobbszárny necces lehet. Magasan nem szeretném ha C-t draftolnánk, lássátok Konz is mennyire bejött a Falconsnak...
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Azért picit durva lenne, ha hirtelen 3 rookie ( jó, Harris nem az, jövőre Armstead sem, de azért mégis... ) szerepelne a két rutinos G körül...Great game for Terron Armstead -- perfect in pass protection with no pressures allowed.Szerintem DLP sokat fog kérni, így ő szerintem megy. Sajnos kevés olyan FA C lesz, aki ár/érték arányban megfelelne, de az elmúlt évek alapján Brain csendben az egyik legjobb C a ligában.
Brown 12 büntetéssel ( 7 holding, 2 false start, 3 illegal use of hands ) 79 yardot vett el tőlünk. A két pro bowler guardunk is sokat elvitt, Evans 6 büntetés-50 yard, Grubbs szintén 6 büntetés-55 yard. A fal másik két tagja, az FA-piacra kerülő DLP és Strief 5-5 büntetéssel, 49 ill. 43 yarddal járult ehhez hozzá.Tocy
Az RT poszt sem egyszerű. Aki instant upgrade lenne ezen a poszton (pl.: Austin Howard, akivel a futás sokat fejlődne) szerintem marad ahol van. Clabo vagy David Stewart meg öregebbek, mint Strief, és szerintem nem sokkal olcsóbbak. Harris talán készen van az RT posztra, és ő meg tényleg szotyiért marad. Bele sem gondolok, ha mégsem válik be.
DLP elvesztése estén sem szívesen tenném Brees életét kockára egy rookie C-vel... :\Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Great game for Terron Armstead -- perfect in pass protection with no pressures allowed.Szerintem DLP sokat fog kérni, így ő szerintem megy. Sajnos kevés olyan FA C lesz, aki ár/érték arányban megfelelne, de az elmúlt évek alapján Brain csendben az egyik legjobb C a ligában.
Brown 12 büntetéssel ( 7 holding, 2 false start, 3 illegal use of hands ) 79 yardot vett el tőlünk. A két pro bowler guardunk is sokat elvitt, Evans 6 büntetés-50 yard, Grubbs szintén 6 büntetés-55 yard. A fal másik két tagja, az FA-piacra kerülő DLP és Strief 5-5 büntetéssel, 49 ill. 43 yarddal járult ehhez hozzá.Tocy
Az RT poszt sem egyszerű. Aki instant upgrade lenne ezen a poszton (pl.: Austin Howard, akivel a futás sokat fejlődne) szerintem marad ahol van. Clabo vagy David Stewart meg öregebbek, mint Strief, és szerintem nem sokkal olcsóbbak. Harris talán készen van az RT posztra, és ő meg tényleg szotyiért marad. Bele sem gondolok, ha mégsem válik be.
DLP elvesztése estén sem szívesen tenném Brees életét kockára egy rookie C-vel... :\