NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy "hazai" kicker-hez mit szólnátok így a hatodikban?
több mint 11 éve
Annyira jók vagyunk, hogy megengedhetjük hogy az ST-re koncentráljunk a draft első körétől, ha idevesszük, hogy Cooks-nak visszahordások is be lettek ígérve 😛😀Nem, ezek nem visszahordani fognak, hanem ütni-vágniatapapaAzt keresem, hogy most melyik fog visszahordani, de úgy néz ki egyik sem 😀😀Gyurma Pappaszerencse, hogy alapvetően már egy erős alapanyagból dolgozik a csapat..lolViszont az ST szar volt, ezek a pickek most mind oda mentek 😀atapapa
Azt is kell, de ehhez, kicsit "drága a buli"...zemanla
több mint 11 éve
Igen, egy tréd miatt nincs 😉 (jogos)😉clbassAkkor egy K-t és egy 7.körösbe trade után egy égimeszelő WR-t kérnék 😉clbassolyanunk nincsatapapa
Látom izgulsz a tipped miatt, de ezt már nem szurkolod ki 😀
esetleg Larsen, ha bent lesz még. udfa rögtön a 7. kör után indul, vagy holnap?lolA draft után rögtön indul, csak inkább holnap lesz eredménye
több mint 11 éve
😉Akkor egy K-t és egy 7.körösbe trade után egy égimeszelő WR-t kérnék 😉clbassolyanunk nincsatapapa
több mint 11 éve
Off: ma kint voltam a Wolves meccsen. Volt kint vki Saints sapiban innen?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
😀Boswell 6/26-ra?lolááá, kell még egy hetvenötödik linebackeratapapa
esetleg Larsen, ha bent lesz még. udfa rögtön a 7. kör után indul, vagy holnap?
több mint 11 éve
Boswell 6/26-ra?lolááá, kell még egy hetvenötödik linebacker
több mint 11 éve
😀Nem, ezek nem visszahordani fognak, hanem ütni-vágniatapapaAzt keresem, hogy most melyik fog visszahordani, de úgy néz ki egyik sem 😀😀Gyurma Pappaszerencse, hogy alapvetően már egy erős alapanyagból dolgozik a csapat..lolViszont az ST szar volt, ezek a pickek most mind oda mentek 😀atapapa
Azt is kell, de ehhez, kicsit "drága a buli"...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Boswell 6/26-ra?
több mint 11 éve
Nem, ezek nem visszahordani fognak, hanem ütni-vágniAzt keresem, hogy most melyik fog visszahordani, de úgy néz ki egyik sem 😀😀Gyurma Pappaszerencse, hogy alapvetően már egy erős alapanyagból dolgozik a csapat..lolViszont az ST szar volt, ezek a pickek most mind oda mentek 😀atapapa
több mint 11 éve
Azt keresem, hogy most melyik fog visszahordani, de úgy néz ki egyik sem 😀😀szerencse, hogy alapvetően már egy erős alapanyagból dolgozik a csapat..lolViszont az ST szar volt, ezek a pickek most mind oda mentek 😀atapapa

több mint 11 éve
szerencse, hogy alapvetően már egy erős alapanyagból dolgozik a csapat..lolViszont az ST szar volt, ezek a pickek most mind oda mentek 😀
több mint 11 éve
Akkor egy K-t és egy 7.körösbe trade után egy égimeszelő WR-t kérnék 😉clbassolyanunk nincs
több mint 11 éve
Akkor egy K-t és egy 7.körösbe trade után egy égimeszelő WR-t kérnék 😉
több mint 11 éve
ha Cooks nem lenne, a kardomba dőlnék... de még érte is soknak érzem a feladott 3. kört.egy magas wr igazán jöhetett volna még, Toon nem egy életbiztosítás
szerencse, hogy alapvetően már egy erős alapanyagból dolgozik a csapat..
több mint 11 éve
AZ előző körben simán el lehetett volna hozni Richardsont (Baylor, OG), Fortt szvsz most is bent lett volna. Ezt a nagy D-mániát én se értem, tavaly a D hatalmasat javult, most elhoztuk az FA-piac legjobb védőjét, de mi továbbra is lapátoljuk az energiát a védelembe.
Valszeg lesz ebből egy Goodwin-igazolás centerbe.
több mint 11 éve
Miért hanyagoljuk ennyire az O-t? Évről évre hanyatlik, elküldünk két öregedő alapembert, és érkezik egy Wr a draftról, míg a már tavaly is óriásit javuló D-be a sérültek is visszatérnek, kimagasló/jó FA-k érkeznek és az 5-ből 4 picket ide húzunk @) lassan tútójukEzek szerint az egy évvel ezelőtti O class felé nagy a bizalom
több mint 11 éve
Powell oké, Sunserit nem tudom értelmezni. Nem egy lecsúszott tehetség és minden, csak nem need. Szerintem nincs feltétlenül rendben a fal, de nem akartunk nagyot reachelni és nem volt már bent upgrade-nek számító C:
több mint 11 éve
valaki elmondja miért kellett még egy safety? 😀Powell fasza.
elég vegyes érzések keringenek bennem...
több mint 11 éve
Ez a sefety hatalmas need volt 😀A Powel-gyerek rokonszenvesebb.
Úgy néz ki az OL teljesen rendben van. Legalábbis a draftunk erről árulkodik.
több mint 11 éve
Hát ilyen se volt még az elmúlt pár évben...az 5. körben sikerül becsatlakoznom a draftba 😮 Totál nem ezt vártam. Cooks-ban nagy a potenciál, de "drága" volt egy mély wr drafton, ráadásul én inkább egy "igazi szélsőt" vártam az elején. Jean-Baptiste iszonyú fizikális, de egyet kell értenem Atával. Ha nem jammel jelenleg agyonverik. Remélem ki lehet kupálni. Khairi Fortt...sérülékeny project jöhetett volna később is és máshová is. Eddig nekem nem tetszik, de bízom a FO-ban :cool:
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Ha túl is lépünk a képességein, számomra nagyon aggasztó a sok sérülés, mit sok, rengeteg...Nem tetszik ez a pick.
több mint 11 éve
Reddick szintén 4,7-es 40 yardot csinált, ő a draft előtti listákon még annál előrébb is szerepelt, mint ahol most elhoztuk ezt az embert. De mindegy, ne legyen igazam és váljon belőle egy jó játékos nálunk.
több mint 11 éve
Egyáltalán nem special teamer az arc, kiemelkedően erős és gyors is, képes menni TE-ekkel (ami elég nagy előny), Reddickkel ne hasonlítsuk össze. Képzetlen még jelenleg, kicsit sokat agyal szerintem a playeken, ez javítható. Az adottságai szerintem kiemelkedőek de dolgozni kell rajta (mint pl tavaly Armstead...).
több mint 11 éve
hoztunk egy max special teamert, aki a fél pályafutását kórházban töltötte, mindezt a 4. körben.... hát engem se Ata.