New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Atapapa!Ment válasz.
Less már rá a postaládádra!
😊Bazzani
A Brown vs. Armstead kérdésben azért egy érdekes aspektus felmerült bennem, azaz most magam ellen fogok érvelni.
Brown a 2 héttel ezelőtti meccsen nagyjából hibátlanul védte Brees seggét, tényleg az egyik legjobb meccse volt a pass protectiont tekintve, talán egy pressure-t se engedett. Most botrány volt, de az a körülmény nem elhanyagolandó, hogy Quinn jelenleg kb. a liga legjobb 43-as endje, rengeteg LT-nek jelent nagy kihívást.
Én támogatom Armstead éles tesztelését, meg Brown pedagógiai jegelését, de ha az utóbbi Hardyt pressure nélkül tudta tartani, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy talán Brownnak fekszik Hardy játéka, és újra eredményes tudna lenni vele szemben.
több mint 12 éve
lehet én vagyok ügyetlen, de olyan szcenáriót viszont nem tudtam kreálni, amiben lemaradtunk volna a po-ról.adam77Arizona nyeri a következő kettőt, mi meg bukjuk mindkettőt. Ha az Arizona kikap a Seattle-től, akkor már fix a PO.
Ha nyerünk, az utolsó héttől függetlenül megnyertük a csoportot, ha kikapunk, akkor Falcons győzelem esetén még nyerhetjük a csoportot, de ahhoz azért ipari chokerkedés kellene a Pantherstől, legalább akkora, mint amit mi bemutattunk a Rams ellen.
(A Falconsnak kb. mindegy, hogy hány meccset nyer vagy veszít, szinte kizárt, hogy ne ők vigyék az első elérhető legjobb passrushert. Bár van olyan mock, aki szerint a Texans nem QB-t húz, lol.)

több mint 12 éve
nyomkodtam cseppet az espn playoff generátorát ( espn.go.com/nfl/playoffs/machine )... hát, ha nem nyerünk vasárnap akkor 5. de leginkább 6. hely és a wc-körben nagy sansszal eagels, bears, green bay néz ki. élmény lesz bármelyik is legyen. befigyelhet még a lions és a dallas, de akkor már elég kreténre voltak állítva a lehetőségek.januárban északra, szabadég alá.. szinte reménytelen. mondjuk, ha ott nyerünk utána már jöhet bármi 😊
lehet én vagyok ügyetlen, de olyan szcenáriót viszont nem tudtam kreálni, amiben lemaradtunk volna a po-ról.
több mint 12 éve
nfl_lover
912
Harper teljes edzésmunkát végzett.
több mint 12 éve
nektek mi a véleményetek, Vaccaro beválhat "hagyományos" safety szerepben és lehet egy hosszú távú megoldás a csapat számára?sLyNzJátszik ő elég sok "hagyományos" strong safetyt, és szerintem már most top 10 SS.
Kérdés, hogy be akarjuk-e skatulyázni ide, vagy Ryan a pálya minden pontján akarja-e játszatni egyfajta jokerként, megzavarva ezzel a támadókat azt illetően, hogy mire is számítsanak.
több mint 12 éve
8 éve..azért Nfl-ben az nagyon sok idő még ha egy K-ről is van szósLyNzMég tavaly is bevarrt minden 40 yardnál rövidebb próbálkozást. Persze ha akkora ász lenne, akkor lenne csapata is. Ilyenkor már csak ilyen a kínálat.
Ahány képet láttam róla, mindig a cserékkel edzett...TocyEddig csere volt, kivel készüljön?
Amúgy azért érdekes kérdés ez, hogy drafton kell megoldani, hát Armsteadet 3. körben húztuk, azért az elég elöl van, rögtön következő évben húzunk megint ide, az elég nagy blama. TocyAzt írtam, hogy ideje látni, Armstead mire képes, mert ennek tudatában lehet eldönteni az OT-pick prioritását.
Armstead egyértelműen projektnek lett elhozva a harmadosztályból, ha nem válik be, nem kell miatta szégyenkezni, ez nem lenne még akkora égés sem, mint a nagy USC-ről érkező Brown besülése.
több mint 12 éve
nektek mi a véleményetek, Vaccaro beválhat "hagyományos" safety szerepben és lehet egy hosszú távú megoldás a csapat számára?
......
több mint 12 éve
Felmerül a kérdés: miért most?Ahány képet láttam róla, mindig a cserékkel edzett...hát kíváncsi leszek nagyon. Nyilván Payton látja, hogy mit tud, aztán lehet 5 snap után jön vissza Brown, csak hogy érezze, hogy ha szar, akkor bizony nem játszik. Amúgy azért érdekes kérdés ez, hogy drafton kell megoldani, hát Armsteadet 3. körben húztuk, azért az elég elöl van, rögtön következő évben húzunk megint ide, az elég nagy blama. De hát Brown nem megoldás, Strief szerződése is lejár, egy Armstead-Harris kettőssel meg nem igazán szeretnék jövőre nekivágni a szezonnak 😀
Mert kiderült, hogy Brown a karrieréve ellenére nem tud kezdő szinten játszani és a következő év előtt el kell dönteni, hogy van-e házon belül utánpótlás, vagy a drafton/FA-n kell megoldást keresni.
Azt eldönteni, hogy Armsteadre mennyire lehet számítani, a legjobban éles meccsen lehet.
Vélhetően edzésen nem akkora homály a csávó, hogy Payton kinyírassa vele Brees-t. (Ha nagyon gáz, le lehet cserélni még meccs közben is)
Nyáron játszott jól is, rosszul is, csak sajnos a cserék ellen. Meglátjuk mi ragadt rá pár hónap alatt profi környezetben.atapapa
több mint 12 éve
8 éve..azért Nfl-ben az nagyon sok idő még ha egy K-ről is van szóés Graham? 13 év alatt 17 csapatváltás.. jó lesz ő nekünk?sLyNzVolt ő All-Pro is anno régen, ha fejben egyben van simán jó lehet.empty taxi
......
több mint 12 éve
és Graham? 13 év alatt 17 csapatváltás.. jó lesz ő nekünk?sLyNzVolt ő All-Pro is anno régen, ha fejben egyben van simán jó lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
és Graham? 13 év alatt 17 csapatváltás.. jó lesz ő nekünk?sLyNzA következő draftig igen :p
A közelít berúgja, és Hartley után már ez is valami. 40 yard felett már kevésbé lehet számítani rá, nem fog 4 40+ yardos FG-t rúgni egy meccsen, mint Hartley az SB-n
több mint 12 éve
és Graham? 13 év alatt 17 csapatváltás.. jó lesz ő nekünk?
......
több mint 12 éve
Felmerül a kérdés: miért most?Mert kiderült, hogy Brown a karrieréve ellenére nem tud kezdő szinten játszani és a következő év előtt el kell dönteni, hogy van-e házon belül utánpótlás, vagy a drafton/FA-n kell megoldást keresni.
Azt eldönteni, hogy Armsteadre mennyire lehet számítani, a legjobban éles meccsen lehet.
Vélhetően edzésen nem akkora homály a csávó, hogy Payton kinyírassa vele Brees-t. (Ha nagyon gáz, le lehet cserélni még meccs közben is)
Nyáron játszott jól is, rosszul is, csak sajnos a cserék ellen. Meglátjuk mi ragadt rá pár hónap alatt profi környezetben.
több mint 12 éve
Egyrészt szerintem nem kiváló passzblokkoló, pláne nem egy Panthers front seven ellen. De mondom legyen igazad, meg én sem mondom azt, hogy nem válik be és iszonyatosan szurkolok neki. Csak én nem most húztam volna ezt meg.Nem egy meccsről beszélünk. Az tudott, hogy Armstead kiváló passz blokkoló, futás ellen elveszett, de ezen a meccsen nem számítok arra, hogy sokat akarunk majd futkosni, ahogy otthon sem akartunk.Gyurma PappaNem látok Payton fejébe természetesen, de a SEA meccs kalkulált vereség lehetett. A Rams elleni nem volt az. Lehet várni, de mire?Gyurma PappaSemmire. Ahogy beszéltük is itt, egy meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni.Tocy
több mint 12 éve
Nem egy meccsről beszélünk. Az tudott, hogy Armstead kiváló passz blokkoló, futás ellen elveszett, de ezen a meccsen nem számítok arra, hogy sokat akarunk majd futkosni, ahogy otthon sem akartunk.Nem látok Payton fejébe természetesen, de a SEA meccs kalkulált vereség lehetett. A Rams elleni nem volt az. Lehet várni, de mire?Gyurma PappaSemmire. Ahogy beszéltük is itt, egy meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni.Tocy

több mint 12 éve
Nem látok Payton fejébe természetesen, de a SEA meccs kalkulált vereség lehetett. A Rams elleni nem volt az. Lehet várni, de mire?Gyurma PappaSemmire. Ahogy beszéltük is itt, egy meccsből nem kell nagy következtetéseket levonni.
több mint 12 éve
Nem látok Payton fejébe természetesen, de a SEA meccs kalkulált vereség lehetett. A Rams elleni nem volt az. Lehet várni, de mire?

több mint 12 éve
Nézd: a Rams elleni meccs elment ezen a két emberen. Ha nincs Brown buta szabálytalansága, akkor 10-24-gyel fordulunk, de ha van a bünti, akkor is jó FG mellett 6-24-gyel, ahonnan vissza lehetett volna jönni, ahogy láthattuk is. Brown szarsága nélkül nincs az első INT, nincs az egész meccses check down szenvedés stb.A Seahawks elleni meccs meg elment a lassú LB-inken, illetve a hosszú passzokat nyelő secondaryn, különösen Jenkinsen. Ő miért játszik? A Falcons szétpasszolt minket az első félidőben White-on, ő miért játszik? Értem én, meg mondom, Hartley-val különösen egyetértek, de Brown sem megoldás, csak nekem az kérdéses, hogy ezek most, a szezon ezen szakaszában kellenek-e. Hartley egész évben ezt csinálta, Brown is gyenge volt végig, most Quinn ellen ez duplán kijött. Ezeket meg lehetett volna csinálni korábban is, nem feltétlenül a csoportdöntő és a rájátszás előtt.
A döntés jó, Brown nincs kivágva, csak nem ő kezd. Ha nem megy Arstead, be lehet cserélni. Ha bejön, akkor mennyország.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Nézd: a Rams elleni meccs elment ezen a két emberen. Ha nincs Brown buta szabálytalansága, akkor 10-24-gyel fordulunk, de ha van a bünti, akkor is jó FG mellett 6-24-gyel, ahonnan vissza lehetett volna jönni, ahogy láthattuk is. Brown szarsága nélkül nincs az első INT, nincs az egész meccses check down szenvedés stb. A döntés jó, Brown nincs kivágva, csak nem ő kezd. Ha nem megy Arstead, be lehet cserélni. Ha bejön, akkor mennyország.

több mint 12 éve
És úgy kell felrázni, hogy kirúgod a kickered, akit egész szezonban védtél, pedig mindenki szidott, valamint kiteszed az amúgy nem túl jó, de pl a tavalyi Bushrodnál nem gyengébb LT-d egy gyenge meccs után, sőt, leülteted a padra, és inkább vészmegoldást játszatsz, majd a szezon legfontosabb meccsén idegenben az eddig semmit nem játszó, képzetlen újoncodat teszed a helyére?😮 az komoly. Armsteadből én amennyit láttam preseasonben, az elég gáz volt, azóta sem játszott, Baromi boldog lennék, ha beválna és meglenne a jövő LT-je, de erős fenntartásaim vannak...így a csoportdöntő és a szezonunkat meghatározó meccs előtt nem biztos, hogy jó két ilyen drasztikus döntést meghozni...TocyDe, fel kellett rázni a csapatot. Nagyon bízok Payton e döntéseiben.Gyurma Pappa
Dicsértük Paytont, hogy mennyivel érettebben tért vissza idén, ezek a move-ok ezzel ellentétesek. Hartley-t nem bánom igazán, nála rosszabb kickerünk nem lehet, nem baj, ha nem rúgja be 55-ről Graham, de lehessen benne bízni, hogy mondjuk 45-ről, 37-ről nem fog hibázni. De Brown gyakorlatilag kivágásával ebben a helyzetben nem értek egyet...de ha bejön, komolyan mondom, hogy iszonyatosan boldog leszek.
több mint 12 éve
😮 az komoly. Armsteadből én amennyit láttam preseasonben, az elég gáz volt, azóta sem játszott, Baromi boldog lennék, ha beválna és meglenne a jövő LT-je, de erős fenntartásaim vannak...így a csoportdöntő és a szezonunkat meghatározó meccs előtt nem biztos, hogy jó két ilyen drasztikus döntést meghozni...TocyDe, fel kellett rázni a csapatot. Nagyon bízok Payton e döntéseiben.

több mint 12 éve
😮 az komoly. Armsteadből én amennyit láttam preseasonben, az elég gáz volt, azóta sem játszott, Baromi boldog lennék, ha beválna és meglenne a jövő LT-je, de erős fenntartásaim vannak...így a csoportdöntő és a szezonunkat meghatározó meccs előtt nem biztos, hogy jó két ilyen drasztikus döntést meghozni...
több mint 12 éve
Shayne Graham jött Hartley helyére.lol
IGEN IGEN IGEN IGEN IGENBízom benne,hogy Payton határozott, kellő időben meghozott döntései,pozitív hatással lesznek a csapatra.
Boldog vagyok, nagyon jó érzéseim vannak Armsteaddel kapcsolatban! Lehet, hogy ez a hozzászólás vasárnap este 10-re nagyon szarul fog kinézni, de most valahogy úgy érzem, hogy valami jó kezdődik el.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Shayne Graham jött Hartley helyére.