New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
egy homoszekszuális úriember?!Morgan out vasárnapra 😕Ki az a faszi a kopasz szakállas rendkívül szimpatikus fiatalember mellett?hajdu
És egy jó kép😊 nem fake 😀
atapapa
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Morgan out vasárnapra 😕Ki az a faszi a kopasz szakállas rendkívül szimpatikus fiatalember mellett?
És egy jó kép😊 nem fake 😀
atapapa
több mint 12 éve
ne feledjétek Ő egy ninja!Morgan out vasárnapra 😕Ez tuti? Csak mert Jimmy és Hawthorne is ugyanúgy limitáltan edzett, mint ő...Tocy
atapapa
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Morgan out vasárnapra 😕Ez tuti? Csak mert Jimmy és Hawthorne is ugyanúgy limitáltan edzett, mint ő...
atapapa
több mint 12 éve
Ha minket az NFL nem csak a kifizetett pénz miatt tett gallyra (és miért tett volna, amikor a Packers nyugodtan fizethette ki a pénzt nagy playekre), akkor itt az idő kiosztani pár eltiltást RádzsörAzért elképzelem, ahogy nem boldogok ilyenkor az NFL jogászai, vezetői 😀
Maybin says Jets want to knock Bush out, legally
“If I get penalized, I’m not going to stop hitting or head hunting,” Landry said.
Ellenkező esetben ismét csak kérem vissza az edzőnket. atapapa
több mint 12 éve
Ha minket az NFL nem csak a kifizetett pénz miatt tett gallyra (és miért tett volna, amikor a Packers nyugodtan fizethette ki a pénzt nagy playekre), akkor itt az idő kiosztani pár eltiltást RádzsörMaybin says Jets want to knock Bush out, legally
“If I get penalized, I’m not going to stop hitting or head hunting,” Landry said.
Ellenkező esetben ismét csak kérem vissza az edzőnket.
több mint 12 éve
Nem egy Revis a csávó, de ebben a sok szerelésben ott van az is, hogy zónázunk. A 10 DP elég derék tőle. Főleg úgy hogy a csapat maradék részének van 19.Illetve most nézem, hogy PatRob már 10 PD-nél tart. Rajta kívül az egész csapat 18-nál. Illetve már csinált 30 tackle-t ( 4. ), van egy sackje, és egy int-je is. Csak nekem nem tűnik ő ennyire jónak?TocyEgy CB-nél nem feltétlen előny a sok tackle, jelentheti azt is h le szokott késni WR-ről, hagyja megcsinálni az elkapást és utána szerel.empty taxi
Jimmynek viszonylag jól ment ma az edzés, a sérültlista egyéb része se fest vészesen, csak a másik Graham volt harcképtelen.
több mint 12 éve
Igen az sok, a ligát Richard Sherman meg Tim Jennings vezeti 14-gyel. Tegyük hozzá azt is h szvsz PatRob-ra szívesebben dobál az ellen QB-je mint Greerre. Bár ebben a rangsorban is előrébb van PatRob, mint Greer:Tudom én, de a 10 pass defense a többiekhez képest nagyon sok..TocyIlletve most nézem, hogy PatRob már 10 PD-nél tart. Rajta kívül az egész csapat 18-nál. Illetve már csinált 30 tackle-t ( 4. ), van egy sackje, és egy int-je is. Csak nekem nem tűnik ő ennyire jónak?TocyEgy CB-nél nem feltétlen előny a sok tackle, jelentheti azt is h le szokott késni WR-ről, hagyja megcsinálni az elkapást és utána szerel.empty taxi
wp.advancednflstats.com/defenderstats.php?year=2012&pos=CB&season=reg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Tudom én, de a 10 pass defense a többiekhez képest nagyon sok..Illetve most nézem, hogy PatRob már 10 PD-nél tart. Rajta kívül az egész csapat 18-nál. Illetve már csinált 30 tackle-t ( 4. ), van egy sackje, és egy int-je is. Csak nekem nem tűnik ő ennyire jónak?TocyEgy CB-nél nem feltétlen előny a sok tackle, jelentheti azt is h le szokott késni WR-ről, hagyja megcsinálni az elkapást és utána szerel.empty taxi
több mint 12 éve
Illetve most nézem, hogy PatRob már 10 PD-nél tart. Rajta kívül az egész csapat 18-nál. Illetve már csinált 30 tackle-t ( 4. ), van egy sackje, és egy int-je is. Csak nekem nem tűnik ő ennyire jónak?TocyEgy CB-nél nem feltétlen előny a sok tackle, jelentheti azt is h le szokott késni WR-ről, hagyja megcsinálni az elkapást és utána szerel.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Az is érdekes, hogy Galette már 4 sacknél és 1 FF-nél jár, ha így folytatja, azért lehet ebből 10 sackes szezon, az meg nálunk már nagy szó 😀 Tavaly Harper volt a legjobb 7,5 sack, 2 FF, előtte Ellis 6 sack, 2 FF és előtte volt Will Smith 13 sackes idénye...Illetve most nézem, hogy PatRob már 10 PD-nél tart. Rajta kívül az egész csapat 18-nál. Illetve már csinált 30 tackle-t ( 4. ), van egy sackje, és egy int-je is. Csak nekem nem tűnik ő ennyire jónak?
több mint 12 éve
Kikerestem neked, nos a karrierje során a 6. meccs után eddig így állt:Köszi, jól gondoltam akkor, hogy meghálálja a szerződését. És durva, hogy az első két meccsen alig csinált valamit.
2006: 414
2007: 263
2008: Első meccsen lesérült, és csak a 9.-től játszott.
2009: 466
2010: 340
2011: 424
2012: 517
Szóval jó a megérzésed, eddigi legjobb idényét futja. És a tendencia is az, hogy egyre több labdát kap el ahogy a szezon halad előre.peterk2005
több mint 12 éve
Szerintem Colston legjobb idényét fogja futni, simán benne van Marquesben egy 1300+-os idény. Azért is, mert most nincs annyi célpont, mint mondjuk tavaly vagy azelőtt, amikor szállította a 1000+-os szezonokat. Nagyon nehezen találok meg statisztikákat, de biztos van olyan, hogy máskor hogy állt 6 meccs után, vagy egy olyan érzésem, hogy ez közel van a legjobbjához.Gyurma PappaKikerestem neked, nos a karrierje során a 6. meccs után eddig így állt:
2006: 414
2007: 263
2008: Első meccsen lesérült, és csak a 9.-től játszott.
2009: 466
2010: 340
2011: 424
2012: 517
Szóval jó a megérzésed, eddigi legjobb idényét futja. És a tendencia is az, hogy egyre több labdát kap el ahogy a szezon halad előre.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
blackandgoldreview.com/post/34165009860/three-claps-for-aaron-kromerHa az AFC-ben lennénk, akkor talán tudnám osztani az optimizmusát, ott jelen állás szerint akár 8-8 is elég lehet a WC-hoz.
Szerintem ismét van benne valami. 😊 És tetszik ez a pozitív hozzáállás...keke
De az NFC jelenleg úgy néz ki, mint amikor 2 éve két 10-6os csapat se jutott PO-ba.
Nagy győzelmi sorozatokra ez a védelem sajnos még most is alkalmatlan. Ha Brees csak egy kicsit is rosszul játszik, akkor mindig ki fogunk kapni, mint volt az 2007-ben vagy 2008-ban. Ebben a két évben amikor Brees 90 alatti passer ratinget csinált, csak egyszer nyertünk (akkor is 88-as PR-ja volt), a Williams alatti 3 évben meg nyolcszor.
több mint 12 éve
blackandgoldreview.com/post/34165009860/three-claps-for-aaron-kromerKicsit homer, de alapvetően semmi "nem igazat" nem írnak, mindösszesen szépítik a helyzetet.
Szerintem ismét van benne valami. 😊 És tetszik ez a pozitív hozzáállás...keke
Mondjuk most a Denver ellen azért komolyabb D-vel nézünk szembe, ki fog derülni, hogy mire is képes a O. Nagyon bízok benne, hogy Thomas megint magára talál, bár inkább a OL-nek kell újra megtalálni a módját annak, hogy tudjunk futni. A Broncos D futással sebezhetőbb, a passzvédekezésük meg egészen jó. Gondolom a O-jukat különösebben nem kell túlmagyarázni 😊
Szerintem Colston legjobb idényét fogja futni, simán benne van Marquesben egy 1300+-os idény. Azért is, mert most nincs annyi célpont, mint mondjuk tavaly vagy azelőtt, amikor szállította a 1000+-os szezonokat. Nagyon nehezen találok meg statisztikákat, de biztos van olyan, hogy máskor hogy állt 6 meccs után, vagy egy olyan érzésem, hogy ez közel van a legjobbjához.
Már csak Jimmynek kellene felépülni...
több mint 12 éve
keke
22
blackandgoldreview.com/post/34165009860/three-claps-for-aaron-kromerSzerintem ismét van benne valami. 😊 És tetszik ez a pozitív hozzáállás...
több mint 12 éve
Az egyébként mi, hogy a rémgyenge futásunkkal is 3. az offense szerzett yardokban és pontokban is? 😀 Tocya védelmünk meg tök utolsó
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ata: hol van az a statisztika, hogy Brees mennyivel jobb prime time meccseken? Emlékeim szerint valami durva 120+-os ratinget tol.Gyurma PappaVolt erre több is, attól függően hogy mikortól számolták. 2009-től tekintve valami 115 körül lehet, és a mérlegünk valami 12-2 körül van.
Azóta pl. 6 MNF-t játszottunk, egyet se vesztettünk 😊
Brees-re lehet szavazni
www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2012/REG/7
Itt meg az összes Szentre
www.neworleanssaints.com/fan-zone/pro-bowl-ballot-2013.html
A punterekhez eljutva durva látni Morstead 51,2 yardos átlagát. Ezzel jelenleg összesen 2 tizeddel marad el az abszolút rekordtól, ami viszonylag friss, csak 1940 óta áll...
több mint 12 éve
Tocy!Írd át a rangodat 2-4-re 😛
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Az egyébként mi, hogy a rémgyenge futásunkkal is 3. az offense szerzett yardokban és pontokban is? 😀
több mint 12 éve
ata: hol van az a statisztika, hogy Brees mennyivel jobb prime time meccseken? Emlékeim szerint valami durva 120+-os ratinget tol.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
A két adatot összenézve egyértelmű: nem Brees passzol többet, hanem jóval kevesebb és kevésbé hatékony a futás. Gyurma PappaNem hatékony a futás, de Brees bizony többet passzol a tavalyinál meccsenként több mint néggyel. Csak Brees is kevésbé hatékonyan dob, tavaly passzkísérletenként 8,3 yardot tettünk meg, idén 7,7.
A tavalyi szezonhoz képest az szembetűnő, hogy akkor az első 6 meccsen Brees nem volt valami hatékony a red zone-ban, majd a szezon végére feljavult, de még azzal is csak 59%-ban váltottuk TD-re a red zone-os helyzeteket, idén viszont már az első hat meccsen is kiemelkedő. Ha 20 yardon belül vagyunk, abból 71%-ban TD lesz. És ez elsősorban a passzjáték érdeme (18 passzolt és 3 futott TD-t csináltunk eddig)
Ha így folytatja Brees és a futójáték sem javul, akkor esélyes lehet a TD-csúcs megdöntésére vagy beállítására.