New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Ryanhez inkább áll közel a 1 gap szerencsére, ez talán segítségünkre lehet, a mostani személyi állománynak ez jobban megfelelne.

Érdekes volt ez az interjú, mert a riporter kérdezett rá specifikusan Vilma személyére, mint aki halott volt a Jetsben 3-4-ben, nem tudom hogy Payton felhozta volna-e őt magától példának, vagyis jó lenne már ha ott tartanánk, hogy világos: ki lett kirúgva, ki lett átstrukturálva, mert addig szegény szurkoló csak a félhomályban tud tapogatózni és az ilyen elejtett félmondatokat kénytelen továbbgondolni.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000138615/article/sean-payton-jonathan-vilma-can-move-to-olb-in-34
Amadeus91
A http címen kicsit meglepődtem 😮 "can move to olb" a cikkben persze már csak gyenge oldalról beszélnek és szerintem ilb-rőlclbass
Most mit mondott volna Payton? Hogy ez egyik SB ikonunkat kidobjuk a g**ibe? 😀

Elvileg igen, alkatilag, képességeiben alkalmas lehet bizonyos szituációkban (elsősorban 1st és hosszú második downok) ILB-nek, de nem gondolnám, hogy még elég gyors és elég fitt all down ILB-nek Vilma. Lofton 100%-os biztonsággal mondható, hogy a strong ILB lesz, de szerintem 'Thonre jobb lesz a másik oldalra. Vilma pedig cserének drága, így amire én számítok, az bizony a cut.

Ha nem kap új szerződést, szerintem mindenképpen rá kell ugranunk RJF-re, igaz hogy nem prototípus NT, de ha nem sikerül a drafton szerezni valami monstert, akkor tud játszani középen. Sok helyen DE-t írnak hozzánk, ami jelenleg nehezen érthető, Jordan és Hicks is kiváló fitnek tűnik, az előbbi ha nem is Justin Smith szintű "karakter", de egy elég szolid ötösnek néz ki. Hicks is úgy tűnik, hogy rendben lesz. Ellis kuka, Bunkley jó kérdés: 2 gap rendszerben ő gyakorlatilag alig használható NT-ként. Érdekes lehet, de az első évben elképzelhetőnek tartom, hogy alapszintű 1 gap 3-4-et is fogunk játszani, ami ugyan nem túl modern, átmeneti időszakra jól jöhet. És akkor Bunkley baromi jó fit lehet középre.

több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000138615/article/sean-payton-jonathan-vilma-can-move-to-olb-in-34
Amadeus91
A http címen kicsit meglepődtem 😮 "can move to olb" a cikkben persze már csak gyenge oldalról beszélnek és szerintem ilb-ről
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
több mint 13 éve
Ilyen lenne a Saints meze, ha soccercsapat lennénk 😊
atapapa
Hát nem bánom, hogy az nfl-ben nincs a mezeken marketing megjelenés 😊 A soccer nagycsapatok közül egyedül a barca, húzta sokáig, de végül ők is behódoltak, bár nem tudom, hogy az unicef megjelenés nem valami jótékonysági alapon került e rá a mezükre. Ha meg már a merci logónál tartunk, az meg teljesen elborzasztott, hogy címeres mezen is helyet követelt magának (kézi vb - Magyarország) 😕 nincs ott helye szerintem
több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
atapapa
Daimler Kecskemét. 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Legaláb az egyik legnagyobb név, "Bush #25" marad jövőre is. 1 évre aláírt megint. 😀
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
NFL Network's Albert Breer suggests free agent OLB Anthony Spencer as an offseason target for the Saints.
Kicsit mindig ráncolom a szemöldököm amikor őt, vagy Kruger-t, két "pay the man" embert írnak hozzánk, amikor egy szemernyi hely nincs a satyeszunk alatt. Tudom, hogy Loomis varázsló, de ide talán az is kevés. Ráadásul Spencerről az a véleményem, hogy contract year-ben nagyot domborított, de a teli buksza mellett újra középszer lesz :/clbass
Lehet Vilmát is kitesszük...amúgy én sem értem ezeket, nekünk a FA nem igazán pálya, a draftról hiányzik a 2. kör...nem lesz túl szép ez az offseason.
több mint 13 éve
NFL Network's Albert Breer suggests free agent OLB Anthony Spencer as an offseason target for the Saints.
Kicsit mindig ráncolom a szemöldököm amikor őt, vagy Kruger-t, két "pay the man" embert írnak hozzánk, amikor egy szemernyi hely nincs a satyeszunk alatt. Tudom, hogy Loomis varázsló, de ide talán az is kevés. Ráadásul Spencerről az a véleményem, hogy contract year-ben nagyot domborított, de a teli buksza mellett újra középszer lesz :/
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
SS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊atapapa
 www.hawkeyesports.com/sports/m-footbl/mtt/parker_phil00.htmlempty taxi
Közben átírtam QQ-ra. ha találsz olyat is, szólj, leszek az ügynöke 😊 atapapa
Keresgéltem, de nincs 😊
2 alternatív megoldás:
1. Legyen Rob 2 évig DC akk kiesik a QQ-s év 😊
2. Győzd meg Dan Quinn Seahawks DC-t h jobban megy a személyiségéhez a Quentin név 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
SS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊atapapa
 www.hawkeyesports.com/sports/m-footbl/mtt/parker_phil00.htmlempty taxi
Közben átírtam QQ-ra. ha találsz olyat is, szólj, leszek az ügynöke 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
 www.hawkeyesports.com/sports/m-footbl/mtt/parker_phil00.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Más lehetőségünk nincs, drukkoljunk a sikeréért. A tavalyinál rosszabb csak nem lesz a D 😛

SS után jött RR, aki defcord és QQ a monogramja, annak jövőre állása lesz New Orleans-ban 😊

több mint 13 éve
Van bennem egy olyan bizakodó optimizmus, hogy a jövő évi védelmünk a liga első felébe fog tartozni, ami bőven elég lenne egy jó szereplésre 😉 Good work Mr. Ryan!clbass
Titkon én is reménykedek! 😊 De valami visszahúz.
több mint 13 éve
Van bennem egy olyan bizakodó optimizmus, hogy a jövő évi védelmünk a liga első felébe fog tartozni, ami bőven elég lenne egy jó szereplésre 😉 Good work Mr. Ryan!
több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Jó lesz Ryan bácsi! A középszintet össze fogja tudni rakni, és akkor már elégedettek lehetünk. (Olyan 20-22. helyet várok. Ha annál feljebb végzünk az már szép lenne.) Mellette a Special Team-es Stan Kwan is elég jó átlagot hozott a Buffallo-val tavaly. (2012: Punt return: 17.1 avg. (1. in the NFL), Kick return: 27.0 avg. (4. in the NFL)).

Bizakodó vagyok mindenképp! 😊krixtofer
Hát az ideinél rosszabbat Ryan sem rakhat össze, az fix.
több mint 13 éve
Jó lesz Ryan bácsi! A középszintet össze fogja tudni rakni, és akkor már elégedettek lehetünk. (Olyan 20-22. helyet várok. Ha annál feljebb végzünk az már szép lenne.) Mellette a Special Team-es Stan Kwan is elég jó átlagot hozott a Buffallo-val tavaly. (2012: Punt return: 17.1 avg. (1. in the NFL), Kick return: 27.0 avg. (4. in the NFL)).

Bizakodó vagyok mindenképp! 😊
több mint 13 éve
BB New Orleans Saints 42 — Who Dat!
Úgy tűnik eldőlt a kérdés?
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gqjvvwhkk50kocaegkss
Rob Ryan to coach New Orleans Saints defense
Rob Ryan is headed to the New Orleans Saints, but faces a test in bringing back a defense that was historically bad last season. What's first on his to-do list?

Nem tudom mit gondoljak...
több mint 13 éve
Grantham tényleg lemondta a jelöltségét a DC posztról. 😂
De csak az interjú utáni napon, vagyis minden bizonnyal mondtuk neki, hogy esélye sincs, cserébe engedtük emelt fővel kijönni a történetből.

több mint 13 éve
😊
több mint 13 éve
Ahogy Ricsi mondaná: "Az NFL-ben bármi megtörténhet!" 😛
több mint 13 éve
Van legalább 3 3/4 OLB, aki első körbe várt, egy csak leesik 15-ig (sajnos nem Jones lesz az)
Bevallom, nem a legjobb ütemben váltunk sémát, 43 DE-ből és 43 OLB-ből is elég korrekt a felhozatal idén. Igaz, a 34-es kínálat se rossz.

A tavalyi eredmények alapján a miénk lesz a harmadik legnehezebb sorsolás 2013-ban, de ez az NFL-ben sokat nem jelent, egy szezon alatt nagyot tudnak fordulni a dolgok.

több mint 13 éve
Nézegettem kik húznak előttünk 3-4es csapatok:
1/1 Chiefs - szinte biztos, hogy O-ba húznak
1/4 Eagles - ők is most váltanak 3-4re 😕
1/6 Browns - szintén zenész 😮
1/7 Cardinals - Remélem bejön a QB pick
1/9 Jets - simán lehet belőle OLB pick is
1/11 Chargers - Jó lenne egy O pick
1/15 Saints....
A hat előttünk álló csapatból 3 sanszosan front7-be húz, onnan is az NT és az OLB a legkézenfekvőbb. nehéz lesz egyből kezdő szintet húzni ezekre a posztokra az 1.,3., esetleg 4. körrel :/
több mint 13 éve