New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Túl sok a kérdőjel. Mit ér Brees Payton nélkül. Most nem csak a játékok hívására gondolok (erre részben választ kaptunk tavaly), hanem playdizájnra. Utóbbiban szerintem Payton a legjobb a Ligában és nagyon meg fogjuk érezni a hiányát. Szintén kérdés, hogy a labda másik oldalán SS képes-e összerántani a társaságot, tud-e akkora lökést adni a D-nek, mint amekkorát hozott Williams az első évében. A tippem: nem, SS módszerei és stílusa inkább hosszabb távon hozhatnak majd előrelépést.
Ha az O egy kicsit gyengül, azt kibírjuk, de a D komolyabb javulása nélkül legfeljebb becsorgunk a PO-ba, nagyon legfeljebb. Különösen ilyen közegben, szvsz a div. két gyengébb csapata is erősödött.
Smith: ragoztam eleget, az elmúlt két szezon 29 meccsén 12 sack. Vakoldali, 4/3-as DE-ként ez harmatgyenge (az NFL.com szerint 24 DE ért el nála több sacket 2011-ben...). Az idei 14 meccsén 6,5 sack, míg Galette 1 meccsen kezdve, amúgy csak szituációs helyzetekben bevetve 4,5. Szerintem 4 meccs után senkinek se fog hiányozni Smith, igazából attól félek hogy valahogy kibulizzák az eltiltás végrehajtásának eltolását és mégis játszani fog 😊
Arrington: őszintén remélem, hogy Toon nem fog neki helyet engedni maga előtt. AA nem győzött meg arról, hogy sokadik cserén kívül komolyabb szerepre alkalmas lenne.
A CB-poszt elég neccesnek tűnik, Porter és Torrence lelépésével nagyon vékonyak vagyunk itt. Robi és Greer elvileg alkalmas elvinni a szezont, de ha Greer rossz szokása szerint kiesik, akkor nagy bajban leszünk, a mögöttük lévő játékosok még nem bizonyították, hogy képesek lennének kezdőként játszani (mondjuk erre módjuk se volt, szerencsére).
Hogy kicsit optimista is legyek, szvsz a világ ellenünk van hangulatból, a csak azért is mutassuk meg attitűdből kovácsolhatunk is némi előnyt, a la 2007-s Pats.
több mint 13 éve
Arringtonra nagyon kíváncsi leszek, de jobban örültem volna, ha sikerül vmi komolyabb WR-t szereznünk akárhogyan. Smith-szel kapcsolatban pedig legyen igazad 😊Szerintetek mire lehet jó a csapat idén? A ligaelső Offense-ből lelépett Meachem ( kedvenc elkapóm volt... ), Toon nem annyira a deep route-okban jó ( ha vmiben egyáltalán jó lesz... ), elment a legjobb falemberünk, illetve Smith eltiltva, egyelőre semmiféle DE nincs a helyére, Porter helyett draftoltunk egy White-ot, nagy kérdőjel számomra ő, viszont az LB-sorunk még Vilma kiválásával is erősödött. Ti mit vártok az idei szezontól?TocyAz O nem gyengült jelentősen, Meachet nagyon szerettem én is, de Arrington már egy ideje itt van, bízok benne, Toont pedig meglátjuk. OL rendben lesz, Grubbs jó pótlás. Smith nem tett komolyat hozzá tavaly sem, az első négy meccset meg tudtuk oldani nélküle is, tavaly is. Porter elvesztése inkább elvi szinten kiesés, ha tavalyi teljesítménye nem fog hiányozni, sőt Patrick és Robinson kielégítőek lesznek, és White-ra inkább nickelben gondolok egyelőre.
Ha időben meg lesz Brees szerződése, akkor a PO a minimum elvárás nálam.Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Szerintetek mire lehet jó a csapat idén? A ligaelső Offense-ből lelépett Meachem ( kedvenc elkapóm volt... ), Toon nem annyira a deep route-okban jó ( ha vmiben egyáltalán jó lesz... ), elment a legjobb falemberünk, illetve Smith eltiltva, egyelőre semmiféle DE nincs a helyére, Porter helyett draftoltunk egy White-ot, nagy kérdőjel számomra ő, viszont az LB-sorunk még Vilma kiválásával is erősödött. Ti mit vártok az idei szezontól?TocyAz O nem gyengült jelentősen, Meachet nagyon szerettem én is, de Arrington már egy ideje itt van, bízok benne, Toont pedig meglátjuk. OL rendben lesz, Grubbs jó pótlás. Smith nem tett komolyat hozzá tavaly sem, az első négy meccset meg tudtuk oldani nélküle is, tavaly is. Porter elvesztése inkább elvi szinten kiesés, ha tavalyi teljesítménye nem fog hiányozni, sőt Patrick és Robinson kielégítőek lesznek, és White-ra inkább nickelben gondolok egyelőre.
Ha időben meg lesz Brees szerződése, akkor a PO a minimum elvárás nálam.

több mint 13 éve
Szerintetek mire lehet jó a csapat idén? A ligaelső Offense-ből lelépett Meachem ( kedvenc elkapóm volt... ), Toon nem annyira a deep route-okban jó ( ha vmiben egyáltalán jó lesz... ), elment a legjobb falemberünk, illetve Smith eltiltva, egyelőre semmiféle DE nincs a helyére, Porter helyett draftoltunk egy White-ot, nagy kérdőjel számomra ő, viszont az LB-sorunk még Vilma kiválásával is erősödött. Ti mit vártok az idei szezontól?
több mint 13 éve
szerintem pont itt az ideje ezt abbahagyni.Akkor eszt (!) megbeszéltük.hajduJobban is teszed. Az elző sem sikerült túl fényesen.hajduHasonlóképpen vélekedek én is a te megnyilvánulásaidról...empty taxi
több mint 13 éve
Akkor eszt (!) megbeszéltük.Hasonlóképpen vélekedek én is a te megnyilvánulásaidról...empty taxiJóisten.Jobban is teszed. Az elző sem sikerült túl fényesen.hajdu
Erre asszem ink nem reagálok...empty taxi
több mint 13 éve
Nem tudom milyen érdekeket sérthet a bizonyítékok nyilvánosságra hozatala, vagy legalább a szakszervezettel való megosztása. Leszámítva azt, hogy egyértelműen kiderülne a spion személye.Ha ezt az NFL nem zárja rövidre, akkor minimum olyan terjedelmű jogi rétestészta lesz a vége, mint a Starcaps-ügy volt. Ott ugye 2008 őszén döntött az NFL, 2011-ben be is vasalták a kiszabott szankciókat :/
Mondjuk ha el tudnák odázni itt is ennyi idővel az eltiltásokat, akkor minden érintett jól járna, 2014-ben már egyikük se nagyon fog focizni.
PFT a tavalyi alapján rangsorolta az NFL 101 legjobb játékosát.
69. Bunkley
56. Colston
49. Sproles
27. Nicks
12. Graham
3. Brees
Bunkleyért nagyon odavannak, futás ellen az egyik legnagyszerűbb DT-nek vélik. Bár ez semmire se garancia, egy éve ugyanezt írták Franklin 2010-es évéről is 😐
több mint 13 éve
RIVALRY!!!4!!!4!!44!!!4!!!!44444!!!4!Kezdődnek az okosságok, megszólalt, a mostmár független, volt nfl jogász. Na jó, blablablablabla független, mi? Értem mit akar most mondani a NFL: igazából a maradék 18-23 ember vallott! Elég komolytalan védekezés, azzal védekezni, hogy igazából erősek vagyunk, de nem mondjuk meg, higgyétek el, igazunk van. "Ja, ez az ítélet".

több mint 13 éve
Hasonlóképpen vélekedek én is a te megnyilvánulásaidról...Jobban is teszed. Az elző sem sikerült túl fényesen.hajduJa, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodrólhajduJóisten.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
😀KötözködöttNem szántam arrogánsnak, de barátinak sem. Egyébként meg - ahogy zeman mondja - használj jeleket.túl érzékeny gyerek vagy te.... 😉 senki nem kötöszködött vagy fröcsögött, ezt. kb mindenki felfogta kiv. téged!
Ja, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodról, így talán elvárható hogy te se gyere ide sajnálkozni, hogy mennyire kevés a büntetés, amit kaptunk. Akkor béke lesz 😊hajdu
-ON-peach
(nem kötekedés képpen) 😉zemanla
több mint 13 éve
Úgy a jó.Ja, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodrólhajduJóisten.
Vigyázzatok Falcons-szurkolók mert ahogy kiderült, mi nem félünk feltenni benneteket a bounty-listára 😛
Igaz, mint ahogy szintén kiderült, az "ítélet" végrehajtásához elég bénák vagyunk, a tegnap elmeszelt 4 játékos összesen 129 alapszakasz-meccset játszott Williams alatt és ezen meccsek során összesen három alkalommal fújtak rájuk roughing the passert, personal foult. A szemét vérengző vadállatok.
Még szerencse, hogy Hargrove erre rátett 2-t a 2009-es rájátszásban, legalább ő tudja, hogy miért büntették meg 😀
(Tudom, a többiek is inkább a szervezésért kapták a mókát)
több mint 13 éve
Jobban is teszed. Az elző sem sikerült túl fényesen.Ja, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodrólhajduJóisten.
több mint 13 éve
Ja, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodrólhajduJóisten.
Erre asszem ink nem reagálok...

Madden hates me.
több mint 13 éve
Na, szépen beszéljetek egymással!Egyébként kíváncsi leszek, hogy mi lesz a fellebbezésen, mert ugye a nyomozás alatt nem akart beszélni egyik játékos se Rogerrel, amit én részben értek, részben nem, de tuti az ügyvédek kitaláltak valami védekezési stratégiát. Számomra az ügyben egyébként Sean Pamphilon megnyilatkozása az érdekes, aki olyat talált mondani, hogy lerágja valamelyik végtagját, ha Fujita tényleg bűnös.
Szóval egyre izgisebb a dolog, minden látszat ellenére most kezdődik a buli. Szerintem. Mondjuk most inkább jobban örülnék egy Brees szerződésnek...

több mint 13 éve
KötözködöttNem szántam arrogánsnak, de barátinak sem. Egyébként meg - ahogy zeman mondja - használj jeleket.túl érzékeny gyerek vagy te.... 😉 senki nem kötöszködött vagy fröcsögött, ezt. kb mindenki felfogta kiv. téged!
Ja, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodról, így talán elvárható hogy te se gyere ide sajnálkozni, hogy mennyire kevés a büntetés, amit kaptunk. Akkor béke lesz 😊hajdu
-ON-peach
(nem kötekedés képpen) 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Nem szántam arrogánsnak, de barátinak sem. Egyébként meg - ahogy zeman mondja - használj jeleket.túl érzékeny gyerek vagy te.... 😉 senki nem kötöszködött vagy fröcsögött, ezt. kb mindenki felfogta kiv. téged!
-ON-
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Nem szántam arrogánsnak, de barátinak sem. Egyébként meg - ahogy zeman mondja - használj jeleket. Ja, nem szoktam a Falcons topikban epét hányni a kedvenc csapatodról, így talán elvárható hogy te se gyere ide sajnálkozni, hogy mennyire kevés a büntetés, amit kaptunk. Akkor béke lesz 😊
több mint 13 éve
Ok. Megtaláltad. Egy 😉 vagy 😊 hiányzott (nekem) a WTF után...:rolleyes:empty taxi
használjátok ti is a hangulat jeleket! 😉zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Szerintem az eltiltott játékosok egyáltalán nem úszták meg olcsón. Ahogy több játékos is utalt rá az esti twitteráradatban, egy átlagos játékoskarrier 3 év, és ha az eltiltottak ezt már mind meg is haladták, ennek fényében illene nézni az egy- meg félszezonos eltiltásokat. Most nem idézném újra azt a szurkolói kirohanást, hogy ha Payton egy évet kap bountyért, akkor hogyan lehet olcsóbban megúszni szexuális zaklatást, kábítószer birtoklását, fegyver illegális birtoklását, stb., de ebben a koordináta-rendszerben a szezonnyi kilövés játékosra (is) sok.
Szerintem Fujita se érdemel 3 meccset 3 szezonnal elkövetett akármiért.
(Azt csak félve és zárójelben jegyzem meg, hogy bounty ide, szándékosság oda, kiütés, pályáról való letalicskázás ebben a három évben összesen talán háromszor-négyszer fordult elő Saints-meccsen, ebből egyszer Saints-védő - Porter - volt az áldoztat. Tartok tőle hogy ekkora időkeretben bármely NFL-csapat képes legalább ennyi kiütést felmutatni)
Az viszont érdekes, hogy a "bizonyítékok" által annyira lelkesen emlegetett 22-27 játékosból 18-23 megúszta még pénzbüntetés nélkül is. Fujitával, Hargrove-val nekem úgy tűnik, hogy igazán csak a 2009-es szezon lett "jutalmazva", arra lehetnek konkrét, a játékosokat terhelő bizonyítékok, és pont 2011-re nincs semmi játékos-szinten, pedig állítólag a mostani szezon végén eszmélt a liga, hogy itt tényleg megy a bounty.
több mint 13 éve
persze hogy volt 😀 hol jogosan, hol nem 😛eszemben sincs 😊 ha jól emlékszem neked is volt már hasonló reakciód btw 😉az arc a baj...meg ne sértődj...Gyurma Pappa
Btw tényleg olcsó volt ez a bünti játékos szempontból. A szezon előtt meg felőlem szájkaratézhatunk, úgyis a pályán dől el h WTF.empty taxi
de mind1
pusztán hajdu hsz-ét éreztem kissé arrogánsnak (lehet tévesen) ezért bátorkodtam leütni néhány billentyűt...empty taxi
Love Peace Unity

több mint 13 éve
eszemben sincs 😊 ha jól emlékszem neked is volt már hasonló reakciód btw 😉meg ne sértődj...Gyurma PappaNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊hajduaz arc a baj...
Btw tényleg olcsó volt ez a bünti játékos szempontból. A szezon előtt meg felőlem szájkaratézhatunk, úgyis a pályán dől el h WTF.empty taxi
de mind1
pusztán hajdu hsz-ét éreztem kissé arrogánsnak (lehet tévesen) ezért bátorkodtam leütni néhány billentyűt...

Madden hates me.
több mint 13 éve
meg ne sértődj...az arc a baj...szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊hajdu

több mint 13 éve
:rolleyes:
használjátok ti is a hangulat jeleket! 😉zemanla

Madden hates me.