New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Hivatalos: Vitt lesz az interim coach.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Kik a jó (jobb, 3. körben elérhető) pass russerek?
zemanla
Romeus 😛
ugyan a legkevésbé sem passrusher, de Mike Martin profi szárnybontogatását elnézném nálunk
Jelenleg félmilliónk van a sapkában, amekkora számok repkedtek Brees szerződésével kapcsolatban, nem hiszem hogy a tag értéke alatti capterhet tudnánk strukturálni az idei évben neki, vagyis logikus lesz megvárni az eltiltásokat.
Igaz a logikára sokszor hivatkoztam idén sapkaügyben, és Loomis mégis meg tudott lepni párszor
Mit énekel Baylen Brees? 😂
zemanla
http://www.youtube.com/watch?v=ubqKGYRB80A
😊

több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Kösz! 😊
Nem teszek fel újabb kérdéseket. :cool:zemanla
a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlemjjncaa
és fent lesz majd a podcast valahol későbbi hallgatásra is? tuti nem fogom élőben hallgatni, vagy hogy lesz? vagy ezt ne itt kérdezzem? 😀Gyurma Pappa
1) Nem, nem elég. 😊 (valami Saints előzetest kérünk)
2) Biztos lesz.... de, itt is kérdezd.
3) Who dat! (mert olyan régen volt már)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 228 — no es importante
Kösz! 😊
a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlemjjncaa
és fent lesz majd a podcast valahol későbbi hallgatásra is? tuti nem fogom élőben hallgatni, vagy hogy lesz? vagy ezt ne itt kérdezzem? 😀Gyurma Pappa
persze, utólag is megtekinthető lesz, és a korábbiakhoz képest több részre vágjuk az anyagot, hogy könnyebben lehessen visszakeresni az egyes pickeket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 293 — zászló zászló szív
még mindegyik prospect elérhető 😉jjncaa
Kösz! 😊
és fent lesz majd a podcast valahol későbbi hallgatásra is? tuti nem fogom élőben hallgatni, vagy hogy lesz? vagy ezt ne itt kérdezzem? 😀

több mint 13 éve
Kösz! 😊
a draftközvetítésben három napig fogok okoskodni majd a pickekről, szerintem bőven elég lesz annyi belőlem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kösz! 😊
Nem teszek fel újabb kérdéseket. :cool:

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
még mindegyik prospect elérhető 😉

---
több mint 13 éve
Semmit sem tudok, betegen fexem 😀 😀 😀

Kezdem unni Goodell kivárását.... Nehéz így tervezni.

A GW-s felvétel meg gyönyörű volt, de nincsenek véletlenek. 😀Kájzerszóze
De remélem, van aki ápoljon! 😉 (gyógyulj meg hamar! Nekem holnap lesz a nehéz napom.....)
GW: no comment.
Goodellre Ata meg -(ki) találta a megfelelő viccet.
Azért az elérehető prospectek érdekelnének..... (JJ????)

több mint 13 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 654 — playoffs???
Semmit sem tudok, betegen fexem 😀 😀 😀

Kezdem unni Goodell kivárását.... Nehéz így tervezni.

A GW-s felvétel meg gyönyörű volt, de nincsenek véletlenek. 😀

több mint 13 éve
Két napja semmi aktivitás. Ennyire nem történik semmi?
Hagy provokálak kicsit:

Mi van (lesz) Brees szerződésével? (cap?)
Kit húzhatunk a 3. körben?
Kik a jó (jobb, 3. körben elérhető) pass russerek?
Mi (ki) lesz a Payton nélküli szezonban?
Mit énekel Baylen Brees? 😂

😉

több mint 13 éve
Sziasztok! Jonathan Casillas eddigi teljesítményéről mit tudnátok elmondani? 😊 Köszi! 😉pakesz
szerintem bőven van benne potenciál, ha a térde bírja, megbízható kezdő lehetne

Parcells nem jönjjncaa
Szívesen megnézném mire menne egy "ortodoxabb" védelemben

Tunát sajnálom, lehet hogy tényleg csak a figyelmet akartuk vele elterelni

több mint 13 éve
Sziasztok! Jonathan Casillas eddigi teljesítményéről mit tudnátok elmondani? 😊 Köszi! 😉pakesz
szerintem bőven van benne potenciál, ha a térde bírja, megbízható kezdő lehetne

Parcells nem jön

---
több mint 13 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Sziasztok! Jonathan Casillas eddigi teljesítményéről mit tudnátok elmondani? 😊 Köszi! 😉

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Csak firkászok spekulációit tudom közölni: 1 héten belül lehetséges

több mint 13 éve
bundy07 New Orleans Saints 24
Valaki arról tud valami használható információt, hogy a játékosok eltiltását mikor hirdetik ki?
Lassan jó lenne tudni, hogy miből illetve kiből lehet gazdálkodni.

Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 13 éve
tessék

NFL upholds suspensions for Saints. Sean Payton's suspension starts April 16. Loomis/Vitt start at end of preseason.jjncaa
Nem hiszem, hogy komolyan bármelyikünk mást gondolt volna, de szét valaki (pl. Guy Verhofstadt vagy valaki itthonról) fogalmazzon meg egy feliratot a súlyok és ellensúlyok rendszere bevezetésének szükségességéről és az egyszemélyes bírói testületek működésének kártékonyságáról. az Amerikai Egyesült Államokban.hajdu
A 40 értelmiségi már fogalmazza is a levelet

Szerintem Fidel megint kegyes volt, mivel gondolom nincs az NFL-ben súlyosítási tilalom, akár Guantanamora is küldhette volna őket másodfokon

Ezt még a PFT-ről
Fidel-Goodell hazamegy, bebújik az asszony mellé az ágyba, mire az felsikít:
- Úristen, jéghideg a lábad!
Mire Goodell leereszkedően:
- Drágám, amikor itthon vagyunk, nyugodtan hívhatsz Rogernek

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 293 — zászló zászló szív
Ez van. Goodell ezért lett a NFL vezetője, mert ilyenekben kiélheti magát. Király volt, talán a Postból a Dredd bírós hasonlat 😊

több mint 13 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
tessék

NFL upholds suspensions for Saints. Sean Payton's suspension starts April 16. Loomis/Vitt start at end of preseason.jjncaa
Nem hiszem, hogy komolyan bármelyikünk mást gondolt volna, de azért valaki (pl. Guy Verhofstadt vagy valaki itthonról) fogalmazzon meg egy feliratot a súlyok és ellensúlyok rendszere bevezetésének szükségességéről és az egyszemélyes bírói testületek működésének kártékonyságáról. az Amerikai Egyesült Államokban.
több mint 13 éve
tessék

NFL upholds suspensions for Saints. Sean Payton's suspension starts April 16. Loomis/Vitt start at end of preseason.

---
több mint 13 éve
Na, mi van? ma csak én vagyok itt? :/
Jeff Duncan
Some potential good news for Saints: Per the release, the NFL will consider "modifying" the loss of the Saints' 2013 2nd-round draft pick.

több mint 13 éve
NFL Commissioner Roger Goodell could make his decision as early as Monday on the New Orleans Saints' appeals on punishments for the organization's "bounty" program, according to NFL.com's Steve Wyche.

több mint 13 éve
Casillas a Titanshez látogat......

több mint 13 éve
Pierce a kikerült felvételről
http://espn.go.com/video/clip?id=7782557&categoryid=2378529

Egyre jobban örülök ennek a kiszivárgott cuccnak, az erre érkezett NFL-beli reakciók a többi szurkoló szemét is kezdik felnyitni, kezdik elfogadni hogy ez nem elszigetelt eset.

Más kérdés persze hogy mennyire hat ki a fellebbezésre. Van egy olyan teóriám, miszerint ha Goodell nem akar semmit se enyhíteni, akkor nagyon hamar nyilvánosságra hozza a döntését, meglovagolva a most újra felerősödött hullámokat, ha akar, akkor vár néhány napot, hogy az ügy elüljön és ne menjen szembe a felkorbácsolt közhangulattal.

több mint 13 éve
A mostani hanganyaggal is akkor lett bajom amikor direktben ACL sérülés okozásáról beszél...na ez már sok sztem is.
Megfélemlítés? OK.
Fájjon neki meccs után? OK
Üss ki valakit, h ne jöjjön vissza arra a negyedre, meccsre az is ok, de direkt arra menni, h vki komolyan lesérüljön, na az a gáz sztem.Rolni
Mivel nincs is elég információm, nem akarok belemenni abba, hogy az ACL-n konkrét bounty volt, vagy az igyatok vért, öljetek meg mindenkit, minden playnél h2h szerelést akarok látni lelkesítés része volt-e.
Itt egy ötcsillagos cikk az egészről, tényleg érdemes elolvasni
http://www.grantland.com/story/_/id/7779341/when-do-draw-line-nfl-violence

Persze fotelszurkolóként könnyen mondom, hogy minden öltözőben ez megy, de ezt nem az ujjamból szopom, hanem olyanok beszámolóit veszem alapul, akiknek lehet adni a véleményére
Pl. egy néhány éve még aktív NFL-játékos, ma újságíró szerint
If Williams really made "cash" symbol referencing $ that is obviously huge problem. Everything else fairly common.Ross Tucker
Vagy egy korábbi LB (Carl Banks, NYG) szerint
The tenor of the speech is not uncommon on a Saturday night before a game, Some of the stuff was over the line, but 90-95% was what you would hear within most (defensive) rooms.
The whole ‘kill the head, the body will follow,’ that’s a metaphor. It’s coach speak.