New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 520 — #neverpunt
Nagyon jó ahogy ott ül Vilmával a nyakában a semmi ágán
Nem is tudtam, hogy ilyesmivel foglalkozol....zemanla
Pedig korábban még egy munkáját is viseltem avatarként

több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Még nem linkeltem be, ezt az illusztrációt csináltam a Zone Blitz áprilisi számához😊
http://seadevilworks.blogspot.com/2012/05/poor-saints.htmldeacon75
Te csináltad??? Sk????
Naggggggyon jóóóóóóóóó! (az a vékony ág,...., és GW lábujjai! 😂 )
Téma, kivitelezés igazán profi. Gratulálok!

Nem is tudtam, hogy ilyesmivel foglalkozol....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még nem linkeltem be, ezt az illusztrációt csináltam a Zone Blitz áprilisi számához😊
http://seadevilworks.blogspot.com/2012/05/poor-saints.html
több mint 14 éve
Ayodelét visszaigazoltuk, elég gyenge volt tavaly a Minnyben, de mi meg vékonyak vagyunk DT-benatapapa
Ha ló nincs......

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 175 — zászló zászló szív
Ayodelét visszaigazoltuk, elég gyenge volt tavaly a Minnyben, de mi meg vékonyak vagyunk DT-benatapapa
Depthbe jó lesz... Ahogy telik az idő, egyre jobban kezdem értékel Rogerst tbh...

több mint 14 éve
Ayodelét visszaigazoltuk, elég gyenge volt tavaly a Minnyben, de mi meg vékonyak vagyunk DT-ben

több mint 14 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Ezen rágódva jutottam arra, hogy talán nem is lenne rossz, ha az ítéletet megalapozó konkrét forrásokat nem teregetné ki a liga, mivel nagy eséllyel még most is nálunk játszik néhány "tanú" és ezeknek a neveknek a feltárása szinte biztosan ripityára törné az öltözői hangulatot.

Jobb esetben.

Rosszabb esetben mindegyik spion hanyatt-homlok menekülne az államból a népharag elöl.atapapa
Ilyen alapon nem csodálkoznék rajta, ha lenne egy-két indokolatlanul gyenge teljesítmény jövőre :/ Nem muszáj, hogy fény derüljön az elszóló emberek kilétére...az is eléggé demoralizáló, ha csak ott lebeg a lebukás veszélye 😕clbass
Mert amúgy, ha feltűnően, indokolatlanul gyenge vki, az nem gyanús?
több mint 14 éve
Ezen rágódva jutottam arra, hogy talán nem is lenne rossz, ha az ítéletet megalapozó konkrét forrásokat nem teregetné ki a liga, mivel nagy eséllyel még most is nálunk játszik néhány "tanú" és ezeknek a neveknek a feltárása szinte biztosan ripityára törné az öltözői hangulatot.

Jobb esetben.

Rosszabb esetben mindegyik spion hanyatt-homlok menekülne az államból a népharag elöl.atapapa
Ilyen alapon nem csodálkoznék rajta, ha lenne egy-két indokolatlanul gyenge teljesítmény jövőre :/ Nem muszáj, hogy fény derüljön az elszóló emberek kilétére...az is eléggé demoralizáló, ha csak ott lebeg a lebukás veszélye 😕clbass
Hagyjuk már ezeket a negatív hullámokat! 😛

több mint 14 éve
clbass New Orleans Saints 3 173 — Saints fan

Jobb esetben.

Ilyen alapon nem csodálkoznék rajta, ha lenne egy-két indokolatlanul gyenge teljesítmény jövőre :/ Nem muszáj, hogy fény derüljön az elszóló emberek kilétére...az is eléggé demoralizáló, ha csak ott lebeg a lebukás veszélye 😕
több mint 14 éve
Befutott Vilma fellebbezése, a jogi procedúrát is érintő témával kapcsolatban gsn príma összefoglalást posztolt
http://profootballbusiness.blogspot.com/2012/05/nflpa-barki-csak-ne-goodell.html

Jobb esetben.

Rosszabb esetben mindegyik spion hanyatt-homlok menekülne az államból a népharag elöl.

több mint 14 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Itt már senki se bízik egy min. 13-3-as alapszakaszban???! 😀krixtofer
Énb például de, csak nem megyek elébe ata kvízjátékának. 😊hajdu
Akkor jó! 😊 Már azt hittem, hogy egyedül mutatok túlzott/elfogult optimizmust... 😊
több mint 14 éve
Szeretnéd a sapit, igaz???? 😂zemanla
Persze. 😊 Hagyományosan jó vagyok tippelésben, de a malackirályokkal nem tudok mit kezdeni 😂hajdu
Malackiráááály??? Tudományos főmunkatárs!!! 😂

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Szeretnéd a sapit, igaz???? 😂zemanla
Persze. 😊 Hagyományosan jó vagyok tippelésben, de a malackirályokkal nem tudok mit kezdeni 😂
több mint 14 éve
Szeretnéd a sapit, igaz???? 😂

több mint 14 éve
Énb például de, csak nem megyek elébe ata kvízjátékának. 😊
több mint 14 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Itt már senki se bízik egy min. 13-3-as alapszakaszban???! 😀
több mint 14 éve
Thomas tavaly egész jól bírta, amíg nem fejelték ki.Gyurma Pappa
Ez picit csalóka azért, meccsenkénti átlagban most kapta az újoncszezonja óta (amikor csak inkább az ST tagja volt) a legkevesebb terhelést: újoncként bő négyszer, 2010-ben majdnem tizennégyszer (bele is rokkant 😛), tavaly pedig alig hétszer futott meccsenként. Ennél a hétnél 49 játékosnak volt tavaly több futáskísérlete átlagban, többek között Newtonnak és Tebownak is 😊

Sztakmailag semmilyen relevanciája nincs annak, hogy melyik futót fogod draftolni fantasyben. 😛 😀hajdu
Ott a pont, így is úgy is te nyersz 😀

több mint 14 éve
A nyári edzőtáborra felépülhet, ám így is lesz bő fél év, amikor szinte semmit se edzett. Nem őt fogom fantasyben első futónak draftolni.
Szerencsére tényleg mély ez a poszt, de Sproles kivételével mindegyik futónk törékeny sajna.atapapa
Sztakmailag semmilyen relevanciája nincs annak, hogy melyik futót fogod draftolni fantasyben. 😛 😀
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 175 — zászló zászló szív
A nyári edzőtáborra felépülhet, ám így is lesz bő fél év, amikor szinte semmit se edzett. Nem őt fogom fantasyben első futónak draftolni.
Szerencsére tényleg mély ez a poszt, de Sproles kivételével mindegyik futónk törékeny sajna.atapapa
Thomas tavaly egész jól bírta, amíg nem fejelték ki.

több mint 14 éve
Szerencsére tényleg mély ez a poszt, de Sproles kivételével mindegyik futónk törékeny sajna.

több mint 14 éve
Micsoda szerencse, hogy ez nem a rossz hírek holtszezonja...

Mark Ingram underwent arthroscopic knee surgery Thursday and will be sidelined for the next six weeks.

Bár végül is kosárlabdázhatott is volna :/atapapa
Akkor az idei egyik "első körösünket" is bebuktuk 6 hétre.... 😕
Igaz, valahogy így fejezte be a tavalyi szezont is (sideline), ha jól emlékszem. Szerencsénk van az RB-kel...

Pedig már a sok vazzzzzzzze-t kiszedném az aláírásomból!zemanla
Viszont PT, CI, DS egészségesek. 😊 Talán.
több mint 14 éve

Mark Ingram underwent arthroscopic knee surgery Thursday and will be sidelined for the next six weeks.

Bár végül is kosárlabdázhatott is volna :/atapapa
Akkor az idei egyik "első körösünket" is bebuktuk 6 hétre.... 😕
Igaz, valahogy így fejezte be a tavalyi szezont is (sideline), ha jól emlékszem. Szerencsénk van az RB-kel...

Pedig már a sok vazzzzzzzze-t kiszedném az aláírásomból!

több mint 14 éve
Hendersont meg nem kell temetni, tavaly is, amíg nem volt Colston, azért tömködte labdákkal Brees és be is kezdett két 100-as meccsel. De Colston visszatérése után nem kellett. Arra a szerepre, amire eddig is kellett ezután is jó lesz, csak ne dropoljon plz.Gyurma Pappa
Ez jogos, tavaly amikor első számú célpont volt, akkor szédületesen tolta

Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly. És akkor még nem beszéltünk tavalyelőttről, amikor annyira könnyű volt a sorsolás, hogy az Arizona és a Cleveland is simán elvert...hajdu
Én se fogalmazhattam meg volna szebben, tavaly a Packers elleni vereségen túl a másik két minket verő csapatnak összesen volt 6 győzelme...

😀
http://youtu.be/wynjacSBonwatapapa
Jó. Az utolsó másodperc különsen. 😊
több mint 14 éve

Bár végül is kosárlabdázhatott is volna :/

több mint 14 éve
Hendersont meg nem kell temetni, tavaly is, amíg nem volt Colston, azért tömködte labdákkal Brees és be is kezdett két 100-as meccsel. De Colston visszatérése után nem kellett. Arra a szerepre, amire eddig is kellett ezután is jó lesz, csak ne dropoljon plz.Gyurma Pappa
Ez jogos, tavaly amikor első számú célpont volt, akkor szédületesen tolta

Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly. És akkor még nem beszéltünk tavalyelőttről, amikor annyira könnyű volt a sorsolás, hogy az Arizona és a Cleveland is simán elvert...hajdu
Én se fogalmazhattam meg volna szebben, tavaly a Packers elleni vereségen túl a másik két minket verő csapatnak összesen volt 6 győzelme...

😀
http://youtu.be/wynjacSBonw