NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Goff Washingtonba igazolt, remek... :mad:balu10
Futóinkkal úgyis csak a sajtótájékoztatón fog találkozni 😀Asbee
Bár régen volt már 2010, de nekem úgy rémlik, hogy futás ellen jó volt Goff, passz ellen viszont siralmas.
Akárhogy is, kár érte, de megértem a döntését. Blackburn-t újra leigazoltuk, Boley-ból lehet MLB lesz...
Nem neki állt itt a zászló.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Martinek igazából RB-nek lassú, FB-nek meg kicsi. Majd kiderül...Asbee
Fullbacknek szerintem is kicsi, de tobb mint egy tizeddel jobb 40 yard dasht futott mint Ware annak idejen. (Utobbi a palyan sem gyorsabb sokkal.) Meglatjuk...

Plusz Warenek a tavalyi campen is az volt az elonye, hogy multja van itt. De cserebe iden mar nem lesz "jovoje", mert ugyis lejar a szerzodese. Igy konnyebben lesz felaldozhato valaki.salander
Mondjuk tavaly rövid passzoknál nem volt rossz. Azon kívül mondjuk kuka, csak annyi előnye van, hogy ismeri a renccert...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Martinek igazából RB-nek lassú, FB-nek meg kicsi. Majd kiderül...Asbee
Fullbacknek szerintem is kicsi, de tobb mint egy tizeddel jobb 40 yard dasht futott mint Ware annak idejen. (Utobbi a palyan sem gyorsabb sokkal.) Meglatjuk...

Plusz Warenek a tavalyi campen is az volt az elonye, hogy multja van itt. De cserebe iden mar nem lesz "jovoje", mert ugyis lejar a szerzodese. Igy konnyebben lesz felaldozhato valaki.
több mint 13 éve
Martinek igazából RB-nek lassú, FB-nek meg kicsi. Majd kiderül...

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Valahogy úgy érzem, hogy DJ Warenek meg a 700 ezer - egy millás fizujának ki fele áll a rúdja a csapattól és Wilson, Bradshaw, Martinek, Da'rell Scott + Hynoski futósorral megyünk majd a szezonnak. Bár még campek se kezdődtek el...salander
Szerintem is lehet Martinek mellett dönthetünk. Nem is értem, hogy miért írják mindenhol fix FB-nek, amikor 183 cm magas és ehhez "csak" 102 kg, mikor Hynoski 2 centivel magasabb és majd 20 kilóval nehezebb (egyébként martinek pont ugyan akkora, mint DJ Ware). De szerintem várjuk meg, hogy mit tudnak a campek és az előszezon alatt, mert lehet ha Ware érzi, hogy mozog alatta a pad, akkor belehúz.

több mint 13 éve
Nézegettem videókat RB fronton... Ugye behoztuk Joe Martineket a Rutgersből UDFA-ként. A végén már fullbacket játszott, de a sérülése előtt 2009-ben volt egy majdnem 1000 yardos szezonja RB-ként is. Tud blokkolni, jól kap el.

Valahogy úgy érzem, hogy DJ Warenek meg a 700 ezer - egy millás fizujának ki fele áll a rúdja a csapattól és Wilson, Bradshaw, Martinek, Da'rell Scott + Hynoski futósorral megyünk majd a szezonnak. Bár még campek se kezdődtek el...
több mint 13 éve
A Pro Football Focus Top 101 of 2011 listáján ( http://www.profootballfocus.com/ )4 játékosunk is szerepel, ráadásul magas helyen is:

50. Hakeem Nicks
37. Victor Cruz
17. Jason Pierre-Paul
8. Eli Manning

Azért ez nem rossz 😀 Bár 1-2 helyet nem értek, de mind1...

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eli 'Saturday Night Live" promói (szombaton ő lesz a müsorvezető). Van 1-2 jó szkeccs köztük (utolsó pl nagyon ütős lett, minden értelemben).
http://www.huffingtonpost.com/2012/05/02/eli-manning-snl-promos-giants-quarterback-is-funny_n_1471257.html?ref=comedy
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
futó 3 év múlva kezdő lesz...
Randle már idén kvázi kezdő lesz (3. WR lesz a DC-n)
Robinsonnak 2 év és kezdő lesz vszeg
Hosley sztem megoldja a következő évek nickel szerepét... tipikusan ilyen corner kell nickelbe, ballhawk, zónában állat...
McCants meg sztem 3 év múlva RT lesz...

továbbra sem látom szörnyűnek a draftot, sőt sztem egyik legjobban szereztünk embereket, több steal volt, mint reach, ha egyáltalán az is volt (talán Wilson lehetett volna lenn később, de sztem nem találtunk megfelelő csere partnert)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szép szavak mindenkitől, jó, hogy pl. Bradshaw nem a konkurenciát látja Wilsonban.
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2012/04/giants_ahmad_bradshaw_vows_to.htmllotus86
Mondjuk kegyetlen jól kijöttek Jacobs-szal is. Kicsit azért is lepett meg az 1. körös RB pick, mert tavalyi idény vége felé hangoztatták, hogy Scott robbanthat idén akkorát, mint tavaly Cruz. Majd meglátjuk...Asbee
Ettől még robbanthat, egyáltalán nem biztos h kisebb szerepet fog kapni idén, mint Wilson, főleg ha megint jó preseasont produkál.
több mint 13 éve
Szép szavak mindenkitől, jó, hogy pl. Bradshaw nem a konkurenciát látja Wilsonban.
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2012/04/giants_ahmad_bradshaw_vows_to.htmllotus86
Mondjuk kegyetlen jól kijöttek Jacobs-szal is. Kicsit azért is lepett meg az 1. körös RB pick, mert tavalyi idény vége felé hangoztatták, hogy Scott robbanthat idén akkorát, mint tavaly Cruz. Majd meglátjuk...

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem ti most csak tíz évig ne panaszkodjatok semmire, hogy 5 éven belül 2 gyűrűt nyertetek 😛
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Csak annyit arról, hogy mennyire lehet objektíven megítélni a draftot pár nappal utána.
Az eagles topicban mindenki elégedett a draftjukkal. Ehhez képest az egyik Skins fan azt mondta, hogy a legrosszabb az ő draftjuk lett a csoportban. Itt nálunk, meg majdnem mindenki elégedetlen, a gyenge draft miatt. Na így legyen okos az ember.
Szerintem az előzőekben lett megfogalmazva a lényeg, töredékével sem rendelkezünk annak az infónak, ami alapján a FO meghozta a döntéseit. Remélem húztunk egy Cruzt, meg egy JPP-t, Wilson meg Scottal a jövő futótandemje lesz. Aztán lehet az ellentéte is, minden draftolt megy a levesbe 1-2 éven belül. Addig nem érdekel, amíg 4 évente SB-t nyerünk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
az örök klasszikus 😀Chevy
Le kellett volna védetnem 😀

http://www.nj.com/giants/index.ssf/2012/04/giants_ahmad_bradshaw_vows_to.html

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Arra még emlékeztek, hogy Bradshawt annak idején úgy draftoluk, hogy még előtte volt egy letöltendő börtönbüntetés? :]
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Be kell valljam, hogy annyira jóllakott vagyok az SB győzelemmel, hogy nincsenek komoly elvárásaim a következő szezonra.
A csoportgyőzelemmel megelégszem. Rosszabb esetben a csoportbeli riválisok alázása is elég csoportgyőzelem nélkül.

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
arra leszek nagyon kíváncsi, hogy lesz-e Grant re-signed?ironroy
nem

kicsit lemaradtam az elmúlt napokkal , de látom rengeteg cikk és elemzés készült itt ,
azok majd segítenek képbe kerülni!

két féle megközelítés lehetséges az értékeléssel kapcsolatban!
1. ha a szakértők általi előzetes besorolást vesszük irányadónak akkor
mondhatjuk akár gyengének is

2. és hozzám ez áll közelebb !
maximálisan megbízunk a már olyan sokszor bizonyított Reese féle döntésekben.
akik végül is legjobban és egyedül ismerik a belső helyzetet , needeket stb...
szerintük a legjobbakat hoztuk el így nézve meg A+ 😉

ezek a draft osztályozások meg elég értelmetlenek mindaddig amíg nem telik el 2-3 év
és derül ki valójában ki és mit tesz le közülük az asztalra...yooker
Persze nem lehet tudni kiből mi lesz, csak hát valamit azért mégis. Falemberek pl. csúsztak rendesen, már harmadik körben húzhattunk volna valakit. Hiába jó játékos Hosley, nincs szükségünk egy újabb cornerback-re. Teljesen elégedett csak Randle és Robinson draftolásával vagyok. Első körben futó kicsit necces. Polk UDFA lett. Ha őt behúzzuk hetedik körben, azzal sem jártunk volna rosszabbul. De még ha pár körrel előrébb, akkor sem. Mosley az egyetemen lett OT, McCants volt az azt hiszem, aki tanulmányi eredményei miatt nem is játszhatott. Max backup potenciál mindketten...Kuhn pedig majd kiderül, véleményem szerint DE lesz, de kapásból láttam egy nála ígéretesebbnek tűnő gyereket UDFA-n :rolleyes: Szóval persze én is bízom stábban, meg játékosokban is, kívánom, hogy cáfoljanak meg! De legalább nem húztunk puntert a harmadik körben 😀Asbee
Én nem értek egyet az ilyen jellegű kritikákkal. Reese-ék nyilván jóval tisztábban látják, h mik a need-jeink, gondolom nem véletlenül nem húztak az OL-be korai körökben. Kritizálni akkor lehetne őket, ha nem jönnének az eredmények. Biztos lesz majd olyan időszak, de ez most nem az 😊 Sztem egyébként érdemben lehúzni akkor lehet egy draftot az adott pillanatban, ha olyan játékosokat húz egy csapat akik későbbi körökben is elérhetőek lennének, ez nálunk nem állt fent idén sem. Aztán hogy ki válik be és ki nem majd meglátjuk 2-3 év múlva.
több mint 13 éve
arra leszek nagyon kíváncsi, hogy lesz-e Grant re-signed?ironroy
nem

kicsit lemaradtam az elmúlt napokkal , de látom rengeteg cikk és elemzés készült itt ,

ezek a draft osztályozások meg elég értelmetlenek mindaddig amíg nem telik el 2-3 év
és derül ki valójában ki és mit tesz le közülük az asztalra...yooker
Persze nem lehet tudni kiből mi lesz, csak hát valamit azért mégis. Falemberek pl. csúsztak rendesen, már harmadik körben húzhattunk volna valakit. Hiába jó játékos Hosley, nincs szükségünk egy újabb cornerback-re. Teljesen elégedett csak Randle és Robinson draftolásával vagyok. Első körben futó kicsit necces. Polk UDFA lett. Ha őt behúzzuk hetedik körben, azzal sem jártunk volna rosszabbul. De még ha pár körrel előrébb, akkor sem. Mosley az egyetemen lett OT, McCants volt az azt hiszem, aki tanulmányi eredményei miatt nem is játszhatott. Max backup potenciál mindketten...Kuhn pedig majd kiderül, véleményem szerint DE lesz, de kapásból láttam egy nála ígéretesebbnek tűnő gyereket UDFA-n :rolleyes: Szóval persze én is bízom stábban, meg játékosokban is, kívánom, hogy cáfoljanak meg! De legalább nem húztunk puntert a harmadik körben 😀

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !

és derül ki valójában ki és mit tesz le közülük az asztalra...
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
az örök klasszikus 😀Chevy
arra leszek nagyon kíváncsi, hogy lesz-e Grant re-signed?
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
az örök klasszikus 😀
több mint 13 éve
Futóinkkal úgyis csak a sajtótájékoztatón fog találkozni 😀

több mint 13 éve
Goff Washingtonba igazolt, remek... :mad:

több mint 13 éve
Salander írt Janzen Jacksonról: kattAsbee
Közben a Disclaimerem okafogyottá vált. :]

Jerry Reese on @WFAN660 confirms FB Joe Martinek (Rutgers), S Janzen Jackson (McNeese State) as two Giants UDFAs. #NYG
Reese acknowledged Jackson's character/background issues. Said team will "read him riot act, tell him how we do things here" when he arrives
több mint 13 éve
Osi ismét borította a bilit.
http://www.nydailynews.com/sports/football/giants/ny-giants-defensive-osi-umenyiora-rips-gm-jerry-reese-gm-making-greedy-pig-article-1.1069584gerle
Remélem nem folyik bele jobban a sárdobálásba, de azt mindenképp megértem, h nem éri be kevesebbel mint Kiwi. Osi nagyon jól játszik, és csak 1 évvel idősebb Kiwinél, ami elhanyagolható. (Kiwi 29, Osi 30)Szsziszka
Azért nagyon szép Mathis és Cole garantáltja; de Osi hiába top passrusher - egyéb hibái meg a roster sajátosságai miatt - nálunk alapvetően csere.

De még nem is ez a lényeg... Egyszerűen bármit szeretne és gondol a játékos, nem lehet több évnyi garantált pénzt adni valakinek aki az elmúlt 4 évben 1 egész évet tudott végigjátszani.

Lehet, hogy lesz ilyen hülye, de tavaly megengedték neki hogy keressen ilyet és nem talált, szóval pofa be és hajtsa ki a belét; mert ha nem akkor bottal sem fogja piszkálni senki - nemhogy az 5 millió garantáltat adjon neki (ami ugye egy hosszabb szerződés része lett volna).