New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
1.A2.C
3.B
4.A
5.A
6.B
7.B
8.B
9.D
10.A
11.D
12.B
A meccsnézésre sajnos nem tudok elmenni, mivel holnap vizsgázok, szóval valószínűleg a meccset se tudom megnézni.
több mint 12 éve
1. A2. B
3. B
4. B
5. A
6. B
7. A
8. B
9. B
10. A
11. B
12. A
több mint 12 éve
BigRoby.hu
40
Jaja közben már visszaolvastam egy pár oldalt de azért köszi.Üdv mindenkinek!Hello!
Tök jó, hogy bemondattátok a közös meccs nézést, mert én így értesültem róla.
Mondjuk ide is csak most regisztráltam be ezért 😊
Nekem mindegy hova megyünk megyek, ha valaki Dunakeszi és környékéről jönne és aggódik, hogy nem tud visszajutni akkor írjon és hazaviszem 😀 nehogy már ezért ne tudjon eljönni 😉BigRoby.hu
olvass vissza egy kicsit ott van minden info !
a lényeg a helyszín Pointer pub Margit krt.yooker
2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions
WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek!Hello!
Tök jó, hogy bemondattátok a közös meccs nézést, mert én így értesültem róla.
Nekem mindegy hova megyünk megyek, ha valaki Dunakeszi és környékéről jönne és aggódik, hogy nem tud visszajutni akkor írjon és hazaviszem 😀 nehogy már ezért ne tudjon eljönni 😉BigRoby.hu
olvass vissza egy kicsit ott van minden info !
a lényeg a helyszín Pointer pub Margit krt.
több mint 12 éve
BigRoby.hu
40
Üdv mindenkinek!Tök jó, hogy bemondattátok a közös meccs nézést, mert én így értesültem róla.
Nekem mindegy hova megyünk megyek, ha valaki Dunakeszi és környékéről jönne és aggódik, hogy nem tud visszajutni akkor írjon és hazaviszem 😀 nehogy már ezért ne tudjon eljönni 😉
2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions
WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
beolvasták 😊 azért remélem Olivér nem ajándékoz meg titeket saját magával 😀a Steelersesek is rendeznek közös meccsnézést, ők bemondatták Ricsiékkel, sztem ti is küldjetek egy sms-t hátha, több ember, jobb hangulat jön össze (sajnos nekem felejtős a vonatok menetrendje miatt 😕)kristofküldtem !lehet hogy Ricsi lecenzúrázza majd ! 😉yooker
több mint 12 éve
bazz Olivért nem szabad beengedni 😀
több mint 12 éve
a Steelersesek is rendeznek közös meccsnézést, ők bemondatták Ricsiékkel, sztem ti is küldjetek egy sms-t hátha, több ember, jobb hangulat jön össze (sajnos nekem felejtős a vonatok menetrendje miatt 😕)kristofküldtem !lehet hogy Ricsi lecenzúrázza majd ! 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Steelersesek is rendeznek közös meccsnézést, ők bemondatták Ricsiékkel, sztem ti is küldjetek egy sms-t hátha, több ember, jobb hangulat jön össze (sajnos nekem felejtős a vonatok menetrendje miatt 😕)
több mint 12 éve
1. A)2. C)
3. C)
4. A)
5. C)
6. C)
7. C)
8. B)
9. D)
10.C)
11. C)
12. D)
több mint 12 éve
nagyon helyes! 😊Csak a Giants már nagyon régóta, de igazából most kezd előjönni belelőm a fan 😀ricc009Sziasztok!Üdv!
Új vagyok a fórumon, de engem is érdekelne a meccsnézés, ha lehet csatlakoznék 😀 😀 😀ricc009
naná hogy lehet !
és melyik csapatnak szurkolsz? 😉yooker
akkor holnap !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak a Giants már nagyon régóta, de igazából most kezd előjönni belelőm a fan 😀Sziasztok!Üdv!
Új vagyok a fórumon, de engem is érdekelne a meccsnézés, ha lehet csatlakoznék 😀 😀 😀ricc009
naná hogy lehet !
több mint 12 éve
Gondolom Eagles 😀Sziasztok!Üdv!
naná hogy lehet !
több mint 12 éve
Sziasztok!Üdv!
naná hogy lehet !
és melyik csapatnak szurkolsz? 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Új vagyok a fórumon, de engem is érdekelne a meccsnézés, ha lehet csatlakoznék 😀 😀 😀
több mint 12 éve
16:49-re ér be vonatom, utána indulok is, max kicsit kajálok vhol. Amúgy a Margit körúti sörözőbe megyünk, vagy melyikbe? 😀AsbeePointer-Pub Margit krt.
1027 Budapest, Margit krt. 56.
több mint 12 éve
Nálunk nem lett mém a gyerek, de:And the legend of Rhett Bomar lives!
The Raiders signed him to a reserve/future contract. 😀
több mint 12 éve
The stage is set.mármint holnap este 6-ra foglaltam asztalt pointer-be.
több mint 12 éve
16:49-re ér be vonatom, utána indulok is, max kicsit kajálok vhol. Amúgy a Margit körúti sörözőbe megyünk, vagy melyikbe? 😀
több mint 12 éve
ahogy figyelgettem a szavazást , döntő fölénnyel befutó lesz a Pointer !odamegyek 6-ra de csak akkor, ha nem az lesz mint múltkor, hogy kb 20 percig egyedül üldögélek 😀
mi Salanderrel 6 órára fogunk odaérni , aki tud jöjjön hangolódni !! 😊
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
1. A2. C
3. B
4. B
5. A
6. B
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B
több mint 12 éve
ahogy figyelgettem a szavazást , döntő fölénnyel befutó lesz a Pointer !mi Salanderrel 6 órára fogunk odaérni , aki tud jöjjön hangolódni !! 😊
több mint 12 éve
Ha már valaki megdönti, akkor legyen Giant! Sztem ezt Stray sem bánná.Facebookon olvasom Braking Newsba, hogy JPP All Pro választott lett! Link: http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5jIPqdmn9EeUEc4mqT4T3-JCZYMWQ?docId=6d3c88eb7ecb46baaeff614df606dd19van egy 22.5-ös rekord amit megdönthetne...csebi
A kedvenc részem a nyilatkozatából: "I came in and last year I had an all right season and I wanted to do better than what I did last year. Next season in 2012, I should be better than this year." 😀 Felőlem játszhat még jobban, de ennél hogy lehet? Itt a következő lépés a DPOY felé!balu10
több mint 12 éve
Facebookon olvasom Braking Newsba, hogy JPP All Pro választott lett! Link: http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5jIPqdmn9EeUEc4mqT4T3-JCZYMWQ?docId=6d3c88eb7ecb46baaeff614df606dd19van egy 22.5-ös rekord amit megdönthetne...
A kedvenc részem a nyilatkozatából: "I came in and last year I had an all right season and I wanted to do better than what I did last year. Next season in 2012, I should be better than this year." 😀 Felőlem játszhat még jobban, de ennél hogy lehet? Itt a következő lépés a DPOY felé!balu10
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.