New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor vasárnapi meccsnézés ügyben holnap reggelig várom a szavazatokat, hova menjünk a két felmerült lehetőség közül:A mint Amukamara
A - Pointer pub a Margit körúton
B - Champs a Dohány utcában
Egyszersmind a szavazatokat részvételi szándéknak is veszem, és úgy foglalom holnap az asztalt.G-men
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Perry Fewell aláírt a következő szezonra!
több mint 12 éve
Akkor vasárnapi meccsnézés ügyben holnap reggelig várom a szavazatokat, hova menjünk a két felmerült lehetőség közül:A - Pointer pub a Margit körúton
B - Champs a Dohány utcában
Egyszersmind a szavazatokat részvételi szándéknak is veszem, és úgy foglalom holnap az asztalt.
több mint 12 éve
Ezen behaltam:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825add9e/article/packers-saints-cream-of-the-crop-entering-nfl-playoffs?module=HP11_hot_topics
"Just like Khan's obsession with Captain Kirk, Eli Manning declares jihad on Jerry Jones." 😂 😂 😂
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Magyarországon az edző leüvölti a fejedet, ha a mérkőzést bámulod, amikor "jobb" dolgod is lenne.vadibandiA Balu persze, hogy leüvölti a fejed, mert egy pöcs 😀 😀
több mint 12 éve
Jó, lehet, hogy ezeket csak a magyar gömblabdarúgás meccsekre járó énem mondajta velem, de a helyszínen kint lenni azért különleges, mert egyedi élményként marad meg benned egy-egy nagy játék, nem pedig úgy, ahogy több millióan látták a tévében.G-menAnnyiban vitatkoznék, a hazai mérkőzésgyakorlat ismeretében, hogy a játékosoknak nem a meccs bámulása a feladata, azaz elsősorban az a csapatrész amelyik nincs a pályán az ne bámulja a meccset, hanem hallgassa a coordinator instrukcióit vagy koncentráljon arra a pillanatra, amikor ismét a pályára kell lépnie.
Petrus itt persze kivétel, mert, mint offense cserejátékos bármelyik playben szerepet kaphat, tehát együtt kell élnie drive-val.
Magyarországon az edző leüvölti a fejedet, ha a mérkőzést bámulod, amikor "jobb" dolgod is lenne.
több mint 12 éve
Én meg kábé hülyét kaptam a következő másodpercben.kivetítő nézés oké, csak nehogy belépjen a pályáravittoreKivetítőnézés.... Én még emlékszem amikor AB kezéből kiverték 2 yardra a TD-től a labdát mert a kivetítőben nézte épp hogy hol van mögötte a védő.salander
Visszatérve erre a képre, a múltkori már felbaszta az agyamat. Elképzelem a párbeszédet 20 év múlva:
- És képzeld kisfiam, ott álltam a pálya szélénél, amikor Victor a történelmi 99 yardos TD-t futotta.
- Tényleg, apa, vow. És ott futott el melletted, milyen közel?
- Nem tudom, én a kivetítőt néztem.
- ...
Jó, lehet, hogy ezeket csak a magyar gömblabdarúgás meccsekre járó énem mondajta velem, de a helyszínen kint lenni azért különleges, mert egyedi élményként marad meg benned egy-egy nagy játék, nem pedig úgy, ahogy több millióan látták a tévében.
több mint 12 éve
Megnéztem a videót, de nekem inkább úgy tűnt, hogy terpeszben a pályát nézte, és amikor Cruz mellé ért, akkor fordult be felsőtesttel, hogy mutassa, hogy gyerünk tovább.
több mint 12 éve
kivetítő nézés oké, csak nehogy belépjen a pályáravittoreKivetítőnézés.... Én még emlékszem amikor AB kezéből kiverték 2 yardra a TD-től a labdát mert a kivetítőben nézte épp hogy hol van mögötte a védő.
több mint 12 éve
kivetítő nézés oké, csak nehogy belépjen a pályára
több mint 12 éve
Imádom ezeket a képeket. Az oldalvonalnál állók többsége nem a pályát, hanem vmelyik óriáskivetítőt figyeli. Itt is pl, Petrus-tól egy méterre szalad el Cruz, de ő a plazmát bámulja...De ugyanez volt egy hete a történelmi 99 yardos TD-nél is.
több mint 12 éve
😀 ÁÁÁ, ezt benéztem.ez sztem nem az a szentlőrinc amire Te gondolsz G !yookerén igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeAkkor tudsz jönni vasárnap meccset nézni?G-men
A vasárnap éjszakai csak másfél óra alvást még nem tudtam kompenzálni, valószínű most tök utolsó lennék egy Ki tud többet Magyarországról vetélkedőn (nem úgy mint két ünnep között az index Ki tud még valamit a Szovjetunióról? teszjén, ott 10/10 lettem...)
Sorry, Szesze!
több mint 12 éve
ez sztem nem az a szentlőrinc amire Te gondolsz G !én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeAkkor tudsz jönni vasárnap meccset nézni?G-men
több mint 12 éve
Akkor tudsz jönni vasárnap meccset nézni?😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeÉn továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men
De előbb utóbb összehozok egy meccsnézős pesti kirándulást.Szsziszka
több mint 12 éve
Nekem mindegy hova megyünk, inni szerintem úgy sem fogok tudni 😊NightBoYszegény... 😉
a pointer elég messze van nekem , de azért a sörért bármeddig el
BKV-zom ha kell , szóval mehetünk oda is ha gondoljátok !
jöhetne egy picit hamarabb , aki tud (mondjuk 6-ra) hogy megfelelően ráhangolódjunk a meccsre!! 😉
több mint 12 éve
Pedig jó felvetés ha vannak erre is Giants fanok! Sztem megoldható, pláne h 7-kor lesz, és nem kell hajnalig nyitva lenni, meg soccer meccsek sincsenek. Az se kizárt h a Zaccban le lehet dumálni.Van TV A Beck's kocsmában, 0-24-es, meg a Mozaiqban is, de az nem tudom meddig van nyitva vasárnap.gyaluAkkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.Szesze
Ha vki erre jár vnap este, én benne vok a dologban. Csak szóljatok, mert akkor úgy szervezem a visszautam!
több mint 12 éve
Best of Victor Cruz: http://espn.go.com/blog/new-york/giants/post/_/id/10360/which-of-these-cruz-tds-is-your-favoriteironroyMost hirtelen nem találom a cikket, de hétfőn idézte valaki egy szezon előtti nyilatkozatát Cruznak, valahogy így hangzott:
(szerk.: közben megtaláltam)
The story of the year: Victor Cruz was asked what his "realistic goal" was coming into the season: "A realistic goal was just to get a catch in a real game that mattered, in a real game that counted,"
több mint 12 éve
gyalu
314
Van TV A Beck's kocsmában, 0-24-es, meg a Mozaiqban is, de az nem tudom meddig van nyitva vasárnap.😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeÉn továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men
több mint 12 éve
Best of Victor Cruz: http://espn.go.com/blog/new-york/giants/post/_/id/10360/which-of-these-cruz-tds-is-your-favorite
több mint 12 éve
NightBoY
616
Nekem mindegy hova megyünk, inni szerintem úgy sem fogok tudni 😊
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.Én továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men
több mint 12 éve
Én továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozat
több mint 12 éve
Nekem rendben van a Champs. Igazából az a kérdés, hogy ki mennyit akar inni; mert ha a többség sokat, akkor a Pointer's (vagy mi) elég verhetetlennek tűnt. :]salanderIgazad van, én sokat akarok inni. Ebből a szempontból a pointer tényleg verhetetlen. Csak a frisco elleni vereség emléke miatt nem javasoltam.
Sztem még ma estig várjunk, hátha van vkinek a tarsolyában vmi eddig ismeretlen sportkocsma, aztán utána szavazzunk a felmerült lehetőségekről.
több mint 12 éve
Nekem rendben van a Champs. Igazából az a kérdés, hogy ki mennyit akar inni; mert ha a többség sokat, akkor a Pointer's (vagy mi) elég verhetetlennek tűnt. :]salanderhát igen a Pointer's nagyon verhetetlen volt az árban... ha lehet választani a kettő között így én azt választanám!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Én továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/ De előbb utóbb összehozok egy meccsnézős pesti kirándulást.