New York Giants
Arra mernék pénzt is tenni, módjával 😎🥲
Ez mekkora! Daboll direkt elmondta Wink-nek a játékokat, hogy megnézze milyen erős fejben DJ.
Az lenne ha sérülést direkt kívánna bárki is.Én a múltkori sérelmet gondoltam megtorolni ami sportszerűtlen volt és nem volt következménye. Tetszene ha fordítva most ezért nem lenne pihenő ideje a sérülteknek cserébe. Kb ennyi,Tök mindegy mikor volt, sérülést kívánni az utolsó patkány dolog.
/ez még jóval a félbeszakadt meccs előtt volt/
ozibozi
Tarsi
A sportszerűség keretein belül egy sérülésből korábban visszajövő playát el szoktak kapni párszor.
Nem én találtam fel a sacket sem.
Nyilván bele lehet magyarázni bármit utólag.
Nyilván senki nem akar senkinek komoly sérüléseket kívánni, jön az magától, mivel a játék szerves része és még szabályos is.
Szerkesztette: ozibozi
Én a múltkori sérelmet gondoltam megtorolni ami sportszerűtlen volt és nem volt következménye. Tetszene ha fordítva most ezért nem lenne pihenő ideje a sérülteknek cserébe. Kb ennyi,Tök mindegy mikor volt, sérülést kívánni az utolsó patkány dolog.
/ez még jóval a félbeszakadt meccs előtt volt/
ozibozi
Más csapat fórumán még soha nem szóltam hozzá, de ez vmi gusztustalan megjegyzés. Szerencsére nem egy ilyen vki dönti el ki mit érdemel.A gusztustalan féreg múltkori utolsó fordulós bundátokért megérdemelnétek hogy ne legyen pihenőtök. Ha mást nem is, de pár bordát elkaphatna azért ott is Tibi bácsi a friss felépült kis versenyzőnél, csak mert megérdemelnétek a sumákolásért amit a leműveltetek.Sounds like Giants-Eagles and Cowboys-Commanders will both be played in the 4:25 PM time slot on Sunday, per sources.
— Art Stapleton (@art_stapleton) January 2, 2023
Also: expect Giants-Eagles on CBS and Dallas-Washington on FOX.
dande2
ozibozi
1 hét múlva már másról fog szólni vlszMaradjunk annyiban hogy ennèl most vannak nagyobb problémák....A gusztustalan féreg múltkori utolsó fordulós bundátokért megérdemelnétek hogy ne legyen pihenőtök. Ha mást nem is, de pár bordát elkaphatna azért ott is Tibi bácsi a friss felépült kis versenyzőnél, csak mert megérdemelnétek a sumákolásért amit a leműveltetek.Sounds like Giants-Eagles and Cowboys-Commanders will both be played in the 4:25 PM time slot on Sunday, per sources.
dande2
ozibozi
dande2
Maradjunk annyiban hogy ennèl most vannak nagyobb problémák....A gusztustalan féreg múltkori utolsó fordulós bundátokért megérdemelnétek hogy ne legyen pihenőtök. Ha mást nem is, de pár bordát elkaphatna azért ott is Tibi bácsi a friss felépült kis versenyzőnél, csak mert megérdemelnétek a sumákolásért amit a leműveltetek.Sounds like Giants-Eagles and Cowboys-Commanders will both be played in the 4:25 PM time slot on Sunday, per sources.
dande2
ozibozi
A gusztustalan féreg múltkori utolsó fordulós bundátokért megérdemelnétek hogy ne legyen pihenőtök. Ha mást nem is, de pár bordát elkaphatna azért ott is Tibi bácsi a friss felépült kis versenyzőnél, csak mert megérdemelnétek a sumákolásért amit a leműveltetek.Sounds like Giants-Eagles and Cowboys-Commanders will both be played in the 4:25 PM time slot on Sunday, per sources.
dande2
Sounds like Giants-Eagles and Cowboys-Commanders will both be played in the 4:25 PM time slot on Sunday, per sources.
szurkolni kell a 49ers-nek, ha ők nyernek, akkor mindenképp a Vikings lesz az ellenfelünk, ami szerintem a legjobb match-up.Az egyetlen, ahol akkor is lehet keresnivalónk, ha hozza magát az ellenfél. Meg elégé idegesít még az a karácsonyi meccs, főleg így, hogy tegnap 46 és 50 yardról is kihagyták a mezőnygólt.
kristof
a tegnapi meg végre egy olyan meccs volt, amikor pontosan tudtuk, mi a tét, minden feladatot végre is hajtottunk és még lábon se lőttük magunkat
Mivel mindkét csapat verte meg idén a Cowboyst, akármelyik képes erre újra. Nekem tényleg mindegy melyik, csak a 49erstől tartok erősen, de addig nem jutnak el.Világos, de ők most felfelé mennek erősen, a Tampa meg hiába nyert most, szenved erősen. Brady magic nincs már minden héten.A Lambeau Packers és a Visitor Packers két külön csapat.Ez a GB menne oda nem biztos hogy jobb mint egy Tampai kirándulás nekik. Franc tudjaIgen igazad van, ezt kihagytam a számításból, azért nem lenne mindegy senkinek, hogy a very hostile Lincoln Field, vagy a fedett AT&Tbe kell menni januárbanHa nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Was mai vereségével a saját kezükben lesz a sorsuk
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
Needa
Rodaron
ozibozi
gyeek
ozibozi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Világos, de ők most felfelé mennek erősen, a Tampa meg hiába nyert most, szenved erősen. Brady magic nincs már minden héten.A Lambeau Packers és a Visitor Packers két külön csapat.Ez a GB menne oda nem biztos hogy jobb mint egy Tampai kirándulás nekik. Franc tudjaIgen igazad van, ezt kihagytam a számításból, azért nem lenne mindegy senkinek, hogy a very hostile Lincoln Field, vagy a fedett AT&Tbe kell menni januárbanHa nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
Needa
Rodaron
ozibozi
gyeek
A Lambeau Packers és a Visitor Packers két külön csapat.Ez a GB menne oda nem biztos hogy jobb mint egy Tampai kirándulás nekik. Franc tudjaIgen igazad van, ezt kihagytam a számításból, azért nem lenne mindegy senkinek, hogy a very hostile Lincoln Field, vagy a fedett AT&Tbe kell menni januárbanHa nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
Needa
Rodaron
ozibozi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Ez a GB menne oda nem biztos hogy jobb mint egy Tampai kirándulás nekik. Franc tudjaIgen igazad van, ezt kihagytam a számításból, azért nem lenne mindegy senkinek, hogy a very hostile Lincoln Field, vagy a fedett AT&Tbe kell menni januárbanHa nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
Needa
Rodaron
Igen igazad van, ezt kihagytam a számításból, azért nem lenne mindegy senkinek, hogy a very hostile Lincoln Field, vagy a fedett AT&Tbe kell menni januárbanHa nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
Needa
Nem gondolnám az eddigiek alapján hogy agyon taktikáznák az edzők ezt.
Majd közben gondolom ahogy alakul akkor lesz vlm reagálás.
Mondjuk én nem veretném szét őket azzal a védelemmel, de ki tudja
Ki lesz a Qb és mennyire egészséges.
Messze van még az a meccs is ma
Ha nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Szerkesztette: Rodaron
Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi