New York Giants

49 feliratkozó

több mint 1 éve
GJohnny74 New York Giants 500
A punterünkkel mi van? Ezelőtt kiejti, most meg tökölve rúgja el.
több mint 1 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Azert az sajnálatos, hogy pont ilyenkor sül el a rugó lába. Kitartás, szurkolok nektek!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 786
Utolsó 10 percet láttam kb, most értem haza, DJ re lehet számítani. Nekem ennyi volt a lényeg 🤔 a mai napra
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 563
Az egyik legjobb játékot tettük ki ma. Ennek még lehet pozitív hozadéka is a morálra.
Egyébként meg a Colts-ot verjük újévkor, utána a PO-ban visszamegyünk a Vikingshoz, és visszavágunk … 😊
több mint 1 éve
fodetra New York Giants Tennessee Volunteers 63
A végére belőlem is kicsúszott egy olyan, hogy rámszóltak, ma nem kéne. Egész jó volt, hogy a karácsonyi vacsora közben ment telefonról 😀 Ha bejutunk a playoffba, ez egy jó előjel, hogy lehet még keresni valónk sokkal jobb mérlegű csapatok ellen is. Csak valahogy jussunk be jövő héten.
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants 1 906
Na meg Martindale ellen a legjobb kulcsszituációban harmadik és hosszúra menni.
TPeter1206
Pedig ma kifejezetten jól meccselt egészen a legvégéig, akkor aztán megint elszállt az agya.
több mint 1 éve
TPeter1206 New York Giants 13
Nem lett volna bajom ezzel az eredménnyel, ha nem látom a meccset es azt, hogy ez simán nyerhető lett volna, ha nincs annyi idegesítő hiba. Na meg Martindale ellen a legjobb kulcsszituációban harmadik és hosszúra menni.
Mindenesetre azért voltak bíztató jelek most már offense részről is, nem volt ez rossz egyáltalán, csak eléggé fáj, hogy elbalfaszkodtuk.
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Jó meccs volt, sajnos eggyel több hiba volt benne, mint ami belefért volna, de így ki le lehet kapni. Reméljük azért nem ezen úszik el a PO, mert ezzel a játékkal simán megérdemelnénk egy wild card helyet.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 17 178
, ennyi baromság után ez így azért vállalható, ha a SF nyer akkor marad az eredeti forgatókönyv. Kis szerencse azért kellett volna meg egy kis plussz!
több mint 1 éve
De csak rajtunk múlt, hogy egyáltalán rúghattak
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Nyilván bemegy 61-ről.. nem karácsonyhoz illő szavak hagyták el a számat az biztos.
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Rafináltan 7-ről hatra előre hoztam a vacsora időpontját hogy mire már kezdünk akkor már nyitogassanak ajándékokat így kb senkit sem zavar ha hang nélkül megy a
Telón vagy pár másik szobában titokban.
Az a korábbi tervem hogy 5-re hozzuk előre mert este a jeges úton veszélyesebb lesz közlekedni a 15 fok miatt sajnos dugába dőlt.
ozibozi
Mondjuk ha hang nelkul megy majd es plane titokban egy masik szobaban az egyebkent sem zavarna amugy tul sok mindenkit! 😀
En szepen nyugiban megvarom mig elmegy mindenki aztan inditom majd egy pohar jo borral szerintem
több mint 1 éve
Rafináltan 7-ről hatra előre hoztam a vacsora időpontját, hogy mire kezdünk akkor már nyitogassanak ajándékokat így kb senkit sem zavar ha hang nélkül megy a
Telón megy majd és még pár másik szobában titokban.
Az a korábbi tervem hogy 5-re hozzuk előre csak mert este a jeges úton veszélyesebb lesz közlekedni, na az a 15 fok miatt sajnos dugába dőlt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Nálunk valamiért fagyos lett a karácsonyi hangulat amióta közöltem, hogy minden angyalnak, kisjézuskának és vendégnek háromnegyed 7-ig el kell hagynia a házunkat 😊
több mint 1 éve
TPeter1206 New York Giants 13
Reálisan szét fogja szedni a Vikings offense ezt a secondaryt, főleg Jefferson, de valamiért azt érzem, hogy ez egy upset lesz.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 563
Szerintem is L, de valójában a jövő heti meccset kell hozni.
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Szokasos meccs elotti aktivitas szint megvan! 😀
En kivancsi leszek a mai teljesitmenyre azert . Benne van hogy rendesen megszornak minket es nem fogjuk tudni tartani a lepest .Amennyibem mukodik majd a pass rush lehet nagyobb eselyunk de azert a foldon is tudnal haladni ha kell szoval kemeny lesz...
Nem nagyon latom most azt a forgatokonyvet amivel nyerhetunk..
Max ha komoly szinten megy a futas es a pass rush + a turnover csatat is nyerjuk mondjuk 2vel pl...
Tipp 28:20 L

Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!
yooker
Sajnos sem Tibò, sem Leo nem 100%os és JJ18 szétszivatja majd a secondaryt uh semmi jóra nem számítok...
33-21L
Boldog Karácsonyt!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Szokasos meccs elotti aktivitas szint megvan! 😀
En kivancsi leszek a mai teljesitmenyre azert . Benne van hogy rendesen megszornak minket es nem fogjuk tudni tartani a lepest .Amennyibem mukodik majd a pass rush lehet nagyobb eselyunk de azert a foldon is tudnal haladni ha kell szoval kemeny lesz...
Nem nagyon latom most azt a forgatokonyvet amivel nyerhetunk..
Max ha komoly szinten megy a futas es a pass rush + a turnover csatat is nyerjuk mondjuk 2vel pl...
Tipp 28:20 L

Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 2 077
Két játékos is kiérdemelete a ProBowl részvételt: Saquon és Dexy!
nagir
Thomas is kiérdemelte, csak nem szavazták be
vanek úr
Azért a Dallas meccs után kellett idő hogy megint ne legyen tavalyi, azt mondják azért mert beteg bolt. Szerintem van benne vlm. A következő 3 hétben kiderül. Lehet egy legalább overall Guard mellett jobban kijönne mekkora király, mert amúgy szvsz Az.
Ő még fölfelé megy ✌️
ozibozi
Thomas a Dallas meccsig nem engedett sacket, és kb 1-2 hurries ment csak onnan, a TOP3 Tackleben volt PFF Grade szerint, szóval egy All-Pro simán összejöhet neki, ha PO-ba is megyünk.
több mint 1 éve
nagir
vanek úr
Azért a Dallas meccs után kellett idő hogy megint ne legyen tavalyi, azt mondják azért mert beteg bolt. Szerintem van benne vlm. A következő 3 hétben kiderül. Lehet egy legalább overall Guard mellett jobban kijönne mekkora király, mert amúgy szvsz Az.
Ő még fölfelé megy ✌️

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
nagir

Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Prime Time Tibò’
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Thibodeaux a hét védője az NFC-ben, sok hasonló sikert még neki!
több mint 1 éve
GJohnny74 New York Giants 500
 www.youtube.com/watch?v=gTeOHmWJDC0