New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Giants's Toney - five of his seven touches gained a first down
több mint 4 éve
Azért az látszik, hogy célpontok vannak bőven úgyis, ha Shep és Slayton hiányzik. Remékem JG rájött, hogy használni is lehet őket.
vanek úr
Slaytont lehet meg kellene próbálni elcserélni, mert túl sok Wr lesz így a rosteren.
ozibozi
Na ettől nem félek, tekintve, hogy egyik sem a tartósságáról híres. Így legalább van rá esély, hogy minden meccsre marad legalább három belőlük.
De ajánlom helyette Engram-et 😀
vanek úr
Tegyük hozzá, hogy statok alapján, DJ-nek a legjobb éve van jelenleg, hátha végre megtaláltuk az összeragadt oldalakat is a playbookban. Megértem azon Giantses kollégák véleményét is, hogy 1 W nem W, és akkor fog igazán sokat érni, ha esetleg megtudnánk fogni a Cowboyst is.
De az örök igazság marad, W-t nem kell magyarázni és valljuk erre mindannyiunknak szüksége volt már....kurvára
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Azért az látszik, hogy célpontok vannak bőven úgyis, ha Shep és Slayton hiányzik. Remékem JG rájött, hogy használni is lehet őket.
vanek úr
Slaytont lehet meg kellene próbálni elcserélni, mert túl sok Wr lesz így a rosteren.
ozibozi
Na ettől nem félek, tekintve, hogy egyik sem a tartósságáról híres. Így legalább van rá esély, hogy minden meccsre marad legalább három belőlük.
De ajánlom helyette Engram-et 😀

Szerkesztette: vanek úr
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
NY nagy napja. A jets verte a Titanst
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 985
Engramot kellene valahogy elfelejteni még.
több mint 4 éve
Kronos New York Giants 848
DJ odatette, ez nem kérdés, grat neki, lehet Franchise QB a fazon.
Ezzel a W viszont lehet kenegetni a xart továbbra is, hogy jó úton járunk bla bla és bla. Jövő évi draft pozíciót is elbaxuk, 1-2 győzelemmel. Persze örülök, szurkoltam, csak ilyenkor megszólal a realista enem, kellett ez?
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
vanek úr
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
DJ 402 yard 2 TD 1 INT

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 985
Gyerekek, azért ez ott volt.
Meg sem bírok szólalni.
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
DJ idén nem csak magához mérten jó. Remélem így marad
több mint 4 éve
egész meccsen nem hittem el, hogy meglehet, le a kalappal a srácok előtt.

Jones ma is nagyon jó volt és végre a Golladay - Toney duó is megmutatta magát, Ross pedig csak a plusz.
kristof
Toney amket megoldott 3&14-re, plusz ne felejtsük el Rudolphot aki ráfeküdt a labdára OT-ban 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
egész meccsen nem hittem el, hogy meglehet, le a kalappal a srácok előtt.

Jones ma is nagyon jó volt és végre a Golladay - Toney duó is megmutatta magát, Ross pedig csak a plusz.
több mint 4 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Az évtized győzelme!!!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Ja és fun note, DJ-t nem sackelték egyszersem.
Rodaron
na de mi se sackeltünk 😉 ... jók voltak az O falak 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ja és fun note, DJ-t nem sackelték egyszersem.
több mint 4 éve
Akkorát üvöltöttem az egész társasház felkelt szerintem 😀 az elmúlt 3 meccs minden szarát kiüvöltettem szerintem 😀
több mint 4 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
valószínűleg volt olyan magas a Giants W odds hogy lehet nyeretnek egyet
több mint 4 éve
Ti hogyan látjátok, fejlődött/fejlődik annyit Jones, hogy ő vele számoljatok jövőre is?
Wyatt
Nincs olyan játékos az O-ban, aki Garrett alatt fejlődött volna. És ebben semmi túlzás nincsen.
Amúgy, ha összehasonlítom DJ-t az utóbbi évek 1. körös irányítóival, én jövőre biztos nem cserélném le, de hoznék neki egy 21. századi OC-t (ezt mondjuk már tavaly kellett volna). Szerintem meg van benne franchise qb potenciál, annak ellenére, hogy DG hozta 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Jones szerintem jó, az utóbbi két meccsen kifejezetten jó. Mivel a fejétől bűzlik a hal, komoly változás nem lesz körülötte, így nálunk biztosan nem fog kiteljesedni, legjobban akkor járna, ha elmenne valami potensebb franchiseba.

Hogy megint lehessen reménykedni, jön ma egy meglepetés W, 33-31 ide.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Max franchise taget fog kapni majd, lehet nem os egyet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Ti hogyan látjátok, fejlődött/fejlődik annyit Jones, hogy ő vele számoljatok jövőre is?

Nyilván hosszú meg az idény, és változhat mindkét irányba, de az elmúlt hetek alapján mik az érzések?
Wyatt
Nem lehet eldönteni. Igazából olyan a game plan h meg véletlenül se tudja elveszíteni a meccset de így megnyerni sem. Egyszerűen nevetséges h meg sem probaltatjuk távoli dobasokra, amiben elvileg a legjobb és ezért is hoztuk Golladayt. Meg fogja kapni a hosszabbítást de kb úgy h sztem még mindig fogalmunk sincs h mi a padlója és mi a plafonja

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Nyilván hosszú meg az idény, és változhat mindkét irányba, de az elmúlt hetek alapján mik az érzések?

több mint 4 éve
Vobox New York Giants 654
Igazából már örülni sem tudok neki,de szerintem ma nyerünk.
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
Bradberry contractját megint átstrukturálták 7 hónap után, és csináltak még 2.7 millió helyet, valamire készülnek...? 😛
Kíváncsi leszek az eheti nyilatkozatok mennyire tükröződnek majd holnap a defense-nél, mert Logan Ryanék azt mondták, hogy extremely focused és locked in volt mindenki a héten, mint még a szezonban soha...
Rodaron
Sajnos Sean Payton se most jött le a falvédőről... Itt azon fog múlni, hogy Winston milyen napot fog ki.
ironroy
Egyébként én is tőle félek a legjobban, mert konkrétan egy Kamara-val és a gameplanjével rommá vághat minekt.
Rodaron
Magamtóll a rezignált, lesz ami lesz típusú meccs nézést várom. 😊
A D tavaly is hasonló módon kezdett, aztán Graham összelapátolta. Amiben nem hiszek, hogy JG megtáltosodik, és remek playekkel 20 pont fölé megyünk. Az alatt pedig újból kevesek leszünk, mint általában.