New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
Így hogy Earl Thomas is leszerződött, Collins lett a legjobban fizetett safety? 🤔 Így hogy Bathea meg Peppers jött "pótlására" mekkora esélye egy kompenzációs picknek? 🤔
ironroy
Szinte biztos a 3. kör, főleg, hogyPeppers csere révén jött, ami nem számít bele a kompenzációs pick kiosztásba.

A Browns árulja Ogbaht, Gettleman nem akar rámenni valakivel? A pass rusher most úgy is hiánycikk. 😊
iktriad
Pass Rusher, ide minek?
.
.
.
Na de Bortlesért mit kértek?
😀 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Így hogy Earl Thomas is leszerződött, Collins lett a legjobban fizetett safety? 🤔 Így hogy Bathea meg Peppers jött "pótlására" mekkora esélye egy kompenzációs picknek? 🤔
ironroy
Szinte biztos a 3. kör, főleg, hogyPeppers csere révén jött, ami nem számít bele a kompenzációs pick kiosztásba.

A Browns árulja Ogbaht, Gettleman nem akar rámenni valakivel? A pass rusher most úgy is hiánycikk. 😊
iktriad
Na ebben nem voltam biztos, köszi 🤜🤛
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ironroy
Szinte biztos a 3. kör, főleg, hogy Peppers csere révén jött, ami nem számít bele a kompenzációs pick kiosztásba.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Nekem két dolog jön le ebből az egész saga-bol. FO látott olyan dolgot akit megakart szüntetni (AB szerződése miatt rinya, off Football élet, viselkedés) ezzel megelőzve, hogy ez a “vírus” házon belül tovább terjedjen. A másik pedig, hogy OBJt elnézve nem igazán számított erre szerintem, vagy akarta is meg nem is. Őszintén ezzel ő is kurva szarul járt, mert azért a saját Image építéséhez Cleveland jóval szerényebb lehetőségek tárháza, mint New York, ahol a nagyszínpadon van. Kérdés mit hoz ez a helyzet ki belőle.
több mint 6 éve
Palesz76 New York Giants 524
Fasza.
A férfi ember mindig ragaszkodik egy meghozott döntéshez.
Gyerekkoromban valamiért a Honvéd focicsapatat szerettem meg. Volt egy kozel15 éves gyenge szakasz, de mindig megtalaltam azokat akiknek a játéka szórakoztatott. Kilencvenes években jott a baseball és a San francisco Giants. Onnan meg az Nfl és a NYG.
Pont akkor mikor a gyengébb David legyőzte Goliatot.

Nekem Eli soha nem volt szimpatikus, de emberi értékeit nagyra tartom. Jpp, Collins, Beckham. A mutatott játékuk sokszor segített, hinni hogy ha a hianyposztokra szerzunk embereket esélyesek leszunk egy jó szezonra. Aztán jott Barkley. Gondoltam megindulunk fel.

Ma úgy érzem sokáig fog tartani a szűk időszak. Marad Barkley, és Shepard.
Nem latom az edzői gardaban a kőleves recepjének titkàt.
Nem tudom mit hoznak az elkovetkező évek, de azért az ég még mindig kék.
Szóval Lets go big blue.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Érdekes eszmefuttatás.
 twitter.com/NFLDraftBites/status/1105649638810533893
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 281
Sztem idén nem lesz Qb draft, 2020as qb class erősebb is. Eli kap meg + 1 éves szerződést 2020-ra. Jelen állás szerint jövőre 103 millió van a sapka alatt, amit még pár cut-tal 130-140re lehet tornázni(Jenkins, Ogletree, Ellison, K. MARTIN)
Sanyichef
én meg szinte biztos vagyok benne, h hozni fogunk QB-t
Szesze
Mindegy csak 2 éven belül legyen egy kibaszott erős csapatunk. Az sem érdekel, hogy milyen nevek vannak a mezeken. Ha az OBJ trade kellett, hogy elmozduljunk, hát legyen.
Sanyichef
Amíg ez a remek edzőnk van addig csak max bízhatunk. Legfőképp egy 0-8-as indulásban, és a népharagban, ami elsöpörte a bajuszt is. Így nyerhetünk egy másfél évet, mire magától is kirúgnák ezt a kretént.
A baj csak az hogy ha lesz végre 6-8 év után fal simán eldobálgat még Eli is ilyen 7-8 győzelmeket, ami semmire nem jó.😕 max hogy ne rúgják ki őket, de legalább nem is draftolunk jó helyen.)
Fasza kis Jeff Fisher időszak elé nézünk.
több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Nekem két dolog jön le ebből az egész saga-bol. FO látott olyan dolgot akit megakart szüntetni (AB szerződése miatt rinya, off Football élet, viselkedés) ezzel megelőzve, hogy ez a “vírus” házon belül tovább terjedjen. A másik pedig, hogy OBJt elnézve nem igazán számított erre szerintem, vagy akarta is meg nem is. Őszintén ezzel ő is kurva szarul járt, mert azért a saját Image építéséhez Cleveland jóval szerényebb lehetőségek tárháza, mint New York, ahol a nagyszínpadon van. Kérdés mit hoz ez a helyzet ki belőle.
Úgy érzem két kezdő ember jöhet meg potenciálisan FArol. Egy kompetens WR és egy ROT vagy LB. Pass rusht és secondaryt hozunk a draftrol.
több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 638
Részemről nem igazán hiszem el hogy ez a dolog teljesen DG-n múlt. Vagy Beckham akart nagyon elmenni, vagy Maráék akarták kitenni, vagy a kettő együtt, nem hiszem hogy DG csak úgy meggondolta volna magát a tavalyi szerződés után, valami volt a háttérben amiről pontos információt valószínűleg soha nem kapunk. Már a szezon végén gyanús volt, hogy valami fiszfasz sérülés miatt több meccsett kihagyott.

Ettől függetlenül én sem számítottam erre, főleg hogy ilyen csomagért passzoljuk el, még egy Frisco 1/2-t reálisnak tartottam volna néhány későbbi pickkel. Sok sikert neki a barnáknál, azért szar lesz látni, hogy Mayfield tömi majd labdákkal. Meg kell hagyni jól csinálják a dolgokat mostanában Clevelandben.

Már csak abban bízom hogy a QB kérdést nem pánikolva oldjuk meg és megyünk fel valakiért a drafton, vagy hozzuk el Rosent első körért. Még a másodikat is túlzásnak érezném.
Töltsük fel inkább a védelmet a drafton amennyire lehet, aztán úgyis elől húzunk jövőre is. Persze ha valakiben látjuk a jövő frencsájz kúbéját akkor be kell húzni, de engem ezek a srácok nagyon nem tudtak meggyőzni.

Egy két okos igazolás most nagyon kellene, hogy egy kicsit jobb legyen a hangulat.
Henderson
Én is olvastam olyat, hogy OBJ akart trade-et. Szerintem ha fél évvel ezelőtt adtak neki egy mega szerződést, akkor miért akarták volna elpasszolni. De az is lehet, hogy csak így látták megvalósíthatónak, hogy egy épkézláb csapat összerakására legyen elég pick/pénz. Olyan kommentek is voltak, hogy a Giants jól járt ezzel a trade-el, mert OBJ sérülékeny.
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
 twitter.com/BrownsFoz/status/1105835363233353728/photo/1

több mint 6 éve
Henderson New York Giants 1 077
Részemről nem igazán hiszem el hogy ez a dolog teljesen DG-n múlt. Vagy Beckham akart nagyon elmenni, vagy Maráék akarták kitenni, vagy a kettő együtt, nem hiszem hogy DG csak úgy meggondolta volna magát a tavalyi szerződés után, valami volt a háttérben amiről pontos információt valószínűleg soha nem kapunk. Már a szezon végén gyanús volt, hogy valami fiszfasz sérülés miatt több meccsett kihagyott.

Ettől függetlenül én sem számítottam erre, főleg hogy ilyen csomagért passzoljuk el, még egy Frisco 1/2-t reálisnak tartottam volna néhány későbbi pickkel. Sok sikert neki a barnáknál, azért szar lesz látni, hogy Mayfield tömi majd labdákkal. Meg kell hagyni jól csinálják a dolgokat mostanában Clevelandben.

Már csak abban bízom hogy a QB kérdést nem pánikolva oldjuk meg és megyünk fel valakiért a drafton, vagy hozzuk el Rosent első körért. Még a másodikat is túlzásnak érezném.
Töltsük fel inkább a védelmet a drafton amennyire lehet, aztán úgyis elől húzunk jövőre is. Persze ha valakiben látjuk a jövő frencsájz kúbéját akkor be kell húzni, de engem ezek a srácok nagyon nem tudtak meggyőzni.

Egy két okos igazolás most nagyon kellene, hogy egy kicsit jobb legyen a hangulat.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 6 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
Sztem idén nem lesz Qb draft, 2020as qb class erősebb is. Eli kap meg + 1 éves szerződést 2020-ra. Jelen állás szerint jövőre 103 millió van a sapka alatt, amit még pár cut-tal 130-140re lehet tornázni(Jenkins, Ogletree, Ellison, K. MARTIN)
Sanyichef
Szesze
Mindegy csak 2 éven belül legyen egy kibaszott erős csapatunk. Az sem érdekel, hogy milyen nevek vannak a mezeken. Ha az OBJ trade kellett, hogy elmozduljunk, hát legyen.
több mint 6 éve
juz3r New York Giants Ole Miss Rebels 173
Sanyichef
Szesze
A kérdés az, hogy hozni vagy húzni?

Hotty Toddy!
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Sanyichef
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Azért eléggé benne volt a levegőben ez az OBJ trade, de nem mondom, h nem lepődtem meg a hírre.. Engem nem visel meg annyira a dolog, mint a többséget, viszont az FO most nagyjából mindent feltett egy lapra, mert ha ebből rosszul jövünk ki akkor el fogja őket söpörni a népharag.

Egyébként Barkley érkezése óta eléggé két dudás egy csárdában szitu volt ez és a jövőre nézve ez biztos, h még komolyabb gondokat okozott volna.. szóval bőven volt ebben a lépésben logika, de nyilván kurvára nem mind1, h milyen lépések jönnek most.

Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
Meg majd ha jön WR FA majd mennyit fog kérni. DG helyében nem égetném magam azzal, hogy egy valag pénzt odavág valamelyek FA WRnek. Csak akkor hozzon FA elkapót ha nem drága, mert OBJ már viszi magával az utódja pénzét.

Lehet hozni drafton is elkapót rlem nem első körben, mert elég nagy baromság lenne azt a picket amit kaptunk Odellért ellőni egy újonc elkapóra. Oldja meg DG , hogy olcsó is legyen és jó is az utód, ez a dolga.
Isti81
FA WR max szabadügynökeink lesznek: C. Latimer, R. Shepard, B. Fowler. Draftrol kb 2-3 körös jön
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Nekem kettő problémám van ezzel a cserével. Én örültem, hogy nálunk játszott és sikerült megint jó sok halott pénzt benyelni ezzel cserével. Talán a GMünknek gondolkodnia kellett volna tavaly és nem adni új szerződést neki, játsszon az 5. éves opció alatt. Idén pedig tag és trade és akkor is kaptunk volna érte ennyit csak épp tavaly és idén is maradt volna pénz amit el lehetne költeni.

Ezt a szerződést már DG adta szóval az, hogy kötsz valakivel egy majd 100 milliós szerződést és 1 év múlva elcseréled az szerintem csak akkor nem lenne kudarc ha olyan ellenértéket kapsz ami után azt lehet mondani, hogy lehúztuk a Clevelandet, de itt nem ez történt jó esetben korrekt ellenérték. Szerintem még egy 1. kör kellett volna akkor sem örülök, de akkor azt mondom ha jól használjuk fel akkor jó üzlet.
Isti81
Nem kaptunk volna érte ennyit, tag alatt semmiképp, az meg csak apró mellékes, hogy akkor kiverte volna a hisztit, hold out stb. és örülhetünk ha kicsivel többet kaptunk volna érte, mint Brown-ért a Steelers.
Awesome88
De legalább nem kapott volna meg feleslegesen kb 30 milliót. Nem tudhatjuk biztosan, hogy hisztizett-e volna, mert kapott új szerződést.

Szerintem ennyit tavaly is kaptunk volna érte, bár a Cooks tradeből kiindulva szerintem a 2 db 1. kör a reális, de mindegy is, mert én nem akartam, hogy menjen NYból.

DG és PS dolga, hogy meggyőzzenek, hogy nem ment el az eszük teljesen és tudják mit csinálnak. Bár azt hozzáteszem, hogy tavaly év végén mikor OBJ lesérült akkor is volt passzjáték. Lehet ez is közrejátszott a a cserében.
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én próbálok azzal vígasztalódni, hogy egy elit elkapó nem vitt volna közelebb minket a céljainkhoz, ami nyílván nem lehetne más hosszútávon mint a SB győzelem. Az más kérdés, hogy annyira az elején vagyunk az egésznek hogy jelenleg másunk sincs... de az újjáépítés egyik csapatnál sem egy elit WR-el kezdődik. Szomorú de igaz.
több mint 6 éve
Meg majd ha jön WR FA majd mennyit fog kérni. DG helyében nem égetném magam azzal, hogy egy valag pénzt odavág valamelyek FA WRnek. Csak akkor hozzon FA elkapót ha nem drága, mert OBJ már viszi magával az utódja pénzét.

Lehet hozni drafton is elkapót rlem nem első körben, mert elég nagy baromság lenne azt a picket amit kaptunk Odellért ellőni egy újonc elkapóra. Oldja meg DG , hogy olcsó is legyen és jó is az utód, ez a dolga.
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Nekem kettő problémám van ezzel a cserével. Én örültem, hogy nálunk játszott és sikerült megint jó sok halott pénzt benyelni ezzel cserével. Talán a GMünknek gondolkodnia kellett volna tavaly és nem adni új szerződést neki, játsszon az 5. éves opció alatt. Idén pedig tag és trade és akkor is kaptunk volna érte ennyit csak épp tavaly és idén is maradt volna pénz amit el lehetne költeni.

Ezt a szerződést már DG adta szóval az, hogy kötsz valakivel egy majd 100 milliós szerződést és 1 év múlva elcseréled az szerintem csak akkor nem lenne kudarc ha olyan ellenértéket kapsz ami után azt lehet mondani, hogy lehúztuk a Clevelandet, de itt nem ez történt jó esetben korrekt ellenérték. Szerintem még egy 1. kör kellett volna akkor sem örülök, de akkor azt mondom ha jól használjuk fel akkor jó üzlet.
Isti81
Nem kaptunk volna érte ennyit, tag alatt semmiképp, az meg csak apró mellékes, hogy akkor kiverte volna a hisztit, hold out stb. és örülhetünk ha kicsivel többet kaptunk volna érte, mint Brown-ért a Steelers.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
juz3r New York Giants Ole Miss Rebels 173
Nekem az a bajom, hogy jöhet tőlem Tyrell Willimas vagy DK. Metcalf is, mindegyik tudni fogja, hogy ki helyett érkezett, kit kell pótolni. Ez még ezen a színten is agybajt tud okozni a fejekbem... OBJ primadonna volt a külvilág felé, de bent az öltözőben biztosan nem! Remélem nem jön be az, amit érzek a következő idényekről...

Szerkesztette: juz3r

Hotty Toddy!
több mint 6 éve
Zet New York Giants 1 989
Nem hiszem, hogy közösségteremtő ereje van annak, ha a játékosok azt gondolják, hogy bárki elcserélhető, kidobható, stb... Szerintem ez inkább más gondolatokat szül.

Kitettünk egy játékost, aki szenvedélyesen akart nyerni (lásd az ellentétét, Jackrabbit-et, aki még mindig itt van) úgy, hogy igazi WR1 nem maradt a keretben. Shep és EE (aki egyébként TE) nem első számú elkapó, őket szerintem elsősorban OBJ (akár játszott, akár nem) motiválta már a jelenlétével is. Lehet majd a futást preferálni persze (ezt nyilván az ellenfelek nem fogják sejteni), meg próbálkozni Coleman-nal, Russel Shephard-dal, vagy valaki mással, de innentől kezdve nem OBJ-t duplázzák, hanem a többieket, akik fenn lesznek a pályán.

Na mindegy, lassan csak megemésztem...