NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 501
Érzésem szerint ez egy nagyon olcsó trade volt. Nem tudom mire gondolt a Giants. Peppers nem rossz, de izé, még az FA-n is vannak nála most jobbak. 1/17 meg egy második kör... Nincsenek tisztában vele milyen nehéz franchise playert találni. A tavalyi Barkley-pick meg így kifejezetten szörnyű.
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
Na ki fogadott volna, hogy a giantses táncos reklambol pont csak Eli marad rosteren? 😀
több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
100 éves kitiltást vonna maga után amit most gondolok és kimondanám. Így nem teszem. Nem teszem. Valahogy titkon éreztem, hogy ez lesz nagyon benne volt a levegőben, de akkor se gondoltam komolyan, őszintén aki ezt jónak látja az...az...
több mint 6 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Most valahol örülök, hogy nem vagyok Giants csak OBJ szimpatizáns, mert ettől a cserètől a hajamat tèpnèm.

Valami olyasmi érzès kavarog bennem mintha Luckot cserèltük volna el.Kellene egy pár nap mire megtalálnám az értelmèt.

Ez hatalmas “mind blow” részvétem srácok.

Szerkesztette: szampi#33

több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
Miert
több mint 6 éve
OBJt eltradeltuk a Brownshoz...
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Hűha
több mint 6 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
G Jamon Brown Atlantába íra alá 3évre!😕

Remek, tavaly Fluker, most Brown megy el az O falból egy jó év után!

Nagyon cseles, nagyon...
nagir
de Fluker akár vissza is jöhet 😀
Awesome88
És ő T, csak mi csináltunk belőle guardot ha jól emlékszem. De biztos egyik fél sem akarná...
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236

Nagyon cseles, nagyon...
nagir
de Fluker akár vissza is jöhet 😀
több mint 6 éve
Vobox New York Giants 654

Nagyon cseles, nagyon...
nagir
Gondolom cserének drága lett volna
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla

Nagyon cseles, nagyon...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Source: #Giants are getting close on a deal to re-sign veteran long-snapper & two-time Super Bowl champion Zak DeOssie

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Giants signing S Antoine Betha to two years deal.

Ian Rapoport
@RapSheet
·
22 min
A veteran who knows the defense.

Szerkesztette: nagir

több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 638
Állítólag nem fogunk QB-t húzni az első körben.
 247sports.com/nfl/new-york-giants/Article/Report-Giants-will-not-draft-Dwayne-Haskins-or-any-QB-at-No-6-129986034/
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 282
Mikor Nálad van a top fizetéses elkapó, a top lovés rookie futó, meg a bal top fizetéses falember, úgy hogy szar a falad, és legalább nem is tudnak csak úgy klasszik futni, max néha passzolni a futónak két másodperc alatt, a lehetô legtöbb zsákolások között is cserébe ,,,de cserébe legalább az elkapóid is top droppolnak 3-5 éve (statok) és még stb.stb és stb + még ott vannak a Vernonok meg Nyúlak a semmire???
Lehet h ezért nem akartak még egy top fizetésű embert a csapat ---előbb felsoroltak után mégis --- leggyengébb részébe? Nem tudom csak lehet...elképzelhető ezért sem kellett egy box safety LB kombó évi 14 milkóért nekünk, és lehet hoznak érte inkább pár playát, akik akár még ‘coverage! is? nem tudom, lehet...

. (én megadtam volna neki 12-13 körül amúgy, csak lehet ők tudnak pár olyan infót amit mi nem...)
ozibozi
vagy csak egyszerűen megpróbálják olcsóbban visszahozni. Nagyon telített a safety piac, kizártnak tartom, hogy 12-13 millát kap ma ebben a pozícióban valaki..
gordon
Hat ezek utan hidd el, hogyha kimegy a piacra es ott nem kapja meg a 12-13 milliot, akkor sem fog ide visszajonni 9-10 millioert, hanem elmegy majd mashova azok utan, hogy masfel eve megy a kotelhuzas az FO es a jatekos kozott. Itt mar van egy olyan alapveto „ferde szem” Collinstol az ot nem elegge becsulo vezetoseg fele, hogy en semmi eselyet nem latom annak, hogy fogja, aztan kuncsorogva jon majd vissza az FA utan, mert hogy ot nem fizetik meg.

De egyebkent meg fogjak fizetni, ha nem is evi 12-13 millioval, de evi tizest kapni fog szerintem legalabb.
Stez
Nagyon telített udén a S FA és a drafton is van pár jobb prospect ez le fogja nyomni a S árakat. Tavaly se kaptak annyit mint akartak. Én 7-8 milla köré lövöm idén a top S-et...
Tomcsik
Kapni fog evi 10 milliot szerintem siman. A top fizetes a poszton 12-13 millio korul van, o pedig top5-os jatekos a posztjan, raadasul ez a szabadugynokpiac, ahol az elmebeteg GM-ek egymasra licitalnak es szarra fizetnek mindenkit.

En ketlem, hogy ez alol pont Collins lesz a kivetel. Teljesen mindegy, hogy milyen a piac es a draft, a minoseget meg szoktak fizetni. De egyebkent szerintem abszolut nem olyan eros a safety class iden, mint ahogy azt sokan gondoljak, de ez mar csak az en velemenyem.
Stez
Kb nekünk nem. Nem “szaros’ tízmilliókról volt szó sajnos...
több mint 6 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 159
Thomas Davis, Darly Williams nagyon adja magát nektek.
Bár TD meg Gman nincsenek túl jóba.
több mint 6 éve
Collins szerződése jól beárazta a piacot, Mathieu is évi 14M-ért megy Kansasba.
Zet
Azoknak azért volt annyi eszük, hogy csak 3évre adták.

több mint 6 éve
Zet New York Giants 1 989
Collins szerződése jól beárazta a piacot, Mathieu is évi 14M-ért megy Kansasba.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 282
Egy normális LB megoldaná az ő hiányát középen
Box safety-ként kimaxolta a sztorit, megérdemli, megdolgozott érte, de indiánkénk ennyiért nem gyújtanék örömtüzeket.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Vobox New York Giants 654
Most csak így röviden: Collins bármennyire szerettük, ennyit NEM ér.. Sőt... Köszönjük neki, hogy ezzel a szerződéssel agyonverte egy csoportrivális cap-jét min. Két évre
több mint 6 éve
Ha még valamilyen ellenérték keretében megszerezzük Rosen-t, plusz hozunk egy-egy minőségi OT-t,és egy minőségi/depth LB/CB/S-t FA-ról, akkor is valószínűleg az első 5 kör Defense-re megy. Most még kérdés átstruktúráljuk e Jackrabbit szerződését, és kiket hozunk még a secondary-be, mert az eléggé depleted. Draftból valszeg egy Edge Rushert vagy egy tackle monster LB-t szerzünk első két körben.
Továbbá mondjuk én még mindig nem látom, hogy Rosen-t hogy hozzuk el, valamint ha tényleg igaz, hogy Rosen még így is fényévekkel jobb a Haskins/Murray párosnál, akkor rá kellene menni. De 3-4. körnél többet nem szabad adni érte.

Szerkesztette: Rodaron
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Landon Collins ---> Washington
6 év 84M. (45M$ gar.)
nagir
Na ezért nem tartottuk itt, tagelni sem lett volna értelme. Aki marad a piacon azt elhozzuk negyed ennyiért, és az utolsó 2 szezonjában mutatott játékát simán produkálhatja Collins-nak. Kár hogy csoporton belül maradt, de ebből is látszik, hogy azért nem volt felhőtlen a viszony, hiszen elvileg a Colts is vinni akarta, ahol messze több pénz van, így elvileg ott is megkaphatta volna a nagy zsozsót.
Awesome88
Mi szerintem nem osztogatunk ilyen eszetlenül nagy pénzeket ha van a zsebben, ha nincsen.
kristóf17
Akkor mi értelme a nagy pénznek? Persze ész nélkül nem szabad szórni a pénzt, de ha tényleg erősíteni akarsz, és van szabad 100millád, akkor 1-2 playat még túl lehet fizetni erősen orrnehéz szerződéssel, hogy idén letudjátok a nagyját. De így szépen kimegy mindenki, akit még megérne teletömni.... mondjuk nem mintha annyira erősítésre szorulnátok. 😊
Awesome88
Arra kell kolteni, akire megeri. A Colts FO-ja ugy latta, hogy ar-ertek aranyaban ez nem Collins lesz. Es ezt a penzt elnezve, jol dontottek Ballardek. Ez azert mar nekem is wtf kategoria volt. Tul sok.

több mint 6 éve
6 év 84M. (45M$ gar.)
nagir
Na ezért nem tartottuk itt, tagelni sem lett volna értelme. Aki marad a piacon azt elhozzuk negyed ennyiért, és az utolsó 2 szezonjában mutatott játékát simán produkálhatja Collins-nak. Kár hogy csoporton belül maradt, de ebből is látszik, hogy azért nem volt felhőtlen a viszony, hiszen elvileg a Colts is vinni akarta, ahol messze több pénz van, így elvileg ott is megkaphatta volna a nagy zsozsót.
Awesome88
Mi szerintem nem osztogatunk ilyen eszetlenül nagy pénzeket ha van a zsebben, ha nincsen.
kristóf17
Akkor mi értelme a nagy pénznek? Persze ész nélkül nem szabad szórni a pénzt, de ha tényleg erősíteni akarsz, és van szabad 100millád, akkor 1-2 playat még túl lehet fizetni erősen orrnehéz szerződéssel, hogy idén letudjátok a nagyját. De így szépen kimegy mindenki, akit még megérne teletömni.... mondjuk nem mintha annyira erősítésre szorulnátok. 😊
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
6 év 84M. (45M$ gar.)
nagir
Awesome88
több mint 6 éve
6 év 84M. (45M$ gar.)
nagir
Awesome88
Én imádtam Collinst, amíg nem az NFCeast-be írt alá, DE ez a pénz túlzás, még Neki is!
Ha tageljük és után megpróbáljuk elcserélni, azzal azért egy draft pickkel beljebb lehetnénk.
nagir
Így is beljebb leszünk hála ennek az epic fizunak.