New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
nincsenek szavak erre.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 861
olvastam már olyat is, hogy az első két körünket adnánk az 1/1-ért és így Murrayért, nem tudom mit gyújtanék fel ebben az esetben 😀
kristof
Vigyázó szemem rajtad van... 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
olvastam már olyat is, hogy az első két körünket adnánk az 1/1-ért és így Murrayért, nem tudom mit gyújtanék fel ebben az esetben 😀
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
 twitter.com/ChrisBurkeNFL/status/1105622702788878336/photo/1

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 281
De legalább halott pénzben elsők vagyunk /33 milkó/
több mint 6 éve
Zet New York Giants 1 989
Ha 1/6-on behúzzátok Haskinst, akkor ti lesztek az új Browns...mármint a szívós.
Üljétek ki a kövi évet Elial, lesz egy 1/10, vagy jobb, aztán gyúrjatok rá az 1/1-re, mint anno a Colts Luckra és jöhet Lawrence.
Chargers LT
Remek és akkor a 2018 Január tól egy 4 éves build. Remek 4 éves terv.

Egyébként kihúznánk Haskins / Murray és ordas nagy BUST lenne, azzal elvágnánk magunkat pár évre.

Okosnak kell lennünk most nagyon a következő hónapokban.
GiantsMLBhunter
Szerintem mind Murray, mind Haskins ordas nagy bust akármi van. Rosen nem biztos.
Nagyon hosszú és kegyetlen évek jöhetnek.
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ha 1/6-on behúzzátok Haskinst, akkor ti lesztek az új Browns...mármint a szívós.
Üljétek ki a kövi évet Elial, lesz egy 1/10, vagy jobb, aztán gyúrjatok rá az 1/1-re, mint anno a Colts Luckra és jöhet Lawrence.
Chargers LT
Remek és akkor a 2018 Január tól egy 4 éves build. Remek 4 éves terv.

Egyébként kihúznánk Haskins / Murray és ordas nagy BUST lenne, azzal elvágnánk magunkat pár évre.

Okosnak kell lennünk most nagyon a következő hónapokban.
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Lol, mit sírtok?

Jobb mèrlegünk lesz mint tavaly.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 281
Mostmár nem csak az edzőt hanem ezt köcsög genyómant is utálom.
Az a nagy tervük hogy évekig 1/1 körül húzunk. Bekaphatják.
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
nem találok szavakat erre a "rebuildre". tényleg már csak haskins vagy rosen kell még, és leadom a szurkolói igazolványomat 😕
jusssipekka
Pedig eléggé esélyes, ha már rebuild van elvileg, akkor nem hinném, hogy ELI a jövő 38 évesen
kapitnono
hát én haskinsben sem látom a jövőt a 14 kezdő college meccsével a veretes big10-ben. pláne nem akkor, ha a fél életünk odaadjuk érte. akkor tényleg inkább rosen, és az mondjuk igaz, hogy jövőre nem a fél, hanem az egész életünk kellene a jövő qb-jáért 😀
jusssipekka
Sokat nem kellene érte adni 1/6-on szerintem ott lesz még. Vagy Rosen 2.körért szerintem hozható lenne
kapitnono
Ámen

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 033 — WHO DAT!!!!
nem találok szavakat erre a "rebuildre". tényleg már csak haskins vagy rosen kell még, és leadom a szurkolói igazolványomat 😕
jusssipekka
Pedig eléggé esélyes, ha már rebuild van elvileg, akkor nem hinném, hogy ELI a jövő 38 évesen
kapitnono
hát én haskinsben sem látom a jövőt a 14 kezdő college meccsével a veretes big10-ben. pláne nem akkor, ha a fél életünk odaadjuk érte. akkor tényleg inkább rosen, és az mondjuk igaz, hogy jövőre nem a fél, hanem az egész életünk kellene a jövő qb-jáért 😀
jusssipekka
Sokat nem kellene érte adni 1/6-on szerintem ott lesz még. Vagy Rosen 2.körért szerintem hozható lenne

több mint 6 éve
Haskins szerintem sem ér 1/6-ot.
Arra gondoltam a kezdeti sokk után, hogy van valami csel abban, hogy ki lesz a leendő QB, de vélhetően max annyi, hogy a draftig megpróbálunk elhitetni valamit, utána pedig leigazoljuk Bortles-t.
több mint 6 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Lássuk be, OBJ-vel sem voltunk sokkal előrébb. Sajnos az elmúlt két évben sokat volt sérült, ott volt a tavalyi epci hiszti a szerződése körül, és ugye az is szomorú tény, hogy egy elit elkapó nem csinál nyarat.
Awesome88
miért, nulla elkapó csinál bármit is? 😀 az esetleg össze is álló, csodajó új fal mögött kinek passzol majd eli? mert ugye az ellenfelek is készülni fognak abból, hogy barkley kap 25+ carryt meccsenként (és attól is félek, hogy idő előtt kórházba küldjük saqot, mert agyon lesz használva)
jusssipekka
Ott van Engram és Shepard, de Barkley is tud elkapni, és nem hiába írtam, hogy el kellene hozni Tyrell Williams-et. Ha megy a futójáték akkor ez bőven elég célpont lehetne, szóval nem kell úgy csinálni kintha OBJ-vel együtt megszűnne a passzjáték a csapatban.
Awesome88
a szintén injury prone engram, aki ha épp nem sérült, akkor az edzők felejtik el? shepard ahogy előttem is írták egy jó wr2 szint, és tyrell sem wr1. persze lehet cody latimerre meg russell shepardre is építeni, de minek
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Lássuk be, OBJ-vel sem voltunk sokkal előrébb. Sajnos az elmúlt két évben sokat volt sérült, ott volt a tavalyi epci hiszti a szerződése körül, és ugye az is szomorú tény, hogy egy elit elkapó nem csinál nyarat.
Awesome88
miért, nulla elkapó csinál bármit is? 😀 az esetleg össze is álló, csodajó új fal mögött kinek passzol majd eli? mert ugye az ellenfelek is készülni fognak abból, hogy barkley kap 25+ carryt meccsenként (és attól is félek, hogy idő előtt kórházba küldjük saqot, mert agyon lesz használva)
jusssipekka
Ott van Engram és Shepard, de Barkley is tud elkapni, és nem hiába írtam, hogy el kellene hozni Tyrell Williams-et. Ha megy a futójáték akkor ez bőven elég célpont lehetne, szóval nem kell úgy csinálni kintha OBJ-vel együtt megszűnne a passzjáték a csapatban.
több mint 6 éve
jusssipekka
kapitnono
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 033 — WHO DAT!!!!
jusssipekka

több mint 6 éve
Awesome88
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ez a trade így elsőre agyf*sz, de lássuk mi jön ezután. Látszik hogy már jó ideje tervben volt a deal, ezért nem csitultak ezek a hangok, ezért írkáltak annyit a Browns játékosok, és ezért is engedtük el olyan könnyen Collins-t. Lássuk be, OBJ-vel sem voltunk sokkal előrébb. Sajnos az elmúlt két évben sokat volt sérült, ott volt a tavalyi epci hiszti a szerződése körül, és ugye az is szomorú tény, hogy egy elit elkapó nem csinál nyarat. Előzetesen egy valamiben voltunk erősek támadóoldalon és az a skill playerek. Most távozott az egyik legjobb, de azért még így sem vagyunk teljesen elveszve, Eli pedig amúgy is csak Barkley-ig látott.

Itt a kívánságlistám amivel kiengesztelhetnek.
- Jöjjön Rosen, max egy 2. körért
- Igazolják le a Williams-eket (Tyrell & Daryl). Collins és OBJ szerződései nélkü most lesz pénz hosszútávon.
- a drafton pedig mehet minden pick a védelembe (ha QB run lesz az elején akkor a Williams, Allen duóból az egyik simán meglehet, 1/17-en pedig Greedy Williams lehetne célpont, esetleg egy felmozgással, bár azt DG nem csipázza, szóval ideje felébredni...)
- a maradék FA-ból olcsón egy jó (értsd: nem Stewart) futó Barkley mögé

Ha ezek összejönnek, akkor a védelmet el lehet kezdeni építgetni, a támadósornál pedig lehet majd alapozni a futójátékra, hiszen végre lenne egy nagyon jó támadófalunk. Ha ez a terv akkor nem feltétlen van szükség elit elkapóra, az elit futó pedig Barkley-val már megvan, csak kell majd mögé/mellé valaki aki kicsit csökkenti a snap számát.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na akkor most már ne jöjjön Rosen...

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/MeekPhill_/status/1105626100246478848

sorry sracok, nem akarok sot szorni a sebekbe, de ezen felnevettem 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 217
3. Körös pick az altalaban a kuka pickünk, kar hogy nem masodik koros.
Peppers meg lehet jo lesz nàlunk, Brownsnal se volt rossz, es fiatal
GiantsMLBhunter
3. kör az jR-nál volt kuka.DG tavaly is jól húzott oda
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A támadósor még jó is lehet nélküle is ha értelmesen van felépítve a gameplan, ahogy írtad, Barkley, Shep, Engram, a védelem az ami romokban van azzal kellene valamit csinálni 😐
ironroy
az a baj, hogy szerintem a támadósor sincs rendben, mert a két legjobb elkapónk egy TE meg egy RB, Shepard egy korrekt második/harmadik számú WR, mögöttük pedig senki, szóval én egy Tyrell Williamsre nagyon gyorsan rámennék, de pl Metcalfra remélem, hogy nem áldozunk top picket, mert akkor én tényleg feladom...

(nagyjából másfél órája próbálok írni valamit, de nem igazán megy 😀)
több mint 6 éve
99 százalékra veszem Rosent, de nem adunk érte első kört.