New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
elképesztően durva ez az MRSA fertőzés (ami pár éve a Bucsnál is tombolt), Daniel Fells esetében jelenleg azért küzdenek az orvosok, hogy megmentsék a lábát... Kitartást neki és a családjának, reméljük megfelelően sikerült fertőtleníteni az edzőkomplexumot!Állítólag már az életéért küzdenek, nem a lábáért.
profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/11/daniel-fells-could-lose-his-foot-to-mrsa/
markny
több mint 10 éve
nagy meccs volt srácok! sok sikert a szezonra!
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 10 éve
Nem kell izgulni ha a védelünk szívét lelkét kiteszi Sammy vagy a rúgónk segít majd bőven nektek. Azért jó készülődést 😊
több mint 10 éve
Atya ég mekkora meccs volt ez!! Felvételről tudtam csak most megnézni, de az ilyen élmények miatt érdemes nézni ezt a sportot, végre nem a fasz rosszabbik oldalán álltunk a végén. Hihetetlen, h Eli meg tudta csinálni ezt az utolsó drive-ot amikor mind3 kezdő WRünk az oldalvonal mellett volt.. ez nem egy "sima" game winning drive volt (a 27ből), hanem az egyik legnagyobb amit vezetett. Lehetne sorolni hibákat is a meccsről, de ilyenkor tényleg hülyeség lenne, mert a győzelemhez mindenki hozzátett az edzőktől szinte az összes játékosig, óriási meccs volt, kurva nagy győzelem és nagyon fontos is, régen nem örültem így W-nek 😊
több mint 10 éve
Az ami még nagyon feltűnő volt az eddigiekhez képest, az ahogy Eli kezelte a nyomást. Nem szarta össze magát mikor már centikre voltak tőle, hanem bátran bedobta a 2 Te, Rb vagy Harris v Vereen felé akár középre is jól a labdát a legutolsó másodpercben.Ezt nagyon hiányoltam az eddigi meccseken. Végig éles volt, igázságtalan lett volna, ha nem kapjuk vissza a végén az első 2 hét után ezt a meccset.A végén tettek is érte rendesen hogy meglegyen ez a W.
több mint 10 éve
néha azért azt kívánom, hogy élőben is szívesen látnék már pár minket sújtó bírói ítéletet 😊képtelen voltam felkelni az éjjel de kemény kis meccs lehetett, még az összefoglalótJa, és csebi, jó hogy nem láttad élőben, a minket sújtó bírói ítéletek több mint érdekesek voltak (pl a két holding Newhouse-nál nevetséges volt)
nézve is kurva izgalmas volt!rohaft kevésen múlott..
Eli szép nagy homályt dobott a végén a majdnem Int-nél!mázlink volt!azért a Frisco deff egész jól tartotta még a Packerst is a múlt héten és azért az O-ban is benne van a potenciál!
Tényleg az ilyen meccseket szoktuk elveszteni, de ezt most nyertük ls ez nagyon fontos!
talán jobb is így mint simán! 😊
már csak a sérüléseket nem bírom követni!
Randle,OBJ,Kennard,Cruz pl?
yooker
G-men
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
sajnos ugye a harmstring az egy makacs dolog tud lenni, deMondjuk mikor egy Geremy Davis, Dwayne Harris, Myles White WR hármassal áll fel egy offense, akkor valószínűleg nem elsősorban ezek a játékosok fogják kapni a labdát😀Pontosan.
Asbee
Imádkozzunk, hogy rendbe jöjjenek ezek a hamstring-ek!! Jövő hétfőn is szükség lesz a 30+ pontra a sasok ellen.
G-men
azért bizakodjunk!
több mint 10 éve
Mondjuk mikor egy Geremy Davis, Dwayne Harris, Myles White WR hármassal áll fel egy offense, akkor valószínűleg nem elsősorban ezek a játékosok fogják kapni a labdát😀Pontosan.
Asbee
Imádkozzunk, hogy rendbe jöjjenek ezek a hamstring-ek!! Jövő hétfőn is szükség lesz a 30+ pontra a sasok ellen.
több mint 10 éve
Mondjuk mikor egy Geremy Davis, Dwayne Harris, Myles White WR hármassal áll fel egy offense, akkor valószínűleg nem elsősorban ezek a játékosok fogják kapni a labdát😀
több mint 10 éve
képtelen voltam felkelni az éjjel de kemény kis meccs lehetett, még az összefoglalótEzért most megint megérte felkelni! Agyfeleb@szós win a'la 2011 - azért az nagyon szar érzés lett volna, hogy 5-ből 3-at elbukunk úgy, hogy 2 perccel a vége előtt még mindegyik meccsen nálunk van az előny.
nézve is kurva izgalmas volt!rohaft kevésen múlott..
Eli szép nagy homályt dobott a végén a majdnem Int-nél!mázlink volt!azért a Frisco deff egész jól tartotta még a Packerst is a múlt héten és azért az O-ban is benne van a potenciál!
Tényleg az ilyen meccseket szoktuk elveszteni, de ezt most nyertük ls ez nagyon fontos!
yooker
(bár, amikor bekaptuk a TD-t 1:45-tel a vége előtt, nem adtam volna egy lyukas garast a győzelmünkénrt, különösen, amikor egymás mellett mutatták a padon Randle-t és Beckhamet a drive kezdetén)
Szerencse, hogy a niners-nél senki nem hallgatta a közvetítést, mert Colinsworth-ék szerint csak Vereent kellett volna lefogni a meccsnyerő drive-unkban. Most különösen nem lennék a másik csapat szurkolója...
Ja, és csebi, jó hogy nem láttad élőben, a minket sújtó bírói ítéletek több mint érdekesek voltak (pl a két holding Newhouse-nál nevetséges volt)
Ja, és az nfl.com-os összefoglaló végén kirakott stat-ot printscreen-eljétek minden Eli-hater haverotok számára:
Most 4th quarter comebacks since 2004 (incl playoffs):
1. Eli Manning 27
2. Peyton Manning 26
3. Tom Brady, Ben Roethlisberger, Tony Romo 25
több mint 10 éve
Vágesz 😁 Ne haragudj elnéztem 😀Bocs de mi nyertünk 😉Vezetjük a csoportot!Múlt héten is már mi voltunk a csoportelsők , de így h rajtunk kívül mindenki kikapott a csoportba egy lèpéssel előrébb vagyunk 😀
ironroy
Taz
dande
több mint 10 éve
nem gondoltam volna, hogy október közepén vezetni fogjuk a csoportot, dehát arról nem tehetünk, hogy a többi csapat ennyire szar eddig.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Örülök a győzelemnek annak már kevésbé, hogy a def ilyen szar volt és megszívtam fantasy-ban😊 De ha Gates csak közepes lesz a steelers ellen és nem bukom a meccset miatta akkor teljesen megbocsájtok. Ha bukom akkor csak max 70%-ban😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
képtelen voltam felkelni az éjjel de kemény kis meccs lehetett, még az összefoglalótnézve is kurva izgalmas volt!rohaft kevésen múlott..
több mint 10 éve
Csak a szokásos hullámvasút. Felhozómeccset csináltunk a 49-ersnek. Az O rendben volt, de még mindig vannak nagy baromságok, mint a félidő végi nem rúgunk, inkább egy kockázatos passz. A D elment, de egy Igles O nem tudom mit fog csinálni velünk. Mindegy a w fontos, meg ne legyen komoly sérülés.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Szinte mindenkinek jár a piros pont, nem volt semmi, hogy a végén így vissza tudtunk jönni. Egy az egyben mint 4 éve. Egy ilyen győzelem nagy magabiztosságot adhat és most előttünk a lehetőség, hogy meglépjünk a többiek elől. A félidő végi INT buta hiba volt, lehet jobb lett volna bevállalni FG-t. Ezen kívül a hívások is rendben voltak, az pedig külön tetszett, hogy az elkapók közül Harris-t és Davis-t is be tudtuk vonni a játékba. No meg Will Tye, egy UDFA-tól nem kívánhat többet az ember. A secondary-ben majdnem mindenkire repült egy-egy csúnya zászló, erre jobban kell figyelni. Beason iszonyat peches, ez az agyrázkódás nagyon rosszkor jött neki és hát ez sajna mindenkinél benne van. Herzlich nagyon jól mozgott, sikerült eltalálni a neki legjobban fekvő szerepkört. Pass rush végre volt néha, bár a 49ers OL ellen illett is valamivel többet mutatni. Jövő héten is kell a W, remélem nem fogy el a lendület.
több mint 10 éve
Bocs de mi nyertünk 😉Vezetjük a csoportot!Múlt héten is már mi voltunk a csoportelsők , de így h rajtunk kívül mindenki kikapott a csoportba egy lèpéssel előrébb vagyunk 😀
ironroy
Taz
több mint 10 éve
Vezetjük a csoportot!Múlt héten is már mi voltunk a csoportelsők , de így h rajtunk kívül mindenki kikapott a csoportba egy lèpéssel előrébb vagyunk 😀
ironroy
több mint 10 éve
Vezetjük a csoportot!
több mint 10 éve
Hát......... úgy látszik mégis sikerült 😀elképesztően durva ez az MRSA fertőzés (ami pár éve a Bucsnál is tombolt), Daniel Fells esetében jelenleg azért küzdenek az orvosok, hogy megmentsék a lábát... Kitartást neki és a családjának, reméljük megfelelően sikerült fertőtleníteni az edzőkomplexumot!a staphilococcus nagyon veszélyes, leginkább a műfüves környezetben szokott ez gócforrás lenni futballpályán de ugye az öltöző, izzadtság, fizikai kontakuts mind rizikófaktor ennél a baktériumnál. ha sikerül kigyógyulni akkor is súlyos hónapok és szövődmények által 😕 jobbulást Fellsnek, szurkolok neki.
profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/11/daniel-fells-could-lose-his-foot-to-mrsa/
markny
amúgy ma ne aggódjatok, nem látom hogy tudunk kijönni a gödörből.
petey
több mint 10 éve
Azta kva 😊 azért ez nem sokon múlott :S
több mint 10 éve
Asszem kissé kezd csökkenni a múlt heti deffense teljesítmény értéke.. ez a Bills offense kurva gyenge
több mint 10 éve
Gameday!!!! 😊 Mit jósoltok a mai meccsre ?
több mint 10 éve
elképesztően durva ez az MRSA fertőzés (ami pár éve a Bucsnál is tombolt), Daniel Fells esetében jelenleg azért küzdenek az orvosok, hogy megmentsék a lábát... Kitartást neki és a családjának, reméljük megfelelően sikerült fertőtleníteni az edzőkomplexumot!a staphilococcus nagyon veszélyes, leginkább a műfüves környezetben szokott ez gócforrás lenni futballpályán de ugye az öltöző, izzadtság, fizikai kontakuts mind rizikófaktor ennél a baktériumnál. ha sikerül kigyógyulni akkor is súlyos hónapok és szövődmények által 😕 jobbulást Fellsnek, szurkolok neki.
markny
amúgy ma ne aggódjatok, nem látom hogy tudunk kijönni a gödörből.