New York Jets
Biztos javíthatóak?Arra azért kíváncsi lennék mi a véleménye a klub vezetőknek és a vezetőedzőnek Zach Wilson játékárólMit gondalnanak? Nyilvan ok sem orulnek, hogy nem egy Burrow/Mahomes rogton masodik eveben, de nem fognak lemondani rola 18 meccs utan. Es nekem is egyelore ez a velemenyem. Persze fos nezni, meg bosszanto, de egyelore az ev vegeig nezzuk meg tud-e fejlodni osszesegeben elozo szezonhoz kepest, ha nem es megtobb meccset bukunk miatta, akkor lehet beszelgetni a QB valtasrol, de addig felesleges. ZW problemai javithatoak.
FloresR
Apex
Green is green
Nem azért mondtam mert a másik irányító annyira jó lenne vagy jól játszott volna,hanem azért mert ő legalább egy irányítónak néz ki ellentétben Z.Wilsonnal!Elkezd futni mint a mérgezett egér ész nélkül és gyakorlatilag semmi értelme az egésznek! Többet árt mint használ tipikus esete! Ha állandóan kidobná sokkal beljebb lennénk!Mondjuk ehhez a winhez nem sok koze volt Meki Jonesnak azert tegyuk hozza xd
Annyira dühítő hogy választhattunk a 2. helyen, és hozunk egy olyan játékost aki be van szarva és mint egy féleszű rohangál össze vissza, a csoport rivális választ ugyanúgy QB-t mint mi csak a 15.helyen és megszopat!
Annyira átlátszó sokszor a jatekhivas is hogy az már fáj! Én nem tudom hogy Z Wilson bol lehet még értelmes/értékes játékos??? Számomra nehéz elképzelni, de én nem értek hozzá!
Inter102
Apex
Arra azért kíváncsi lennék mi a véleménye a klub vezetőknek és a vezetőedzőnek Zach Wilson játékárólMit gondalnanak? Nyilvan ok sem orulnek, hogy nem egy Burrow/Mahomes rogton masodik eveben, de nem fognak lemondani rola 18 meccs utan. Es nekem is egyelore ez a velemenyem. Persze fos nezni, meg bosszanto, de egyelore az ev vegeig nezzuk meg tud-e fejlodni osszesegeben elozo szezonhoz kepest, ha nem es megtobb meccset bukunk miatta, akkor lehet beszelgetni a QB valtasrol, de addig felesleges. ZW problemai javithatoak.
FloresR
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Elkezd futni mint a mérgezett egér ész nélkül és gyakorlatilag semmi értelme az egésznek! Többet árt mint használ tipikus esete! Ha állandóan kidobná sokkal beljebb lennénk!Mondjuk ehhez a winhez nem sok koze volt Meki Jonesnak azert tegyuk hozza xd
Annyira dühítő hogy választhattunk a 2. helyen, és hozunk egy olyan játékost aki be van szarva és mint egy féleszű rohangál össze vissza, a csoport rivális választ ugyanúgy QB-t mint mi csak a 15.helyen és megszopat!
Annyira átlátszó sokszor a jatekhivas is hogy az már fáj! Én nem tudom hogy Z Wilson bol lehet még értelmes/értékes játékos??? Számomra nehéz elképzelni, de én nem értek hozzá!
Inter102
Yikes...Erre mondják hogy pánik pánik pánik és ebből fakadóan rossz kivitelezés. Amíg ezt nem sikerül kinőnie addig lesz baj vele...
On second pick, still puzzled as to why he didn't attempt this throw to Garrett. Isn't this the exact throw you hope to get when you improvise outside of the pocket?
— Michael Nania (@Michael_Nania) October 31, 2022
His vision and decision-making when he scrambles are just brutal right now https://t.co/BLAeRUXtV9 pic.twitter.com/o1Up0ukb7H
Apex
On second pick, still puzzled as to why he didn't attempt this throw to Garrett. Isn't this the exact throw you hope to get when you improvise outside of the pocket?
— Michael Nania (@Michael_Nania) October 31, 2022
His vision and decision-making when he scrambles are just brutal right now https://t.co/BLAeRUXtV9 pic.twitter.com/o1Up0ukb7H
Green is green
Hát valahogy ígyAdják be neki mind3at. Bár én a korbácsot se vetném el hogy észhez térjen
Zach Wilson is truly maddening. His unrealized talent is through the roof. How does someone give up on that? Everything wrong with him is 90% mental. I don't care if he needs a therapist, a Xanax or a MILF. Get him what he needs #Jets
— Matt (@ZazzyJets) October 31, 2022
Apex
A bajom az az hogy ezenkívül mintha lassú lenne a feje talán azért nem ér végig a lehetőségein. Egy dolog a kapkodás de mintha nem is látná az opcióit
Green is green
Zach Wilson is truly maddening. His unrealized talent is through the roof. How does someone give up on that? Everything wrong with him is 90% mental. I don't care if he needs a therapist, a Xanax or a MILF. Get him what he needs #Jets
— Matt (@ZazzyJets) October 31, 2022
Egyébként ezt a QB2 dolgot nem értem. Ha Whiteban biznának akkor tegnap miért nem hozták be? Vagy miért nem kapja meg valamelyik meccset? Ha jó a csapat (az) és csak egy higgadt, közepes irányító kell, akkor miért nem a veterán Flacco a B terv? No ne essünk kétségbe, az 5:3 még mindig remek, Zach meg még bizonyít(hatna) hogy megmentse JD/Saleh seggét - vagy JD kitalál valamitNyílván nincs veszve semmi persze, sőt ha ezt a teljesítményt nyújtotta volna a Bills ellen, állítom közel sem ez lenne a narratíva. De baszki pont ez ellen a kicseszett gyenge Pats ellen? Egy game manager-rel ez sima double digit win lett volna. Rohadtul kellett volna ez a győzelem és megtudta volna nyerni ZW ha nincsenek ezek a faszságai, mert amúgy tudott haladni az O nem is gyengén. Meg ezek után kit versz meg a csoportban? Bills-t? Pats-et vagy a delfineket otthon? Erősen kétlem. Mindenesetre én nem jelenteném még ki, hogy bust, ezt a második évet előtte végig szeretném nézni, de az biztos, hogy kurvára ketyeg az óra nála, és nagyon gyorsan össze kell szednie magát, a csapat, de legfőképpen a saját érdekében.
Pityu Gyor
Green is green
Roviden, tomoren ennyi.
Don't entirely understand the #Jets reasoning for elevating Mike White to No. 2 over Joe Flacco.
Robert Saleh: "Just, Mike is a young guy we have to figure out what we have in him if that opportunity presents itself."
Eleg erdekes dontes valoban igy a bye week kozeleben. Meglepne h Flakont siman lenyomta volna edzesen.
Sok a serult, de az OL azonnal fixalva lett, backupok sem annyira ergyak. WR depth van vegre, Conklin ugy fest megoldja elkapo TE dolgot, futojatek is ment, erre megint a QB projekten fossa ossze magat az egesz.Saleh szerint White a QB2 innentol. Lassan nem artana arrol is dumalni h meddig biztos Wilson fiucska QB1 helyet.Ezt az évet úgy is vele toljuk végig, aztán lehet imádkozni, hogy mégis összerakja ezt a QB dolgot. Igazából az a leginkább felbaszós az egészben, hogy tehetség alapján kurva jó lehetne, csak hát fejben nem tudja összerakni az emberünk. Pedig amúgy ennél jobban nem tudom, hogy lehetett volna felépíteni, oké aláírom sok a sérült, de azért még így is egy korrekt fal van elötte, skill playerek mindenhol, system fit is és mégsem. Hatalmas csalódás az ember sajnos..
Sajnos mas mutterjanak megcuccolasat jobban ert, mint a QB dolgot az NFLben.
Beki
Apex
Saleh szerint White a QB2 innentol. Lassan nem artana arrol is dumalni h meddig biztos Wilson fiucska QB1 helyet.Ezt az évet úgy is vele toljuk végig, aztán lehet imádkozni, hogy mégis összerakja ezt a QB dolgot. Igazából az a leginkább felbaszós az egészben, hogy tehetség alapján kurva jó lehetne, csak hát fejben nem tudja összerakni az emberünk. Pedig amúgy ennél jobban nem tudom, hogy lehetett volna felépíteni, oké aláírom sok a sérült, de azért még így is egy korrekt fal van elötte, skill playerek mindenhol, system fit is és mégsem. Hatalmas csalódás az ember sajnos..
Beki
Saleh szerint White a QB2 innentol. Lassan nem artana arrol is dumalni h meddig biztos Wilson fiucska QB1 helyet.White nem lesz előrelépés. Tradelni már nem nagyon lehet - ez az év Wilsoné
Beki
Green is green
Volt az a jatek, mikor nem volt WR szabadon, es ZW kidobta oldalt ... vagyis kidobta volna, de picket dobott belole. Azota is felrohogok, ha eszembe jut! 😀Kösz hogy jöttél!!
ulpianus
Green is green
Állat vagyok, ami enni kér...
Azt hiszem ma minden értelemben óriási lesz a nyomás Zachen... a petriotsz tipikusan erős abban hogy kivegye a legjobbat és nyomást tegyen a leggyengébbre az ellenfélnél. Nem lepne meg ha szétszednék a futásunkat. A defnek tartania kellene a jó formáját és most már kelleni fog a plusz a qb-tól!!! Go JetsHát megmérettetet és rettentő vékonynak bizonyult. Pont amiben én láttam előrelépést azzal bukott meg (reménytelen fos idióta passzok). Tévedtem 😕
Pityu Gyor
A defense nagyon jó volt, Zach megérdemelné hogy a teljes védelem a meccs után jól s...be rakja...
Ez a petsz az egyik leggyengébb amit láttam mégis tisztán jobbak voltak. A 13as szériájuk ellenünk kezd még Jets szinten is nagyon kínos lenni
Green is green